Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ADHD είπε

Εγώ λάδι και ρίγανη βάζω μόνο αλλά μου έδωσες ιδέα τώρα. :P 

κι εσυ μου εδωσες ιδεα. θα εβαζα μαλλον και λιγο σκορδο σε σκονη.

2 ώρες πριν, lactate είπε

Το μόνο που λίγο παίρνω μάτι και μαρέσει είναι στα τεντώματα που λίγο ανεβαίνει το σορτσάκι λίγο απο δω λιγο απο εκει έχει την πλάκα του.

δεν θα σπαμαρω εδω αλλα σε νιωθω 100% 🤩

2 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Εγω ειμαι ασχετος με την μαγειρικη δεν ξερω να κανω ουτε αυγο βραστο μονο bbq  ψηνω και κανα tost μεχρι εκει  .

Και οπως την κανω εγω την διατροφη ειναι τερμα ξενερωτη και αγευστη .Επισης θεωρω τον εαυτο μου καλοφαγα .

Αυτο δεν αναιρει το γεγονος πως οποιος εχει την ορεξη να ασχοληθει μπορει  και αυτη την "μονοχνωτη "και βαρετη διατροφη  να την κανει ελκυστικη και  εως ενα  μεγαλο βαθμο  γευστικη .

Απλα εγω δεν διαθετω τον χρονο μου για να ασχοληθω με κατι  τετοιο .

κι ομως φωτη πιστεψε με ειναι παρα παρα πολυ ευκολο να την κανεις γευστικη και παιρνει ελαχιστο χρονο. Ειμαι η μεγαλυτερη τεμπελα του πλανητη και για μενα ολα αυτα που εβαλα ειναι fast food γιατι απλα δεν εχω χρονο να μαγειρευω με τις ωρες.

Πχ για το ψητο κοτοπουλο. Μισο κουταλακι καπνιστη παπρικα, κουρκουμα ή καρυ αν σου αρεσουν οι εντονες γευσεις, αλατι, μαυρο πιπερι και σκορδο σε σκονη/μπιλακια. βαζεις και ενα κουταλακι του γλυκου ελαιολαδο, το πιανεις με το χερι και πασαλειβεις να πανε παντου καλα ολα τα μπαχαρικα και το λαδι. 8 λεπτα στον φουρνο απο την μια μερια κι αλλα 8 απο την αλλη και τελος. Στο μεταξυ κοβεις σαλατα και φροντιζεις για τον υδατανθρακα σου.

Οι σαλατες μου συνηθως ειναι πολυ απλες. Εχω διαφορα λαχανικα στον ψυγειο και οτι μου κανει γουστο εκεινη την μερα το πεταω μεσα κι ας μην ταιριαζει και καλα. Συνηθως παιρνω ετοιμη κομμενη σαλατα (ειπαμε ειμαι τεμπελα), ντοματινια για να μην κοβω ντοματα ασε που ειναι και πιο νοστιμα και στο αγλαïσμα της τεμπελιας και τριμενο καροτο. Συνηθως εχω και πιπεριες, αγγουρι, μανιταρια, ελιες, λιαστες ντοματες (με μετρο γιατι εχουν πολυ αλατι), παραπανακια, sugar snaps φασολακια τα οποια τρωω ωμα, αβοκαντο για πρωινο συνηθως. Τωρα που χειμωνιαζει φτιαχνω και τπτ βραστο πχ λαχανακια βρυξελλων ή μπροκολο.  Φρουτακια εννοειται αναλογως την εποχη. Καμια φορα παιζει και τυρι αλλα δεν ειναι ιδιαιτερως του τυριου.

Για υδατανθρακες συνηθως εχω διαφορων λογιων παξιμαδακια απο διαφορα δημητριακα (λιγο χιπστερικα αλλα πεντανοστιμα και ελεγχεις πολυ ευκολα την ποσοτητα), ρυζι μπασματι γιατι ολα τα υπολοιπα ειναι γπτκ, πληγουρι που στην ουσια θελει μονο μουλιασμα και κινοα. Επισης γλυκοπατες η πατατες στον φουρνο διπλα απο το κοτοπουλο ειναι πολυ ευκολο. Ζυμαρικα τρωω μια φορα το διμηνο  και συνηθως ειναι τραχανας (ναι μου αρεσει οπως και οι μπαμιες). Στην καταψυξη εχω κανενα καψυγμενο φρουτο του δασους κυριως για το βραδινο. Μπολικα μπαχαρικα παντου (παπρικα, κανελα, ριγανη, κουρμουμας, καρυ και πολλα αλλα). Παντα υπαρχουν κονσερβες τονου και οσπριων για ωρα αναγκης και κατεψυγμενο ψαρι. Ξηροι καρποι (απο αμυγδαλα μεχρι chia) και καλο μελι ειναι σχεδον καθημερινα στο προγραμμα μου. Προσφατα ανακαλυψα και την στεβια και εχουν βελτιωθει πολυ καποια πιατα (πχ γιαουρτι με φρουτα που ξινιζουν πολυ) και φυσικα φυστικοβουτυρο και ταχινι να υπαρχει το οποιο το τρωω με λιγο μελι συνηθως.

Αν τρως ανοστα πως να αντεξεις να τρως αυτα τα φαγητα ολο τον χρονο; Εμενα δεν με ενοχλει καθολου να τρωω ολα αυτα που εβαλα καθε μερα. Μια φορα την εβδομαδα το σαββατο υπαρχει anti-fitness γευμα, οχι οτι δεν εχω κλεψει καποιες φορες και μεσα στην εβδομαδα. Εχω κλεισει 1,5 χρονο που τρωω ετσι και ειλικρινα ουτε που το σκεφτομαι.

Επεξ/σία από evabb
  • Like 2
  • Confused 1
  • Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, evabb είπε

Αν τρως ανοστα πως να αντεξεις να τρως αυτα τα φαγητα ολο τον χρονο; 

Δεν διαφωνω  επι της ουσιας σε αυτα που λες  ,απλα δεν τα κανω δεν ειναι για μενα.  .Κανω αλλα πραγματα εγω  δεν μπορω να τα κανω ολα ,την μαγειρικη την αφηνω σε αλλους .

Και ακριβως για αυτο δεν την κανω ολο τον χρονο, αλλα σχεδον τον μισο τον αλλο μισο γινομαι διατροφικο ρεμαλι χαχαχα.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, yannis27gr είπε

Σεξ και φαι αν δεν ειναι απολαυστικα δεν τα θέλω καθόλου Φώτη ;)

Εσυ εισαι δικος μου ανθρωπος.

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, yannis27gr είπε

E  κανω μια παραχωρηση στο φαγητο την περιοδο που θελω να κοψω .Στα υπολοιπα δεν κανω καμμια παραχωρηση αχχαα .

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, yannis27gr είπε

αν τρως μονο απολαυστικά όμως οι πιθανότητες για σεξ και μαλιστα καλό φοβάμαι ότι μειώνονται :P

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, lactate είπε

αν τρως μονο απολαυστικά όμως οι πιθανότητες για σεξ και μαλιστα καλό φοβάμαι ότι μειώνονται :P

Γι αυτο το ριχνεις στο σεξ και σου κοβεται η ορεξη για πολυ φαï. Δοκιμασμενο, πιανει.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, lactate είπε

Δε με κατάλαβες. Κάνω αυτό που κάνει κι η Εύα. Εστιάζω σε μπαχαρικά και αφιερώνω κάποιο χρόνο στο μαγείρεμα ώστε άνοστα φαγητά όπως το στήθος κοτόπουλο να γίνονται απολαυστικά και να μη νιώθω ότι τρώω παντόφλες.

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, evabb είπε

Γι αυτο το ριχνεις στο σεξ και σου κοβεται η ορεξη για πολυ φαï. Δοκιμασμενο, πιανει.

Η όρεξη μου δεν κόβεται δυστυχώς. Όταν βρίσκομαι με τον δικό μου τρώω πιο πολύ απότι όταν δεν τον βλέπω.

23 λεπτά πριν, yannis27gr είπε

Δε με κατάλαβες. Κάνω αυτό που κάνει κι η Εύα. Εστιάζω σε μπαχαρικά και αφιερώνω κάποιο χρόνο στο μαγείρεμα ώστε άνοστα φαγητά όπως το στήθος κοτόπουλο να γίνονται απολαυστικά και να μη νιώθω ότι τρώω παντόφλες.

