Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα διαψευστεις Φώτη, είμαι στρατιωτάκι στα Α,Β,Γ που ανέφερα. Μεγάλη έμφαση στην τεχνική, ο εγωισμός στο ντουλάπι όταν πάω για προπόνηση, το μυαλό εκεί και μόνο εκεί.

Η άσκηση που ανέφερα είναι αστεία όσο αφορά το θεμα επικινδυνότητας σε σχέση με άλλες που κάνω, ειδικά τους κρίκους όπου με μια μαλακία παίρνεις τον καρπό στο χέρι.

Άσχετο, είμαι 30 ώρες άυπνος (άλλοι κάνουν μαλακίες κι άλλοι την πληρώνουν) αλλά η προπόνηση προπόνηση.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Συμβουλή: Οι "νέοι" στο thread και γενικά οι "νέοι" στο χώρο της γυμναστικής, αφενός δώστε προσοχή στα κατεβατά του Φώτη (το να γράφει κατεβατά ο Φώτης ειναι σπάνιο, πολύ σπάνιο) κι αφετέρου δώστε προσοχή στις συζητήσεις με τον Spect και τον Γιάννη.

Μόνο κέρδη θα έχετε.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, wizzy είπε

What the fuck ρε φίλε, τις γάμπες του Hulk έχεις;:D

Ωραίος!

Και οι ποδηλάτες δε φημίζονται για τη φλεβικοτητα σε πόδια και δη γαμπες;;;; Χθες επιχείρησα πιέσεις στήθους με μπάρα 😂😂😂😂 βάζω από 2.5 δίσκους σε κάθε πλευρά, μια χαρά με 10 επαναλήψεις. Πάω να βάλω από 5κιλα, ψοφιμι... Βέβαια ήταν και η τελευταία μου άσκηση, ελεγα τώρα θα μου έρθει στη μάπα μετά θα μου έρθει, με το ζόρι έβγαλα 4. 🤕👎

Επεξ/σία από Demetra_

14 λεπτά πριν, Demetra_ είπε

Και οι ποδηλάτες δε φημίζονται για τη φλεβικοτητα σε πόδια και δη γαμπες;;;; Χθες επιχείρησα πιέσεις στήθους με μπάρα 😂😂😂😂 βάζω από 2.5 δίσκους σε κάθε πλευρά, μια χαρά με 10 επαναλήψεις. Πάω να βάλω από 5κιλα, ψοφιμι... Βέβαια ήταν και η τελευταία μου άσκηση, ελεγα τώρα θα μου έρθει στη μάπα μετά θα μου έρθει, με το ζόρι έβγαλα 4. 🤕👎

Ναι ρε, εννοείται, αν δεις τις γάμπες του @γροσερισοππαρόμοια "κτήνη" είναι.

Μπράβο για την προσπάθεια με την μπάρα. Μείνε "χαμηλά" σε κιλά, βελτίωσε τεχνική κτλ και μετά "ανέβα" σε κιλά - τα ξέρεις καλύτερα από εμένα!

• Like 1

Τέτοια γάμπα σπάνια την βλέπεις...μόνο με στίβο δεν παίζει.Εκτος αν έχεις πολύ δυνατά πόδια.

4 ώρες πριν, yannis27gr είπε

Άσχετο, είμαι 30 ώρες άυπνος (άλλοι κάνουν μαλακίες κι άλλοι την πληρώνουν) αλλά η προπόνηση προπόνηση.

Πιο extreme δεν γίνεται . Χαλάρωσε Γιάννο..

• Like 1

1 ώρα πριν, CallMeRp είπε

Τέτοια γάμπα σπάνια την βλέπεις...μόνο με στίβο δεν παίζει.Εκτος αν έχεις πολύ δυνατά πόδια.

Lol ευχαριστώ αλλά όπως είπα κ πιο πάνω σε ξεγελά η φωτογραφία κ η γωνία από την οποία έχει τραβηχτεί. Εκείνη την ώρα ήταν και ασυνήθιστα " πρησμένες " οι γάμπες.

Γάμπες κ κοιλιακοι είναι τα δυνατά σημεία ( κοιλιακοί περισσότερο Γιατί δεν αποθηκεύεται το λίπος του σώματος στην περιοχή της κοιλιάς, στη σελίδα 22 έχω ανεβάσει κ full body φώτο ). Θα προτιμούσα τς δυνατά μου σημεία, αυτά που παίρνω πιο εύκολα δλδ, να ήταν χέρια κ πλάτες αλλά τι να κάνουμε 😁😁

5 ώρες πριν, Demetra_ είπε

Με προσοχή το έχω πάθει, είσαι κ κοπέλα κρίνοντας από το όνομα. Άμα νιώθεις ότι τα βγαζεις δε τα βγάζεις πάρε καλύτερα αλτηρες.  Η μπάρα άμα πέσει θα πέσει στο πρόσωπο η στο λαιμό ενώ οι αλτηρες στο πλάι, το πολύ πολύ να σπάσεις κάνα πλακάκι 😂😂

Στις 9/8/2018 στις 10:31 ΠΜ, Fotis13 είπε

8  μερες χωρις  gym και με πολυ φαγητο καθως το ξενοδοχειο δεν εχει  γυμναστηριο    σας στελνω αγωνιστικους  χαιρετισμους απο Παξους 

38857372_1458056707628773_9150585513852272640_n.jpg

Είσαι κτήνος φιλε και ομοϊδεατη Βαζελε, job well done !! Και μυϊκοτητα και γράμμωση ( το γυαλί με χαλάει λιγάκι αλλά το παραβλέπω 😁😁 ). Αν επιτρέπεται υψος κ κιλα ? 

• Like 1

On 17/08/2018 at 11:41, Demetra_ said:

Χθες επιχείρησα πιέσεις στήθους με μπάρα 😂😂😂😂 βάζω από 2.5 δίσκους σε κάθε πλευρά, μια χαρά με 10 επαναλήψεις. Πάω να βάλω από 5κιλα, ψοφιμι... Βέβαια ήταν και η τελευταία μου άσκηση, ελεγα τώρα θα μου έρθει στη μάπα μετά θα μου έρθει, με το ζόρι έβγαλα 4. 🤕👎

δημητρα.γιατι δεν βαζεις για backup καποιον απο πισω να βοηθησει αν παει να γινει βλακεια?η αλλη λυση αλλα σε gym απλα δεν γινεται διοτι θα γινει φασαρια ειναι να μην κλειδωσεις τα βαρη.αν κατσει βλακεια αδειαζεις την μπαρα απο την μια πλευρα  αλλα ειναι λυση εκτακτου αναγκης διοτι θα πεσουν ολα πατωμα και θα νομιζουν οτι καταστραφηκε το gym συν και αυτο θελει προσοχη ειδικα οταν ειναι πολλα κιλα.

On 17/08/2018 at 16:44, uesugi1989 said:

Άμα νιώθεις ότι τα βγαζεις δε τα βγάζεις πάρε καλύτερα αλτηρες.  Η μπάρα άμα πέσει θα πέσει στο πρόσωπο η στο λαιμό ενώ οι αλτηρες στο πλάι, το πολύ πολύ να σπάσεις κάνα πλακάκι 😂😂

😁😁

η μπαρα υπαρχει περιπτωση να την κατεβασεις και στο στηθος αλλα θες βοηθεια να την σηκωσει καποιος μετα.αν ειναι πολλα κιλα βεβαια το να "ακουμπησει" στηθος ειναι λιγο...

αλλο να γινει με 30κιλα αλλο με 80.το ιδιο και για το αδειασμα

5 hours ago, ParhsG said:

Ενας αρχάριος που θελει να χασει λιπος πως μπορει να μάθει για διατροφή; Είναι πιο σωστο να απευθυνθεί καπου για αρχή πχ;

υπαρχει και ενα sticky θεμα με μερικες πληροφοριες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jimis98 είπε

στα deadlift που βαζουν πλακες απο βαρη στα ποδια και αλυσιδες στην μπαρα που βοηθαει?

θα θελα να ξερα που τα βλέπεις αυτά

Επεξ/σία από bilya
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...