bilya Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 powerlifters κ σια θέλω κάποιες συμβουλές για τις ανάσες στο deadlift. Είναι καλύτερα ανάσα κ κοιλιά προς τα εξω όπως στο squat ή ανασα κ σφίξιμο κοιλιακών. Επίσης πως βρίσκεται καλό ρυθμό στις ανάσες? Συνήθως κανω 1-2 κ μετά το χάνω εντελώς. Για να το κάνω σωστά κανω παύση περίπου 5 δευτερόλεπτα ανάμεσα σε κάθε ρεπ αλλα θεωρώ ειναι υπερβολικό
Dakonblackblade Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 30 λεπτά πριν, bilya είπε powerlifters κ σια θέλω κάποιες συμβουλές για τις ανάσες στο deadlift. Είναι καλύτερα ανάσα κ κοιλιά προς τα εξω όπως στο squat ή ανασα κ σφίξιμο κοιλιακών. Επίσης πως βρίσκεται καλό ρυθμό στις ανάσες? Συνήθως κανω 1-2 κ μετά το χάνω εντελώς. Για να το κάνω σωστά κανω παύση περίπου 5 δευτερόλεπτα ανάμεσα σε κάθε ρεπ αλλα θεωρώ ειναι υπερβολικό Βαθειά ανάσα στο διάφραγμα και θέση για να φας μπουνιά. Δεν σπρώχνουμε προς τα έξω. Ακόμα και με ζώνη είναι το ίδιο ακριβώς. Κάνεις από το ζέσταμα το ίδιο μοτίβο για ανάσες. Μετά από εκατοντάδες επαναλήψεις , θα είναι αυτόματο. Εμένα μου αρέσει να ξεφυσάω από τα δόντια, νιώθω σαν το Attack on Titan.
bilya Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 17 ώρες πριν, Dakonblackblade είπε Βαθειά ανάσα στο διάφραγμα και θέση για να φας μπουνιά. Δεν σπρώχνουμε προς τα έξω. Ακόμα και με ζώνη είναι το ίδιο ακριβώς. Κάνεις από το ζέσταμα το ίδιο μοτίβο για ανάσες. Μετά από εκατοντάδες επαναλήψεις , θα είναι αυτόματο. Εμένα μου αρέσει να ξεφυσάω από τα δόντια, νιώθω σαν το Attack on Titan. thank you dakon. θα δοκιμάσω την αλκη βδομάδα εδω κ καιρό κανω πειράματα να δω τι με βολεύει κ εχω κάτσει στάσιμος στα κιλά.
Dakonblackblade Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 @bilya ζώνη χρησιμοποιείς? Αν ναι, πόσα κιλα είσαι, πόσο ύψος και ποια είναι τα νούμερα σου?
lactate Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Έκανα σκοινάκι σήμερα. Παράτησα επιτέλους τα jacks. Βέβαια μου πήρε λίγο γιατί όλα τα σκοινάκια τα άλλα ήταν κοντά και έβρισκαν στο κεφάλι, δεν ξέρω πως βρέθηκε επιτέλους ένα μακρύ και πως θα το ξαναβρώ αλλά οκ. Κάποιες φορές μπερδευόταν, κυρίως επειδή φοβόμουνβ μη χτυπήσω κάποιον. Αλλά χαρηκα. 1
bilya Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Dakonblackblade είπε @bilya ζώνη χρησιμοποιείς? Αν ναι, πόσα κιλα είσαι, πόσο ύψος και ποια είναι τα νούμερα σου? ζώνη κ straps φοράω πάντα στο DL. Body Stats: 101Kg, 1,77 , 24-26% BF. Stats: CP: 5x 85kg DL: 5X 125kg (σε ruck pull με μπάρα λίγο πιο χαμηλά από γόνατο κάνω 5Χ190kg) High -Bar SQ: 5x140 kg & Low-Bar: 5x 120kg ( έχω 2 βδομάδες που το γύρισα σε low-bar κ ακόμα φοβάμαι να φορτώσω κιλά) OHP: 5X 40Kg Το τελευταίο εξάμηνο άλλαξα την δίαιτα με πιο πολύ κόκκινο κρέας (πιο πολύ φαΐ γενικά), προπόνηση με πιο strength/power lifting στοιχεία κ γενικά ξεπέρασα τον φόβο μου με το να φορτώνω κιλά στην μπάρα. Έβαλα 8 κιλά βέβαια. Αλλά θεωρώ ότι είναι κυρίως μάζα μιας κ η περιφέρεια στην κοιλιά έχει πέσει μερικά εκατοστά, οι μυς μου άρχισαν να "δείχνουν" ας πούμε πιο πολύ κ τα νούμερα στα κυρίως lift έχουν ανέβει. Στόχος μέχρι τα Χριστούγεννα είναι να σπάσω τα 100Kg στήθος, να πλησιάσω όσο μπορώ τα 200Kg σε DL κ SQ κ επιτέλους να μπορώ να κάνω OHP με πάνω απο 40kg (γενικά τους ώμους τους έχω αφήσει αρκετά ) Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2019 από bilya
Dakonblackblade Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχεις ακόμα πολλά περιθώρια. Είναι θέμα φόρμας και συνέπειας. Συνέχισε τη καλή δουλειά. Βάλε ζώνη στα πάντα. Πολύ χαμηλό Deadlift για κάποιο λόγο. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2019 από Dakonblackblade 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 9 ώρες πριν, lactate είπε Έκανα σκοινάκι σήμερα. Παράτησα επιτέλους τα jacks. Βέβαια μου πήρε λίγο γιατί όλα τα σκοινάκια τα άλλα ήταν κοντά και έβρισκαν στο κεφάλι, δεν ξέρω πως βρέθηκε επιτέλους ένα μακρύ και πως θα το ξαναβρώ αλλά οκ. Κάποιες φορές μπερδευόταν, κυρίως επειδή φοβόμουνβ μη χτυπήσω κάποιον. Αλλά χαρηκα. Για αρχη αγόρασε ενα δικο σου σχοινακι να τελειωνεις, δεν χρειαζεται κατι τρελο ενα με 5-10€ εισαι κομπλε. ΓΙα το μηκος θα πατας το σκοινακι στη μεση με το ενα σου ποδι ελαχιστα μπροστα απο το σωμα σου και θα σηκωνεις τις λαβες, θα πρεπει να σου φτανει περιπου στο υψος του στηθους/μασχαλης για να ειναι το μεγεθος σου 9 ώρες πριν, bilya είπε ζώνη κ straps φοράω πάντα στο DL. Body Stats: 101Kg, 1,77 , 24-26% BF. Stats: CP: 5x 85kg DL: 5X 125kg (σε ruck pull με μπάρα λίγο πιο χαμηλά από γόνατο κάνω 5Χ190kg) High -Bar SQ: 5x140 kg & Low-Bar: 5x 120kg ( έχω 2 βδομάδες που το γύρισα σε low-bar κ ακόμα φοβάμαι να φορτώσω κιλά) OHP: 5X 40Kg Το τελευταίο εξάμηνο άλλαξα την δίαιτα με πιο πολύ κόκκινο κρέας (πιο πολύ φαΐ γενικά), προπόνηση με πιο strength/power lifting στοιχεία κ γενικά ξεπέρασα τον φόβο μου με το να φορτώνω κιλά στην μπάρα. Έβαλα 8 κιλά βέβαια. Αλλά θεωρώ ότι είναι κυρίως μάζα μιας κ η περιφέρεια στην κοιλιά έχει πέσει μερικά εκατοστά, οι μυς μου άρχισαν να "δείχνουν" ας πούμε πιο πολύ κ τα νούμερα στα κυρίως lift έχουν ανέβει. Στόχος μέχρι τα Χριστούγεννα είναι να σπάσω τα 100Kg στήθος, να πλησιάσω όσο μπορώ τα 200Kg σε DL κ SQ κ επιτέλους να μπορώ να κάνω OHP με πάνω απο 40kg (γενικά τους ώμους τους έχω αφήσει αρκετά ) ποσο καιρο κανεις;
Toxo <3 lover Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 I 'm back bitches. 😎 Aν έπαιρνε απόφαση και το στομάχι μου να συνεργαστεί να μπορέσω να φάω σαν άνθρωπος χωρίς να με τσακίζει, θα ήταν σπουδαίο, αλλά δεν έχει ψηθεί την τελευταία εβδομάδα. Πονάω από λίγο παντού, άλλαξα τον χώρο που γυμναζόμουν και γέλασαν και οι πέτρες όταν άρχισα να τσιρίζω από φόβο μη βρεθώ κάτω γιατί δεν καταλαβαινα πώς λειτουργεί ο διάδρομος. Ξαναπήγα όμως, δεν ντράπηκα. 😏 Χαίρομαι που έχει ανεβει ξανά το level σε αυτό το thread, μ' αρέσετε πολύ! 7
j0hnn1e Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 ^ όλα καλά, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογέννειες. Το χειρότερο είναι να μπλεχτείς με τα ακουστικά (γιαυτό μόνο ασύρματα). Προχθές έκανα BP, όχι κανένα world record βάρος, 80κγ. Κάνω τις επαναλήψεις μου, ξεκουράζομαι, πάω να ξανακάνω και φεύγει η μπάρα στην αριστερή μεριά στην πρώτη επανάληψη. Κάποιος μ@λακας ενώ είδε οτι κάνω πιέσεις και ενώ καθόμουν στον πάγκο στα μουλωχτά άρπαξε ένα 10κιλο απο τη μια μεριά και έφυγε...
bilya Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 8 ώρες πριν, Spect~ είπε ποσο καιρο κανεις; ξεκίνησα περίπου πριν 18-20 μήνες (όντας 28 χρόνια ένα μέγιστο κουράδι ) κ 115kg, 32+% BF. η εξέλιξη δεν είναι αυτή που θα πρεπε καθώς δεν είχα συνέπεια (ειδικά στο φαί κ το αλκοόλ) κ είχα k αρκετές βδομάδες που τεμπέλιαζα. πχ ένας λόγος που οι ώμοι μου είναι τόσο πίσω σε ανάπτυξη είναι γιατί δυστυχώς έκλεινα κ μήνα χωρίς προπόνηση κ κάθε φορά ξεκίναγα πάλι από το μηδέν. Η μόνη σοβαρή προσπάθεια είναι το τελευταίο 6μηνο όπου είδα κ τις σοβαρότερες αλλαγές τόσο σε επιδόσεις όσο κ στο σώμα μου. 5
kogba Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, j0hnn1e είπε Προχθές έκανα BP, όχι κανένα world record βάρος, 80κγ. Κάνω τις επαναλήψεις μου, ξεκουράζομαι, πάω να ξανακάνω και φεύγει η μπάρα στην αριστερή μεριά στην πρώτη επανάληψη. Κάποιος μ@λακας ενώ είδε οτι κάνω πιέσεις και ενώ καθόμουν στον πάγκο στα μουλωχτά άρπαξε ένα 10κιλο απο τη μια μεριά και έφυγε... Θέλει λίγη προσοχή όταν έχει πολύ κόσμο, γιατί κάτι τέτοια χαζά περιστατικά είναι συχνά. Μια τελευταία ματιά πριν κάνουμε την άσκηση.
gntgrx Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Στις 24/10/2019 στις 9:30 ΠΜ, wizzy είπε Μιλάς με γρίφους, γέροντα. Τι εννοείς; Σοβαρά, δεν καταλαβαίνω. Χωρίς μαντζουράνα, χωρίς φυσούνα, χωρίς να βλέπω (ή να κάνω) κύκλους, χωρίς deca-μπουρέκι. 19 ώρες πριν, bilya είπε ζώνη κ straps φοράω πάντα στο DL. Body Stats: 101Kg, 1,77 , 24-26% BF. Stats: CP: 5x 85kg DL: 5X 125kg (σε ruck pull με μπάρα λίγο πιο χαμηλά από γόνατο κάνω 5Χ190kg) High -Bar SQ: 5x140 kg & Low-Bar: 5x 120kg ( έχω 2 βδομάδες που το γύρισα σε low-bar κ ακόμα φοβάμαι να φορτώσω κιλά) OHP: 5X 40Kg Το τελευταίο εξάμηνο άλλαξα την δίαιτα με πιο πολύ κόκκινο κρέας (πιο πολύ φαΐ γενικά), προπόνηση με πιο strength/power lifting στοιχεία κ γενικά ξεπέρασα τον φόβο μου με το να φορτώνω κιλά στην μπάρα. Έβαλα 8 κιλά βέβαια. Αλλά θεωρώ ότι είναι κυρίως μάζα μιας κ η περιφέρεια στην κοιλιά έχει πέσει μερικά εκατοστά, οι μυς μου άρχισαν να "δείχνουν" ας πούμε πιο πολύ κ τα νούμερα στα κυρίως lift έχουν ανέβει. Στόχος μέχρι τα Χριστούγεννα είναι να σπάσω τα 100Kg στήθος, να πλησιάσω όσο μπορώ τα 200Kg σε DL κ SQ κ επιτέλους να μπορώ να κάνω OHP με πάνω απο 40kg (γενικά τους ώμους τους έχω αφήσει αρκετά ) Εμένα μου κάνει εντύπωση ότι ενώ στα καθίσματα φαίνεται ότι αποδίδεις καλά, δεν αποδίδεις εξίσου καλά και στα DL. To carryover είναι δεδομένο, ειδικά αν χρησιμοποιείς το ίδιο stance και στα καθίσματα και στις άρσεις. Ανάλογα αποτελέσματα αναμένει κανείς και στις πιέσεις. Υποθέτω ότι τα καθίσματά σου γίνονται με τη σωστή φόρμα και σε πλήρες εύρος κίνησης και όχι περιορισμένο, σωστά; 2 ώρες πριν, j0hnn1e είπε ^ όλα καλά, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογέννειες. Το χειρότερο είναι να μπλεχτείς με τα ακουστικά (γιαυτό μόνο ασύρματα). Προχθές έκανα BP, όχι κανένα world record βάρος, 80κγ. Κάνω τις επαναλήψεις μου, ξεκουράζομαι, πάω να ξανακάνω και φεύγει η μπάρα στην αριστερή μεριά στην πρώτη επανάληψη. Κάποιος μ@λακας ενώ είδε οτι κάνω πιέσεις και ενώ καθόμουν στον πάγκο στα μουλωχτά άρπαξε ένα 10κιλο απο τη μια μεριά και έφυγε... Μα καλά, δεν γνωρίζετε ότι υπάρχουν και οι offset παραλλαγές των βασικών πιέσεων; 😁 42 λεπτά πριν, bilya είπε ξεκίνησα περίπου πριν 18-20 μήνες (όντας 28 χρόνια ένα μέγιστο κουράδι ) κ 115kg, 32+% BF. η εξέλιξη δεν είναι αυτή που θα πρεπε καθώς δεν είχα συνέπεια (ειδικά στο φαί κ το αλκοόλ) κ είχα k αρκετές βδομάδες που τεμπέλιαζα. πχ ένας λόγος που οι ώμοι μου είναι τόσο πίσω σε ανάπτυξη είναι γιατί δυστυχώς έκλεινα κ μήνα χωρίς προπόνηση κ κάθε φορά ξεκίναγα πάλι από το μηδέν. Η μόνη σοβαρή προσπάθεια είναι το τελευταίο 6μηνο όπου είδα κ τις σοβαρότερες αλλαγές τόσο σε επιδόσεις όσο κ στο σώμα μου. Μπράβο για την εξέλιξή σου! Keep up the good work! Με επιμονή και με το να δίνεις έμφαση στη σωστή τεχνική, η δουλειά που ρίχνεις θα πιάσει τόπο. 1
wizzy Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 18 ώρες πριν, gntgrx είπε Χωρίς μαντζουράνα, χωρίς φυσούνα, χωρίς να βλέπω (ή να κάνω) κύκλους, χωρίς deca-μπουρέκι. Τώρα, αυτά να υποθέσω ότι είναι παρατσούκλια/"κωδικές ονομασίες" παράνομων ουσιών που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες ποδηλάτες;🙂
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 4 λεπτά πριν, wizzy είπε Τώρα, αυτά να υποθέσω ότι είναι παρατσούκλια/"κωδικές ονομασίες" παράνομων ουσιών που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες ποδηλάτες;🙂 Ναι. Η φυσουνα ισως ειναι και η βλακεια για το ασθμα που χρησιμοποιουν καποιοι για να εχουν ωφέλει στους αγωνες. Deca ειναι αναβολικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις