Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 6/10/2019 στις 11:14 ΜΜ, γροσερισοπ είπε

ωραιο αλλα δεν μαρέσω, η φύση της ζωης μου και ο περίγυρος μου δεν ειναι για τέτοια.

τα ρουχα πλεον στην ντουλάπα δεν χωράνε

και θέλω να ξαναπέσω στα 65-66 με ένα καλό 12% λίπος και καλή αναλογία μάζας all around the year. 

και δεν θα ξανακάνω leg day ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ για ένα χρόνο at least.

μονο deadlifts. 

Φυσικά με αλκωολ κρεπάλες και κανα τζανκ πλεον στη ζωη μου. λιγο κουραστηκα με τη στρατιωτικη ζωη και το πεπιεσμέμο fitness life.

είμαι και 30 θελω λιγο να το ζησω αλλιως.

ανοιγεις μεγαλο θεμα. Γιατι κανουμε αυτα που κανουμε και για ποιον τα κανουμε. Εγω πλεον εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι για να ειναι καποιος φετες πρεπει να ειναι η δουλεια του αυτη πχ  γυμναστης, αθλητης κτλ. οποτε το θεμα της εμφανισης και των επιδοσεων ερχεται ως side effect του επαγγελματος κι οχι ως αυτοσκοπος. Για ολους τους υπολοιπους που εχουμε αλλες δουλειες και τρεχουμε και καποιοι εχουν και παιδια δεν γινεται να δινουμε ενεργεια και χρονο για να ειμαστε φετες και να λεμε οτι σηκωνουμε χ κιλα (λες και εχει καποια πραγματικη επιπτωση στην ζωη μας). Υγεια πανω απ ολα και μερικα γλυκα και τηγανιτα δεν σκοτωσαν κανεναν. Γυμναστικη και προσοχη οσο μας παιρνει χωρις να τρελενομαστε.

• Like 4
  • Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ένα 14-15% bf για άντρες είναι εφικτός στόχος year round χωρίς να στερείται κάποιος τα γλυκά. Με αυτό το ποσοστό λίπους το στομάχι είναι σχετικά φλατ με λίγο κοιλίτσα χαμηλά και ελαφρώς εμφανής τους άνωθεν κοιλιακούς (αν είναι γυμνασμένοι φυσικά).

Τα χαμηλότερα νούμερα που οδηγούν σε σιξ πακ αναπόφευκτα απαιτούν στερήσεις και απόλυτα αυστηρή και ελεγχόμενη διατροφή και ειλικρινά δε βλέπω το λόγο για κάτι τέτοιο year round. Καλοκαίρι ναι, έχει λογική αλλά 12μηνο; Μόνο αν είσαι επαγγελματίας ή/και έχεις τα τέλεια γονίδια.

Άσχετο, επιτέλους τα leg days άρχισαν να αποδίδουν και βλέπω τα πόδια να φουσκώνουν σιγά σιγά. Γιει.

• Like 1
Δημοσ.
10 minutes ago, evabb said:

ανοιγεις μεγαλο θεμα. Γιατι κανουμε αυτα που κανουμε και για ποιον τα κανουμε. Εγω πλεον εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι για να ειναι καποιος φετες πρεπει να ειναι η δουλεια του αυτη πχ  γυμναστης, αθλητης κτλ. οποτε το θεμα της εμφανισης και των επιδοσεων ερχεται ως side effect του επαγγελματος κι οχι ως αυτοσκοπος. Για ολους τους υπολοιπους που εχουμε αλλες δουλειες και τρεχουμε και καποιοι εχουν και παιδια δεν γινεται να δινουμε ενεργεια και χρονο για να ειμαστε φετες και να λεμε οτι σηκωνουμε χ κιλα (λες και εχει καποια πραγματικη επιπτωση στην ζωη μας). Υγεια πανω απ ολα και μερικα γλυκα και τηγανιτα δεν σκοτωσαν κανεναν. Γυμναστικη και προσοχη οσο μας παιρνει χωρις να τρελενομαστε.

