Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε

Μα δεν μίλησα για όλους τους γκει, αλίμονο, εσυ πχ είσαι μια χαρά , υπάρχουν γκει όμως που όντως γράφονται στα γυμναστήρια για να κυκλοφορούν στα αποδυτήρια μόνο κ μόνο για να παίρνουν ματι! 

Υ.Γ

Σχέση, σχέση το ζαχαρώνουμε το τεκνό πάντως ε ? 😛

ετσι κανουμε εμεις οι σχεσακιδες για να μην παθουμε καμια υπογλυκαιμια.

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε

Μα δεν μίλησα για όλους τους γκει, αλίμονο, εσυ πχ είσαι μια χαρά , υπάρχουν γκει όμως που όντως γράφονται στα γυμναστήρια για να κυκλοφορούν στα αποδυτήρια μόνο κ μόνο για να παίρνουν ματι! 

Υ.Γ

Σχέση, σχέση το ζαχαρώνουμε το τεκνό πάντως ε ? 😛

Δεν σε κατηγόρησα :P Απλά ένιωσα την ανάγκη να τοποθετηθώ. Εμάς το μέρος είναι hardcore δεν νομίζω ότι αν πας για να χαζεύεις επιβιώνεις (χώρια που δεν είναι σαν αυτά με τα 50 ευρώ για αιώνια συνδρομή).

Σχετικά με το ζαχάρωμα, δεν κάνω κάτι διαφορετικό από ότι οι άλλοι (gay & str8). Δεν είναι κακό να ρίχνεις μια ματιά γενικότερα, αρκεί να είναι διακριτικό. Και στην τελική άνθρωςπο είμαι δεν είμαι γρανίτης :P αν και πραγματικά τα δυνατά κομμάτια είναι 3 και δεν είναι και πάντα οπότε δεν υπάρχει πειρασμός μεγάλος. Δηλαδή κάτι τύπους που βλέπουν γυναίεκς και τους βγαίνου τα μάτια.. ε δεν είναι ωραίο

ΥΓ Είχα σκεφτεί το jiu jitsu αλλά σκεφτόμουν θα ένιωθα άβολα κμε τόσο στενή σωματική επαφή οπότε το απέρριψαν σαν γυμναστική.

• Like 2
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, evabb είπε

ετσι κανουμε εμεις οι σχεσακιδες για να μην παθουμε καμια υπογλυκαιμια.

Παντού υπάρχει νόμος / στα μάτια οχι όμως ???

Αυτο είπα κ γω στην δικιά μου όταν με τσάκωσε να κοίταω μια τρελλη παταρα και έφαγα φάπα 😂😂

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, OneWaySystem είπε

Παντού υπάρχει νόμος / στα μάτια οχι όμως ???

Αυτο είπα κ γω στην δικιά μου όταν με τσάκωσε να κοίταω μια τρελλη παταρα και έφαγα φάπα 😂😂

το να πεσει το ματι σου ετσι για λιγο δεν ειναι κατι τρομερο, απλα μην αρχισεις το κυνηγι μονο γιατι εκει θα ειναι δικιολογημενη η παντοφλα.

Δημοσ.

Oι καλύτεροι είναι οι old school γυπαετοί. Εκτός ότι δεν αφήνουν τίποτα κάτω, δίνουν συμβουλές και στη νεολαία ώστε να βελτιώσει την απόδοσή τους.

Στο δικό μας γυμναστήριο, έχουμε τον αρχηγό όλων, το διάδοχο του Γκουσγκούνη.

Ε, @Dakonblackblade; Ξέρεις ποιον λέω.

Τα γυμναστήρια είναι για όλους. Αν κάποιος είναι λιγούρι, προκλητικός, πέφτουλας, γύπας κτλ εντός του γυμναστηρίου, πιθανότατα θα είναι και εκτός, εκεί που τον παίρνει να τα κάνει.

Ισχύει όμως και για τις γυναίκες. Υπάρχουν και κάποιες, συνήθως milfάρες ή gilfάρες που χαζεύουν τους πιτσιρικάδες που παλεύουν με τα κιλά.

Σήμερα έκανα πιέσεις ώμων. Στην άλλη άκρη του box rack έκανε μια κοπέλα καθίσματα με 80 κιλά και από πίσω ο γκόμενός της να έχει κολλήσει βεντούζα πίσω της μην τυχόν και την πάρουν κάτω τα κιλά. Φορούσε ένα top όπου το βυζί με το ζόρι κρατιόταν μέσα. Δεν ξέρω τί με εντυπωσίασε περισσότερο, το ότι έβγαζε 5άρια στα 80 με σχετικά καλή φόρμα ή που το βυζί τελικά κρατήθηκε εντός του ρούχου.

Απορούσε ο @Dakonblackblade γιατί ήθελα να κάνω κι άλλα set για να υπερκαλύψω τον όγκο προπόνησης.

Απολαύστε τις παρουσίες στο γυμναστήριο με προσοχή και αποφύγετε τα ατυχήματα παιδιά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε φίλε , τον έβλεπα τον τύπο να βάζει τα χέρια στο στήθος με την άκρη του ματιού, και έλεγα δεν παίζει θα πιάνει βυζιά εκεί που τα έχει. Γύρναγα να δω και με απογοήτευε. Τώρα κατά πόσο έκανε 80 κιλά η κοπέλα μόνη της , με τα γόνατά της να κλείνουν μέσα και με το μισό εύρος κίνηση και με τον τύπο να την κρατάει από τους θωρακικούς, αυτή ξέρει. 

Πάρτε κανένα παπούτσι για γυμναστήριο.  Ένα Metcon ή ένα Nano τουλχ. Μην έρχεστε στα βάρη με τα αφρολέξ. 

Επεξ/σία από Dakonblackblade
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανε μια τίμια προσπάθεια στο πρώτο set. Στο δεύτερο και στο τρίτο το βάρος του στήθους της χάλασε τη φόρμα. Αν ο έτσι της τα έπιανε καλά, θα τα έβγαζε αέρα και μη σου πω και ass to ground.

Επεξ/σία από gntgrx
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, lactate είπε

Δεν σε κατηγόρησα :P Απλά ένιωσα την ανάγκη να τοποθετηθώ. Εμάς το μέρος είναι hardcore δεν νομίζω ότι αν πας για να χαζεύεις επιβιώνεις (χώρια που δεν είναι σαν αυτά με τα 50 ευρώ για αιώνια συνδρομή).

Σχετικά με το ζαχάρωμα, δεν κάνω κάτι διαφορετικό από ότι οι άλλοι (gay & str8). Δεν είναι κακό να ρίχνεις μια ματιά γενικότερα, αρκεί να είναι διακριτικό. Και στην τελική άνθρωςπο είμαι δεν είμαι γρανίτης :P αν και πραγματικά τα δυνατά κομμάτια είναι 3 και δεν είναι και πάντα οπότε δεν υπάρχει πειρασμός μεγάλος. Δηλαδή κάτι τύπους που βλέπουν γυναίεκς και τους βγαίνου τα μάτια.. ε δεν είναι ωραίο

ΥΓ Είχα σκεφτεί το jiu jitsu αλλά σκεφτόμουν θα ένιωθα άβολα κμε τόσο στενή σωματική επαφή οπότε το απέρριψαν σαν γυμναστική.

οι πολεμικες τεχνες ειναι λιγο θεμα οταν υπαρχει σεξουαλικη ενταση εστω και μονομερης. Γενικα δεν ξερω πως την παλευουν καποιοι.

Επεξ/σία από evabb
Δημοσ.

Metcon πολύ τίμιο, έχω τα 3 και είναι σαν καινούρια με αρκετή χρήση μόνο μέσα σε γυμναστήριο. Αλλιώς και allstar/vans με φλατ σόλα κάνουν μια χαρά για σύνθετες.

Μιας και το ανέφερες μου ήρθε στο μυαλό ένας έλληνας "fitness youtuber" που το γύρισε σε προπόνηση "δύναμης" και κάνει άρσεις και καθίσματα με αερόσολα και το πέλμα σαλεύει ολόκληρο... Τι να πεις..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, k4ts0u είπε

Metcon πολύ τίμιο, έχω τα 3 και είναι σαν καινούρια με αρκετή χρήση μόνο μέσα σε γυμναστήριο. Αλλιώς και allstar/vans με φλατ σόλα κάνουν μια χαρά για σύνθετες.

Μιας και το ανέφερες μου ήρθε στο μυαλό ένας έλληνας "fitness youtuber" που το γύρισε σε προπόνηση "δύναμης" και κάνει άρσεις και καθίσματα με αερόσολα και το πέλμα σαλεύει ολόκληρο... Τι να πεις..

Βλάχος ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 minutes ago, evabb said:

οι πολεμικες τεχνες ειναι λιγο θεμα οταν υπαρχει σεξουαλικη ενταση εστω και μονομερης. Γενικα δεν ξερω πως την παλευουν καποιοι.

Όταν σε κυνηγάει η άλλη να σου βαρέσει 2 ποντο σε κεφάλι με την ξυπόλητη ποδάρα της δεν σκέφτεσαι σεξουαλικά. 

Όταν δε τα καταφέρει κιολας και αρχίσει να αιμορραγεί μύτη/χείλη είναι ακόμα χειρότερα 😂

Επεξ/σία από j0hnn1e
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/10/2019 στις 5:16 ΜΜ, lactate είπε

Από άνθρωπο σε άνθρωπο φαντάζομαι αλλάζει πως φαίνεται κάποιος με δεδομένο ύψος βάρος.Επειδή έχω υπάρξει 88 κιλά μου έλεγαν ότι είμαι πολύ αδύνατος (με αρνητική έννοια θα το έλεγα). 

Συμφωνω οτι απο ανθρωπο σε ανθρωπο αλλαζουν τα ιδανικα κιλα, διοτι παιζουν παρα πολλα ρολο οπως το ποσοστο λιπους , η μυικη μαζα, το σωματοτυπο γενικα κτλ.

Αλλα ανεξαρτητως αυτου, δεν γινεται καποιον με 1.83 υψος και βαρος 88 κιλα να το αποκαλει κανεις ΠΟΛΥ αδυνατο. Απλα δεν γινετε. Ειδικα μαλιστα εφοσον αυτος ο καποιος δεν γυμναζεται το πιθανοτερο ειναι, οτι οχι μονο δεν θα ειναι πολυ αδυνατος αλλα αντιθετως θα ειναι και υπερβαρος, διοτι ενας ανθρωπος που δεν γυμναζεται, ειναι 1.83 και ζυγιζει σχεδον 90 κιλα θα εχει πανω του αρκετο λιπος, δεν γυμναζεται για να πεις οτι οκ θα εχει και ανεπτυγμενη μυικη μαζα.

Αν λεμε οτι ενας ανδρας με 1.83 υψος και βαρος σχεδον 90 κιλα, ειναι πολυ αδυνατος και πρεπε να φαει να παρει κανα κιλο γιατι ερεψε, μαλλον κατι δεν παει καλα σημερα.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 2
Δημοσ.

Εγω μετα την ατελείωτη κραιπάλη ,άγγιξα τα 86 τελη Αυγουστου.Ειχα φτάσει στο αμήν.Μονο που το γράφω με πιάνει κρύος ιδρώτας.Ξυπνησα ενα πρωι Σαββατου και ξεκινησα το τρεξιμο,πηρα τα βουνα.1,83 υψος με κιλα πανω απο 88 είσαι υπερβαρος εκτος ....αν τρως καθαρο φαγητο και κουμπωνεις τιποτα σε ερασιτεχνικο.Εχω γνωστο ..ηταν 6 κιλα+ απο το υψος με κοιλιακους.

Εκτος αν εισαι βαρυκοκαλος χαχαχα ..πρωτη φορα το ακουσα απο γνωστο μου...που δεν ηξερε τι σημαινει gym.Ηταν stalker.Εμπαινε για να περπατησει στον διαδρομο ,ντους κ φινιτο.

Αντε καληνυχτες😁

Δημοσ.

ειλικρινα αυτος ο μυθος των βαρυκοκαλων πρεπει να σταματησει καπου. Ειδικα οταν τα κοκαλα ειναι το πολυ 3 κιλα στο συνολο τους.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...