Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
16 hours ago, OneWaySystem said:

Εγω πάντως κλαίω έτσι όπως υπολογίζει την λαβή στα χέρια της πριν την άσκηση και σκύβει και πιάνει την μπάρα σαν ρομπότ !!!

jonah hill no GIF

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Toxo <3 lover είπε

Είμαι σε εμβρυική φάση, απλές ασκήσεις με το βάρος του σώματος, λίγα κιλά, κάποια όργανα, πολλές επαναλήψεις ( >15 ) προς το παρόν μέχρι να νιώσω άνετα, μην αρχίσω πάλι να τσιρίζω όπως με τον διάδρομο. 

"Τόξο, μη φοβάσαι, δεν πρόκειται να πέσεις"
"Μα φοβάμαι, σταμάτα το"

"Τόξο, περπατάς σαν πιγκουίνος, περπάτα κανονικά"
"ΑΑΑΑΑ"
😎

Την κοπελίτσα την αγαπάς και μόνο που τη βλέπεις, χαχα. 

Καλη αρχη!Σε ποιο πας τελικα?

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Toxo <3 lover είπε

Αυθαίρετα θα στο πω, αλλά χονδρικά 7 στις 10 κοπέλες αν είχαν να επιλέξουν ανάμεσα στο δυνατό και στο skinny, νομίζω θα διάλεγαν skinny. Δε μιλάω για ανορεξία έτσι; Μην παρεξηγηθούμε. Ανήκω στις 7, απλώς δεν έχω καθόλου εκείνα τα γονίδια και το έχω αποδεχτεί, άρα φτιάχνω ό,τι καλύτερο μπορώ με αυτό που έχω. Είναι παράξενο το γυναικείο μυαλό σε ό,τι αφορά το ιδανικό σώμα. 

Το λέω και στις φίλες μου και επιμένουν στα αερόβια και μετά κλαίγονται ότι είναι πλαδαρες. Νομίζουν ότι άμα σηκώσουν το οτιδήποτε θα γίνουν Σταλονε. Λίγο ρισπεκτ στους μποντιμπιλντεραδες, θέλει δουλειά για να φουσκωσεις. 

• Like 4
Δημοσ.

Μια γυναίκα είναι αδύνατη αν χοντρικά έχει κάτω από 20%bf. Αυτό το νούμερο μπορεί να το πετύχει κυρίως μέσω της διατροφής (και φυσικά παίζει ρόλο και το DNA). Η γυμναστική συντελεί αλλά δεν είναι ο κρίσιμος παράγοντας.

Έχω την αίσθηση ότι τα βάρη βοηθάνε περισσότερο στην επίτευξη αυτού του στόχου σε σχέση με την αεροβική (δεν ξέρω αν έχουν γίνει σχετικές μελέτες). Επιπλέον, το σώμα που προκύπτει είναι σαφώς πιο όμορφο αισθητικά και πιο λειτουργικό στην καθημερινότητα του.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, yannis27gr είπε

Μια γυναίκα είναι αδύνατη αν χοντρικά έχει κάτω από 20%bf. Αυτό το νούμερο μπορεί να το πετύχει κυρίως μέσω της διατροφής (και φυσικά παίζει ρόλο και το DNA). Η γυμναστική συντελεί αλλά δεν είναι ο κρίσιμος παράγοντας.

Έχω την αίσθηση ότι τα βάρη βοηθάνε περισσότερο στην επίτευξη αυτού του στόχου σε σχέση με την αεροβική (δεν ξέρω αν έχουν γίνει σχετικές μελέτες). Επιπλέον, το σώμα που προκύπτει είναι σαφώς πιο όμορφο αισθητικά και πιο λειτουργικό στην καθημερινότητα του.

Σίγουρα! Ισχύει 100%. Έχω υπάρξει 55 κιλά αγυμναστη ενώ τώρα είμαι 59 και λίγο πιο γυμνασμένη (όχι κάτι τρελό) και δείχνω σχεδόν το ίδιο. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, evabb είπε

Το λέω και στις φίλες μου και επιμένουν στα αερόβια και μετά κλαίγονται ότι είναι πλαδαρες. Νομίζουν ότι άμα σηκώσουν το οτιδήποτε θα γίνουν Σταλονε. Λίγο ρισπεκτ στους μποντιμπιλντεραδες, θέλει δουλειά για να φουσκωσεις. 

Και οι περισσότεροι άντρες το ίδιο, μην νομίζεις.

Αν τύχει και δούμε το ρόκι πριν το καλοκαίρι, πάμε γυμναστήριο κάνουμε 5 λεπτά διάδρομο και 4 σετ των 10 επαναλήψεων δικέφαλους και μετά την άλλη μέρα το πρωί λέμε ρε γμτ αυτός ο δικέφαλος δεν μεγαλώνει με τίποτα.

Μετά reboot και Loop 3-4 φορές και μετά ή το έχεις λύσει το puzzle  ή το αφήνεις, η γυμναστική δεν είναι για εσένα, δεν έχεις το σωστό σωματότυπο. Πίτσα for ever.

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, GothicCrusader είπε

Και οι περισσότεροι άντρες το ίδιο, μην νομίζεις.

Αν τύχει και δούμε το ρόκι πριν το καλοκαίρι, πάμε γυμναστήριο κάνουμε 5 λεπτά διάδρομο και 4 σετ των 10 επαναλήψεων δικέφαλους και μετά την άλλη μέρα το πρωί λέμε ρε γμτ αυτός ο δικέφαλος δεν μεγαλώνει με τίποτα.

Μετά reboot και Loop 3-4 φορές και μετά ή το έχεις λύσει το puzzle  ή το αφήνεις, η γυμναστική δεν είναι για εσένα, δεν έχεις το σωστό σωματότυπο. Πίτσα for ever.

Αυτοί που κάνουν πασαλιματα τους κόβεις από μακριά. Είναι αυτοί που το παίζουν φιτ φοροντας αθλητικό ρολόι και παπούτσι όλη την μέρα και το παίζουν ιστορία. 

Δημοσ.

Υπάρχουν καλές και κακές ώρες για γυμναστήριο; Πάω στις 5 συνήθως αλλά είμαι σε μια κατάσταση που σχεδόν έχω χωνέψει το μεσημεριανό. Θα ήθελα να πάω πιο αργά αλλά φοβάμαι μην καταλήξω να τρώω αρκετά αργά (οπότε ή να παχυνω η να γίνει λίγο περισσότερο λίπος το φαγητό άμα κοιμάμαι σχετικά σύντομα). Τι ώρα προτείνετε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, lactate είπε

Υπάρχουν καλές και κακές ώρες για γυμναστήριο; Πάω στις 5 συνήθως αλλά είμαι σε μια κατάσταση που σχεδόν έχω χωνέψει το μεσημεριανό. Θα ήθελα να πάω πιο αργά αλλά φοβάμαι μην καταλήξω να τρώω αρκετά αργά (οπότε ή να παχυνω η να γίνει λίγο περισσότερο λίπος το φαγητό άμα κοιμάμαι σχετικά σύντομα). Τι ώρα προτείνετε;

Βασικα εχω δοκιμασει ολες τις ωρες και δεν ειδα καμια διαφορα, ολα εχουν να κανουν με το πως ρυθμιζεις το βιολογικο σου ρολοϊ. Εχω επιλεξει τα 5 τελευταια χρονια να πηγαινω το πρωι με το που ξυπνησω, γυρω στις 6 με 6:30 για τον κυριοτερο λογο οτι εχεις ολη την μερα ελευθερη και κατα δευτερο λογο τις ωρες αιχμης μαζευεται η σαρα κ η μαρα κ δυσκολευει η κατασταση. Θελω με το που μπαινω γυμν ,να σκυβω το κεφαλι με αντιπαλο τον χρονο στα διαλειματα κ σε 1 ωριτσα να εχω τελειωσει κ να χω φυγει πραγμα απιθανο οταν γινεται χαμος, βεβαια κοιμαμαι κ νωρις εννοειται

Τωρα αν εννοεις για τα γευματα, σιγουρα με γεματο στομαχι μετα απο γευμα χωρις να εχεις χωνεψει, δεν εισαι για πολλα "ζορισματα"

Επεξ/σία από bill_zaf
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, lactate είπε

Στην αύξηση λίπους/βάρους μετράει η συνολική ημερήσια θερμιδική πρόσληψη, όχι μόνο οτι τρως το βράδυ ή πριν κοιμηθείς. Δε θα "παχύνεις" από ένα βραδινό γεύμα, ειδικά μετά από σκληρη προπόνηση που το σώμα χρειάζεται θερμίδες. 

• Like 3
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Musclemar είπε

Στην αύξηση λίπους/βάρους μετράει η συνολική ημερήσια θερμιδική πρόσληψη, όχι μόνο οτι τρως το βράδυ ή πριν κοιμηθείς. Δε θα "παχύνεις" από ένα βραδινό γεύμα, ειδικά μετά από σκληρη προπόνηση που το σώμα χρειάζεται θερμίδες. 

χαίρομαι γιατί το είχα έννοια

Σε άλλα νέα, έκανα σκοινάκι, τέρμα τα jumping jacks.
Στην αρχή όλο κάπου έβρισκε, αλλά βελτιώθηκα γρήγορα, έκανα και 30 στη σειρά (μπερδευόμουν ακόμα και μετά από ένα πέρασμα οπότε θεωρώ ότι εκάνα μεγάλο βήμα).

• Like 1
Δημοσ.
Στις 27/10/2019 στις 1:57 ΜΜ, Toxo <3 lover είπε

Έχω ξεκινήσει με κυκλικό και έχει πολύ ενδιαφέρον. Είναι μία με μιάμιση ώρα που αποσυνδέομαι, ας με ψάχνουν, το κινητό μένει στο ντουλαπάκι του, τελετουργικό για μένα η όλη διαδικασία. Ε

To  κινητο δεν το αφηνω ποτε ειναι αναποσπαστο κομματι  της γυμναστικης το εχω παντα διπλα μου και στις παυσειςαναμεσα στις ασκησεις  στο χερι μου .Και στον διαδρομο γιατι ακουω  μονο εκει μουσικη .Σε φαση εχω γυρισει μερικες φορες πισω οταν πηγα gym και διαπιστωσα πως το ξεχασα σπιτι  και μετα ξαναπηγα αφου το πηρα .

Αlways online!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Fotis13 είπε

To  κινητο δεν το αφηνω ποτε ειναι αναποσπαστο κομματι  της γυμναστικης το εχω παντα διπλα μου και στις παυσειςαναμεσα στις ασκησεις  στο χερι μου .Και στον διαδρομο γιατι ακουω  μονο εκει μουσικη .Σε φαση εχω γυρισει μερικες φορες πισω οταν πηγα gym και διαπιστωσα πως το ξεχασα σπιτι  και μετα ξαναπηγα αφου το πηρα .

Αlways online!

Εγώ στις παύσεις , στέκομαι όρθια και πάω πάνω κάτω κοιτώντας ή το πάτωμα ή το ταβάνι! 

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...