OneWaySystem Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, gntgrx είπε Eγώ θα πάρω τον @Dakonblackblade και θα πάμε σε αυτό το γυμναστήριο: Εσένα ο στόχος σου θα έπρεπε να ήταν να μην σε στείλει ο Ντάκον στο νοσοκομείο με τίποτα κηλες μεσοσπονδυλιου δίσκου και τρέχεις κ δεν φτάνεις 😂😂😂 Πλάκα κάνω ε?? Πάντως σοβαρά επειδή είσαι νέος με το αντικείμενό εγώ θα σου πρότεινα να έχεις μεγάλη προσοχή αν εκτελείς αυτά τα ωραία που γράφεις! Γιατί καλή η θεωρία του στιλ βάλτε το πόδι έτσι, τόσες μοίρες τα γόνατα, έξω το στήθος κτλ απέχει άπειρα όμως ατό την πράξη! Να θυμάσαι κάτι που λέω συνέχεια, τα βάρη δεν είναι παιχνίδι Φ βάρη μπορούν να προσφέρουν μια δυνατή και υγιή ζωή μπορούν όμως και να σε καταστρέψουν!! Επειδή δεν είσαι κ πιτσιρίκος, προσοχή λοιπόν! Πάντα φιλικά κ με αγάπη οι συμβουλές μου.. ~~~ Τζον Αυτό το λάστιχο δεν έχει καμία σχέση με τα κλασικά λάστιχα με τις χειρολαβές! Αν πάρεις το σκληρό και στο κρατήσει κάποιος καλά στα πόδια και να θέλεις δεν μπορείς να κάνεις δωδεκάρα ! Σου αφήνει λοιπόν αυτός που στο κρατάει τόση αντίσταση ώστε να μπορείς με πολύ ζόρι να βγάζεις 8 άρα, με το ανάλογο κράτημα για κάποια δευτερόλεπτα κάθε δύο τρεις επαναλήψεις! Έμπειρος είσαι, θα το βρεις! Αγόρασε ον λάστιχο κ θα με θυμηθείς θα είμαι τα πιο ωραία λεφτά που θα έχεις δώσει για την γυμναστική σου! Κάνεις τα πάντα όλα, μέχρι κ καθίσματα κάνεις τα στηρίζεις στους ώμους τα πατάς με τα πόδια και κάνεις αμάν να σηκωθείς! Δωρεάν διαδικτυακό περσοναλ τι άλλο θέλετε? 😀 2
spyroskonst Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, katman2000 είπε σωστο αυτο που λες για την τσεπη γιατι νομιζω τα καλισθενιξ δεν θελουν και πολυ φαγακι διορθωσε με αν κανω λαθος δεν εχω ασχοληθει εγώ θα έλεγα ότι πιο ακριβά είναι τα κροσφιτ κλπ. Ειδικά στην Ελλάδα οι τιμές των συμβατικών γυμναστηρίων είναι χώμα. Δεκτό ότι η ποιότητα είναι πολύ αμφιλεγόμενη, αλλά την δουλειά σου την κάνεις με λίγη εφευρετικότητα. Κι άλλο να δίνεις 100ευρώ τον χρόνο, κι άλλο 50 ευρώ τον μήνα (στα κροσφιτ).
Dakonblackblade Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, OneWaySystem είπε Εσένα ο στόχος σου θα έπρεπε να ήταν να μην σε στείλει ο Ντάκον στο νοσοκομείο με τίποτα κηλες μεσοσπονδυλιου δίσκου και τρέχεις κ δεν φτάνεις 😂😂😂 ~~~ Τζον Αυτό το λάστιχο δεν έχει καμία σχέση με τα κλασικά λάστιχα με τις χειρολαβές! Αν πάρεις το σκληρό και στο κρατήσει κάποιος καλά στα πόδια και να θέλεις δεν μπορείς να κάνεις δωδεκάρα ! Σου αφήνει λοιπόν αυτός που στο κρατάει τόση αντίσταση ώστε να μπορείς με πολύ ζόρι να βγάζεις 8 άρα, με το ανάλογο κράτημα για κάποια δευτερόλεπτα κάθε δύο τρεις επαναλήψεις! Έμπειρος είσαι, θα το βρεις! Αγόρασε ον λάστιχο κ θα με θυμηθείς θα είμαι τα πιο ωραία λεφτά που θα έχεις δώσει για την γυμναστική σου! Κάνεις τα πάντα όλα, μέχρι κ καθίσματα κάνεις τα στηρίζεις στους ώμους τα πατάς με τα πόδια και κάνεις αμάν να σηκωθείς! Η σπονδυλοδεσία και τα γόνατα τιτανίου θα είναι τζάμπα σε 15 χρόνια οπότε είμαστε κομπλέ, ήδη έχουν γίνει ρουτίνα με όλους τους δρομείς , κερδίζουμε και μεις οι βαρητζήδες . Ειδικά για εμάς που δεν δεν κάναμε κάτι αθλητικό της προκοπής στα νιάτα μας, είναι πολύ αναζωγονητικό να έχουμε ένα στόχο στα γηρατειά. Ο Maus έχει δικιο , να πάτε να αγοράσετε λάστιχα ρε τσιγκούνηδες. Τα σπάνε για το σπίτι , για το γυμναστήριο , για το ζέσταμα, για το ταξίδι, για τα πάντα όλα. Και να αγοράσετε κανένα παπούτσι της προκοπής, σιχάθηκα να σας βλέπω με τα αφρολέξ με κορδόνια. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2019 από Dakonblackblade 2
JcD Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε Η σπονδυλοδεσία και τα γόνατα τιτανίου θα είναι τζάμπα σε 15 χρόνια οπότε είμαστε κομπλέ, ήδη έχουν γίνει ρουτίνα με όλους τους δρομείς , κερδίζουμε και μεις οι βαρητζήδες . Ειδικά για εμάς που δεν δεν κάναμε κάτι αθλητικό της προκοπής στα νιάτα μας, είναι πολύ αναζωγονητικό να έχουμε ένα στόχο στα γηρατειά. Ο Maus έχει δικιο , να πάτε να αγοράσετε λάστιχα ρε τσιγκούνηδες. Τα σπάνε για το σπίτι , για το γυμναστήριο , για το ζέσταμα, για το ταξίδι, για τα πάντα όλα. Και να αγοράσετε κανένα παπούτσι της προκοπής, σιχάθηκα να σας βλέπω με τα αφρολέξ με κορδόνια. Σήμερα μόλις έλεγα στο φιλαράκι μου να βρούμε καμιά γυναίκα να μας κουβαλάει στα γηρατειά γιατί θα πηγαίνουμε με αναπηρικό καροτσάκι 😂 1
TEOKOS Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πόσο αναζωγοινιτικά είναι τα σχέδια σας για το μέλλον. Τρελλό motivation Άσχετο .. Σήμερα έκανα 5χλμ για το event του# πόρτα ανοικτη# Πάω για δουλειά τώρα Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2019 από TEOKOS 3
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 5 ώρες πριν, OneWaySystem είπε Τζον Αυτό το λάστιχο δεν έχει καμία σχέση με τα κλασικά λάστιχα με τις χειρολαβές! Αν πάρεις το σκληρό και στο κρατήσει κάποιος καλά στα πόδια και να θέλεις δεν μπορείς να κάνεις δωδεκάρα ! Σου αφήνει λοιπόν αυτός που στο κρατάει τόση αντίσταση ώστε να μπορείς με πολύ ζόρι να βγάζεις 8 άρα, με το ανάλογο κράτημα για κάποια δευτερόλεπτα κάθε δύο τρεις επαναλήψεις! Έμπειρος είσαι, θα το βρεις! Αγόρασε ον λάστιχο κ θα με θυμηθείς θα είμαι τα πιο ωραία λεφτά που θα έχεις δώσει για την γυμναστική σου! Κάνεις τα πάντα όλα, μέχρι κ καθίσματα κάνεις τα στηρίζεις στους ώμους τα πατάς με τα πόδια και κάνεις αμάν να σηκωθείς! Δωρεάν διαδικτυακό περσοναλ τι άλλο θέλετε? 😀 Εγώ μια φορά ψήθηκα, διαδικτυακέ μου πέρσοναλ. Αρκεί αυτό, ή να βάλω και κανένα άλλο λάστιχο στην παραγγελία; Δεν έχω ασχοληθεί ξανά με λάστιχα και δεν ξέρω.
JcD Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 29 λεπτά πριν, TEOKOS είπε Πάω για δουλειά τώρα Βραδινός κι εγώ αυτή τη βδομάδα, κι έχω το πολύ αγαπημένο μου squat session της εβδομάδας αύριο!
gntgrx Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) O @OneWaySystem - Μaus έχει δίκιο. οι ταρζανιές με τα βάρη θα έχουν επιπτώσεις. Όμως, οι ασκήσεις αντίστασης, εφόσον γίνονται με τη σωστή φόρμα και τον απαραίτητο εξοπλισμό, είναι από τις πιο ασφαλείς μορφές εξάσκησης. Εγώ προέρχομαι από την ποδηλασία, όπου 11 χρόνια υψηλού επιπέδου με άφησαν με διαλυμένους αχίλλειους και κάμποσα κατάγματα. Στη συνέχεια έφαγα τους καρπούς και τους σκαληνούς του αυχένα από το muay thai. Στα 11 χρόνια που καθόμουν, βάρεσε μπιέλα η καρδιά μου. Στους 14 μήνες που ασχολούμαι επισταμένα με το strength training, δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο τραυματισμό, κάτι ψιλοθλάσεις στους πλατείς ραχιαίους και έξω επικονδυλίτιδα στο δεξιό αγκώνα. Το συνολικό αποτέλεσμα είναι το λιγότερο εντυπωσιακό, είμαι -20 κιλά, τρώγοντας, δεν στερούμαι το παραμικρό, η αντοχή μου έχει αυξηθεί σε επίπεδα που έπιανα πριν 20 χρόνια, κοιμάμαι με 49-54 σφίξεις και έχω VO2max 51,5 ml/kg/min (μετρημένο με εργοσπιρομετρία). Η καρδιά μου είναι λες και δεν πέρασα ποτέ μυοκαρδίτιδα. Η δύναμή μου συνεχώς αυξάνεται. Σε μοριακό επίπεδο, όλοι οι δείκτες, βιοχημικοί, ορμονικοί, ανοσολογικοί, είναι στα βέλτιστα επίπεδα για την ηλικία και το έργο που αποδίδω. Αν κοιμόμουν και κάνα 8ωρο, θα ήμουν άρχοντας. Η προπόνηση γίνεται με τη δέουσα σοβαρότητα, προηγείται πάντα κινητοποίηση με λάστιχα, υπάρχει προγραμματισμός, πλήρης καταγραφή όλων των απαιτούμενων παραμέτρων (ευτυχώς που υπάρχουν οι αισθητήρες), δεν υπάρχει εγωισμός, ακούω το σώμα μου. Χρειάζεται αρκετό διάβασμα, να είσαι δεκτικός στην παρατήρηση και να σε απασχολεί το μακροπρόθεσμο και όχι το βραχυπρόθεσμο αποτέλεσμα. Πρώτα να μάθεις να εκτελείς την άσκηση με τη σωστή φόρμα. Χρειάζεται οπωσδήποτε εξοπλισμός. Το bare minimum είναι το παπούτσι και η ζώνη. Περικάρπια, επιγονατίδες, straps και τα υπόλοιπα σχετικά, καθώς ανεβαίνει ο φόρτος. Ακούγονται πολλά, όμως είναι επένδυση για το μέλλον. Ο χρόνος που μου περισσεύει στη διάρκεια της ημέρας είναι λίγος, όμως προτιμώ να κάνω αυτό που κάνω τώρα παρά να είμαι με τα πόδια ψηλά, αραχτός. Τώρα, αν τυχόν χρειαστώ νέα γόνατα ή κάνα δυο σπονδύλους, τα βρίσκω τζάμπα ή έστω χονδρική, μιας και είμαι στο σινάφι και στα κόλπα. 😁 Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2019 από gntgrx
GothicCrusader Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 6 λεπτά πριν, gntgrx είπε Στους 14 μήνες που ασχολούμαι επισταμένα με το strength training, δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο τραυματισμό, κάτι ψιλοθλάσεις στους πλατείς ραχιαίους και έξω επικονδυλίτιδα στο δεξιό αγκώνα. Το συνολικό αποτέλεσμα είναι το λιγότερο εντυπωσιακό, είμαι -20 κιλά, τρώγοντας, δεν στερούμαι το παραμικρό, η αντοχή μου έχει αυξηθεί σε επίπεδα που έπιανα πριν 20 χρόνια, κοιμάμαι με 49-54 σφίξεις και έχω VO2max 51,5 ml/kg/min (μετρημένο με εργοσπιρομετρία). Η καρδιά μου είναι λες και δεν πέρασα μυοκαρδίτιδα. Η δύναμή μου συνεχώς αυξάνεται. Σε μοριακό επίπεδο, όλοι οι δείκτες, βιοχημικοί, ορμονικοί, ανοσολογικοί, είναι στα βέλτιστα επίπεδα για την ηλικία και το έργο που αποδίδω. Αν κοιμόμουν και κάνα 8ωρο, θα ήμουν άρχοντας. Η προπόνηση γίνεται με τη δέουσα σοβαρότητα, προηγείται πάντα κινητοποίηση με λάστιχα, υπάρχει προγραμματισμός, πλήρης καταγραφή όλων των απαιτούμενων παραμέτρων (ευτυχώς που υπάρχουν οι αισθητήρες), δεν υπάρχει εγωισμός, ακούω το σώμα μου. Χρειάζεται αρκετό διάβασμα, να είσαι δεκτικός στην παρατήρηση και να σε απασχολεί το μακροπρόθεσμο και όχι το βραχυπρόθεσμο αποτέλεσμα. Πρώτα να μάθεις να εκτελείς την άσκηση με τη σωστή φόρμα. Χρειάζεται οπωσδήποτε εξοπλισμός. Το bare minimum είναι το παπούτσι και η ζώνη. Περικάρπια, επιγονατίδες, straps και τα υπόλοιπα σχετικά, καθώς ανεβαίνει ο φόρτος. Ακούγονται πολλά, όμως είναι επένδυση για το μέλλον. Ο χρόνος που μου περισσεύει στη διάρκεια της ημέρας είναι λίγος, όμως προτιμώ να κάνω αυτό που κάνω τώρα παρά να είμαι με τα πόδια ψηλά, αραχτός. Τώρα, αν τυχόν χρειαστώ νέα γόνατα ή κάνα δυο σπονδύλους, τα βρίσκω τζάμπα ή έστω χονδρική, μιας και είμαι στο σινάφι και στα κόλπα. 😁 Από περιέργεια όμως τι εννοείς πλήρης καταγραφή; τι καταγράφεις; πώς το αξιοποιείς; Αναφέρεσαι συγκεκριμένα για την καρδιά ή γενικά για την πρόοδό σου; Άσχετη απορία, πάντως, λες απαραίτητος ο εξοπλισμός παπούτσι και ζώνη. Εγώ δεν έχω πάρει παπούτσι συγκεκριμένα για lifting . Dead lifts και squats τα βγάζω τελείως και κάνω barefoot. Τις άλλες ασκήσεις τις κάνω με απλό αθλητικό. Ζώνη δεν χρησιμοποιώ καθόλου, αλλά είμαι αρχάριος (είμαι στα 5x10x60 με βάρος 82 kg). Ωστόσο ο προπονητής μου ήταν αρνητικός για τη ζώνη. Οπότε γιατί τη λες απαραίτητη;
OneWaySystem Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 23 λεπτά πριν, gntgrx είπε Στους 14 μήνες που ασχολούμαι επισταμένα με το strength training, δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο τραυματισμό, κάτι ψιλοθλάσεις στους πλατείς ραχιαίους και έξω επικονδυλίτιδα στο δεξιό αγκώνα. Το συνολικό αποτέλεσμα είναι το λιγότερο εντυπωσιακό, είμαι -20 κιλά, τρώγοντας, δεν στερούμαι το παραμικρό, η αντοχή μου έχει αυξηθεί σε επίπεδα που έπιανα πριν 20 χρόνια, κοιμάμαι με 49-54 σφίξεις και έχω VO2max 51,5 ml/kg/min (μετρημένο με εργοσπιρομετρία). Η καρδιά μου είναι λες και δεν πέρασα ποτέ μυοκαρδίτιδα. Η δύναμή μου συνεχώς αυξάνεται. Σε μοριακό επίπεδο, όλοι οι δείκτες, βιοχημικοί, ορμονικοί, ανοσολογικοί, είναι στα βέλτιστα επίπεδα για την ηλικία και το έργο που αποδίδω. Αν κοιμόμουν και κάνα 8ωρο, θα ήμουν άρχοντας. Ωραιος ! Αληθεια μπραβο σου ! Οσο για τον ντακον πλακα κανω, μ αρεσει να τον πειράζω χρόνια τωρα ! 44 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε Εγώ μια φορά ψήθηκα, διαδικτυακέ μου πέρσοναλ. Αρκεί αυτό, ή να βάλω και κανένα άλλο λάστιχο στην παραγγελία; Δεν έχω ασχοληθεί ξανά με λάστιχα και δεν ξέρω. Δεν χρειάζεται, αυτό παρε μονο , κάνει για ολα ! Αν το πάρετε πολλοί θα σας δείξω πακετάκι ασκήσεων για στήθος πλάτη δικέφαλα τρικέφαλα να τα κάνετε τούμπανο 😛
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 18/10/2019 στις 11:34 ΜΜ, gntgrx είπε @cthulhucarbide Δεν αναφέρεις σε ποιο στάδιο είναι η χονδρομαλάκυνση (ήπια, ενδιάμεση, βαριά) και αν αφορά το ένα γόνατο ή και τα δυο. Υποθέτω ότι μιλάμε για χονδροπάθεια επιγονατίδος και όχι μηρού, έτσι; Aν δεν πρόκειται για ήπια μορφή, τότε θέλει προσοχή γιατί μπορεί η κατάσταση να οδηγηθεί στην ανάπτυξη οστεοαρθρίτιδας. Ξέχνα τα φαντεζί καθίσματα, οι εκτάσεις τετρακέφαλων είναι ασφαλής και αποδοτική άσκηση για την περίπτωσή σου, εφόσον γίνεται σωστά. Το video δείχνει όντως το σωστό τρόπο εκτέλεσης αυτής. Δούλεψε κάθε πόδι ξεχωριστά αν η χονδροπάθεια αφορά το ένα γόνατο. Σιγά σιγά θα βελτιωθεί η κατάσταση και θα μπορέσεις να κάνεις με ασφάλεια καθίσματα και άλλες πιο επιβαρυντικές, όχι από τη φύση τους αλλά από τον τρόπο εκτέλεσης, ασκήσεις. Να κολυμπάς, όσο μπορείς και σε παίρνει, για ακόμα πιο γρήγορη αποκατάσταση. Επιγονατίδος είναι, και αν και δεν μου το έχει αναφέρει κανένας γιατρός απότι έχω καταλάβει μάλλον είναι σχετικά ήπια. Ο κίνδυνος για ανάπτυξη οστεοαρθρίτιδας έχει φύγει σύμφωνα με τους γιατρούς. Ο τελευταίος (και κατά τα φαινόμενα καλύτερος) αθλίατρος που είχα πάει μου είχε πει καλύτερα να κάνω καθίσματα αντί για εκτάσεις, χωρίς να πει το γιατί όμως. Και ότι μπορώ προοδευτικά να βάλω και μεγάλη αντίσταση. Ευχαριστώ για τις συμβουλές αλλά το θέμα με τα γόνατα το ελέγχω και μέσω των κλασσικών καθισμάτων έχω καταφέρω να το βελτιώσω σε βαθμό να το ξεχνάω το πρόβλημα, απλά πάντα προσπαθώ να φτάνω την κατάστασή του όσο καλύτερα γίνεται, γιαυτό ρώτησα για τον έσω πλατύ Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2019 από cthulhucarbide
Fotis13 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 10 ώρες πριν, Dakonblackblade είπε Και να αγοράσετε κανένα παπούτσι της προκοπής, σιχάθηκα να σας βλέπω με τα αφρολέξ με κορδόνια. Gym ta τελευταια χρονια εχω 4 ζευγαρια La Sportiva Bushido και αυτα φοραω ειμαι πολυ ικανοποιημενος με την εφαρμογη που εχουν στο ποδι μου
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Χθεσινό σνακ. Από 85κιλα τέλη αυγ έφτασα 80.5.Ζυγισμα καθημερινά.Βαρη στο πρόγραμμα και λιγότερο αεροβιο.Τωρα αυτό που μένει είναι να σφίξει το σώμα.Ασκησεις κορμού θα βάλω περισσότερο και θα ενσωματώσω αεροβιο 2 με 3 την εβδομάδα και σπριντακια για να φύγει το λίπος ,κατάλοιπο της ανελέητης , ασύλληπτης κραιπαλης του καλοκαιριού.
wizzy Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 12 ώρες πριν, gntgrx είπε VO2max 51,5 ml/kg/min Fuck, dude, πολύ καλά! Πάρα πολύ καλά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις