yannis27gr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Θα διαψευστεις Φώτη, είμαι στρατιωτάκι στα Α,Β,Γ που ανέφερα. Μεγάλη έμφαση στην τεχνική, ο εγωισμός στο ντουλάπι όταν πάω για προπόνηση, το μυαλό εκεί και μόνο εκεί. Η άσκηση που ανέφερα είναι αστεία όσο αφορά το θεμα επικινδυνότητας σε σχέση με άλλες που κάνω, ειδικά τους κρίκους όπου με μια μαλακία παίρνεις τον καρπό στο χέρι. Άσχετο, είμαι 30 ώρες άυπνος (άλλοι κάνουν μαλακίες κι άλλοι την πληρώνουν) αλλά η προπόνηση προπόνηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Συμβουλή: Οι "νέοι" στο thread και γενικά οι "νέοι" στο χώρο της γυμναστικής, αφενός δώστε προσοχή στα κατεβατά του Φώτη (το να γράφει κατεβατά ο Φώτης ειναι σπάνιο, πολύ σπάνιο) κι αφετέρου δώστε προσοχή στις συζητήσεις με τον Spect και τον Γιάννη. Μόνο κέρδη θα έχετε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, wizzy είπε What the fuck ρε φίλε, τις γάμπες του Hulk έχεις; Ωραίος! Και οι ποδηλάτες δε φημίζονται για τη φλεβικοτητα σε πόδια και δη γαμπες;;;; Χθες επιχείρησα πιέσεις στήθους με μπάρα 😂😂😂😂 βάζω από 2.5 δίσκους σε κάθε πλευρά, μια χαρά με 10 επαναλήψεις. Πάω να βάλω από 5κιλα, ψοφιμι... Βέβαια ήταν και η τελευταία μου άσκηση, ελεγα τώρα θα μου έρθει στη μάπα μετά θα μου έρθει, με το ζόρι έβγαλα 4. 🤕👎 Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2018 από Demetra_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 14 λεπτά πριν, Demetra_ είπε Και οι ποδηλάτες δε φημίζονται για τη φλεβικοτητα σε πόδια και δη γαμπες;;;; Χθες επιχείρησα πιέσεις στήθους με μπάρα 😂😂😂😂 βάζω από 2.5 δίσκους σε κάθε πλευρά, μια χαρά με 10 επαναλήψεις. Πάω να βάλω από 5κιλα, ψοφιμι... Βέβαια ήταν και η τελευταία μου άσκηση, ελεγα τώρα θα μου έρθει στη μάπα μετά θα μου έρθει, με το ζόρι έβγαλα 4. 🤕👎 Ναι ρε, εννοείται, αν δεις τις γάμπες του @γροσερισοππαρόμοια "κτήνη" είναι. Μπράβο για την προσπάθεια με την μπάρα. Μείνε "χαμηλά" σε κιλά, βελτίωσε τεχνική κτλ και μετά "ανέβα" σε κιλά - τα ξέρεις καλύτερα από εμένα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Αλτήρες και πάλι αλτήρες για πιέσεις στήθους. Το θέλω το μουτράκι μου 😂😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Τέτοια γάμπα σπάνια την βλέπεις...μόνο με στίβο δεν παίζει.Εκτος αν έχεις πολύ δυνατά πόδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, yannis27gr είπε Άσχετο, είμαι 30 ώρες άυπνος (άλλοι κάνουν μαλακίες κι άλλοι την πληρώνουν) αλλά η προπόνηση προπόνηση. Πιο extreme δεν γίνεται . Χαλάρωσε Γιάννο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
uesugi1989 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, CallMeRp είπε Τέτοια γάμπα σπάνια την βλέπεις...μόνο με στίβο δεν παίζει.Εκτος αν έχεις πολύ δυνατά πόδια. Lol ευχαριστώ αλλά όπως είπα κ πιο πάνω σε ξεγελά η φωτογραφία κ η γωνία από την οποία έχει τραβηχτεί. Εκείνη την ώρα ήταν και ασυνήθιστα " πρησμένες " οι γάμπες. Γάμπες κ κοιλιακοι είναι τα δυνατά σημεία ( κοιλιακοί περισσότερο Γιατί δεν αποθηκεύεται το λίπος του σώματος στην περιοχή της κοιλιάς, στη σελίδα 22 έχω ανεβάσει κ full body φώτο ). Θα προτιμούσα τς δυνατά μου σημεία, αυτά που παίρνω πιο εύκολα δλδ, να ήταν χέρια κ πλάτες αλλά τι να κάνουμε 😁😁 5 ώρες πριν, Demetra_ είπε Και οι ποδηλάτες δε φημίζονται για τη φλεβικοτητα σε πόδια και δη γαμπες;;;; Χθες επιχείρησα πιέσεις στήθους με μπάρα 😂😂😂😂 βάζω από 2.5 δίσκους σε κάθε πλευρά, μια χαρά με 10 επαναλήψεις. Πάω να βάλω από 5κιλα, ψοφιμι... Βέβαια ήταν και η τελευταία μου άσκηση, ελεγα τώρα θα μου έρθει στη μάπα μετά θα μου έρθει, με το ζόρι έβγαλα 4. 🤕👎 Με προσοχή το έχω πάθει, είσαι κ κοπέλα κρίνοντας από το όνομα. Άμα νιώθεις ότι τα βγαζεις δε τα βγάζεις πάρε καλύτερα αλτηρες. Η μπάρα άμα πέσει θα πέσει στο πρόσωπο η στο λαιμό ενώ οι αλτηρες στο πλάι, το πολύ πολύ να σπάσεις κάνα πλακάκι 😂😂 Στις 9/8/2018 στις 10:31 ΠΜ, Fotis13 είπε 8 μερες χωρις gym και με πολυ φαγητο καθως το ξενοδοχειο δεν εχει γυμναστηριο σας στελνω αγωνιστικους χαιρετισμους απο Παξους Είσαι κτήνος φιλε και ομοϊδεατη Βαζελε, job well done !! Και μυϊκοτητα και γράμμωση ( το γυαλί με χαλάει λιγάκι αλλά το παραβλέπω 😁😁 ). Αν επιτρέπεται υψος κ κιλα ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 1,78. Εκει ειμαι 83.5 και χειμωνα φτανω τα 88 . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Τον χειμώνα παίρνει σερί τις στάνες. Το καλοκαίρι εμμένει στα γκουρμέ. Εξού και το συν πέντε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 στα deadlift που βαζουν πλακες απο βαρη στα ποδια και αλυσιδες στην μπαρα που βοηθαει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Ενας αρχάριος που θελει να χασει λιπος πως μπορει να μάθει για διατροφή; Είναι πιο σωστο να απευθυνθεί καπου για αρχή πχ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 On 17/08/2018 at 11:41, Demetra_ said: Χθες επιχείρησα πιέσεις στήθους με μπάρα 😂😂😂😂 βάζω από 2.5 δίσκους σε κάθε πλευρά, μια χαρά με 10 επαναλήψεις. Πάω να βάλω από 5κιλα, ψοφιμι... Βέβαια ήταν και η τελευταία μου άσκηση, ελεγα τώρα θα μου έρθει στη μάπα μετά θα μου έρθει, με το ζόρι έβγαλα 4. 🤕👎 δημητρα.γιατι δεν βαζεις για backup καποιον απο πισω να βοηθησει αν παει να γινει βλακεια?η αλλη λυση αλλα σε gym απλα δεν γινεται διοτι θα γινει φασαρια ειναι να μην κλειδωσεις τα βαρη.αν κατσει βλακεια αδειαζεις την μπαρα απο την μια πλευρα αλλα ειναι λυση εκτακτου αναγκης διοτι θα πεσουν ολα πατωμα και θα νομιζουν οτι καταστραφηκε το gym συν και αυτο θελει προσοχη ειδικα οταν ειναι πολλα κιλα. On 17/08/2018 at 16:44, uesugi1989 said: Άμα νιώθεις ότι τα βγαζεις δε τα βγάζεις πάρε καλύτερα αλτηρες. Η μπάρα άμα πέσει θα πέσει στο πρόσωπο η στο λαιμό ενώ οι αλτηρες στο πλάι, το πολύ πολύ να σπάσεις κάνα πλακάκι 😂😂 😁😁 η μπαρα υπαρχει περιπτωση να την κατεβασεις και στο στηθος αλλα θες βοηθεια να την σηκωσει καποιος μετα.αν ειναι πολλα κιλα βεβαια το να "ακουμπησει" στηθος ειναι λιγο... αλλο να γινει με 30κιλα αλλο με 80.το ιδιο και για το αδειασμα 5 hours ago, ParhsG said: Ενας αρχάριος που θελει να χασει λιπος πως μπορει να μάθει για διατροφή; Είναι πιο σωστο να απευθυνθεί καπου για αρχή πχ; υπαρχει και ενα sticky θεμα με μερικες πληροφοριες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, jimis98 είπε στα deadlift που βαζουν πλακες απο βαρη στα ποδια και αλυσιδες στην μπαρα που βοηθαει? θα θελα να ξερα που τα βλέπεις αυτά Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2018 από bilya 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 με αλυσιδες βάραγα bench press hahahaha i liked it. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις