yannis27gr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 12 ώρες πριν, lactate είπε 1.82 ύψος, βάρος 97,5κιλά και περιφέρεια μέσης 97,5 εκατοστά επίσης. Σχεδόν πάντα (σε μενα, σε άλλους δενε ξέρω αν ισχύει) το βάρος μου ταυτίζεται με την περίμετρο της μέσης (λίγο πάνω από τον αφαλό η μέτρηση) Για να αποκτήσεις φλατ στομάχι χρειάζεσαι περιφέρεια μέσης γύρω στα 80εκ (+- 2εκ αναλογα το σωματότυπο). Στο εγγυώμαι αυτό καθώς έχω το ύψος σου περίπου (+2εκ). Πόσα κιλά χρειάζεται να χάσεις για να φτάσεις εκεί με βάση την υπάρχουσα μυικότητα; Σίγουρα πάνω από 10, ίσως και 15. Θα σε αρέσει αυτό που θα δεις; Θα είσαι απλά αδύνατος. Αυτό θες; Συνέχισε αεροβική. Θες μυικότητα; Παράτα τις αεροβικές και εστιάσου σε προπονήσεις με βάρη. Αύξησε σημαντικά την πρωτείνη (διάβασα σε προηγούμενο μνμ τι τρως, αστεία διατροφή για bb) και μη χάνεις πάνω από 0,5-1 κιλό το μήνα. Σε 1 χρόνο θα σου έχει μείνει λίγο κοιλίτσα αλλά θα έχεις αυξήσει όλη τη μυικότητα στο άνω σώμα (στήθος, ώμους, χερια) κι ούτε που θα βλέπεις την κοιλίτσα. Ξεκαθάρισε τους στόχους σου και κινήσου ανάλογα. 2
j0hnn1e Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 44 minutes ago, sndev said: Το ταχίνι είναι υγιεινό αλλά τι ποσότητα τρως με 3ς φρυγανιές; -καλα λιπαρά που χρειάζονται ΑΛΛΑ πολλα λιπαρά στη ποσότητα που φαντάζομαι στις 3ς φρυγανιές κ καθημερινά, που σημαίνει πολλαπλάσιες θερμίδες- , οι μπάρες; Πόσο φιτ είναι; Ζάχαρη ανά μπάρα; Mehhh, εξαρτάται απο τις θερμίδες που χρειάζεσαι καθημερινά. Και το λέω επειδή τρώω 50-60γρ/μέρα 2
lactate Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 7 λεπτά πριν, yannis27gr είπε Για να αποκτήσεις φλατ στομάχι χρειάζεσαι περιφέρεια μέσης γύρω στα 80εκ (+- 2εκ αναλογα το σωματότυπο). Στο εγγυώμαι αυτό καθώς έχω το ύψος σου περίπου (+2εκ). Πόσα κιλά χρειάζεται να χάσεις για να φτάσεις εκεί με βάση την υπάρχουσα μυικότητα; Σίγουρα πάνω από 10, ίσως και 15. Θα σε αρέσει αυτό που θα δεις; Θα είσαι απλά αδύνατος. Αυτό θες; Συνέχισε αεροβική. Θες μυικότητα; Παράτα τις αεροβικές και εστιάσου σε προπονήσεις με βάρη. Αύξησε σημαντικά την πρωτείνη (διάβασα σε προηγούμενο μνμ τι τρως, αστεία διατροφή για bb) και μη χάνεις πάνω από 0,5-1 κιλό το μήνα. Σε 1 χρόνο θα σου έχει μείνει λίγο κοιλίτσα αλλά θα έχεις αυξήσει όλη τη μυικότητα στο άνω σώμα (στήθος, ώμους, χερια) κι ούτε που θα βλέπεις την κοιλίτσα. Ξεκαθάρισε τους στόχους σου και κινήσου ανάλογα. Η αλήθεια είναι ότι χάνω αργά βάρος αλλά δεν πεινάω κιόλας οπότε είναι κάτι που δεν με πιέζει και έτσι δεν έχω "ξεσπάσματα" που να τρώω άπειρες θερμίδες όπως πιάνει πολύ κόσμο και με έχει πιάσει στο παρελθόν. Πρωτεΐνη δεν τρώω αρκετή ισχύει, προσπαθώ να την αυξήσω. Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι απλά μην κρεμάσει το δέρμα.. η κοιλίτσα σαν κοιλίτσα δεν με χαλάει τόσο. 10κιλά μου φαίνεται οκ αλλά 15 θεωρώ ότι είναι πάρα πολλά.. το βλέπω όμως και στην πορεία. Θέλω να φτάσω τα 95 αρχικά για ψυχολογικούς λόγους
evabb Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 4 ώρες πριν, lactate είπε Η αλήθεια είναι ότι χάνω αργά βάρος αλλά δεν πεινάω κιόλας οπότε είναι κάτι που δεν με πιέζει και έτσι δεν έχω "ξεσπάσματα" που να τρώω άπειρες θερμίδες όπως πιάνει πολύ κόσμο και με έχει πιάσει στο παρελθόν. Πρωτεΐνη δεν τρώω αρκετή ισχύει, προσπαθώ να την αυξήσω. Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι απλά μην κρεμάσει το δέρμα.. η κοιλίτσα σαν κοιλίτσα δεν με χαλάει τόσο. 10κιλά μου φαίνεται οκ αλλά 15 θεωρώ ότι είναι πάρα πολλά.. το βλέπω όμως και στην πορεία. Θέλω να φτάσω τα 95 αρχικά για ψυχολογικούς λόγους Μόνο αργά πρέπει να χάνει κάποιος. Αν θέλεις να χάσεις και να παραμείνουν χαμένα αυτά τα κιλά θα πρέπει να κάνεις διατροφή εφ όρου ζωής. Μπορεί να σου φαίνεται βουνό τώρα, σιγά σιγά όμως και χωρίς βιασύνη θα έρθουν τα αποτελέσματα.
lactate Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 6 ώρες πριν, evabb είπε Μόνο αργά πρέπει να χάνει κάποιος. Αν θέλεις να χάσεις και να παραμείνουν χαμένα αυτά τα κιλά θα πρέπει να κάνεις διατροφή εφ όρου ζωής. Μπορεί να σου φαίνεται βουνό τώρα, σιγά σιγά όμως και χωρίς βιασύνη θα έρθουν τα αποτελέσματα. Δε μου φαίνεται βουνό απλά πρεπει να σαι προσεκτικός. Πριν μερικούς μήνες πείναγα το μεσημέρι στη σχολή έλεγα τι να φάω; Πεταγόμουν στο φούρνο και έπαιρνα ότι ήθελα. Τώρα σκέφτομαι ποια είναι η καλύτερη επιλογή που μπορώ να έχω ; Ισως φταιει και το γυμναστήριο γιατί με κάνει ότι νιώθω ότι έχω εναν στοχο. Είναι και που αυτή η γυμναστική μοιάζει λίγο και με άθλημα και έχω μπει στο τρυπάκι να θέλω να γίνω καλύτερος. Να μπορώ πχ να περπατάω με τα χέρια όπως κάνουν κάποιοι που το αντέχουν στην προπόνηση, να μπορώ να κάνω κάτι κινήσεις περίεργες στο μονόζυγο κτλ. Θέλω σε πρώτη φάση να φτάσω στα 95. Και θέλω να αρχίσουν και οι εκτπώσεις γιατί τα παντελόνια όλα μου είναι μεγάλα πλέον 3
evabb Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, lactate είπε Δε μου φαίνεται βουνό απλά πρεπει να σαι προσεκτικός. Πριν μερικούς μήνες πείναγα το μεσημέρι στη σχολή έλεγα τι να φάω; Πεταγόμουν στο φούρνο και έπαιρνα ότι ήθελα. Τώρα σκέφτομαι ποια είναι η καλύτερη επιλογή που μπορώ να έχω ; Ισως φταιει και το γυμναστήριο γιατί με κάνει ότι νιώθω ότι έχω εναν στοχο. Είναι και που αυτή η γυμναστική μοιάζει λίγο και με άθλημα και έχω μπει στο τρυπάκι να θέλω να γίνω καλύτερος. Να μπορώ πχ να περπατάω με τα χέρια όπως κάνουν κάποιοι που το αντέχουν στην προπόνηση, να μπορώ να κάνω κάτι κινήσεις περίεργες στο μονόζυγο κτλ. Θέλω σε πρώτη φάση να φτάσω στα 95. Και θέλω να αρχίσουν και οι εκτπώσεις γιατί τα παντελόνια όλα μου είναι μεγάλα πλέον Κοίτα κάποιες ασκήσεις σίγουρα θα βγαίνουν πιο εύκολα με χαμηλότερο σωματικό βάρος. Οπότε με τον καιρό θα δεις. Όσο αφορά το φαγητό, καταλαβαίνω απόλυτα το αίσθημα. Σε πιάνει κάτι σαν ταραχή όταν δεν ξέρεις τι να φας για να μην χαλάσεις το πρόγραμμά σου. Μία λύση είναι να έχεις πάντα φαγητό έτοιμο από το σπίτι. Από τότε που το ξεκίνησα αυτό είμαι πολύ καλύτερα γιατί και παλιότερα που δεν πρόσεχα με έπιανε πανικός από τις πολλές επιλογές που έχεις έξω. Στην δουλειά έχω τα δικά μου σνακς και πάντα παίρνω ταπερ από το σπίτι. Κάνεις τρομερή οικονομία. Βέβαια μετά πρέπει να πλύνεις το ταπερ κτλ. Μία λύση είναι μόλις τρως να το πλένεις εκεί που είσαι αν υπάρχει η δυνατότητα και να το παίρνεις σπίτι καθαρό. Αν έχεις πλυντήριο πιάτων απλά δεν σε νοιάζει τίποτα αρκεί να πλένονται στο πλυντήριο. Εγώ αγοράσει πολλά ταπερ ώστε να μην χρειάζεται να πλένω το ίδιο κάθε μέρα. Γενικά είμαι πιο ήρεμη ξέροντας ότι έχω φαγητό στην τσάντα μου και ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορώ να φάω. 2
lactate Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, evabb είπε Κοίτα κάποιες ασκήσεις σίγουρα θα βγαίνουν πιο εύκολα με χαμηλότερο σωματικό βάρος. Οπότε με τον καιρό θα δεις. Όσο αφορά το φαγητό, καταλαβαίνω απόλυτα το αίσθημα. Σε πιάνει κάτι σαν ταραχή όταν δεν ξέρεις τι να φας για να μην χαλάσεις το πρόγραμμά σου. Μία λύση είναι να έχεις πάντα φαγητό έτοιμο από το σπίτι. Από τότε που το ξεκίνησα αυτό είμαι πολύ καλύτερα γιατί και παλιότερα που δεν πρόσεχα με έπιανε πανικός από τις πολλές επιλογές που έχεις έξω. Στην δουλειά έχω τα δικά μου σνακς και πάντα παίρνω ταπερ από το σπίτι. Κάνεις τρομερή οικονομία. Βέβαια μετά πρέπει να πλύνεις το ταπερ κτλ. Μία λύση είναι μόλις τρως να το πλένεις εκεί που είσαι αν υπάρχει η δυνατότητα και να το παίρνεις σπίτι καθαρό. Αν έχεις πλυντήριο πιάτων απλά δεν σε νοιάζει τίποτα αρκεί να πλένονται στο πλυντήριο. Εγώ αγοράσει πολλά ταπερ ώστε να μην χρειάζεται να πλένω το ίδιο κάθε μέρα. Γενικά είμαι πιο ήρεμη ξέροντας ότι έχω φαγητό στην τσάντα μου και ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορώ να φάω. Ναι σίγουρα το χαμηλό βάρος χρειάζεται.. αλλά λίγο λίγο θα φτάσω και σε αυτό.. συν ότι δυναμώνω και τους μύες.. με το φαγητό έχω ελένξει τα ξεσπάσματα.. ακόμα και αν έχω φάει και πεινάω πολύ.. μετά πίνω και μισό ποτήρι γάλα και νιώθω χορτάτος. Με τα ταπεράκια το έχω σκεφτεί και εγώ κάτι τέτοιο θα κάνω.
Dakonblackblade Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Το κεφίρ το γιαούρτι και τα σουβλάκια χωρίς λάδι και πατάτες είναι πάντα μια safe λύση όταν είσαι έξω και πεινάς 1
lactate Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 23 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε Το κεφίρ το γιαούρτι και τα σουβλάκια χωρίς λάδι και πατάτες είναι πάντα μια safe λύση όταν είσαι έξω και πεινάς Δεν έχει σουβλατζίδικο κοντά.. άσε που βγάλε το λάδι βγάλε το τζατζίκι βγάλε το κρεμμύδι βγάλε τις πατάτες.. τι θα μείνει πια γιαούρτι ναι θα μπορούσε άνετα
Dakonblackblade Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Πίτα σουβλάκι γιαούρτι ντομάτα μαρούλι Milko με πρωτεινη Χρύσα αυγά, ασπράδια με γεύση σοκολάτας 100 γρ γαλοπούλα καπνιστή, 100 γραμμάρια τυρί τοστ, μπαγκέτα και φτιάχνεις επιτόπου σάντουιτς από το σούπερ μάρκετ Σάντουιτς Έβερεστ ή Γρηγόρης με μπιφτέκι αυγό πιπεριά φέτα αλάτι πιπέρι Λύσεις υπάρχουν
gntgrx Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 +1 Για ασπράδι αυγού και Milko Protein. Προβιοτικά, ένζυμα, ίνες, καμιά μπύρα και πολύ νερό. Όλοι κοιτάνε τα P/F/C macros και δίνουν λιγότερη σημασία σε όσα επιτρέπουν στον οργανισμό να απορροφήσει την τροφή σχετικά αποδοτικά. Στα γιαούρτια δείξτε λίγο προσοχή. Τα περισσότερα είναι επιδόρπια γιαουρτιού και δεν έχουν καλλιέργεια γιαούρτης. Το Κεφίρ είναι αρκετά καλή εναλλακτική για όσους έχουν δυσανεξία στη λακτόζη. Από γεύση, υποκειμενικά, το χύμα του Κωστάκη, του Μπαλαντίνου και του Στάμου. Από διατροφικό προφίλ, το ΝΟΥΝΟΥ Στραγγιστό 1,5%, πέρα του γεγονότος ότι έχει 10,3 gr πρωτεΐνη ανά 100 gr, έχει αναπάντεχα καλή γεύση. Υπάρχουν και σουβλατζίδικα που φτιάχνουν καλαμάκια από κρέας μαύρου χοίρου. Πιο λιπαρό, με καλύτερο όμως προφίλ λιπιδίων και ένα κλικ παραπάνω πρωτεΐνη, καθώς είναι πιο δραστήρια ράτσα. Από αντιβιωτικά, αντιπαρασιτικά, κορτικοστεροειδή κτλ, στα ίδια επίπεδα με τα υπόλοιπα χοιροειδή. 1
ADHD Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Το θέμα για εμένα είναι να τρως και να σου αρέσουν αυτά που τρως όχι να νιώθεις καταπίεση γιατί αλλιώς δεν θα κρατήσει για πολύ. Easier said than done που λένε ειδικά όταν βγαίνεις συχνά με άτομα που σαβουριαζουν τα πάντα χωρίς μέτρο έχεις τους πειρασμούς παντού γύρω σου. Αν είσαι σπίτι αρκετές ώρες είναι πολύ πιο εύκολο να κρατήσεις πρόγραμμα. Η φάση bulking/cutting ποτέ δεν λειτούργησε σε εμένα με τα επιθυμητά αποτελέσματα, έπαιρνα κιλά+μυς στο bulk και cut δεν έκανα ποτέ γιατί έβλεπα τα νούμερα στα lifts να πέφτουν να μην έχω καθόλου ενέργεια, έβλεπα να χάνω μυική μάζα ξενέρωνα με όλα αυτά και έτρωγα πάλι κανονικά. Αυτό βέβαια είναι στον άνθρωπο ξεκάθαρα. Εγώ πλέον προσπαθώ να είμαι μόνιμα σε μια ισορροπία χωρίς να χάνεται η μπάλα, θα φάω όταν βγούμε έξω αλλά όχι υπερβολές να σκάσω και μετά στο καπάκι γλυκά όπως κάνουν αρκετοί, προσπαθώ να έχω ένα μέτρο και ταυτόχρονα να μη νιώθω ότι στερούμαι κάτι. Το ξέρω ότι δεν θα πάω σε μονοψήφια νούμερα bf αλλά δεν με ενδιαφέρει κιόλας δεν πάω για IG model ούτε είναι η δουλειά μου τέτοια.. 3
lactate Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 22 λεπτά πριν, ADHD είπε Το θέμα για εμένα είναι να τρως και να σου αρέσουν αυτά που τρως όχι να νιώθεις καταπίεση γιατί αλλιώς δεν θα κρατήσει για πολύ. Easier said than done που λένε ειδικά όταν βγαίνεις συχνά με άτομα που σαβουριαζουν τα πάντα χωρίς μέτρο έχεις τους πειρασμούς παντού γύρω σου. Αν είσαι σπίτι αρκετές ώρες είναι πολύ πιο εύκολο να κρατήσεις πρόγραμμα. Η φάση bulking/cutting ποτέ δεν λειτούργησε σε εμένα με τα επιθυμητά αποτελέσματα, έπαιρνα κιλά+μυς στο bulk και cut δεν έκανα ποτέ γιατί έβλεπα τα νούμερα στα lifts να πέφτουν να μην έχω καθόλου ενέργεια, έβλεπα να χάνω μυική μάζα ξενέρωνα με όλα αυτά και έτρωγα πάλι κανονικά. Αυτό βέβαια είναι στον άνθρωπο ξεκάθαρα. Εγώ πλέον προσπαθώ να είμαι μόνιμα σε μια ισορροπία χωρίς να χάνεται η μπάλα, θα φάω όταν βγούμε έξω αλλά όχι υπερβολές να σκάσω και μετά στο καπάκι γλυκά όπως κάνουν αρκετοί, προσπαθώ να έχω ένα μέτρο και ταυτόχρονα να μη νιώθω ότι στερούμαι κάτι. Το ξέρω ότι δεν θα πάω σε μονοψήφια νούμερα bf αλλά δεν με ενδιαφέρει κιόλας δεν πάω για IG model ούτε είναι η δουλειά μου τέτοια.. Αυτό όταν βγαίνω έξω να σκάω το παθαίνω εγώ.. τα ΣΚ του αλλάζω τα φώτα.. ειδικά σήμερα φτου μου και ξαναματαφτου μου. Ενώ τις καθημερινές μου είναι τόσο εύκολο. Βέβαια το είπα στον εαυτό μου τέλος οι βλακείες των ΣΚ, θα τα κόψω όπως έχω κόψει τόσο καιρό τις βλακείες των καθημερινών. Ίσως φταίει που από τη μια βγαίνω από την άλλη κάθομαι ΄ωρες στο σπίτι.
ADHD Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, lactate είπε Αυτό όταν βγαίνω έξω να σκάω το παθαίνω εγώ.. τα ΣΚ του αλλάζω τα φώτα.. ειδικά σήμερα φτου μου και ξαναματαφτου μου. Ενώ τις καθημερινές μου είναι τόσο εύκολο. Βέβαια το είπα στον εαυτό μου τέλος οι βλακείες των ΣΚ, θα τα κόψω όπως έχω κόψει τόσο καιρό τις βλακείες των καθημερινών. Ίσως φταίει που από τη μια βγαίνω από την άλλη κάθομαι ΄ωρες στο σπίτι. Είναι απόλυτα φυσιολογικό, το έπαθα και εγω τον Μάιο-Ιούνιο, έτυχε να είμαι συνέχεια με παρέα που κυριολεκτικά σκάνε στο φαΐ κάθε μέρα ειτε σε σπιτι ειναι ειτε εξω και μετά να θελουν γλυκα/αλκοολ κλπ (παρ'ολα αυτα ειναι λεπτοί :P). Ε καπου με τις πολλές φορές ξέφυγα και εγώ γιατί λίγο η παρέα λίγο το συνεχόμενο είναι δύσκολο να αντισταθείς. Ενα Σαββατο οκ ναι να κανεις το cheat meal σου κανενα προβλημα, το θεμα ειναι οταν γινεται παραπανω απο μια φορα μεσα στη βδομαδα και οταν χανεται το μετρο και απο άποψη ποσότητας. Cheat meal δεν σημαίνει τρώω 10k θερμίδες με τόνους ζάχαρη χωρίς κανένα περιορισμό imo. 1
γροσερισοπ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) On 02/10/2019 at 18:24, 4saken said: 24 Noεμβριου 2018 78 kg Pullups 9 9 5 5 02-10-19 72 kg Weighted Pullups 10kg 10 8 7 7 πολύ μικρο progress κατεμέ.. στα pull ups μου χε πάρει κανα 2μηνο μαξ να παίξω σε +10kg/15άρια φυσικά με full clear reps και καμιά φορά με χοντρά pauses... μέση πανω κατεβασμα.. βέβαια να χάμε να λεγαμε.. ο καθενας με τους στόχους του Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2019 από γροσερισοπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις