Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, mic2mic είπε

Ε τί να κάνεις; Αν ο άλλος απλώς κοιτάει και δεν πιάνει την κουβέντα, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα. Εκτός ίσως από το να αφήσεις διακριτικά έναν 20κιλο αλτήρα να πέσει πάνω στο πόδι του την στιγμή που περνάς από δίπλα του.

παραλιγο να το κανω κι αυτο χθες οταν ειχε ερθει ενας σχεδον απο πανω μου την ωρα που εκανα Butterfly στο bench μου. (φρικαρα το λιγοτερο)

Αλλα εχε χαρη που δεν μπορω να σηκωσω 20 κιλα με το ενα χερι (δεν παιρνω κι ορκο γι αυτο)

Επεξ/σία από evabb
  • Moderators
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, kogba είπε

Να πω και εγώ τη γνώμη μου, για να μην παίζουμε με τις λεξεις. Δεν έχουν δουλειά τα κολάν σε γυμναστήριο. -  Φόρμα και σορτς, ναι , αλλά κολάν;;;( δεν μιλάμε για γυναικεία τμήματα ) . Επιζητας τα βλέμματα, εσκεμμένα, κακώς η καλώς. Γνώμη μου, φυσικά.

Εννοείται ότι θα κοιτάξω, αυτό έλειπε κιόλας, δεν πέθανα ακόμη, άντρας είμαι. Πάντως, και να ΜΗΝ ήθελα, μερικές φορές πάει μόνο του το μάτι, ευτυχώς η δυστυχώς.

Αυτό που εγώ θα έβαζα σαν προβληματισμό, είναι να είμαστε διακριτικοι και όχι φορτικοι - επίμονοι με τη συμπεριφορά μας. Να κάνουμε τον άλλο να αισθάνεται άσχημα. Θαυμάζουμε το ωραίο, αλλά να είμαστε και κύριοι.

Πάλι καλά που δεν πάμε στο ίδιο γυμναστήριο, μόνο τον κωλο μου, με το κολάν, θα κοιτούσες.. 

• Like 1
Δημοσ.

Στα περισσότερα γυμναστήρια της σειράς που έχω πάει πάντως, δεν είδα πολλούς να φοράνε κολαν χωρίς ένα σορτσάκι από πάνω, στην πραγματικότητα μάλλον δεν έχω δει ποτέ κάποιον μόνο με κολαν.

Δεν ξέρω τι γίνεται με κροσφιταδικα. 

Δεν αντιλέγω ότι το κολάν είναι άνετο, μαζί σας. Ομως μια φόρμα αρκουντως ελαστική , δεν είναι άνετη;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kogba είπε

Στα περισσότερα γυμναστήρια της σειράς που έχω πάει πάντως, δεν είδα πολλούς να φοράνε κολαν χωρίς ένα σορτσάκι από πάνω, στην πραγματικότητα μάλλον δεν έχω δει ποτέ κάποιον μόνο με κολαν.

Δεν αντιλέγω ότι το κολάν είναι άνετο, μαζί σας. Ομως μια φόρμα αρκουντως ελαστική , δεν είναι άνετη;

Δε ξέρω εγώ δε θα φόραγα πάντως δε μου αρέσει αισθητικα ... προτιμώ σορτς

Δημοσ.

Εγω εχω και 2 πολυ γνωστες βιζιτουδες (η μια ειχε βγει και στον Θεμο το 14) στο γυμναστηριο μου, και ερχονται παντα με κωλαν, και τα βυζγια εξω.

Φυσικα με υφος ντιβας, και παρατανε τα βαρη οπου βρουνε λες και τους ανηκει το γυμναστηριο.

• Sad 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Εγω εχω και 2 πολυ γνωστες βιζιτουδες (η μια ειχε βγει και στον Θεμο το 14) στο γυμναστηριο μου, και ερχονται παντα με κωλαν, και τα βυζγια εξω.

Φυσικα με υφος ντιβας, και παρατανε τα βαρη οπου βρουνε λες και τους ανηκει το γυμναστηριο.

Τους μισω τετοιους ανθρωπους. Ειμαι η ψυχοπαθης του γυμναστηριου που οταν τελειωσω θα φερω βολτα ολο το γυμναστηριο και θα τακτοποιησω τα παντα που μπορω.

40 λεπτά πριν, kogba είπε

ειναι οτι κουνιεται η φορμα ενω το κολαν μενει εκει που ειναι. Επισης δεν νομιζω οτι υπαρχει φορμα τοσο ελαστικη οσο ενα κολαν.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά μάλλον σε κανένα "περίεργο" stalker έχεις πεσει. :P 

Τα λιγουρια του γυμναστηρίου παντα υπηρχαν και παντα θα υπάρχουν μαζι με τα υπόλοιπα στερεότυπα το θέμα ειναι να μην ξεφεύγουν και νιώθεις οτι σε παρακολουθουν διαρκώς οπως στην περίπτωση σου. Προσωπικα δεν νομιζω οτι ειναι θεμα κολάν η προκλητικού outfit γιατι αυτοι οι τυποι που δεν ρίχνουν απλά ενα βλέμμα όπως όλοι μας συνήθως κοιτούν ότι υπάρχει. 

• Like 1
Δημοσ.

Ακόμη χειρότεροι απο τα λιγουρια ειναι οι γκεουλες των γυμναστηρίων!

Και δεν μιλάω για αυτούς που ξεροχυνουν βλέποντας τους τουμπανιασμενους αλλά ψιλοκανουν τουλάχιστον και λίγο προπόνηση έτσι για το ξεκαρφωμα, λέω για αυτους που δίνουν τα λεφτά τους κ γράφονται στο γυμναστήριο αλλά δεν τους βλέπεις ποτέ στα όργανα, περνάνε όλη τους την ώρα στα αποδυτήρια για να παίρνουν μάτι κάνα τσουτσυνι!

Εμετός φάση.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξελικτικά δε μπορούν οι άντρες να αντισταθούν στις καμπύλες του κώλου και βυζιων. Απλά μας μαγνητίζουν και δεν έχουμε τη δύναμη να κοιτάμε μπροστά και να ρίχνουμε πλαγιαστες ματιές συνέχεια.

Στην τελική μιλάμε για ενιαίους χώρους εκγύμνασης αγοριών και κοριτσιών τίγκα στην τεστο και ενδορφινη.

εφόσον δε γινόμαστε γλοιωδεις και πρηχτες ας απολαύσουμε τη όλοι μαζί τον ερωτισμό του γυμναστηρίου

Πλέον τις κοιτάω για να δω την φόρμα στην άσκηση και τι παπαριά θα κάνουν . Οι γυναίκες είναι απίστευτα τεμπέλες στο γυμναστήριο και κάνουν ότι να ναι

Επεξ/σία από Dakonblackblade
  • Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Εγω κανω και τα 2 !

Ενταξει φυσιολογικο ειναι να κοιτας ενα ωραιο σωμα δεν ειναι κακο .Ε τωρα αν κοιτας επιμονα για κανα 20 λεπτο ξερω εγω ναι εκει ειναι υπερβολη  και καταντια ταυτοχρονα .

Πάντως, είχε βγει μια έρευνα κάποτε που έλεγε ότι εάν ένας άντρας κοιτάει για 20 λεπτά ένα γυναικείο στήθος, είναι σαν να κάνει μια ώρα γυμναστική (κάπως το είχαν συνδέσει με την αύξηση των καρδιακών παλμών)!

Οπότε, @evabb μπορεί τα λιγούρια να ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν!😂

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ParhsG είπε

Πρέπει να είσαι σφίχτης αν εχεις μονο σωσιβιο με αυτα τα κιλά.. Ξέρω και γυμνασμένους σε αυτο το υψος με λιγο λιγοτερα αλλα κρεμονται κοιλουμπες κτλ. 

κοιλούμπα=σωσίβιο, όχι; Γενικά αυτό είναι που με ενοχλεί πάνω μου. Στήθος, πόδια μια χαρά είμαι.. χέρια μη σου πω θέλω όγκο. Δεν θέλω να ακουστεί δικαιολογία αλλά απλά είμαι βαρύς νομίζω.. δεν ξέρω αν ισχύει το βαρυκόκαλος αλλά γενικά είμαι βαρύς.. είμαι αρκετά περισσότερα κιλά απόσα φαίνομαι. Και μπορώ να πώ οτί ενώ έχω χάσει λίγο βάρος μάλλον έχει "κάτσει καλύτερα" με το γυμναστήριο και έχει κάνει μεγαλύτερη διαφορά από το αν έβλεπε κανείς μόνο την απώλεια κιλών.

7 ώρες πριν, evabb είπε

Ρε παιδια, να ανοιξω εδω ενα θεμα αλλα μην με κραξετε.

Τι γνωμη εχετε για τα λιγουρια του γυμναστηριου; 

Όχι γνώμη έχουμε και για τα λιγούρια εκτός γυμναστηρίου φαντάζομαι. Έχω μια φίλη που είναι πανέμορφη, μαρέσει που όπου την πάω βγαίνω μαζί της και την κοιτάνε και λέω πωπω τι όμορφη που είναι αυτή η κοπέλα.

7 ώρες πριν, mic2mic είπε

Τί γνώμη να έχουμε δηλαδή; Τα λιγούρια είναι πάντα λιγούρια, εντός και εκτός γυμναστηρίου :D

Πάντως πάντα απορούσα γιατί αν κάποιος άντρας θέλει να βρει γκόμενα συχνάζει σε γυμναστήρια αντί να πάει σε μια σχολή χορού όπου η αναλογία αντρών προς γυναίκες είναι 1:3 στην χειρότερη. Ίσως ο χορός δεν ταιριάζει με την βαρβατίλα που έχουν πολλοί στο μυαλό τους :D

έχει αρχίσει να έχει γύπες σε σχολές τάνγκο και λατιν (δεν μαρεσουν καθόλου εντωμεταξύ ούτε αυτές που πάνε σε αυτά ούτε αυτοί) αλλά ειναι οφ τοπικ

7 ώρες πριν, evabb είπε

😂 εχεις δικιο και στα δύο. Απλα εννουσα αν το θεωρειτε σωστο. Για μενα αυτοι που πανε γυμναστηριο αλλα πιο πολυ κοιτανε κωλαρακια αντι να γυμναζονται,  δεν το παιρνουν και πολυ σοβαρα το ολο πραμα. Αυτοι που ερχονται για να κανουν δουλεια πραγματικα τους βλεπεις, ειναι συγκεντρωμενοι με τα ακουστικα τους κτλ.

έχεις δίκιο σε αυτό περί συγκέντρωσης. Στο mini group personal που κάνω κάποιες φορές είναι 2 παιδιά που μιλάνε μεταξύ τους την ώρα της γυμναστικής και όλο σκέφτομαι ε σκαστε επιτέλους μας ενοχλείτε. 

4 ώρες πριν, OneWaySystem είπε

Ακόμη χειρότεροι απο τα λιγουρια ειναι οι γκεουλες των γυμναστηρίων!

Και δεν μιλάω για αυτούς που ξεροχυνουν βλέποντας τους τουμπανιασμενους αλλά ψιλοκανουν τουλάχιστον και λίγο προπόνηση έτσι για το ξεκαρφωμα, λέω για αυτους που δίνουν τα λεφτά τους κ γράφονται στο γυμναστήριο αλλά δεν τους βλέπεις ποτέ στα όργανα, περνάνε όλη τους την ώρα στα αποδυτήρια για να παίρνουν μάτι κάνα τσουτσυνι!

Εμετός φάση.

Θα μιλήσω για την κατηγορία των "γκέουλων" όπως λες έχοντας ο ίδιος αυτές τις προτιμήσεις. Το θεματάκι μου είναι ότι λίγο ντρέπομαι. Δεν είμαι λιγούρι, έχω και σχέση ούτε θα έκανα κάποια κίνηση. Αλλά νιώθω ότι στα αποδυτήρια πχ όλοι γδυνόμαστε και δεν είναι "τίμιο" εγώ να "φτιάχνομαι" ενώ οι άλλοι απλά αλλάζουν οπότε πάντα κοιτάω τον τοίχο ΄παω σε μια γωνίτσα ξέρω γω (αν και εκτός από 2-3 εξαιρέσεις δεν έχει και κανέναν πειρασμό). Έχω λίγο κόλλημα με έναν αλλά ούτε καν του μιλάω και όταν κάνουμε το ομαδικό συνήθως είμαι στην άλλη άκρη. Αυτό που λες είναι άσχημο, συνήθως γίνεται στο γυμναστήριο όχι σε crossfit, trx κτλ. Γενικά υπάρχουν αργόσχολοι gay ή str8, άντρες, γυναίκες. Αυτό που μπορώ να πω για όλους στην δικιά μου προπόνηση είναι ότι το μόνο που μας νοιάζει είναι η απόδοση στην προπονηση,

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lactate είπε

Θα μιλήσω για την κατηγορία των "γκέουλων" όπως λες έχοντας ο ίδιος αυτές τις προτιμήσεις. Το θεματάκι μου είναι ότι λίγο ντρέπομαι. Δεν είμαι λιγούρι, έχω και σχέση ούτε θα έκανα κάποια κίνηση. Αλλά νιώθω ότι στα αποδυτήρια πχ όλοι γδυνόμαστε και δεν είναι "τίμιο" εγώ να "φτιάχνομαι" ενώ οι άλλοι απλά αλλάζουν οπότε πάντα κοιτάω τον τοίχο ΄παω σε μια γωνίτσα ξέρω γω (αν και εκτός από 2-3 εξαιρέσεις δεν έχει και κανέναν πειρασμό). Έχω λίγο κόλλημα με έναν αλλά ούτε καν του μιλάω και όταν κάνουμε το ομαδικό συνήθως είμαι στην άλλη άκρη. Αυτό που λες είναι άσχημο, συνήθως γίνεται στο γυμναστήριο όχι σε crossfit, trx κτλ. Γενικά υπάρχουν αργόσχολοι gay ή str8, άντρες, γυναίκες. Αυτό που μπορώ να πω για όλους στην δικιά μου προπόνηση είναι ότι το μόνο που μας νοιάζει είναι η απόδοση στην προπονηση,

Μα δεν μίλησα για όλους τους γκει, αλίμονο, εσυ πχ είσαι μια χαρά , υπάρχουν γκει όμως που όντως γράφονται στα γυμναστήρια για να κυκλοφορούν στα αποδυτήρια μόνο κ μόνο για να παίρνουν ματι! 

Υ.Γ

Σχέση, σχέση το ζαχαρώνουμε το τεκνό πάντως ε ? 😛

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...