Έχω φάει ένα κόλλημα με τα μπιφτέκια κοτόπουλου μου αρέσουν πολύ. Επίσης τρώω και μπιφτέκι από κινόα. Στο να φάω υγιεινά είμαι εύκολος νομίζω. Δηλαδή και να μην φάω τηγανητο δε θα μου λείψει, τις σάλτσες τις σιχαίνομαι σχεδόν πάντα. Και μαρούλι σκέτο να μου πεεις να φάω θα το φάω δεν με νοιάζει. Ο αγώνας μου είναι να απεξαρτηθώ από τη ζάχαρη που  το έχω καταφέρει. Χτες πχ έφαγα γλυκό μετά από καιρό, μου άρεσε πολύ δεν λέω, αλλά σήμερα ξανά ίσιωσα. Παλαιότερα ίσχυε για μένα το ενός γλυκού μύρια έπωνται. Μου λέει και ο πατέρας μου ότι τον κεράσανε ένα κρουασάν και μου το έδωσε και του λέω όχι δεν θέλω χωρίς να το σκεφτώ.

Δημοσ.

Μένω Πετράλωνα και ψάχνω γυμναστήριο γιατί αυτό που πήγαινα κλείνει.

Η περιοχή έχει λίγα πράγματα και κοιτούσα και προς Ταύρο - Καλλιθέα. Δύο που βρήκα είναι τα Pitbull Gym και Flexxus. Έχει κανείς εμπειρία απο κάποιο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, yannis27gr είπε

Δικιο έχεις.Οταν σχολας 6,30 ,τρεχεις gym στα μπαμ και εχεις κ δουλεια σπιτι ,πολλες φορες πεταω ενα στηθος να βρασω.Δεν εχω χρονο ,δεν μπορω διαφορετικά.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, lactate είπε

Το είχα πριν καμιά 10ρια χρόνια, δεν το έχω τώρα απλά το είπα για παράδειγμα.. Και ναι ηταν το πρωτο μου φιλί.. φαρμακερό :P

Ακόμη το έχεις, οταν νιώθεις κομμάτια  κανε εξετάσεις αίματος η ρώτα τον γιατρό σου να σου πει ! 

29 λεπτά πριν, CallMeRp είπε

Δικιο έχεις.Οταν σχολας 6,30 ,τρεχεις gym στα μπαμ και εχεις κ δουλεια σπιτι ,πολλες φορες πεταω ενα στηθος να βρασω.Δεν εχω χρονο ,δεν μπορω διαφορετικά.

Μουστάρδα, ελαιόλαδο, ρίγανη,  πιπέρι, βασιλικό,  λιγο νεράκι, σε ενα σεικερ απο αυτά που χτυπάμε το φραπε και σε μισό λεπτό έτοιμη η σάλτσα μας !!  

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε

Ακόμη το έχεις, οταν νιώθεις κομμάτια  κανε εξετάσεις αίματος η ρώτα τον γιατρό σου να σου πει ! 

γιατρός είμαι ο ίδιος το ξέρω. Επίσης ξέρω οτι οι περισσότεροι το έχουμε απλά οι τυχεροί το πέρασαν χωρίς συμπτώματα. Αφού κάνει τον κύκλο του το ξεχνάς (εκτός αν σε θυμηθεί αυτό με κανά λέμφωμα αλλά είναι άλλη ιστορία)

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι για τα γυμναστηρια...μέχρι πόσα χλμ με τα πόδια θεωρείται ανεκτή η απόσταση απ' το σπίτι;...επίσης όταν τα όργανα είναι πιασμένα δε ξενερωνετε;

Δημοσ.

Δεκαπέντε-είκοσι  λεπτά. Είναι ωραίο ζέσταμα και αποθεραπεία. Γλιτώνεις τον διάδρομο στο γυμναστήριο.

Ξενερώνω , αλλά έχω την εμπειρία να κάνω κάτι άλλο αντίστοιχο ή να μη με πολυνοιάζει. 

Αν είναι πιασμένο το rack όμως, κάθομαι και τον/την κοιτάω επίμονα μέχρι να τελειώσει. Ή βάζω πετσέτα μπουκαλάκια ζώνη παπούτσια σημειωματάριο στη γωνία και πάω και κάνω lat pulldowns. Είναι η φρί άσκησή μου, την κάνω για ζέσταμα ή οποτεδήποτε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...