αν εχεις μια καλή βάση 3-4 χρόνων (μιλάω για εμέν) κρατάς ένα πολύ καλό σώμα που ξεφεύγει από το average χωρίς πολύ καταπίεση.

5 minutes ago, yannis27gr said:

Ένα 14-15% bf για άντρες είναι εφικτός στόχος year round χωρίς να στερείται κάποιος τα γλυκά. Με αυτό το ποσοστό λίπους το στομάχι είναι σχετικά φλατ με λίγο κοιλίτσα χαμηλά και ελαφρώς εμφανής τους άνωθεν κοιλιακούς (αν είναι γυμνασμένοι φυσικά).

Τα χαμηλότερα νούμερα που οδηγούν σε σιξ πακ αναπόφευκτα απαιτούν στερήσεις και απόλυτα αυστηρή και ελεγχόμενη διατροφή και ειλικρινά δε βλέπω το λόγο για κάτι τέτοιο year round. Καλοκαίρι ναι, έχει λογική αλλά 12μηνο; Μόνο αν είσαι επαγγελματίας ή/και έχεις τα τέλεια γονίδια.

Άσχετο, επιτέλους τα leg days άρχισαν να αποδίδουν και βλέπω τα πόδια να φουσκώνουν σιγά σιγά. Γιει.

με νορμαλ δραστηριότητα μιακ χαρά κρατάς ένα 15άρι απλώς λίγο ΛΙΓΟ να χεις το νου σου τι τρώς.

εν τέλη ρε παιδια 70% εισαι τι τρως και οχι πως γυμνάζεσαι.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, γροσερισοπ είπε

αν εχεις μια καλή βάση 3-4 χρόνων (μιλάω για εμέν) κρατάς ένα πολύ καλό σώμα που ξεφεύγει από το average χωρίς πολύ καταπίεση.

Σωστά, φέτες με την έννοια της γράμμωσης είναι σίγουρα δύκολο, γιατί θέλει πολύ χαμηλά ποσοστά λίπους, αλλά να έχεις μια επίπεδη κοιλιά και λίγους μυς είναι απόλυτα εφικτό, αρκεί να προσέχεις την διατροφή σου και να γυμνάζεσαι με συνέπεια. Αν κάνεις και το δεύτερο (την συνέπεια, δηλαδή να μην σταματάς-ξεκινάς ακόμα και αν χάνεις προπονήσεις) είναι σίγουρο ότι νομοτελειακά θα αυξήσεις και την δύναμη και τα κιλά που σηκώνεις εκτός πια και αν γυμνάζεσαι πάντα με χαμηλή ένταση χωρίς να ζορίζεσαι.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, γροσερισοπ είπε

Ισχυει. Αν και δεν εχω ακομα 3-4 χρονια, στον 1,5 θα ελεγα οτι ειμαι, αλλα απο μικρη εκανα παρα πολυ γυμναστικη και δεν κανω καθιστικο επαγγελμα συνειδητοποιω οτι  αυτο που εγω θεωρω νορμαλ σωμα, μαλλον ισως δεν ειναι. Συγκριναμε μυες με φιλες μου που πανε κι αυτες γυμναστηριο αλλα κανουν πιο «γυναικεια» πραγματα και ειχαν φρικαρει λιγο με το ποσο σκληρα ειναι τα ποδια μου και μπρατσα μου. Εχω ακομα ομως λιγο λιπακι ισα να με καμουφλαρει.

Δημοσ.
Στις 5/10/2019 στις 9:44 ΠΜ, lactate είπε

1.82 ύψος, βάρος 97,5κιλά και περιφέρεια μέσης 97,5 εκατοστά επίσης. Σχεδόν πάντα (σε μενα, σε άλλους δενε ξέρω αν ισχύει) το βάρος μου ταυτίζεται με την περίμετρο της μέσης (λίγο πάνω από τον αφαλό η μέτρηση)

Πρέπει να είσαι σφίχτης αν εχεις μονο σωσιβιο με αυτα τα κιλά.. Ξέρω και γυμνασμένους σε αυτο το υψος με λιγο λιγοτερα αλλα κρεμονται κοιλουμπες κτλ. 

Δημοσ.

Ρε παιδια, να ανοιξω εδω ενα θεμα αλλα μην με κραξετε.

Τι γνωμη εχετε για τα λιγουρια του γυμναστηριου; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, evabb είπε

Ρε παιδια, να ανοιξω εδω ενα θεμα αλλα μην με κραξετε.

Τι γνωμη εχετε για τα λιγουρια του γυμναστηριου; 

Τί γνώμη να έχουμε δηλαδή; Τα λιγούρια είναι πάντα λιγούρια, εντός και εκτός γυμναστηρίου :D

Πάντως πάντα απορούσα γιατί αν κάποιος άντρας θέλει να βρει γκόμενα συχνάζει σε γυμναστήρια αντί να πάει σε μια σχολή χορού όπου η αναλογία αντρών προς γυναίκες είναι 1:3 στην χειρότερη. Ίσως ο χορός δεν ταιριάζει με την βαρβατίλα που έχουν πολλοί στο μυαλό τους :D

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, mic2mic είπε

Τί γνώμη να έχουμε δηλαδή; Τα λιγούρια είναι πάντα λιγούρια, εντός και εκτός γυμναστηρίου :D

Πάντως πάντα απορούσα γιατί αν κάποιος άντρας θέλει να βρει γκόμενα συχνάζει σε γυμναστήρια αντί να πάει σε μια σχολή χορού όπου η αναλογία αντρών προς γυναίκες είναι 1:3 στην χειρότερη. Ίσως ο χορός δεν ταιριάζει με την βαρβατίλα που έχουν πολλοί στο μυαλό τους :D

😂 εχεις δικιο και στα δύο. Απλα εννουσα αν το θεωρειτε σωστο. Για μενα αυτοι που πανε γυμναστηριο αλλα πιο πολυ κοιτανε κωλαρακια αντι να γυμναζονται,  δεν το παιρνουν και πολυ σοβαρα το ολο πραμα. Αυτοι που ερχονται για να κανουν δουλεια πραγματικα τους βλεπεις, ειναι συγκεντρωμενοι με τα ακουστικα τους κτλ.

Επεξ/σία από evabb
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, evabb είπε

😂 εχεις δικιο και στα δύο. Απλα εννουσα αν το θεωρειτε σωστο. Για μενα αυτοι που πανε γυμναστηριο αλλα πιο πολυ κοιτανε κωλαρακια αντι να γυμναζονται,  δεν το παιρνουν και πολυ σοβαρα το ολο πραμα. Αυτοι που ερχονται για να κανουν δουλεια πραγματικα τους βλεπεις, ειναι συγκεντρωμενοι με τα ακουστικα τους κτλ.

Σε γενικές γραμμές έτσι είναι, αλλά υπάρχουν και οι πολύ αποτελεσματικοί που τα καταφέρνουν καλά και στα δύο :D

• Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, evabb είπε

Εγω κανω και τα 2 !

Ενταξει φυσιολογικο ειναι να κοιτας ενα ωραιο σωμα δεν ειναι κακο .Ε τωρα αν κοιτας επιμονα για κανα 20 λεπτο ξερω εγω ναι εκει ειναι υπερβολη  και καταντια ταυτοχρονα .

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, evabb είπε

Να πω και εγώ τη γνώμη μου, για να μην παίζουμε με τις λεξεις. Δεν έχουν δουλειά τα κολάν σε γυμναστήριο. -  Φόρμα και σορτς, ναι , αλλά κολάν;;;( δεν μιλάμε για γυναικεία τμήματα ) . Επιζητας τα βλέμματα, εσκεμμένα, κακώς η καλώς. Γνώμη μου, φυσικά.

Εννοείται ότι θα κοιτάξω, αυτό έλειπε κιόλας, δεν πέθανα ακόμη, άντρας είμαι. Πάντως, και να ΜΗΝ ήθελα, μερικές φορές πάει μόνο του το μάτι, ευτυχώς η δυστυχώς.

Αυτό που εγώ θα έβαζα σαν προβληματισμό, είναι να είμαστε διακριτικοι και όχι φορτικοι - επίμονοι με τη συμπεριφορά μας. Να κάνουμε τον άλλο να αισθάνεται άσχημα. Θαυμάζουμε το ωραίο, αλλά να είμαστε και κύριοι.

Επεξ/σία από kogba
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, kogba είπε

Να πω και εγώ τη γνώμη μου, για να μην παίζουμε με τις λεξεις. Δεν έχουν δουλειά τα κολάν σε γυμναστήριο. -  Φόρμα και σορτς, ναι , αλλά κολάν( δεν μιλάμε για γυναικεία τμήματα ) . Επιζητας τα βλέμματα, εσκεμμένα, κακώς η καλώς. Γνώμη μου, φυσικά.

Εννοείται ότι θα κοιτάξω, αυτό έλειπε κιόλας, δεν πέθανα ακόμη, άντρας είμαι. Πάντως, και να ΜΗΝ ήθελα, μερικές φορές πάει μόνο του το μάτι, ευτυχώς η δυστυχώς.

Αυτό που εγώ θα έβαζα σαν προβληματισμό, είναι να είμαστε διακριτικοι και όχι φορτικοι - επίμονοι με τη συμπεριφορά μας. Να κάνουμε τον άλλο να αισθάνεται άσχημα. Θαυμάζουμε το ωραίο, αλλά να είμαστε και κύριοι.

Δεν συμφωνω με το πρωτο κομματι περι κολαν. Ειλικρινα απορω και με αυτους που αντεχουν να κανουν γυμναστικη με φορμα  (γυναικες και αντρες). Οποτε οχι δεν φορανε οι γυναικες κολαν για να τραβηξουν τα βλεματα, ειναι πραγματικα πολυ πιο ανετο και δεν εχεις τον κινδυνο να πιαστει πουθενα.

Με το δευτερο κομματι ειμαι λιγο πιο συμφωνη, οτι οκ ναι ολοι μας θα κοιταξουμε εστω και λιγο (κι εγω θα χαζεψω κανεναν ωραιο σφιχτη) απλα οταν φτανει να νιωθεις οτι εχεις το FBI να σε παρακολουθει εχει παει μακρια το πραμα. Το θεμα ειναι τι κανεις σε αυτες τις ακραιες περιπτωσεις;

Επεξ/σία από evabb
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, evabb είπε

Με το δευτερο κομματι ειμαι λιγο πιο συμφωνη, οτι οκ ναι ολοι μας θα κοιταξουμε εστω και λιγο (κι εγω θα χαζεψω κανεναν ωραιο σφιχτη) απλα οταν φτανει να νιωθεις οτι εχεις το FBI να σε παρακολουθει εχει παει μακρια το πραμα. Το θεμα ειναι τι κανεις σε αυτες τις ακραιες περιπτωσεις;

Ε τί να κάνεις; Αν ο άλλος απλώς κοιτάει και δεν πιάνει την κουβέντα, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα. Εκτός ίσως από το να αφήσεις διακριτικά έναν 20κιλο αλτήρα να πέσει πάνω στο πόδι του την στιγμή που περνάς από δίπλα του.

• Like 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, kogba είπε

Να πω και εγώ τη γνώμη μου, για να μην παίζουμε με τις λεξεις. Δεν έχουν δουλειά τα κολάν σε γυμναστήριο. -  Φόρμα και σορτς, ναι , αλλά κολάν;;;( δεν μιλάμε για γυναικεία τμήματα ) . Επιζητας τα βλέμματα, εσκεμμένα, κακώς η καλώς. Γνώμη μου, φυσικά.

Δηλαδη αν φοράει σορτς δε θα πάει το μάτι ενω με κολάν θα πάει; πχ συνηθισμένο outfit.

https://www.reebok.com/us/reebok-crossfit-chase-bootie-shorts/EC1440.html

Καταλαβαίνω οτι μερικοί έχουν θέμα με κολάν αλλα αυτα ειναι γουστα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...