yannis27gr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Α) Άριστη τεχνική Β) Ρεαλιστικά κιλά Γ) Αυτοσυγκέντρωση την ώρα της άσκησης Αυτό είναι το τρίπτυχο για να μείνουμε μακριά από τραυματισμούς. Τώρα, Στέφανε και Φώτη που κάνετε τόσα και τόσα επικίνδυνα πράγματα και να φοβάστε τη συγκεκριμένη άσκηση, μου φαίνετε κουτό. Αυτή η άσκηση είναι παιχνιδάκι μπροστά σε άλλες που κάνετε κι εσείς κι εγώ. Άλλο να πείτε "δεν την κάνω γιατί δε μου αρέσει" κι αλλο να μην την επιλέξετε λόγω επικινδυνότητας. Τουλάχιστον να μη σας ξέραμε θα μπορουσατε να μας πείσετε πόσο καλά και προσεχτικά παιδιά είστε Σε κάθε περίπτωση, το θέμα λήγει εκ μέρους μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 παιδια γνωριζει καποιος να να μου πει το full body με το split τι διαφορες υπαρχουν μεταξυ τους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Προσωπικά μετά από καιρό πειραματισμών έχω βρει τις ασκήσεις που με κρατούν μακριά από τραυματισμούς και αυτές που μου τους προκαλούν οπότε μια χαρά. Για μένα πχ οι πιο θανατηφόρες που έκανα στο παρελθόν ήταν οι : Upright Barbell Row και Commando Pull Ups Είτε τις έκανα λάθος είτε ήταν όντως επικίνδυνες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Αυτά τα μια βδομάδα κλειστό να τα πείτε σ αυτον που γκρίνιαζε για τη συντήρηση της πισίνας στο αλλο θρεντ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Στις 13/8/2018 στις 6:48 ΜΜ, TEOKOS είπε Η άσκηση κατά κύριο λόγο γίνεται για καλή υγεία . Όταν ξεφεύγει λανθασμένα για πιο άμεσα αποτελέσματα στο αισθητικό η αθλητικό κομμάτι,αρχίζουν τα προβλήματα αργά η γρήγορα... Χίλια δυο πράγματα μπορεί να είναι. Έχεις καμία ενόχληση σε κάποιο σημείο του εύρους κίνησης του; teo δεν εχω καμία ενόχληση ουτε κατα την προπόνηση ουτε στο υπόλοιπο της μέρας. Μονο στα deadlift εχω θέμα κ πλέον κανω με αλτήρες γιατι οταν τερματιζω η μπαρα δεν ειναι παράλληλη με το εδαφος αλλα έχει κλίση. Σαν να ειναι το αριστερό χερι πιο κοντό. Μυϊκά κ οι δυο ωμοι φαίνονται ίδιοι. Ομως εχω τεράστια διαφορά στα traps με τον αριστερό να ειναι σχεδον διπλάσιος σε μέγεθος. Γι υτο ρώτησα μηπως η σταση του ύπνου γενικότερα εμποδίζει την σωστή ανάπτυξη των μυών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Vagg_ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Παλικάρια, κατά τη γνώμη σας το power twister ή αλλιώς στα ελληνικά λυγιζόμενη μπάρα κάνει δουλειά γι' αυτούς που θέλουν να γυμνάζονται σπίτι και αν ναι που βοηθάει ακριβώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 54 λεπτά πριν, bilya είπε teo δεν εχω καμία ενόχληση ουτε κατα την προπόνηση ουτε στο υπόλοιπο της μέρας. Μονο στα deadlift εχω θέμα κ πλέον κανω με αλτήρες γιατι οταν τερματιζω η μπαρα δεν ειναι παράλληλη με το εδαφος αλλα έχει κλίση. Σαν να ειναι το αριστερό χερι πιο κοντό. Μυϊκά κ οι δυο ωμοι φαίνονται ίδιοι. Ομως εχω τεράστια διαφορά στα traps με τον αριστερό να ειναι σχεδον διπλάσιος σε μέγεθος. Γι υτο ρώτησα μηπως η σταση του ύπνου γενικότερα εμποδίζει την σωστή ανάπτυξη των μυών. mixed grip? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 9 ώρες πριν, tr3quart1sta είπε mixed grip? μία φορά το χω δοκιμάσει κ είναι πολύ άβολο. με κανονική έχω την ασυμμετρία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Commando pull up επικίνδυνη άσκηση; Γιατί; Για μένα είναι απλά μια από τις 4 παραλλαγές έλξεων, και μάλλον η ευκολότερη. Κάτι κάνεις λάθος revolver. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
uesugi1989 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Τα χρόνια που φάγαμε στους στιβους ακόμα φαίνονται 😁😁 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 What the fuck ρε φίλε, τις γάμπες του Hulk έχεις; Ωραίος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Αν θέλω να μετρήσω θερμίδες πχ σε φακορυζο. Ζυγίζω πριν βράσω ή μετά. Γενικά ποιος είναι ο κανόνας, αν υπάρχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
uesugi1989 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, mylo είπε Αν θέλω να μετρήσω θερμίδες πχ σε φακορυζο. Ζυγίζω πριν βράσω ή μετά. Γενικά ποιος είναι ο κανόνας, αν υπάρχει... Σε φακές ρύζι μακαρόνια πατάτες κτλ μετράς πριν ( γιατί απορροφά νερό κατά το μαγείρεμα ) Σε κρέας κ ψάρι μετά 4 ώρες πριν, wizzy είπε What the fuck ρε φίλε, τις γάμπες του Hulk έχεις; Ωραίος! Χαχα Σε ξεγελά λιγο η φωτογραφία κ η γωνία που έχει τραβηχτεί. Οι γάμπες είναι το σημείο που γεμίζω πιο εύκολα. Τα χέρια δυστυχώς το σημεία που περνώ πιο δύσκολα, μακάρι να μπορούσα να τα έκανα τράμπα αλλά... it is what it is 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 15/8/2018 στις 10:19 ΠΜ, yannis27gr είπε Α) Άριστη τεχνική Β) Ρεαλιστικά κιλά Γ) Αυτοσυγκέντρωση την ώρα της άσκησης Αυτό είναι το τρίπτυχο για να μείνουμε μακριά από τραυματισμούς. Τώρα, Στέφανε και Φώτη που κάνετε τόσα και τόσα επικίνδυνα πράγματα και να φοβάστε τη συγκεκριμένη άσκηση, μου φαίνετε κουτό. Αυτή η άσκηση είναι παιχνιδάκι μπροστά σε άλλες που κάνετε κι εσείς κι εγώ. Άλλο να πείτε "δεν την κάνω γιατί δε μου αρέσει" κι αλλο να μην την επιλέξετε λόγω επικινδυνότητας. Τουλάχιστον να μη σας ξέραμε θα μπορουσατε να μας πείσετε πόσο καλά και προσεχτικά παιδιά είστε Σε κάθε περίπτωση, το θέμα λήγει εκ μέρους μου. Γιαννη καταλαβαινω τι λες . Αλλα το κλειδι και η ουσια αυτων που ειπα και εγω και o Spect -με τον οποιο συμφωνω - ειναι η λεξη "μακροχρονια ".Προφανως και αν την κανεις με σωστα κιλα και σωστη τεχνικη δεν θα θα εχεις θεμα .Το προβλημα ξεκιναει οτι θετεις ιδανικη κατασταση με τα α.β,γ και στην πραξη αυτο δεν ισχυει .Διοτι μολις τα λιγα κιλα σε αυτη την ασκηση δεν σε πιανουν η' νομιζεις πως δεν σε πιανουν πλεον , θα ανεβεις παραπανω (οχι εσυ ) και αρκετα παραπανω και εκει ενδεχομενως θα βγαλεις τραυματισμο . Ειναι σαν το πιτσιρικι που ερχεται gym και ξεκιναει να κανει squat γιατι διαβασε στο ιντερνετ και του ειπε ενας φιλος του πως ειναι "γαματη" ασκηση (που ειναι ) και ακομα πιανει αλτηρα και τρεμουν τα χερια του .Η' σαν τον αλλο που ειναι ακτινογραφια ,"δειγμα ανθρωπου" και κανει 2 ωρες καθε μερα προπονηση στο gym kai μετα παει σπιτι και τρωει τα φασολακια που εφτιαξε η μανα του . Θελω να πω πως στην περιπτωση που συζηταμε με σενα ,η διαφωνια μας πηγαζει στο οτι το γυμναστηριο για να το κανεις με αξιωσεις πολλα χρονια πρεπει να προσεξεις τους τραυματισμους και το ειδος των ασκησεων αναλογα με την μυικη υποδομη σου ,την εμπειρια σου ,την διατροφη σου την ηλικια σου κ.ο.κ. Διοτι οπως γνωριζεις και εσυ πολυ καλα οι περισσοτεροι κανουν ενα πυροτεχνημα στην καλυτερη μια 5ετια οπου πεφτουν με τα μουτρα(με λαθος τροπο ) κανουν οτι τους κατεβαινει στο κεφαλι και βλεπουν τριγυρω τους και στο τελος τα παρατανε ειτε γιατι τραυματιστηκαν ,ειτε γιατι βαρεθηκαν ,ειτε γιατι δεν την παλευουν αλλο με την διατροφη ,ειτε γιατι βρηκαν γκομενα και εγιναν "αγαπουλινοι " ειτε γιατι εκαναν παιδια σκυλια, γατια και "μπουχεσεψαν ". Ο spect το εμαθε αυτο με τον ασχημο τροπο ,εγω παλι εχω ενοχληση στον αριστερο ωμο γιατι εκανα αρσεις με 50 κιλους αλτηρες γιατι νομιζα πως θα γινω Schwarzenegger και εσυ απο την εμπειρια μου σου λεω πως ειναι θεμα χρονου ποτε θα χτυπησειςμε αυτα που κανεις(καλισθενικες κτλπ) και μακαρι να διαψευστω αλλα συμβαινει σπανιως . Τα "extreme" που κανουμε ενεχουν μεγαλη επικινδυνοτητα αλλα ειναι κατι που εχω αποδεχτει και ειναι συνειδητη επιλογη .Αν μου ελεγες και εσυ πως ναι οκ τα κανω αυτα και το ξερω πως θα τραυματιστω καπου ειναι απλα θεμα χρονου τοτε θα συμφωνουσαμε . Εν παση περιπτωση μεγαλα παιδια ειμαστε ολοι και ξερεις πολυ καλα πως δεν ασχολουμαι με τον καθενα να γραφω κατεβατα γιατι βαριεμαι αφορητα και 9 στις 10 φορες ειναι απλα χασιμο χρονου .Διοτι στην θεωρια εχουμε ολοι μεταπτυχιακο αλλα στην πραξη χωλαινουμε (δεν παει σε σενα αυτο το τελευταιο προφανως ). Για αυτο κατα καιρους εχουμε εδω μεσα ατομα που κανουν υποδειξεις ,μιλανε με σιγουρια για πραγματα , ασκησεις ,διατροφες και οταν ζητας να αποδειξουν οτι η αποψη τους εχει και αποτελεσμα πανω τους αφου και οι ιδιοι γυμναζονται και δεν ειναι 50χρονοι προπονητες ,παλαιμαχοι της ζωης .κανουν τους κινεζους και μετα εξαφανιζονται ... Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2018 από Fotis13 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 και κατα την αποψη σου ενας νεος ποτε θα πρεπει να αρχισει να κανει τα squat? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις