Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 27/10/2019 στις 9:34 ΠΜ, Spect~ είπε

Ναι. Η φυσουνα ισως ειναι και η βλακεια για το ασθμα που χρησιμοποιουν καποιοι για να εχουν ωφέλει στους αγωνες. Deca ειναι αναβολικο

ΟΚ, ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις.

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
20 ώρες πριν, poulinos είπε

ολα εχουν να κανουν με βαση γιατι τα παιρνεις και β.το τι θα παρεις. μπορει να ειναι ισοτονικο και να ειναι πιτα στη ζαχαρη.παρα πολλα αναψυκτικα γενικοτερα πιανοντας και ισοτονικα μεσα μπορει να εχουν 50 θερμιδες ανα 100. μετα πολλα ατομα τουςπειραζουν αυτα ή γενικοτερα energy drinks με καφεινη κτλ. ηλεκτρολυτες υπαρχουν καισε σκονη και σε χαπια ολα ειναι αναλογως για τη χρηση το θες.αλλο πραγμα κατι που εχει μονο καφεινη αλλο πραγμα ενα ισοτονικο /ηλεκτρολυτες αλλο πραγμα ενα energy gel 

Ευχαριστω για την απαντηση. Αρα δεν ειναι η ιδεα μου για το ισοτονικο.

Δημοσ.
40 minutes ago, mp123 said:

Ευχαριστω για την απαντηση. Αρα δεν ειναι η ιδεα μου για το ισοτονικο.

οχι.οπως θα δεις ατομα να πινουν μικρο Hell και να τρελενονται απο την τσιτα και αλλοι να πινουν 2 του μισου λιτρου και να μην νιωθουν.εχει να κανει με τον οργανισμο.οπως και το καθε ενα εχει διαφορετικα πραγματα μεσα.και στα energy drinks για παραδειγμα θα δεις οτι εχουν βγαλει 100 εκδοσεις.το ενα με γκουανανα πως λεγεται το αλλο με καρνιτινη το αλλο με ταυρινη το αλλο με παραπανω καφεινη. υπαρχουν και "υγιεινες " επιλογες σε τετοια υπαρχουν και αλλα που ειναι τιγκα στην ζαχαρη.αν θες ενεργεια βεβαια δεν ειναι κακο για την ζαχαρη αλλα οχι για καθημερινη χρηση. δηλαδη δεν θα παω να περπατησω πχ σε ενα βουνο και θα κατσω να σκεφτω α μην πιω αυτο το ισοτονικο γιατι εχει ζαχαρη.θελω και τον υδατανθρακα. υπαρχουν και καλυτερες πηγες υδατανθρακα απλα το εφερα σαν παραδειγμα.

πανω αναγραφουν ολα τα συστατικα τους και διατροφικη αξια οποτε βλεπεις και κρινεις.

και ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ:p

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ παιδιά δεν ξέρω αν είναι placebo αλλά φορτώνω πολύ με την μακαρονάδα. Δεν κάνω πλάκα τώρα, καφέ μακαρόνια στεγνά χωρίς σάλτσες κλπ 1.30 ώρα πριν την προπόνηση και φυσάω μετά! Αυτά είναι preworkout 😄

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, JcD είπε

Εγώ παιδιά δεν ξέρω αν είναι placebo αλλά φορτώνω πολύ με την μακαρονάδα. Δεν κάνω πλάκα τώρα, καφέ μακαρόνια στεγνά χωρίς σάλτσες κλπ 1.30 ώρα πριν την προπόνηση και φυσάω μετά! Αυτά είναι preworkout 😄

Προτεινεται ο υδατανθρακας γενικοτερα  ,ειδικα αν  δεν εχεις και "γυναικειο στομαχι"  .Κανεις πολυ καλα αφου αποδιδεις ετσι .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, mp123 είπε

εκανα την βλακεια και πηρα μια 24 αδα ισοτονικα  ποτα. επινα ενα καθε μερα στο γυμναστιριο ενω εκανα τις ασκησεις μου.μετα απο δεκαπεντε μερες κατι ενοιωθα πως δεν παει καλα .ενω ασχολιωμουν 20 λεπτα καθε μερα με κοιλιακους ξαφνικα ενοιωθα καπως παραξενα στο σωμα μου.ειχα διαβαζει πως ειχαν 120 θερμιδες το μπουκαλι το μισο λιτρο αλλα ειδα πως εχουν 400.σταματισα να πινω αυτες τις αηδιες και πινω τωρα παλι μονο ενα μπουκαλακι νερα με αναβραζων βιταμινη c . τωρα πεντε μερες νοιωθω παλι καλα.μηπως

μηπως ειναι η ιδεα μου η αυτα τα ισοτονικα δεν κανουν για γυμναστηριο.

Ποιό ισοτονικό ήταν:

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, coffeex είπε

Το έχει δει κανείς;

Μπέικον μέχρι να λιώσουν οι πάγοι της ανταρκτικής! Αρνούμαι να το δω, ψέματα λένε!

Δημοσ.

Ένα ακόμη γεύμα.

Ανέβασε φουλ την διάθεση.

Spoiler

IMG_20191029_194534.jpg.b598879ce3d2324d9190af350bf981b2.jpgIMG_20191029_194550.jpg.7428b72e55f43f2554b3510951e97412.jpg

Δημοσ.
Στις 29/10/2019 στις 6:27 ΠΜ, Musclemar είπε

Ποιό ισοτονικό ήταν:

Energade.εξωτερικο ειμαι  τωρα.δεν υπαρχει στην ελλαδα νομιζω.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, coffeex είπε

Το έχει δει κανείς;

Είναι άριστο documentary γιατί αντί να έχει τον κάθε τυχάρπαστο χιπστερ - χιπη - ελαφρόμυαλο να μιλάει για χορτοφαγία, συμμετέχουν κυρίως επαγγελματίες αθλητές που άλλαξαν γύρισαν στην χορτοφαγία για λόγους αθλητικής απόδοσης, όχι ηθικούς. 

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι πιστεύουμε ότι ακούμε, αλλά εμένα με έπεισε να δοκιμάσω να αυξήσω τις πρωτεΐνες από σόγια και άλλες μη κρατικές πηγές στην διατροφή μου και να δω αν υπάρχει διαφορά. Έχει κάνα δυο εβδομάδες που έγινε αυτό, so far so good. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Για τη σόγια λένε ότι αυξάνει τα οιστρογόνα οπότε αν τυχόν σε ρωτήσουν "τι έχεις;" απαντήσεις "τίποτα", μείωσέ την άμεσα! 😜

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, alex_000 είπε

Είναι άριστο documentary γιατί αντί να έχει τον κάθε τυχάρπαστο χιπστερ - χιπη - ελαφρόμυαλο να μιλάει για χορτοφαγία, συμμετέχουν κυρίως επαγγελματίες αθλητές που άλλαξαν γύρισαν στην χορτοφαγία για λόγους αθλητικής απόδοσης, όχι ηθικούς. 

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι πιστεύουμε ότι ακούμε, αλλά εμένα με έπεισε να δοκιμάσω να αυξήσω τις πρωτεΐνες από σόγια και άλλες μη κρατικές πηγές στην διατροφή μου και να δω αν υπάρχει διαφορά. Έχει κάνα δυο εβδομάδες που έγινε αυτό, so far so good. 

Κάνε μία εξέταση στην τεστοστερόνη σου τώρα και κάνε και σε κάα εξάμηνο να μας πεις αποτελέσματα, κάνα 15ευρω κοστίζει και θα είναι ενδιαφέρων διότι η πρωτεΐνη σόγιας έχει κακή φήμη όσων αφορά αυτό το θέμα.

Πάντως χορτοφαγική διατροφή δίχως συμπληρωματικά κρεατίνη δεν παίζει, μιλάμε για απώλεια επιδόσεων πάνω του 20%, αυτό είδα εγώ με τρεις μήνες vegeterian διατροφή.

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει καμία τροφή Γιάννη που να μην "λένε". Είμαι σίγουρος ότι αν ψάξω στο internet για νερό κάποιος γιατρός θα λέει απαγορεύεται το νερό..

• Like 6
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, alex_000 είπε

Δεν το περιμενα αυτο   απο σενα Αlex! Απο μενα ειναι ΟΧΙ!

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...