Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να γραψω και εγω τα δικα μου..ειμαι 28 χρονων...στις 20/09/2015 ξεκινησα 106 κιλα με 34% λιπος μιας και απο τεταρτη δημοτικου ημουν παντα χοντρος...προχθες 1/10/2019 που πηγα και εκανα λιπομετρηση στην διατροφολογο μου ειμαι 76 κιλα με 9.8% λιπος (η μετρηση παντα με το ιδιο μηχανημα)...πρωτη φορα επεσα τοσο χαμηλα(τον μαιο ημουν 11,6% λιπος) και αυτο φταιει οτι αλλαξα διατροφη τους τελευταιους 3 μηνες...απο αθληση κανω τριαθλο(κολυμπι,ποδηλατο και τρεξιμο) και μεσα στην εβδομαδα εχω παντα 2-3 φορες βαρη...δυστυχως η κοιλια λογω των πολλων κιλων δεν εχει επανλθει οπως θα ηθελα αλλα πιστευω οτι μεχρι του χρονου θα στρωσει...

• Like 5
  • Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, arxontas2323 είπε

Να γραψω και εγω τα δικα μου..ειμαι 28 χρονων...στις 20/09/2015 ξεκινησα 106 κιλα με 34% λιπος μιας και απο τεταρτη δημοτικου ημουν παντα χοντρος...προχθες 1/10/2019 που πηγα και εκανα λιπομετρηση στην διατροφολογο μου ειμαι 76 κιλα με 9.8% λιπος (η μετρηση παντα με το ιδιο μηχανημα)...πρωτη φορα επεσα τοσο χαμηλα(τον μαιο ημουν 11,6% λιπος) και αυτο φταιει οτι αλλαξα διατροφη τους τελευταιους 3 μηνες...απο αθληση κανω τριαθλο(κολυμπι,ποδηλατο και τρεξιμο) και μεσα στην εβδομαδα εχω παντα 2-3 φορες βαρη...δυστυχως η κοιλια λογω των πολλων κιλων δεν εχει επανλθει οπως θα ηθελα αλλα πιστευω οτι μεχρι του χρονου θα στρωσει...

Εχεις δέρμα δηλαδη η λιπος; Υψος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/10/2019 στις 5:11 ΜΜ, yannis27gr είπε

Ο Φώτης είναι φαν της ΟΝ, το έχει δηλώσει πολλάκις εδώ. Ίσως να είναι η καλύτερη πρωτείνη σε παγκόσμιο επίπεδο.

Επίσης, είναι "μέτρον άριστον" χωρίς το παν. Με το "παν" αλλάζει εντελώς η ερμηνεία της φράσης (grammar nazi, 😜 )

Eτσι ειναι φιλε μου .

wb @Toxo <3 lover

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.

Nαι δωρο με τις μπαταριες ηρθε.

Μια χαρα,αποκτησαμε καινουριο χομπι :D 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, CallMeRp είπε

Για να μην κάνω διαφήμιση:

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Κανείς που να έχει δοκιμάσει;30€+ το 1/2κιλο.

Εχει και άλλες βιολογικές whey χωρίς πρόσθετες χρωστικές και χωρίς ζάχαρη σε καλύτερη τιμή.

Αν ενδιαφέρεσαι με PM αυτήν που χρησιμοποιώ, είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Δημοσ.
Στις 2/10/2019 στις 5:11 ΜΜ, yannis27gr είπε

Επίσης, είναι "μέτρον άριστον" χωρίς το παν. Με το "παν" αλλάζει εντελώς η ερμηνεία της φράσης (grammar nazi, 😜 )

Και τα δύο σωστά είναι.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Conan2046 είπε

Και τα δύο σωστά είναι.

Διαβασε πιο προσεχτικα. Δεν ειπα οτι δεν ειναι σωστα αλλά ότι αλλάζει το νόημα.

Μέτρον άριστον: Να έχεις μέτρο στη ζωή σου.

Παν μέτρον άριστον: Καθε μέτρο είναι καλό.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ParhsG είπε

Εχεις δέρμα δηλαδη η λιπος; Υψος;

Δερμα κυρίως το οποίο θελει χρονο για να στρώσει!! 1.75 ειμαι!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, CallMeRp είπε

Για να μην κάνω διαφήμιση:

Απόκρυψη περιεχομένων

Κανείς που να έχει δοκιμάσει;30€+ το 1/2κιλο.

Αυτή παίζει να είναι και πηγής πρώτης ύλης από τη greekwhey, αλλά πανάκριβες με βάση τη μέση τιμή του ορού γάλακτος στην αγορά. 

Επεξ/σία από Musclemar
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το βρηκα τυχαία σε ένα μπλόγκ ,απαντηση ποτε δεν πηρε ...κλάμα :D 

Spoiler

1291035198_2018-11-20(2).png.dff9ad5c058ddf28c80375d072290e8a.png

Δημοσ.
1 hour ago, CallMeRp said:

Το βρηκα τυχαία σε ένα μπλόγκ ,απαντηση ποτε δεν πηρε ...κλάμα :D 

Reveal hidden contents

1291035198_2018-11-20(2).png.dff9ad5c058ddf28c80375d072290e8a.png

Μέχρι 5 (εμπειρικά) είσαι καλά 😁 στα 20 δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά 

Δημοσ.

Ευχαριστώ Φώτη! Δεν το λες κι ακριβώς ότι επέστεψα βέβαια. Κάνω μια πολύ καθαρή διατροφή αναγκαστικά με εντολή γιατρού κι έχω χάσει βάρος ενώ δεν έπρεπε τώρα. Άσχετος ο λόγος με την εκγύμναση φυσικά, αλλά υποφέρω. Βγαίνουμε για φαγητό και βόσκω σαλάτες με σκέτα φιλέτα. Έχω αφανιστεί. Γυμναστήριο δεν ξεκίνησα ακόμη, δούλευα όλη μέρα, τώρα πάω να χαλαρώσω σιγά σιγά, αλλά φοβάμαι ότι αν ξεκινήσω οτιδήποτε θα μείνω η σκιά μου, δε γίνεται να συμπληρώσω τις θερμίδες που πρέπει με αυτά που με αφήνουν να φάω. 😔 Κάνω κάτι χαζά στο σπίτι με ροζ βαράκια, handstands, κλπ για να μην ξεχάσω πώς είναι. 

Δημοσ.

Καταρχάς, περαστικά. Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό και να επανέλθεις γρήγορα. Το πλάνο σου, που έμεινε στην μέση, να μη το σκέφτεσαι καν και στενοχωριέσαι. Προέχει η υγεία σου. Μόλις επανέλθεις, μπαίνεις πάλι σε πρόγραμμα και τους αλλάζεις τα φώτα. B)

Δημοσ.

@Toxo <3 lover

Γυμναστηριο αν κανεις μονο βαρη σε εντελως χαλαρο ρυθμο προπονησης  λιγα κιλα κ.ο.κ   ας πουμε 2-3 φορες την βδομαδα σιγα τις θερμιδες που καις .

Συντηρηση θα κανεις, να κρατησεις μια επαφη με το αθλημα και να μεινουν σφιχτα τα κρεατα χααχα.

Δημοσ.

Το ρημαδο-σωσσίβιο πόσο καιρό θέλει για να φύγει; 2 μήνες παλεύω έχουν γυμναστει τα πάντα (καλά όχι υπερβολικούλης, αλλά έχω δει διαφορά σε χέρια πόδια και λίγο στήθος) αλλά το σωσίβιο εκεί καμαρωτό και περήφανο. Και δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι λίπος ή δέρμα που έχιε κρεμάσει. Θα ήθελα απλά να ξέρω μετά από πόσο καιρό μπορώ να πω ναι, αυτό δε θα φτιάξει ποτέ πρέπει να πάω σε κάποια αισθητική επέμβαση. (διατροφή έχω βελτιώσει ενενοείται).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...