Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγώ ξενερώνω λίγο, Αλλά προσαρμόζομαι, Αν είναι κάποια από τις ασκήσεις που ξεκινάω π.χ. Καθίσματα ή πάγκος κάνω λίγο ποδήλατο ή διάδρομο μέχρι να ελευθερωθεί ή κάνω κάποια άλλη άσκηση με πολύ λίγα κιλά σαν προθέρμανση.

Αν είναι κάποια άσκηση στην συνέχεια είτε αλλάζω την σειρά και κάνω κάποια άλλη πρώτα, είτε κάνω κάποια παρόμοια είτε αρχίζω τους κοιλιακούς σε ένα μηχάνημα (για να βλέπω τον χώρο) μέχρι να ελευθερωθεί. 

Το κύριο είναι να μην είσαι άκαμπτος στο πρόγραμμα σου, δεν έγινε και κάτι αν αλλάξεις την σειρά ή την άσκηση. 

Υπάρχει πάντα και η δυνατότητα να κάνεις εναλλάξ με τον άλλο αν δεν είναι μπάρα που είναι θέμα η αλλαγή των κιλών. Ειδικά αν είναι κάτι τύποι με κινητό που κάνουν την άσκηση και ξεκουράζονται και κάμποση ώρα προλαβαίνεις να τελειώσεις και την άσκηση μέχρι να ξαναμπούν.

• Like 1
  • Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά..εγώ μόνο και μόνο για αυτό το λόγο σκέφτομαι να αγοράσω πάγκο,rack κ.τ.λ για να κάνω με την ησυχία μου χωρίς να περιμένω τον άλλον...απλά το θέμα μου είναι ότι δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με τα gym,οπότε θα ήθελα να πηγαινα στην αρχή για κάποιο διάστημα σε ένα για να βελτιώθω σε κάποιες ασκήσεις στη τεχνική απ' τους γυμναστές και μετά να προχωρήσω στο οικιακό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω συνήθως κάνω εναλλακτική με αλτήρες. Πολλές φορές δεν ειναι τον ίδιο αλλα προτιμώ να κρατάω σταθερό τον ρυθμό μου.

Το χειρότερο είναι να περιμένεις κ ο αλλος να χαζεύει στο κινητό.

Επεξ/σία από bilya
  • Like 1
Δημοσ.

Να πάω για τρέξιμο  σήμερα 3-4χλμ (μόνο αυτό χωρίς ασκήσεις κορμού κτλ) ώστε να ναι η 5η προπόνηση της εβδομάδας μετά τα mini grou personal που έχω κάνει πως σας ακούγεται σαν ιδέα; :P

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, lactate είπε

Να πάω για τρέξιμο  σήμερα 3-4χλμ (μόνο αυτό χωρίς ασκήσεις κορμού κτλ) ώστε να ναι η 5η προπόνηση της εβδομάδας μετά τα mini grou personal που έχω κάνει πως σας ακούγεται σαν ιδέα; :P

το τρέξιμο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ άσκηση/προπόνηση.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, bilya είπε

ε τι ειναι τοτε; :P θέλω να χάσω λίγο βάρος και είπα να το σπρώξω λιγο

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lactate είπε

ε τι ειναι τοτε; :P θέλω να χάσω λίγο βάρος και είπα να το σπρώξω λιγο

εφόσον δεν πας για δρομέας κ πρέπει να προπονεις ανάσες/καρδιά τότε δεν κάνεις προπόνηση.

Θερμιδικά θα κάψεις τα ίδια ή κ περισσότερα εαν κάνεις προπόνηση με αντιστάσεις. 

Θεσε τους στοχους σωστά γιατι μια επιπλέον μερα ξεκούραση ίσως εχει μακροχρόνια μεγαλύτερα οφέλη απο τι να κάψεις 500 θερμίδες σήμερα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, jimis98 είπε

τρεξιμο και βαρη μπορει να συνηπαρξουν?

γιατί όχι? η διαφωνία μου παραπάνω ειναι καθαρά οτι ο συμφουριτης θεωρεί προπόνηση με αντιστάσεις=τρέξιμο.

Μήλα με πορτοκάλια δλδ.

Επεξ/σία από bilya
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, bilya είπε

Ε καλά μην πάμε στο άλλο άκρο.

Άλλο το προπόνηση με αντιστάσεις=τρέξιμο και άλλο το τρέξιμο <> άσκηση/προπόνηση.

• Moderators
Δημοσ.

Το εγρψα και στο θρεντ του τρεξίματος, Κιπτσοκε 1.59.40 ο μαραθόνος. Πρώτος που σπάει το φράγμα των 2 ωρών. Δεν είναι κάτι το οποίο θα ξαναδούμε σύντομα, ειδικότερα σε αγώνα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GothicCrusader είπε

Ε καλά μην πάμε στο άλλο άκρο.

Άλλο το προπόνηση με αντιστάσεις=τρέξιμο και άλλο το τρέξιμο <> άσκηση/προπόνηση.

κοίτα προσωπικά θεωρώ πως το τρέξιμο δεν είναι προπόνηση για κανεναν πλην των δρομέων. 

• Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, bilya είπε

κοίτα προσωπικά θεωρώ πως το τρέξιμο δεν είναι προπόνηση για κανεναν πλην των δρομέων. 

με αυτη τη λογική τιποτα δεν ειναι προπόνηση αν δεν γίνεται για κάποιο στόχο, και δεν μιλάω για στόχο του χάνω κιλά αλλα τύπου να κανει snatch 100 κιλα, να σηκωσω 300 κιλα Deadlift κλπ

• Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, bilya είπε

Και προφανώς είναι λάθος.

Δεν ορίζουμε εμείς τις έννοιες κατά το πώς νομίζουμε. Οι λέξεις έχουν έννοιες και οι έννοιες ορισμούς. 

• Like 3
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, bilya είπε

Επειδή εγώ πήγαινα για τρέξιμο συστηματικά με βοήθησε στο γκρουπ που κανω τώρα. Γιατί ενώ είμαι αδύναμος σε βαρη κοιλιακους κτλ όταν έχει αερόβιο το πάω σε υψηλή ένταση και μια χαρά ενώ άλλοι πολύ πιο δεμένοι από εμένα μπορεί και να σταματήσουν 2-3 φορές.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...