γροσερισοπ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 ζυγαριά πάντα να σου γίνει νόμος και συνήθεια.
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 36 λεπτά πριν, yannis27gr είπε Στην αρχή ζύγιζα αλλά καθώς τις έβαζα σε συγκεκριμένα πιάτα πλέον ξέρω τις ποσότητες με βάση το πιάτο. Επίσης με τα χρόνια αποκτάς εμπειρία και θα δουλεύεις με το μάτι. Τη ζυγαριά θα την ξαναπιάσεις αν ποτέ μπεις στη διαδικασία να πέσεις πολύ χαμηλά σε λίπος. Υ.Γ. Δεν παίζει ρόλο αν θα ζυγίσεις ωμά/μαγειρεμένα αρκεί να χρησιμοποιείς σταθερά τον ίδιο τρόπο. Το κοτόπουλο πάντως είναι διαφορετικό άμα το ζυγίσεις ωμό σε σχέση με ψημένο και μάλιστα σημαντική διαφορά οπότε δεν πιστεύω ότι δεν παίζει ρόλο
ParhsG Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Είναι εφικτό να κάνει κάποιος clean bulking; Δηλαδή να παρεις όγκο χωρίς να κάνεις κοιλούμπα πχ σε βάθος χρόνου πχ 2 χρονια;
yannis27gr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Το κοτόπουλο πάντως είναι διαφορετικό άμα το ζυγίσεις ωμό σε σχέση με ψημένο και μάλιστα σημαντική διαφορά οπότε δεν πιστεύω ότι δεν παίζει ρόλο Φυσικά είναι διαφορετικό, αλλά ταυτόχρονα δεν είναι. Στο νετ έχει μακρος τόσο για ωμό όσο και για ψημένο. Άμα στη διατροφή σου βάλεις πχ 200γρ κοτόπουλου στήθος ωμό επειδή τόσο σε βολεύει με βάση τα μάκρος που επιθυμείς, δεν παίζει ρόλο που ψημένο θα βγει πχ 150γρ. Διαφορετικά νούμερα ποσότητας φαγητού αλλά ίδια νούμερα μακροσυστατικών. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2019 από yannis27gr
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Οκ δεκτόν άμα το το λες από αυτήν την πλευρά. Απλά νομίζω πως οι περισσότεροι (και μαζί και εγώ) έχουμε βρει μάκρος που δεν γράφουν αν αναφέρονται σε ωμό ή ψημένο και απλά τα χρησιμοποιούν έτσι. Η απόκλιση που εισάγεται βέβαια μάλλον δεν είναι σημαντική για κάποιον που δεν το πάει φουλ επαγγελματικά. Υ.γ. δε θυμάμαι να έχω δει πουθενά άλλα μάκρος για ωμό ή όχι κρέας, ίσως να θέλει πιο συγκεκριμένο ψάξιμο
Arwindan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Και επειδή στη βράση κολλάει το σίδερο πρώτη μέρα σήμερα μετά από περίπου 2 χρόνια απουσίας. Όλα καλά αν και έχει αρχίσει να πλησιάζει το πιάσιμο 😛 2
yannis27gr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Οκ δεκτόν άμα το το λες από αυτήν την πλευρά. Απλά νομίζω πως οι περισσότεροι (και μαζί και εγώ) έχουμε βρει μάκρος που δεν γράφουν αν αναφέρονται σε ωμό ή ψημένο και απλά τα χρησιμοποιούν έτσι. Η απόκλιση που εισάγεται βέβαια μάλλον δεν είναι σημαντική για κάποιον που δεν το πάει φουλ επαγγελματικά. Υ.γ. δε θυμάμαι να έχω δει πουθενά άλλα μάκρος για ωμό ή όχι κρέας, ίσως να θέλει πιο συγκεκριμένο ψάξιμο Ίσως το καλύτερο site για μάκρος είναι το nutritiondata. Δες εδώ για ωμό κοτόπουλο. 1 ώρα πριν, Arwindan είπε Και επειδή στη βράση κολλάει το σίδερο πρώτη μέρα σήμερα μετά από περίπου 2 χρόνια απουσίας. Όλα καλά αν και έχει αρχίσει να πλησιάζει το πιάσιμο 😛 Εγώ πιάνομαι λίγο ή πολύ σχεδόν σε κάθε προπόνηση 1
lactate Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Γυμναστήριο μετά τη δουλειά πως σας φαίνεται; Με ψόφισε λίγο (πονάνε τα γόνατα μου και τα καλάμια μου τι παιχτηκε δεν ξερω) αλλα συναισθηματικά με αποφόρτισε φουλ. Εννοείται ότι είχα ψιλοφάει κάτι στη δουλειά δεν πήγα νηστικός. Ήθελα να σταματήσω αυτόν τον φαύλο κύκλο του ωχ δεν μπορώ πέθανα σήμερα στη δουλειά που καταλήγει στο "ας πάω κάποια άλλη χρονιά". 4
Musclemar Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, ParhsG είπε Είναι εφικτό να κάνει κάποιος clean bulking; Δηλαδή να παρεις όγκο χωρίς να κάνεις κοιλούμπα πχ σε βάθος χρόνου πχ 2 χρονια; Σαφώς και είναι εφικτό. Θα πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ το θερμιδικό πλεόνασμα, να είναι σχετικά μικρό, δηλαδή κάπου στο 10%. Αν δεις οτι βάζεις πολύ εύκολα λίπος μπορείς να κάνεις και το λεγόμενο calorie cycling, όπου π.χ. 4 μέρες την εβδομάδα έχεις πλεόνασμα και τις υπόλοιπες είσαι στις θερμίδες συντήρησης.
Dakonblackblade Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, lactate είπε Γυμναστήριο μετά τη δουλειά πως σας φαίνεται; Με ψόφισε λίγο (πονάνε τα γόνατα μου και τα καλάμια μου τι παιχτηκε δεν ξερω) αλλα συναισθηματικά με αποφόρτισε φουλ. Εννοείται ότι είχα ψιλοφάει κάτι στη δουλειά δεν πήγα νηστικός. Ήθελα να σταματήσω αυτόν τον φαύλο κύκλο του ωχ δεν μπορώ πέθανα σήμερα στη δουλειά που καταλήγει στο "ας πάω κάποια άλλη χρονιά". Δεν υπάρχει καλύτερη ώρα. Πας μετά σπίτι, τρως και το βράδυ ρίχνεις ύπνο αλαφρό. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 PR εχτές στα 200 kg, στα 86 kg εγώ. received_541967049885214.mp4 5 1
JcD Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 9 ώρες πριν, lactate είπε Γυμναστήριο μετά τη δουλειά πως σας φαίνεται; Με ψόφισε λίγο (πονάνε τα γόνατα μου και τα καλάμια μου τι παιχτηκε δεν ξερω) αλλα συναισθηματικά με αποφόρτισε φουλ. Εννοείται ότι είχα ψιλοφάει κάτι στη δουλειά δεν πήγα νηστικός. Ήθελα να σταματήσω αυτόν τον φαύλο κύκλο του ωχ δεν μπορώ πέθανα σήμερα στη δουλειά που καταλήγει στο "ας πάω κάποια άλλη χρονιά". Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να κοιμηθώ άμα κάνω προπόνηση αργά το απόγευμα αλλά άμα δεν έχεις άλλη επιλογή τι να κάνεις! 1
TEOKOS Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, Spect~ είπε PR εχτές στα 200 kg, στα 86 kg εγώ. received_541967049885214.mp4 Mπράβο ρε! Προπάντων μετά από τραυματισμό και εγχείρηση πριν πόσο; 2 χρόνια; Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2019 από TEOKOS
Conan2046 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 10 ώρες πριν, lactate είπε Γυμναστήριο μετά τη δουλειά πως σας φαίνεται; Με ψόφισε λίγο (πονάνε τα γόνατα μου και τα καλάμια μου τι παιχτηκε δεν ξερω) αλλα συναισθηματικά με αποφόρτισε φουλ. Εννοείται ότι είχα ψιλοφάει κάτι στη δουλειά δεν πήγα νηστικός. Ήθελα να σταματήσω αυτόν τον φαύλο κύκλο του ωχ δεν μπορώ πέθανα σήμερα στη δουλειά που καταλήγει στο "ας πάω κάποια άλλη χρονιά". Εγώ το έχω καθιερώσει χρόνια τώρα. Πάω αμέσως μετά την δουλειά κατά τις 14:00 είναι ιδανική ώρα και από άποψη ότι δεν έχει πολύ κόσμο. Τις μέρες που δεν δουλεύω απόγευμα είναι ιδανικό, πας, ξεμπερδεύεις, τρως μετά το μεγάλο γεύμα και έχεις την υπόλοιπη μέρα χωρίς να χρειάζεται να την σπας. Τις μέρες που δουλεύω και απόγευμα βέβαια είναι λίγο ζόρικο, άμα ξεκλέψω λίγο χρόνο και μ' αφήσει η μικρή παίρνω ένα μικρό υπνάκο στο ενδιάμεσο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις