Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, Fotis13 είπε Το metcon και να με πληρωναν δεν το φοραγα ,τραγωδια. Γιατι; Είμαι φανατικός αντί ναικ αλλά αν το παπούτσι, για το σκοπό που το θες πάντα, είναι καλό πρέπει να το παραδεχτεις.
Fotis13 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Spect~ είπε Γιατι; Είμαι φανατικός αντί ναικ αλλά αν το παπούτσι, για το σκοπό που το θες πάντα, είναι καλό πρέπει να το παραδεχτεις. Εγω ειμαι fan των προιοντων της ,μιλαω καθαρα απο θεμα εμφανισης δεν το κρινω για τον σκοπο που φτιαχτηκε δεν εχω αποψη γιατι δεν το εχω δοκιμασει . Αλλα αν δεν μου αρεσει εμενα δεν παει να ειναι και καλυτερο του κοσμου θα παω στην επομενη επιλογη που θα μου αρεσει . Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2019 από Fotis13 1
yannis27gr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 15 λεπτά πριν, Spect~ είπε Γιατι; Είμαι φανατικός αντί ναικ αλλά αν το παπούτσι, για το σκοπό που το θες πάντα, είναι καλό πρέπει να το παραδεχτεις. ναικι (το e στο τέλος διαβάζετε γιατί είναι ξένη λέξη γι αυτούς, η ελληνίδα θεά Νίκη). 3
Dakonblackblade Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Αν δεν είναι για τρέξιμο άλματα και τέτοια, το powerlift 4 είναι άψογο για όλα τα υπόλοιπα. Αν θες λίγο παραπάνω τακούνι πας στα powerperfect. Τα adipower και leistung έχουν πολύ τακούνι , είναι πιο εξειδικευμένα για καθίσματα και άρση βαρών. Δεν ξέρω αν η Adidas βγάζει για CrossFit Επίσης ένα καλό παπούτσι φλατ είναι το Adidas Samba 1
lactate Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Τα overhead squats μόνο εμένα με σκοτώνουν; Νιώθω θα ξεκολλήσουν οι ώμοι και η πλάτη γιατί κρατάω πολύ ανοικτή λαβή, αλλά με κλειστή δεν μπορώ να κάτσω καθόλου. Επίσης ποια η διαφορά toes to bar από knees to chest; Γιατί σήμερα δεν το ψήνε για k2c ήθελε t2b ακόμα και αν τα πόδια δε σηκωνόντουσαν καθόλου.
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 19 λεπτά πριν, lactate είπε Τα overhead squats μόνο εμένα με σκοτώνουν; Νιώθω θα ξεκολλήσουν οι ώμοι και η πλάτη γιατί κρατάω πολύ ανοικτή λαβή, αλλά με κλειστή δεν μπορώ να κάτσω καθόλου. Επίσης ποια η διαφορά toes to bar από knees to chest; Γιατί σήμερα δεν το ψήνε για k2c ήθελε t2b ακόμα και αν τα πόδια δε σηκωνόντουσαν καθόλου. OHS θελει αρκετα καλο mobility σε αστραγαλους/ωμους. Γενικα ειναι αρκετά δυσκολη ασκηση. Εγω πρωτη φορα σε OHS δεν μπορουσα να κανω καλα καλα με τη μπαρα την ωρα που power snatch ειχα 70 κιλα. Toes 2 bar ακουμπας τις μυτες των ποδιων στο μονόζυγο που κρατιέσαι ενω στο Knees 2 elbows (λογικα αυτη λες) ακουμπας τα γόνατα στους αγκωνες. Ουσιαστικα πιο χαμηλά απο το 1ο και πιο εύκολο. Το ακόμη πιο ευκολο ειναι απλα να σηκωσεις τα ποδια, λυγισμέ΄να μεχρι να σχηματισεις 90 μοιρες ποδι-ανω κορμος
lactate Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 19 λεπτά πριν, Spect~ είπε OHS θελει αρκετα καλο mobility σε αστραγαλους/ωμους. Γενικα ειναι αρκετά δυσκολη ασκηση. Εγω πρωτη φορα σε OHS δεν μπορουσα να κανω καλα καλα με τη μπαρα την ωρα που power snatch ειχα 70 κιλα. Toes 2 bar ακουμπας τις μυτες των ποδιων στο μονόζυγο που κρατιέσαι ενω στο Knees 2 elbows (λογικα αυτη λες) ακουμπας τα γόνατα στους αγκωνες. Ουσιαστικα πιο χαμηλά απο το 1ο και πιο εύκολο. Το ακόμη πιο ευκολο ειναι απλα να σηκωσεις τα ποδια, λυγισμέ΄να μεχρι να σχηματισεις 90 μοιρες ποδι-ανω κορμος knees to chest το λεει σιγουρα, σηκωνεις γονατα με λυγισμενα πόδια μεχρι να φτασεις καπου στο στηθος. αλλα παρομοια πρεπει να ναι αυτη που λες. Εγώ πριν αρχισω ολο αυτο νομιζα τα squat ειναι μια ασκηση και ειναι 200. και ελπιζω να γυμναζουν κατι διαφορετικο και να μη με παιδευουν τσαμπα να μαθω καθε ασκηση ειδικα τα πιστολ σκουτς με ισοπεδωνουν σαν προσωπικοτητα
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, lactate είπε knees to chest το λεει σιγουρα, σηκωνεις γονατα με λυγισμενα πόδια μεχρι να φτασεις καπου στο στηθος. αλλα παρομοια πρεπει να ναι αυτη που λες. Εγώ πριν αρχισω ολο αυτο νομιζα τα squat ειναι μια ασκηση και ειναι 200. και ελπιζω να γυμναζουν κατι διαφορετικο και να μη με παιδευουν τσαμπα να μαθω καθε ασκηση ειδικα τα πιστολ σκουτς με ισοπεδωνουν σαν προσωπικοτητα Ακομη και το ανοιγμα το ποδιων αλλαζει τους μυς που δουλευει. Οποτε ναι γυμναζουν διαφορετικα πραγματα. Pistol κοντα στους 10 μηνες που κανω κροσφιτ δεν εχω κανει ποτε. Δεν ξερω καν αν εχω την ευλυγισία για να κανω. Θελω να πιστευω οτι με τα παπουτσια για την αρση βαρων θα μπορω. Who knows!?
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Άμα στα καθίσματα θέλω να δουλεύει λίγο παραπάνω ο έσω πλατύς πως πρέπει να διαμορφώσω το άνοιγμα των ποδιών? Σε σχέση με το κλασικό άνοιγμα (όσο περίπου και οι ώμοι)
Dakonblackblade Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 A 3 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Άμα στα καθίσματα θέλω να δουλεύει λίγο παραπάνω ο έσω πλατύς πως πρέπει να διαμορφώσω το άνοιγμα των ποδιών? Σε σχέση με το κλασικό άνοιγμα (όσο περίπου και οι ώμοι) Ανέβασε τα κιλά και θα δουλέψει περισσότερο αν θέλει το καλό του.
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Χμ, αυτό δεν απαντάει στην ερώτησή μου, γιατί θέλω να τον δουλέψω περισσότερο σε σχέση με τους υπόλοιπους μυς, πχ με τον έξω πλατύ που πάνε και ανταγωνιστικά
gntgrx Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μην περιμένεις πολλά πράγματα από τη θέση των ποδιών για τον έσω πλατύ. Οι όποιες μελέτες που έχουν γίνει δείχνουν κάποιο μικρό αποτέλεσμα με staggered, narrow elevated, externally rotated foot stance, δηλαδή οι φτέρνες να είναι ανυψωμένες και να απέχουν μεταξύ τους 10 με 15 πόντους, To ένα πόδι να είναι λίγο πιο μπροστά από το άλλο και τα ισχία να κάνουν εξωτερική στροφή, με μικρή σχετικά γωνία. Το παραπάνω είναι συνταγή για τραυματισμό αν έχεις έστω και μικρές διαφορές στη δύναμη που μπορούν να αποδώσουν ταυτόχρονα ο έσω και ο έξω πλατύς. Ένα compromise είναι τα cyclist squats, όπου οι φτέρνες είναι ακόμα πιο κοντά αλλά τουλάχιστον βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο. Γενικά τα κλασικά back squats δεν είναι η καλύτερη άσκηση για να στοχεύσεις στον έσω πλατύ. Καλύτερα αποτελέσματα θα πετύχεις με Bulgarian split Squat και single leg press (σε κατάλληλη όμως πρέσα, δεν θέλει μεγάλη γωνία για να είναι ο κορμός όσο γίνεται upright και να δουλεύει ο τετρακέφαλος). Ακόμα καλύτερα αποτελέσματα μπορείς να πετύχεις με το σκι. Όλοι οι σκιέρ της προκοπής δουλεύουν 1 & 1/4 squats, αλλά και αυτά με ρέγουλα. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2019 από gntgrx 2
Dakonblackblade Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Με λίγα λόγια, μιλάμε για ασαφή αποτελεσματα και γενετικές προδιαγραφές. Και δεν είναι ανταγωνιστές, είναι συναγωνιστές. Καλό είναι ότι κινεί την άρθρωση να είναι αρμονικά γυμνασμενο, όχι οπτικά, για να αποφεύγουμε πόνους και ανισορροπίες 1
Conan2046 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 26 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε Και δεν είναι ανταγωνιστές, είναι συναγωνιστές. Καλό είναι ότι κινεί την άρθρωση να είναι αρμονικά γυμνασμενο, όχι οπτικά, για να αποφεύγουμε πόνους και ανισορροπίες Σωστά 100%
Προτεινόμενες αναρτήσεις