Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 minutes ago, margaritagr said:

Εγώ στις παύσεις , στέκομαι όρθια και πάω πάνω κάτω κοιτώντας ή το πάτωμα ή το ταβάνι! 

Η μουσικουλα ειναι η καλυτερη παρεα ειτε γυμναστηριο ειτε τρεξιμο ειτε βουνο ειδικα οταν δεν εχεις παρεα.

• Like 2
  • Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Fotis13 είπε

To  κινητο δεν το αφηνω ποτε ειναι αναποσπαστο κομματι  της γυμναστικης το εχω παντα διπλα μου και στις παυσειςαναμεσα στις ασκησεις  στο χερι μου .Και στον διαδρομο γιατι ακουω  μονο εκει μουσικη .Σε φαση εχω γυρισει μερικες φορες πισω οταν πηγα gym και διαπιστωσα πως το ξεχασα σπιτι  και μετα ξαναπηγα αφου το πηρα .

Αlways online!

Εσύ είσαι αυτός που κάνει τα τηλέφωνα να τρέξουν οι άλλοι όμως, δεν είσαι αυτός που τρέχει, δεν είμαστε όλοι Φώτηδες και Μαργαρίτες έχουμε πει. 🤣

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Εγώ στις παύσεις , στέκομαι όρθια και πάω πάνω κάτω κοιτώντας ή το πάτωμα ή το ταβάνι! 

Και εγω αν  πηγαινα holmes   πανω -κατω  θα πηγαινα .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

Η μουσικουλα ειναι η καλυτερη παρεα ειτε γυμναστηριο ειτε τρεξιμο ειτε βουνο ειδικα οταν δεν εχεις παρεα.

Ναι ρε χωρίς μουσική δε βγαίνει. Βασικά έχει τύχει να χω ξεχάσει να φορτίσω το iPod κι ειχα ξενερώσει τη ζωή μου.

τωρα το setup μου ειναι galaxy watch με περασμένα τραγούδια που καταγράφει παράλληλα την άσκηση και ακουστικα creative outlier sports. Έχω stand by φορτισμένα και τα galaxy buds όποτε αν στα creative αδειάσει η μπαταρία, τα αφήνω να φορτίσουν φουλ και παίρνω τα αλλα.

• Like 1
Δημοσ.
6 minutes ago, margaritagr said:

Ναι ρε χωρίς μουσική δε βγαίνει. Βασικά έχει τύχει να χω ξεχάσει να φορτίσω το iPod κι ειχα ξενερώσει τη ζωή μου.

τωρα το setup μου ειναι galaxy watch με περασμένα τραγούδια που καταγράφει παράλληλα την άσκηση και ακουστικα creative outlier sports. Έχω stand by φορτισμένα και τα galaxy buds όποτε αν στα creative αδειάσει η μπαταρία, τα αφήνω να φορτίσουν φουλ και παίρνω τα αλλα.

ιδιο θεμα.εχει τυχει να παω και να εχω ξεχασει ακουστικα και εχω φυγει στο μισαωρο. η μουσικη στο gym κατα 99 τις 100 απλα δεν ακουγεται.

εδω πλεον και βουνο οταν πηγαινω solo Πχ βουλγαρια ειχα παρει μαζι Powerbank και μαζι Creative ηχειο bluetooth (muvo 2c που ειναι μικρο) και ακουγα μουσικη σε ολη την αναβαση.δεν ενοχλουσα και κανεναν κιολας αφου ελαχιστα ατομα εβλεπα και οταν τα εβλεπα το χαμηλωνα. χωρις μουσικουλα τιποτα δεν εχει νοημα αλλο τοσο το gym.καλυπτεις και τις φωνες αυτο που ουρλιαζουν στο gym

• Like 1
Δημοσ.

εκανα την βλακεια και πηρα μια 24 αδα ισοτονικα  ποτα. επινα ενα καθε μερα στο γυμναστιριο ενω εκανα τις ασκησεις μου.μετα απο δεκαπεντε μερες κατι ενοιωθα πως δεν παει καλα .ενω ασχολιωμουν 20 λεπτα καθε μερα με κοιλιακους ξαφνικα ενοιωθα καπως παραξενα στο σωμα μου.ειχα διαβαζει πως ειχαν 120 θερμιδες το μπουκαλι το μισο λιτρο αλλα ειδα πως εχουν 400.σταματισα να πινω αυτες τις αηδιες και πινω τωρα παλι μονο ενα μπουκαλακι νερα με αναβραζων βιταμινη c . τωρα πεντε μερες νοιωθω παλι καλα.μηπως

μηπως ειναι η ιδεα μου η αυτα τα ισοτονικα δεν κανουν για γυμναστηριο.

Δημοσ.
1 minute ago, mp123 said:

εκανα την βλακεια και πηρα μια 24 αδα ισοτονικα  ποτα. επινα ενα καθε μερα στο γυμναστιριο ενω εκανα τις ασκησεις μου.μετα απο δεκαπεντε μερες κατι ενοιωθα πως δεν παει καλα .ενω ασχολιωμουν 20 λεπτα καθε μερα με κοιλιακους ξαφνικα ενοιωθα καπως παραξενα στο σωμα μου.ειχα διαβαζει πως ειχαν 120 θερμιδες το μπουκαλι το μισο λιτρο αλλα ειδα πως εχουν 400.σταματισα να πινω αυτες τις αηδιες και πινω τωρα παλι μονο ενα μπουκαλακι νερα με αναβραζων βιταμινη c . τωρα πεντε μερες νοιωθω παλι καλα.μηπως

μηπως ειναι η ιδεα μου η αυτα τα ισοτονικα δεν κανουν για γυμναστηριο.

ολα εχουν να κανουν με βαση γιατι τα παιρνεις και β.το τι θα παρεις. μπορει να ειναι ισοτονικο και να ειναι πιτα στη ζαχαρη.παρα πολλα αναψυκτικα γενικοτερα πιανοντας και ισοτονικα μεσα μπορει να εχουν 50 θερμιδες ανα 100. μετα πολλα ατομα τουςπειραζουν αυτα ή γενικοτερα energy drinks με καφεινη κτλ. ηλεκτρολυτες υπαρχουν καισε σκονη και σε χαπια ολα ειναι αναλογως για τη χρηση το θες.αλλο πραγμα κατι που εχει μονο καφεινη αλλο πραγμα ενα ισοτονικο /ηλεκτρολυτες αλλο πραγμα ενα energy gel 

• Thanks 1
Δημοσ.

20 λεπτά κοιλιακούς; Μόνο εμένα μου φαίνεται πολύ; Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί χρειάζονται τα τυποποιημένα ισοτονικά ποτά. Κάνετε τόσο σκληροπυρηνικές προπονήσεις που δεν έχετε ηλεκτρολύτες να γυρίσετε σπίτι όλοι σας; Πολλές απορίες έχω, για πείτε.  

Δημοσ.
5 minutes ago, Toxo <3 lover said:

20 λεπτά κοιλιακούς; Μόνο εμένα μου φαίνεται πολύ; Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί χρειάζονται τα τυποποιημένα ισοτονικά ποτά. Κάνετε τόσο σκληροπυρηνικές προπονήσεις που δεν έχετε ηλεκτρολύτες να γυρίσετε σπίτι όλοι σας; Πολλές απορίες έχω, για πείτε.  

δεν το κανουν ολοι επειδη δεν εχουν ηλεκτρολυτες.αλλος το κανει για την γευση οτι θελει να πιει κατι ωραιο μετα την γυμναστικη που κουραστηκε,σε καποιον αλλον δουλευει Placebo και σου λεει νιωθω καλυτερα μετα.ο αλλος μπορει να πηγαινει για δουλεια μετα και να σου λεει οτι το θελω για να με τονοσει.αλλος δεν πινει καφε και πινει ισοτονικα ή energy drink. δεν ειναι δηλαδη ο λογος οτι ο αλλος ειναι κουρασμενος. πχ και σε βουνο ακομα και να μην ειναι δυσκολο πολλες φορες μαρεσει να βαζω ενα Monster μεσα σε ενα θερμος και να πινω λιγο λιγο στην διαρκεια της πεζοποριας.εχω μαζι και το νερο αλλα θες και κατι διαφορετικο.δεν ειναι οτι ολα ειναι χρησιμα αλλα πολλες φορες ειναι οτι θες κατι διαφορετικο.πχ για πολλους ειναι και κολλημα.οπως γινεται με την coca cola.

• Thanks 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, lactate είπε

Σε άλλα νέα, έκανα σκοινάκι, τέρμα τα jumping jacks.

Σκοινάκι είναι όλα τα λεφτά, μπορείς να το κάνεις και hiit μετά από λίγο ))

12 λεπτά πριν, Toxo <3 lover είπε

Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί χρειάζονται τα τυποποιημένα ισοτονικά ποτά. Κάνετε τόσο σκληροπυρηνικές προπονήσεις που δεν έχετε ηλεκτρολύτες να γυρίσετε σπίτι όλοι σας;

Δεν χρειάζονται τα τυποποιημένα, μπορεί κάποιος να πάρει ηλεκτρολύτες σε σκόνη ακόμα και από φαρμακείο φθηνά και ωραία, το αν χρειάζονται το καταλαβαίνει κανείς από τυχόν κράμπες, πάντως δεν είναι μόνο θέμα σκληρής προπόνησης αλλά και γενετικών καταβολών...πόσο εύκολα και σε τι ποσότητες ιδρώνει κάποιος.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πίνω powerade. Παλιότερα έπινα aminolast δηλαδή ένα συμπλήρωμα αμινοξέων. 

Αυτά ξεκίνησαν επειδή κάποιες φορές μες την προπόνηση θολώνε Η όραση μου και μου είπε γιατρός να πίνω κάτι. 

Τώρα σκέψου από τη Κυριακή ξεκίνησα κ αερόβιο μετά τα βάρη κι έχει πάει πολύ καλά 

• Like 2
Δημοσ.
12 minutes ago, JcD said:

Σκοινάκι είναι όλα τα λεφτά, μπορείς να το κάνεις και hiit μετά από λίγο ))

Δεν χρειάζονται τα τυποποιημένα, μπορεί κάποιος να πάρει ηλεκτρολύτες σε σκόνη ακόμα και από φαρμακείο φθηνά και ωραία, το αν χρειάζονται το καταλαβαίνει κανείς από τυχόν κράμπες, πάντως δεν είναι μόνο θέμα σκληρής προπόνησης αλλά και γενετικών καταβολών...πόσο εύκολα και σε τι ποσότητες ιδρώνει κάποιος.

Οπως και γενικως ποσο εχει προπονηθει..οταν καποιος πρωτο ξεκιναει γυμναστικη μπορει να κουραζεται πιο ευκολα να μην εχει συνηθισει την καταπονηση και να θελει να πιει κατι για να νιωσει καλυτερα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...