Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, lactate είπε

Ρε παιδιά έχω το εξής θέμα.. εκεί που πάω οι προπονήσεις είναι μόνο καθημερινές και τα Σάββατα μπορείς μεν να πας αλλά δεν έχει personal. Αν πάω Δευτέρα, Τρίτη και Πεμπτη, Παρασκευή είναι ικανοποιητική συχνότητα; Σήμερα δεν πήγα ε΄νιωθα το κορμί μου κουρασμένο πολύ και ένιωθα ότι ανεβάζω πυρετό αν και δεν είχα τελικά. Λίγο με εκνευρίζει αυτό,με κάνει και νιώθω λαπάς. Δεν είναι ότι πονάω, είναι ότι απλά νιώθω ότι οι μύες δεν έχουν δύναμη και θέλουν ξεκούραση.

4 προπονησεις την εβδομαδα ειναι ικανοποιητικοτατη συχνοτητα. Προσωπικα 4 προπονησεις την εβδομαδα θεωρω πως ειναι η ιδανικοτερη συχνοτητα, δινεις στο σωμα σου και τον χρονο για αναρρωση/ξεκουραση.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γενικά αν έχω πει ότι σήμερα θα πάω γυμναστήριο θα πάω. Χτες δεν είχα κοιμηθεί καλά, είχα πονοκέφαλο, ένιωθα ότι ζεσταίνομαι, έτρεχε η μύτη μου και είχα μια απίτευτη πείνα και ένιωθα και κουρασμένου τους μύες της πλάτης. Δεν πήγα και τελικά καλά έκανα,. Σήμερα νιώθω μια χαρά και ξεκούραστος. Θα πάω σήμερα.

Η προπόνηση βασικά με κουράζει σε ώμους πλάτη δεν ξέρω γιατί.. ίσως να φταίνε τα μονόζυγα και οι κοιλιακοί και να μην γυμνάζω πολύ δικέφαλα, τρικέφαλα; Κορμό που του αλλάζουμε τα φώτα μετά δεν πονάω

Δημοσ.

Η Άννα Φράγκου, που βγήκε 9η στα τελευταία Crossfit Games βρέθηκε θετική στην ουσία turinabol με αποτέλεσμα να φάει 4 χρόνια αποκλεισμό και να δηλώσει ότι σταματάει το άθλημα. Επίσης βρέθηκαν άλλοι 6 αθλητές για χρήση απαγορευμένων ουσιών, μεταξύ τους και ο κύπριος Αχιλλέας Πανταζής. 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, telis είπε

Η Άννα Φράγκου, που βγήκε 9η στα τελευταία Crossfit Games βρέθηκε θετική στην ουσία turinabol με αποτέλεσμα να φάει 4 χρόνια αποκλεισμό και να δηλώσει ότι σταματάει το άθλημα. Επίσης βρέθηκαν άλλοι 6 αθλητές για χρήση απαγορευμένων ουσιών, μεταξύ τους και ο κύπριος Αχιλλέας Πανταζής. 

Δεν ενδιαφερει το νημα τετοια πληροφορια  ειναι ασχετη  με το θεμα .Ανοιξε ξεχωριστο και συζητησε τα  εκει, εχουν γινει συστασεις  .Αν δεν μπορειτε να συμετεχετε σε ενα θεμα οπως πρεπει  η' δεν εχετε στοιχειωδη κοινη λογικη, καλυτερα να απεχετε .

Τελος τα σχολια πανω σε αυτο .

• Like 2
Δημοσ.
14 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Καμιά φορά αισθάνεσαι κουρασμένος, πεσμένος, και θες να κάτσεις σπίτι. Αλλά σφίγγεις τα δόντια και πας γυμναστήριο και μετά από λίγο ξυπνάς και κάνεις κάποιες από τις καλύτερες προπονήσεις με φουλ ενέργεια και πολλή δύναμη, που έχεις βγάλει το πρόγραμμα και θες λίγο ακόμα.

Γνώμη μου είναι να μην την πατάς με μια στιγμιαία αίσθηση έλλειψης ενέργειας. Σφίξε τα δόντια, πήγαινε, και θα φανεί εκεί αν όντως είσαι ντεφορμέ ή όχι.

Αν όντως δεν έχεις καθόλου ενέργεια ψάξου μήπως κάνεις λάθος διατροφή ή έχεις έλλειψη σιδήρου, βιταμινών κλπ. Αλλά πρώτα κάνε το παραπάνω

Έλλειψη ξεκούρασης έχω :P
Αυτό που λες το χω ζήσει, ότι κάπως βαριέσαι κάποιες φορές ή λες άσε σήμερα.. αυτό ναι.. αλλά κάποιες φορές νιώθω ότι "τραβάω από τα αποθέματα μου" δεν ξέρω πως να το πω καλύτερα.. οτι με εξαντλεί. Το είχα πάθει και πιο παλιά ένιωθα κουρασμένος καιρό και έλεγα μα βαρίεμαι μα φταίει αυτο κτλ.. και μετά από ένα μήνα έπαθα λοιμώδη μονοπυρήνωση και αυτό ήταν σύμπτωμα.. τώρα απλά θέλει λίγο μέτρο.. από το μηδεν στο 5 την εβδομάδα δεν γίνεται από τη μια μέρα δτην άλλη.

Αλλά κάποιο συμπλήρωμα θα ήθελα να το πάρω γιατί κάτι η αλλαγή στη διατροφή, κάτι η γυμναστική κάτι ο χειμώνας.. ε όλο και κάτι θα λείπει

• Like 1
Δημοσ.

lactate, έχεις υπερφορτώσει το ΚΝΣ. Ο χρόνος ανάρρωσης που του δινεις δεν επαρκεί. Όταν ξυπνάς και είσαι κουρασμένος ενώ έχεις κοιμηθεί 7-8 ώρες κι αυτό συμβαίνει ξανά και ξανά είναι σημάδι ότι πλησιαζεις υπερκόπωση. Αύξησε τις μέρες ξεκούρασης γιατί αν έρθει τελικά η υπερκόπωση θα κάνεις πολύ καιρό να ξαναπας προπόνηση.

.

• Like 1
Δημοσ.

lactate

O Ύπνος το α κ το ω. Απο τοτε που έστρωσα τον υπνο μου κ κοιμάμαι απο 7 μιση με 8 μιση ώρες είδα τεράστια διαφορά τοσο σε επιδόσεις οσο κ διαθεση/ενέργεια.

Αν τύχει κ κοιμηθώ λιγότερο απο 7 ωρες η μέρα που ξημερώνει ειναι τρομερά δύσκολη κ στην δουλειά κ στο gym.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lactate είπε

Έλλειψη ξεκούρασης έχω :P
Αυτό που λες το χω ζήσει, ότι κάπως βαριέσαι κάποιες φορές ή λες άσε σήμερα.. αυτό ναι.. αλλά κάποιες φορές νιώθω ότι "τραβάω από τα αποθέματα μου" δεν ξέρω πως να το πω καλύτερα.. οτι με εξαντλεί. Το είχα πάθει και πιο παλιά ένιωθα κουρασμένος καιρό και έλεγα μα βαρίεμαι μα φταίει αυτο κτλ.. και μετά από ένα μήνα έπαθα λοιμώδη μονοπυρήνωση και αυτό ήταν σύμπτωμα.. τώρα απλά θέλει λίγο μέτρο.. από το μηδεν στο 5 την εβδομάδα δεν γίνεται από τη μια μέρα δτην άλλη.

Αλλά κάποιο συμπλήρωμα θα ήθελα να το πάρω γιατί κάτι η αλλαγή στη διατροφή, κάτι η γυμναστική κάτι ο χειμώνας.. ε όλο και κάτι θα λείπει

Φίλε μου γράφεις μόνος σου τι έχεις , λοιμώδη μονοπυρήνωση εχεις και η ασθένεια αυτη δεν περνάει ούτε με φάρμακα ούτε με αντιβίωση ούτε με τίποτα, περνάει μόνο με ξεκούραση !

Επίσης δεν φεύγει ποτέ από τον οργανισμό και εφόσον την έχεις κολλήσει την ασθένεια απορώ πως δεν στο είπε ο γιατρός σου!

Ξεκούραση λοιπόν και προσοχή στα φιλιά τα ρουφηχτά, και δεν κανω πλακα , για όσους δεν ξέρουν η λοιμώδης μονοπυρήνωση θεωρείται η ασθένεια του φιλιού..

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε

Φίλε μου γράφεις μόνος σου τι έχεις , λοιμώδη μονοπυρήνωση εχεις και η ασθένεια αυτη δεν περνάει ούτε με φάρμακα ούτε με αντιβίωση ούτε με τίποτα, περνάει μόνο με ξεκούραση !

Επίσης δεν φεύγει ποτέ από τον οργανισμό και εφόσον την έχεις κολλήσει την ασθένεια απορώ πως δεν στο είπε ο γιατρός σου!

Ξεκούραση λοιπόν και προσοχή στα φιλιά τα ρουφηχτά, και δεν κανω πλακα , για όσους δεν ξέρουν η λοιμώδης μονοπυρήνωση θεωρείται η ασθένεια του φιλιού..

Το είχα πριν καμιά 10ρια χρόνια, δεν το έχω τώρα απλά το είπα για παράδειγμα.. Και ναι ηταν το πρωτο μου φιλί.. φαρμακερό :P

8 λεπτά πριν, bilya είπε

lactate

O Ύπνος το α κ το ω. Απο τοτε που έστρωσα τον υπνο μου κ κοιμάμαι απο 7 μιση με 8 μιση ώρες είδα τεράστια διαφορά τοσο σε επιδόσεις οσο κ διαθεση/ενέργεια.

Αν τύχει κ κοιμηθώ λιγότερο απο 7 ωρες η μέρα που ξημερώνει ειναι τρομερά δύσκολη κ στην δουλειά κ στο gym.

αμ δεν το ξέρω; κάποτε θα το στρώσω.. εδώ και 1-2 βδομάδες άλλαξε το πρόγραμμα μου απότομα και απο εκεί που ξύπναγα 8:30 ξυπνάς 6:30 (και μια μέρα την εβδομάδδα 6 παρα 10 ελεος δηλαδή) και είναι και προσωρινό όλο αυτό το ξύπνημα (δηλαδή για φέτος μόνο) οπότε δεν μπαίνω και εύκολα σεε πρόγραμμα γιατί λεω θα περάσει

Συνήθως κοιμάμαι 6-6,5 ώρες τη μέρα  ΠΣΚ κοιμάμαι φυσιολογικά.. Δευτέρα, Τετάρτη, Πεμπτη γαμ*** το σύμπαν

Δημοσ.
Στις 9/10/2019 στις 11:09 ΜΜ, evabb είπε

οι πολεμικες τεχνες ειναι λιγο θεμα οταν υπαρχει σεξουαλικη ενταση εστω και μονομερης. Γενικα δεν ξερω πως την παλευουν καποιοι.

Δεν ξέρω όταν έκανα εγώ είχαμε 2-3 γυναίκες και πραγματικά ήμουν τόσο κουρασμένος που ποια σεξουαλική ένταση δεν μπορούσα να σκεφτώ στην κυριολεξία τίποτα πέρα από το να βγει η προπόνηση. :P 

17 ώρες πριν, evabb είπε

παρτε και μερικα δικα μου

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

viCmR4.jpg
72HQwV.jpg
0CWk1Z.jpg
kD54ND.jpg
WuFXli.jpg
XLCxPq.jpg
M0oqDz.jpg
H3ZBat.jpg
zNpyko.jpg
KS9dvm.jpg
aLR3f2.jpg
MvHsgB.jpg
GVN7YC.jpg
ZJbhL2.jpg

4η φωτο είναι γλυκοπατάτες στο φούρνο? Αν ναι πρέπει να κάνουμε τις ίδιες ακριβώς.. :P  (αν βρω pic θα ανεβάσω γιατί σπάνια τα φωτογραφίζω)

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ADHD είπε

Δεν ξέρω όταν έκανα εγώ είχαμε 2-3 γυναίκες και πραγματικά ήμουν τόσο κουρασμένος που ποια σεξουαλική ένταση δεν μπορούσα να σκεφτώ στην κυριολεξία τίποτα πέρα από το να βγει η προπόνηση. :P 

4η φωτο είναι γλυκοπατάτες στο φούρνο? Αν ναι πρέπει να κάνουμε τις ίδιες ακριβώς.. :P  (αν βρω pic θα ανεβάσω γιατί σπάνια τα φωτογραφίζω)

ναι με καπνιστη παπρικα και τσιλι.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, evabb είπε

ναι με καπνιστη παπρικα και τσιλι.

Εγώ λάδι και ρίγανη βάζω μόνο αλλά μου έδωσες ιδέα τώρα. :P 

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, ADHD είπε

Αυτό που λες ισχύει. Ειδικά όταν λέγαν προηγουμένως για πέφτουλες στο γυμναστήριο.. πολλές φορές σκεφτόμουν ότι όποιον και να είχα δίπλα μου δεν μπορώ να κάνω τίποτα.. και νερό που κατάφερνα να πιω μεταξύ των stations που είχαμε πολύ μου ήταν.

Από την άλλη ίσως βοηθάει γιατί όταν κάνουμε μια άλλη προπόνηση που έιναι σε μαλακό στρώμα, είμαστε ξυπόλιτοι με σορτσάκια και φανελάκια ξέρω γω και έχει δυνατή μουσική και είναι βράδυ και δεν έχει και πολύ φως μπαίνουν λίγες σκέψεις αλλά αν τις "στρέψεις" προς την κατεύθυνση του να αποδώσεις στην προπόνηση βοηθάει.

Το μόνο που λίγο παίρνω μάτι και μαρέσει είναι στα τεντώματα που λίγο ανεβαίνει το σορτσάκι λίγο απο δω λιγο απο εκει έχει την πλάκα του.

Δημοσ.

Πάντως ευτυχως που στην προηγούμενη σελίδα ανέβασες φώτο με τα φαγητά σου Εύα γιατί αυτή με το lame ασπρουλιάρικο κοτόπουλο ήταν για εμετό. Όποιος νομίζει ότι η bb διατροφή είναι ξενέρωτη μάλλον είναι άσχετος από μαγειρική.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, yannis27gr είπε

Πάντως ευτυχως που στην προηγούμενη σελίδα ανέβασες φώτο με τα φαγητά σου Εύα γιατί αυτή με το lame ασπρουλιάρικο κοτόπουλο ήταν για εμετό. Όποιος νομίζει ότι η bb διατροφή είναι ξενέρωτη μάλλον είναι άσχετος από μαγειρική.

Εγω ειμαι ασχετος με την μαγειρικη δεν ξερω να κανω ουτε αυγο βραστο μονο bbq  ψηνω και κανα tost μεχρι εκει  .

Και οπως την κανω εγω την διατροφη ειναι τερμα ξενερωτη και αγευστη .Επισης θεωρω τον εαυτο μου καλοφαγα .

Αυτο δεν αναιρει το γεγονος πως οποιος εχει την ορεξη να ασχοληθει μπορει  και αυτη την "μονοχνωτη "και βαρετη διατροφη  να την κανει ελκυστικη και  εως ενα  μεγαλο βαθμο  γευστικη .

Απλα εγω δεν διαθετω τον χρονο μου για να ασχοληθω με κατι  τετοιο .

Επεξ/σία από Fotis13
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...