evabb Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 16 λεπτά πριν, ADHD είπε Αν και συμφωνώ για το 99% των απλών περιπτώσεων που αναφέρεις, αυτό δεν είναι απόλυτο όμως. Υπάρχουν αρκετοί world class αθλητές με χειρότερο BMI από τον συμφορουμιτη με εξαιρετική φυσική κατάσταση. Μάντεψε ποιος κέρδισε και μάλιστα έδειξε και αρκετά πιο conditioned σε ένα από τα πιο cardio intensive sports. 1,96 112kg vs ~1,83 122kg Εξαιρέσεις υπάρχουν πάντα και εδω πρόκειται για αθλητές όχι για τον μέσο ασκουμενο. Τέλος πάντων το θέμα είναι ότι ο lactate κοπανιεται χωρίς λόγο.
mic2mic Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 16 ώρες πριν, evabb είπε 1 λεπτο με το κεφαλι κατω; ειμαστε σοβαροι; για ποιον λογο; εκανα ενοργανη για χρονια και κατι τετοιο δεν χρειαστηκε να το κανω ΠΟΤΕ. Να φανταστώ ότι ούτε αυτό σου αρέσει, ε;
evabb Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 21 λεπτά πριν, mic2mic είπε Να φανταστώ ότι ούτε αυτό σου αρέσει, ε; αχ πως με ξερεις 😂
lactate Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, evabb είπε Εξαιρέσεις υπάρχουν πάντα και εδω πρόκειται για αθλητές όχι για τον μέσο ασκουμενο. Τέλος πάντων το θέμα είναι ότι ο lactate κοπανιεται χωρίς λόγο. γιατί χωρις λόγο; 😮
ADHD Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, evabb είπε Εξαιρέσεις υπάρχουν πάντα και εδω πρόκειται για αθλητές όχι για τον μέσο ασκουμενο. Τέλος πάντων το θέμα είναι ότι ο lactate κοπανιεται χωρίς λόγο. Για αυτό είπα στο 99% των περιπτώσεων κρίνοντας από το avg Πάντως γενικά τα παραπανίσια κιλά δεν σημαίνουν αυτόματα κακή φυσική κατάσταση όπως και το ανάποδο. Και εγώ δεν μπορώ να συμφωνήσω με την προπόνηση του Lactate από αυτά που έχω διαβάσει αλλά αν του αρέσει αυτού και νιώθει καλά κάνοντας κατακόρυφα εμένα μου περισσεύει.
evabb Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, ADHD είπε Για αυτό είπα στο 99% των περιπτώσεων κρίνοντας από το avg Πάντως γενικά τα παραπανίσια κιλά δεν σημαίνουν αυτόματα κακή φυσική κατάσταση όπως και το ανάποδο. Και εγώ δεν μπορώ να συμφωνήσω με την προπόνηση του Lactate από αυτά που έχω διαβάσει αλλά αν του αρέσει αυτού και νιώθει καλά κάνοντας κατακόρυφα εμένα μου περισσεύει. Δεκτον. Απλα ειναι και το θεμα της εξτρα καταπονησης που επιφερουν καποιες ασκησεις εξαιτιας του αυξημενου βαρους. Για να σου δωσω παραδειγμα. Αυτη την στιγμη ζυγιζω 59 κιλα με 1,64 υψος. Χοντρη δεν με λες, λαπας δεν ειμαι σε γενικες γραμμες. Αν ομως αποφασισω να ασχοληθω με καποιο σπορ τυπου ρυθμικη ή κανενα μπαλετο θεωρουμε αυτοματα υπερβολικα βαρια για το εν λογω αθλημα/χορο (μιλαω εκ πειρας γιατι εκανα και τα δυο μικρη). Για να κανω καποιο απο αυτα τα δύο πρεπει να χασω τουλαχιστον 7 κιλα και βαλε. Καταλαβαινεις το σκεπτικο μου εν τελει; 7 λεπτά πριν, lactate είπε γιατί χωρις λόγο; 😮 Γιατι δεν αδυνατιζεις με κατακορυφο 😛 απο την αλλη αν το βλεπεις σαν διασκεδαση τι να πω, προχωρα αλλα προσεχε μην παθεις τπτ.
wizzy Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Πάντως, στο θέμα του ΤΑΒΑΤΑ είμαι με τον Γιάννη. Μόνο και μόνο η αναφορά σε 170% του VO2max κάθε φορά για 20 δευτερόλεπτα, θα έπρεπε να κάνει αντιληπτό το γεγονός ότι απαιτείται η μέγιστη προσπάθεια κάθε φορά. Over and out κι από εμένα για το συγκεκριμένο ζήτημα. 1
lactate Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, evabb είπε Δεκτον. Απλα ειναι και το θεμα της εξτρα καταπονησης που επιφερουν καποιες ασκησεις εξαιτιας του αυξημενου βαρους. Για να σου δωσω παραδειγμα. Αυτη την στιγμη ζυγιζω 59 κιλα με 1,64 υψος. Χοντρη δεν με λες, λαπας δεν ειμαι σε γενικες γραμμες. Αν ομως αποφασισω να ασχοληθω με καποιο σπορ τυπου ρυθμικη ή κανενα μπαλετο θεωρουμε αυτοματα υπερβολικα βαρια για το εν λογω αθλημα/χορο (μιλαω εκ πειρας γιατι εκανα και τα δυο μικρη). Για να κανω καποιο απο αυτα τα δύο πρεπει να χασω τουλαχιστον 7 κιλα και βαλε. Καταλαβαινεις το σκεπτικο μου εν τελει; Γιατι δεν αδυνατιζεις με κατακορυφο 😛 απο την αλλη αν το βλεπεις σαν διασκεδαση τι να πω, προχωρα αλλα προσεχε μην παθεις τπτ. Καλά δεν περίμενα να αδυνατίσω με κατακόρυφο δεν ειμαι τοσο πυροβολημενος χαχα Είναι διασκεδαστικό όπως έχω πει και προηγουμένως. Με βοηθάει που έχει και άλλους, είμαστε κάπως σαν τάξη, βέβαια δεν έχει αναπτυχθεί ακόμα χημεία μεταξύ των αθλούμενων ιδιαίτερα. Εκτός από εμένα και έναν τυπά που έχουμε έναν ωραίο συναγωνισμό δλδ. Όπως ξαναπα νομιζω το σκεπτικο όλων αυτών των ακροβατικων ειναι να λύσει/ξεπιασει το σωμα για να εχει περαν απο το κομματι της μυικης ενδυνμωσης, να υπαρχει ευλυγισια.. και αμα συνεχιστει έτσι θα πηδαμε δαχτυλιδια φωτιάς σαν κάτι παλιά νούμερα στο τσίρκο
Dakonblackblade Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όλοι μικροί θέλαμε να μοιάσουμε στους ακροβάτες Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από Dakonblackblade 1
evabb Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, lactate είπε Καλά δεν περίμενα να αδυνατίσω με κατακόρυφο δεν ειμαι τοσο πυροβολημενος χαχα Είναι διασκεδαστικό όπως έχω πει και προηγουμένως. Με βοηθάει που έχει και άλλους, είμαστε κάπως σαν τάξη, βέβαια δεν έχει αναπτυχθεί ακόμα χημεία μεταξύ των αθλούμενων ιδιαίτερα. Εκτός από εμένα και έναν τυπά που έχουμε έναν ωραίο συναγωνισμό δλδ. Όπως ξαναπα νομιζω το σκεπτικο όλων αυτών των ακροβατικων ειναι να λύσει/ξεπιασει το σωμα για να εχει περαν απο το κομματι της μυικης ενδυνμωσης, να υπαρχει ευλυγισια.. και αμα συνεχιστει έτσι θα πηδαμε δαχτυλιδια φωτιάς σαν κάτι παλιά νούμερα στο τσίρκο Η ευλυγισια δεν χτιζεται κατ αυτο τον τροπο. Ειναι τελειως διαφορετικου τυπου προπονηση, πολυ πιο επιπονη, πολυ πιο αργη και θελει πολυωρη καθημερινη εξασκηση. Το οτι καποιες ασκησεις απαιτουν ευλιγισια για να γινουν, δεν σημαινει αυτοματα οτι θα στην χτισουν κιολας, μαλλον θα σε τραυματισουν. Υπαρχει λογος που αθληματα που απαιτουν μεγαλη ευλιγισια εξασκουνται απο ατομα πολυ νεαρης ηλικιας σε πρωταθλητικο επιπεδο και ξεκινανε την προπονηση απο την νηπιακη ηλικια. Θελει παρα πολυ προσοχη το χτισιμο της ευλυγισιας γιατι μπορει να βρεθεις πολυ ευκολα τραυματισμενος, επισης πρεπει να πεσεις παρα πολυ σε κιλα για να εχεις ενα καλο επιπεδο ευλυγισιας ανω του μεσου ορου, απλουστατα καποιες κινησεις δεν βγαινουν λογο της μαζας του λιπους που φρεναει το ευρος της κινησης. Επισης οι γυναικες σε γενικες γραμμες ειναι πιο ευλυγιστες. 1
OneWaySystem Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 7 λεπτά πριν, wizzy είπε Πάντως, στο θέμα του ΤΑΒΑΤΑ είμαι με τον Γιάννη. Εγώ είμαι με τον Γιάννη όχι επειδή λέει το σωστό αλλά επειδή είναι φιλαράκι 😋 Γιάννη αυτό που εννοεί το παλικάρι και ισχύει είναι πως δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που να ξεσκίζεται σε μια προσπάθεια να κάνει το ρεκόρ του, μετά από λίγα δευτερόλεπτα να επαναλάβει ακριβώς το ίδιο, καπάκι μετά το ίδιο και πάει λέγοντας χωρίς να χάνει καθόλου σε χρόνο ή σε δύναμη! Ισχύει στα πάντα είτε μιλάμε για τρέξιμο είτε για βάρη είτε για πήδημα είτε για οτιδήποτε! Αν φτάνεις τον χρόνο σου καπάκι στην επόμενη σου προσπάθεια μετά από λίγα δεύτερα αυτό σημαίνει πως είχες κ άλλο να δώσεις πόσο δε αν αυτό γίνεται επαναλαμβανόμενα! Η ονομασίες μικρή σημασία έχουν.. Πάντως εγώ μαζί σου είμαι φίλος 😀
mic2mic Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, wizzy είπε Πάντως, στο θέμα του ΤΑΒΑΤΑ είμαι με τον Γιάννη. Μόνο και μόνο η αναφορά σε 170% του VO2max κάθε φορά για 20 δευτερόλεπτα, θα έπρεπε να κάνει αντιληπτό το γεγονός ότι απαιτείται η μέγιστη προσπάθεια κάθε φορά. Over and out κι από εμένα για το συγκεκριμένο ζήτημα. Και πάλι δεν το καταλαβαίνω την αντίρρηση, όταν λέμε "μέγιστη προσπάθεια κάθε φορά" δεν είναι κάτι που μπορούν να το κάνουν μόνο επαγγελματίες αθλητές. Α, και ξέχασα να αναφέρω πριν ότι ο Tabata ΔΕΝ χρησιμοποίησε επαγγελματίες αθλητές. Μετρίως προπονημένοι φοιτητές ήταν: "The study recruited 14 active male students who were, at best moderately trained (VO2 max was roughly 50 ml/kg/min which is average at best; elite endurance athletes have values in the 70-80 range)."
JcD Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Dakonblackblade είπε Όλοι μικροί θέλαμε να μοιάσουμε στους ακροβάτες Βασικά ο Hulse έχει την συγκεκριμένη άσκηση μέσα στο πρόγραμμα του για power lift, οπότε σε κάτι βοηθάει εν τέλη. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από JcD
Dakonblackblade Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, JcD είπε Βασικά ο Hulse έχει την συγκεκριμένη άσκηση μέσα στο πρόγραμμα του για power lift, οπότε σε κάτι βοηθάει εν τέλη. Αυτός είναι σαμάνος πλέον.
crom251 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτο που λεει ο Γιαννης, προφανως ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να ειναι κανονας του Tabata, γιατι ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να γινει ακομα και απο τον ...Μπολτ. Απο την αλλη μερια απο οτι καταλαβα, το Tabata για να γινει απολυτως σωστα και για να εχεις τα μεγιστα αποτελεσματα που λενε οτι εχει, απαιτει και ενα minimum που πρεπει να ''πιανει'' ο αθλουμενος. Με αλλα λογια ο ...σαπιοκοιλιας δεν μπορει να κανει απολυτα σωστα το Tabata και να εχει τα πληρη αποτελεσματα που υποσχεται το Tabata, ακομα και αν δινει το 100% του σε καθε 20sec. Γιατι δεν θα μπορεσει να πιασει το minimum. Με 2 λογια το ''σωστο'' tabata απαιτει να δινεις το 100% σε καθε κυκλο των 20sec (το οποιο 100% προφανως σε καθε επομενο κυκλο θα ειναι χειροτερο απο τον προηγουμενο), πιανοντας ταυτοχρονα ομως και ενα minimum σε καθε κυκλο. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από crom251
Προτεινόμενες αναρτήσεις