lactate Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Dakonblackblade είπε 2 Μήνες ε? Δε σου έχω καλά νέα πες μου 6 μηνες πες μου 2 χρονια πες μου κατι anyway. Να έχω έναν χρονικό ορίζοντα ότι τότε κάτι θα έχει διορθωθεί. Θα φανεί αστείο αλλα με τη γυμναστική και τη διατροφή αδυνάτισα και ξεχωρίζει.. εενώ όταν ήταν όλο λιγο πιο μπαμπατσικο ήταν πιο αρμονικο.. τωρα η πλατη ειναι ανοιχτή.. στενεύει.. και εκεί ξανανοίγει.
Conan2046 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 12 λεπτά πριν, lactate είπε πες μου 6 μηνες πες μου 2 χρονια πες μου κατι anyway. Να έχω έναν χρονικό ορίζοντα ότι τότε κάτι θα έχει διορθωθεί. Θα φανεί αστείο αλλα με τη γυμναστική και τη διατροφή αδυνάτισα και ξεχωρίζει.. εενώ όταν ήταν όλο λιγο πιο μπαμπατσικο ήταν πιο αρμονικο.. τωρα η πλατη ειναι ανοιχτή.. στενεύει.. και εκεί ξανανοίγει. Τι βάρος, ύψος έχεις και πόση είναι η περιφέρεια της μέσης σου;
lactate Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 1.82 ύψος, βάρος 97,5κιλά και περιφέρεια μέσης 97,5 εκατοστά επίσης. Σχεδόν πάντα (σε μενα, σε άλλους δενε ξέρω αν ισχύει) το βάρος μου ταυτίζεται με την περίμετρο της μέσης (λίγο πάνω από τον αφαλό η μέτρηση)
Conan2046 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Λίγο κάτω απ' τον αφαλό μάλλον θα εννοείς. Κι εγώ το ίδιο ύψος έχω, και πάνω κάτω η περιφέρεια μου είναι κοντά στο ύψος. Όπως το βλέπω με τα κιλά και την περιφέρεια δυστυχώς έχεις πολύ δρόμο ακόμα, αν θέλεις να φύγει τελείως το σωσίβιο ένα 15άρι σε κιλά το ελάχιστο πρέπει να το χάσεις, δεν ξέρω και πόσο μυώδης είσαι αλλά πιθανότατα και παραπάνω. Το λάθος είναι να το κάνεις με βιασύνη. Εγώ θα έβαζα σαν στόχο να είμαι κοντά στα 80 κιλά το επόμενο καλοκαίρι, 2 κιλά μάξιμουμ το μήνα, ίσως τους πρώτους μήνες λίγο παραπάνω. Έτσι δεν καταφεύγεις σε δίαιτες που δεν είναι διατηρήσιμες, δεν χάνεις (αρκετή) μυϊκή μάζα μαζί με το λίπος, δεν κρεμάει το δέρμα. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2019 από Conan2046 1
lactate Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 9 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Λίγο κάτω απ' τον αφαλό μάλλον θα εννοείς. Κι εγώ το ίδιο ύψος έχω, και πάνω κάτω η περιφέρεια μου είναι κοντά στο ύψος. Όπως το βλέπω με τα κιλά και την περιφέρεια δυστυχώς έχεις πολύ δρόμο ακόμα, αν θέλεις να φύγει τελείως το σωσίβιο ένα 15άρι σε κιλά το ελάχιστο πρέπει να το χάσεις, δεν ξέρω και πόσο μυώδης είσαι αλλά πιθανότατα και παραπάνω. Το λάθος είναι να το κάνεις με βιασύνη. Εγώ θα έβαζα σαν στόχο να είμαι κοντά στα 80 κιλά το επόμενο καλοκαίρι, 2 κιλά μάξιμουμ το μήνα, ίσως τους πρώτους μήνες λίγο παραπάνω. Έτσι δεν καταφεύγεις σε δίαιτες που δεν είναι διατηρήσιμες, δεν χάνεις (αρκετή) μυϊκή μάζα μαζί με το λίπος, δεν κρεμάει το δέρμα. Ότι έχω δρόμο το βλέπω.. αλλά 15κιλά μου φαίνονται κάπως πολλά είμαι κάπως γεροδεμένος θα έλεγα δεν είμαι σίγουρος ότι περισσεύουν τόσα. Το δέρμα αν θα κρεμάσει δεν ξέρω γιατί επειδή έχω ήδη χάσει λίγο βάρος όλο και κάτι έχει ψιλοκρεμάσει στην κοιλιά. Θα ανέβαζα φωτο αλλα ντρέπομαι εδω
Conan2046 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Οι περισσότεροι μας πάντως γενετικά είναι δύσκολο να ξεπεράσουμε το ύψος μας σε βάρος και να είμαστε σε πολύ χαμηλά επίπεδα λίπους. Για μένα τα κιλά είναι δευτερεύον πάντως ακριβώς γιατί δεν είναι στάνταρ για όλους, όμως με περιφέρεια μέσης 97,5 σίγουρα έχεις να χάσεις ακόμα, μια καλή εκτίμηση είναι η περιφέρεια μέσης μας να είναι κάτω από το μισό του ύψους μας για να μην έχουμε αυξημένους κινδύνους υγείας δηλαδή 91 εκατοστά στην περίπτωση μας. Τώρα είναι και πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου και πόσο λεπτή μέση θέλεις να έχεις, δεν θέλουν όλοι να φαίνονται οι κοιλιακοί τους. 1
lactate Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Οι περισσότεροι μας πάντως γενετικά είναι δύσκολο να ξεπεράσουμε το ύψος μας σε βάρος και να είμαστε σε πολύ χαμηλά επίπεδα λίπους. Για μένα τα κιλά είναι δευτερεύον πάντως ακριβώς γιατί δεν είναι στάνταρ για όλους, όμως με περιφέρεια μέσης 97,5 σίγουρα έχεις να χάσεις ακόμα, μια καλή εκτίμηση είναι η περιφέρεια μέσης μας να είναι κάτω από το μισό του ύψους μας για να μην έχουμε αυξημένους κινδύνους υγείας δηλαδή 91 εκατοστά στην περίπτωση μας. Τώρα είναι και πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου και πόσο λεπτή μέση θέλεις να έχεις, δεν θέλουν όλοι να φαίνονται οι κοιλιακοί τους. Σίγουρα δεν έχω χαμηλά επίπεδα λίπους, απλά θεωρώ ότι έχω καλύτερα επίπεδα από ότι ακούγονται από τα νούμερα. Δηλαδή λες ότι μέση θα έπρεπε να είχα μια περιφέρεια να είναι <91,5 ας πουμε ε; Πιο πολύ με ενοχλεί όχι το μπροστά (που και αυτό με ενοχλεί) αλλά το πίσω αυτά τα love handles. Γιατί έχω ανοιχτή πλάτη και εκεί που πάει να κάνει ένα ωραίο τρίγωνο το χαλάει αυτό. Σίγουρα πάντως η πρόοδος που έχω δει είναι ότι το στομάχι πετάει πολύ λιγότερο και ότι πόδια και χέρια έχουν γυμναστεί. Στο γυμναστήριο επικεντρωνόμαστε πολύ στον κορμό που θεωρώ ότι θα βοηθήσει.
Conan2046 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Κλασικά θα σου απαντήσω ότι αυτά φεύγουν τελευταία αλλά σαφώς μειώνονται όσο πέφτουν τα κιλά. Το κάτω από το 91 είναι οι συστάσεις για λόγους υγείας, αισθητικά εγώ δεν θα σου έλεγα να βάλεις ένα δύσκολο στόχο ας πούμε 80 εκατοστά, αλλά σίγουρα να ρίξεις την περιφέρεια της μέσης κάτω από τα 90 εκατοστά.
spyroskonst Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) @lactate Μόλις με το καλό καταφέρεις (και στο εύχομαι) να αποκτήσεις 6-8pack, και δεις πόσο κοκαλιάρης είσαι, τότε θα διαπιστώσεις πως οι κοιλιακοί δεν είναι το παν, ούτε και αξίζουν. Καλοί για φωτογράφιση & instagram, αλλά στον πραγματικό κόσμο δεν βλέπεσαι, γιατί θα είσαι σαν χτυκιάρικο. Been there, done that που λένε και στο χωριό μου. * Θα αισθάνεσαι χάλια, λόγω διατροφής. * Τα lifts στο γυμναστήριο θα πέσουν κατακόρυφα. * Δανείσου ρούχα απο το μικρό σου αδερφάκι, γιατί θα μικρύνεις τόσο πολύ που χρειάζεσαι άλλη γκαρνταρόμπα. Μιλάμε για πάντα για natural τύπους και όχι steroids, γιατί εκεί αλλάζει η συζήτηση. Και όχι, δεν έχω τίποτα εναντίον της χρήσης αυτών. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2019 από spyroskonst 3
tonkpils Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, lactate είπε 1.82 ύψος, βάρος 97,5κιλά και περιφέρεια μέσης 97,5 εκατοστά επίσης. Σχεδόν πάντα (σε μενα, σε άλλους δενε ξέρω αν ισχύει) το βάρος μου ταυτίζεται με την περίμετρο της μέσης (λίγο πάνω από τον αφαλό η μέτρηση) Θα χαθούν και από την περιφέρεια. Χάσε πρώτα άλλα δέκα κιλά και θα δεις διαφορά να είσαι σίγουρος. Όπως σου είπανε, χανε 2 κιλά το μήνα, κόψε γλυκά/ψωμί/τηγανητά, συνέχισε γυμναστήριο βάρη, πρόσεξε Χριστούγεννα/Πάσχα και τον Μάιο θα είσαι άλλος άνθρωπος. Φέτες όχι, αλλά θα δεις μεγάλη διαφορά οπτικά. 2
evabb Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, lactate είπε Ότι έχω δρόμο το βλέπω.. αλλά 15κιλά μου φαίνονται κάπως πολλά είμαι κάπως γεροδεμένος θα έλεγα δεν είμαι σίγουρος ότι περισσεύουν τόσα. Το δέρμα αν θα κρεμάσει δεν ξέρω γιατί επειδή έχω ήδη χάσει λίγο βάρος όλο και κάτι έχει ψιλοκρεμάσει στην κοιλιά. Θα ανέβαζα φωτο αλλα ντρέπομαι εδω Κι ομως τα 15 κιλα δεν ειναι πολλα με βαση το υψος σου. Εισαι χοντρικα 98 κιλα τωρα (παραδεξου το οτι κοντευεις να κατοσταρισεις κι αυτο απο μονο του ειναι προβλημα), βγαλε 15 θα φτασεις στα 83 που ειναι το υψος σου χοντρικα. Οταν τα κιλα σου ειναι οσο το υψος σου σε γενικες γραμμες δειχνεις νορμαλ και μετα παιζει ρολο και η μυικη σου μαζα. Για να δειχνεις πιο αδυνατος ή φιτ σε γενικες γραμμες πρεπει να εισαι πιο κατω απο το υψος σου σε κιλα. Το κοιλιακο λιπος ειναι πολυ πιο επικινδυνο σε σχεση με το λιπος που βαζουν οι γυναικες στον κωλο. Απο θεμα υγειας καθαρα πρεπει να χασεις βαρος (μην το παιρνεις ασχημα ή οτι σου κανω κηρυγμα, ημουν καποτε στην θεση σου).
Toxo <3 lover Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μην κρίνετε με βάση τον εαυτό σας, το να είναι τα κιλά κάτω από το ύψος δεν ισχύει στους άντρες όπως στις γυναίκες, εγώ το βρίσκω υπερβολικό. Η υγεία είναι ένα ζήτημα, ένας άνδρας 1.83 κάτω από 83 κιλά θα δείχνει πολύ αδύνατος. Για αρχή χάσε 5, μετά προχωράς στα άλλα 5 και μετά αν θες πολύ άλλα 5. Και βάλε μια φωτό, θα σε βοηθήσει κι εσένα γιατί θα έχουν κάτι να σου πουν. Κάνε τη γυμναστική σου, περιόρισε τηγανητά, πίτσες, ζάχαρη, λαδερά φαγητά και βούτες με ψωμί, προτίμησε κρέας χωρίς πολύ λίπος, σαλάτες άλλος άνθρωπος θα γίνεις. Η ύπαρξη σωσίβιου πάντως μου φαίνεται πολύ νορμάλ σε τέτοιο βάρος με τέτοιο ύψος για έναν άνθρωπο που δε γυμνάζεται 4-5 χρόνια. 😋 Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2019 από Toxo <3 lover 1
evabb Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Κοιτα αυτο που λες ειναι καθαρα υποκειμενικο και ως ενα βαθμο και αυτο που ειπα κι εγω. Εξαρταται τι θεωρει ο καθενας κανονικο κι αδυνατο. Το κοιλιακο/σπλαχνικο λιπος ομως δεν ειναι υποκειμενικη υποθεση. Τα love handles παντως στους αντρες, δυσκολα φευγουν. Ο αντρας μου ειναι 1,86-1,87 και 78-79 κιλα και εχει love handles (δεν γυμναζεται ομως καθολου) και μου φαινεται νορμαλ, οχι υπερβολικα αδυνατος. Στα 86 κιλα κοντευε να κανει βυζια σαν τα δικα μου και μικρομπακα. 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Ναι καλέ, κοιλίτσα και love handles είναι και θέμα σωματότυπου, όμως όλοι λένε πως φεύγουν τελευταία και ίσως να μην έχει νόημα να φτάσεις εκεί. Ο άνθρωπος δε ρωτάει πότε θα του κάνουν πρόταση για φωτογράφιση, αλλά πότε θα ξεφουσκώσει κι εφόσον τρώει σωστά το να ξεφουσκώσει είναι ρεαλιστικό νομίζω σε βάθος έτους. Αλλά αν ο άλλος δε γυμνάζεται κιόλας δεν έχει καμία δομή να κρατήσει τα κρέατα που είπε ο Φώτης. Κάτι που εγώ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ, ΕΝΤΑΞΕΙ; 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις