lactate Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Όταν νιώθουμε ότι έχουμε ψοφήσει και από τη γυμναστική και από την καθημερινότητα, μπορει να βοηθήσει κάποιο συμπλήρωμα; Αναφέρομαι για χρήση σε συγκεκριμένη περίοδο στρες, που σε χτυπάνε όλα μαζί σαν να λέμε. Ξέρω το τονοτιλ κάνει δουλειά; Ξέρετε κάτι άλλο; Έενα απλο boost δηλαδή ψάχνω.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Eγω βρήκα αυτό στο ντουλάπι μου ...εχει κανεις δει αποτελεσμα;Αν λαβουμε υποψη μας αυστηρη διατροφη και σωστη γυμναστικη. Spoiler https://www.iatronet.gr/diatrofi/threptikes-oysies/article/636/syzevgmeno-linoleiko-oxy-cla-mia-agnwsti-oysia.html
Dakonblackblade Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Το πρώτο είναι πάντα ο ύπνος. Το δεύτερο είναι οι παραπάνω θερμίδες. Το τρίτο η καφείνη. 2 λεπτά πριν, CallMeRp είπε Eγω βρήκα αυτό στο ντουλάπι μου ...εχει κανεις δει αποτελεσμα;Αν λαβουμε υποψη μας αυστηρη διατροφη και σωστη γυμναστικη. Απόκρυψη περιεχομένων https://www.iatronet.gr/diatrofi/threptikes-oysies/article/636/syzevgmeno-linoleiko-oxy-cla-mia-agnwsti-oysia.html Πάρε μωρέ τι θα πάθεις.
JcD Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, lactate είπε Όταν νιώθουμε ότι έχουμε ψοφήσει και από τη γυμναστική και από την καθημερινότητα, μπορει να βοηθήσει κάποιο συμπλήρωμα; Αναφέρομαι για χρήση σε συγκεκριμένη περίοδο στρες, που σε χτυπάνε όλα μαζί σαν να λέμε. Ξέρω το τονοτιλ κάνει δουλειά; Ξέρετε κάτι άλλο; Έενα απλο boost δηλαδή ψάχνω. ZMA για καλύτερο ύπνο-που λέει και ο Dakon, η myprotein έχει την alphamen την μπλε η οποία είναι η μόνη πολυβιταμινη που την έχω "καταλάβει" απ'οταν την πήρα, σε βαθμό μάλιστα που παίρνω την μισή δόση πλέον, τσέκαρε και τα επίπεδα σιδήρου, η πάρε έτσι κι αλλιώς κι ένα συμπλήρωμα σιδήρου μα φθηνό είναι το myprotein
lactate Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, JcD είπε ZMA για καλύτερο ύπνο-που λέει και ο Dakon, η myprotein έχει την alphamen την μπλε η οποία είναι η μόνη πολυβιταμινη που την έχω "καταλάβει" απ'οταν την πήρα, σε βαθμό μάλιστα που παίρνω την μισή δόση πλέον, τσέκαρε και τα επίπεδα σιδήρου, η πάρε έτσι κι αλλιώς κι ένα συμπλήρωμα σιδήρου μα φθηνό είναι το myprotein Βασικά θέλω κάτι που μπορώ να πάρω άμεσα από ένα φαρμακείο όπως θα πάω στη δουλειά.. αλλιώς φαντάζομαι από το εκεί θα έβρισκα σίγουρα κάτι καλό.
Dakonblackblade Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πραγματικά το μόνο που δουλεύει είναι preworkout στο γυμναστήριο και naps Δηλαδή, μπαίνεις στο σπίτι, βγάζεις ρούχα , ξαπλώνεις 15 λεπτά, αν κοιμηθείς κοιμήθηκες, απλά κάθεσαι και χαλαρώνεις. Ξυπνάς με ξυπνητήρι. Τσέκαρε αν πίνεις αρκετό νερό. Η αφυδάτωση φέρνει πτώση διάθεσης. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2019 από Dakonblackblade
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 26 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε Το πρώτο είναι πάντα ο ύπνος. Το δεύτερο είναι οι παραπάνω θερμίδες. Το τρίτο η καφείνη. Πάρε μωρέ τι θα πάθεις. Εχει αποτελεσμα οπως λενε τα διαφορα σάιτς; Με ειχε ψησει ο κολλητος κ ποτε δεν το ξεκινησα.Επισης ,ειχα ρωτησει γιατρο στο υγεια και μου ειχε πει μακρια - χωρις να το τεκμηριωσει.Ολες τις πολυβιταμινες ,cla,καρνιτινη κτλ τα θεωρει αχρηστα - τουλάχιστον για μένα.So λιγο μπερδεμα διοτι το ιντερνετ αλλα λεει.Τωρα θα μου πει καποιος ποιον εμπιστευεσαι;Τον γιατρο ή το ιντερνετ;Ελα ντε.
lactate Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε Πραγματικά το μόνο που δουλεύει είναι preworkout στο γυμναστήριο και naps Δηλαδή, μπαίνεις στο σπίτι, βγάζεις ρούχα , ξαπλώνεις 15 λεπτά, αν κοιμηθείς κοιμήθηκες, απλά κάθεσαι και χαλαρώνεις. Ξυπνάς με ξυπνητήρι. Τσέκαρε αν πίνεις αρκετό νερό. Η αφυδάτωση φέρνει πτώση διάθεσης. μετά το γυμναστήριο κοιμάμαι ένα τέταρτο (με το ρολόι, χωρίς ξυπνητήρι δεν ξέρω πως γίνεται) και ξυπνάω άλλος άνθρωπος. Βασικά νιώθω μεγάλα σκαμπανευάσματα. Νιώθω παουερ μετά το γυμναστήριο λες και έχω πάριε ντοπα ξερω γω μετά κουράζομαι κοιμάμαι και νιώθω πάλι τουρμπο.. μεσημέρι είναι η φάση που νιώθω αδύναμος.
Musclemar Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 43 λεπτά πριν, lactate είπε Όταν νιώθουμε ότι έχουμε ψοφήσει και από τη γυμναστική και από την καθημερινότητα, μπορει να βοηθήσει κάποιο συμπλήρωμα; Αναφέρομαι για χρήση σε συγκεκριμένη περίοδο στρες, που σε χτυπάνε όλα μαζί σαν να λέμε. Ξέρω το τονοτιλ κάνει δουλειά; Ξέρετε κάτι άλλο; Έενα απλο boost δηλαδή ψάχνω. Αν θες κάτι το οποίο να κάνει πραγματική δουλειά και να έχει όφελος προς την αντιμετώπιση του στρες και επομένως της κούρασης στο σώμα, θα κοιτάξεις την ashwagandha. Θεωρείται ανταπτογόνο (προσαρμογόνο) βότανο, το οποίο βοηθά το σώμα να προσαρμοστεί καλύτερα σε συνθήκες στρες. Μην παρεξηγηθώ, δε λέει κανείς οτι θα μειώσει το ψυχολογικό άγχος από ιατρικής απόψεως! Ψάξε να διαβάσεις για τα adaptogens και ειδικά για την ashwagandha. Μαζί με τη μείωση του σωματικού στρες, ανεβαίνει και η φυσική ενέργεια και πιθανόν και η δύναμη/ανάρρωση σε όσους ασχολούνται με αθλητισμό. Καφεϊνες και λοιπά διεγερτικά απλά θα σε τσιτώνουν για κανά δίωρο και μετά θα νίωθεις χώμα.
margaritagr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Tonotil plus κάθε πρωί πριν το πρωινο σου. Οσο για το cla πραγματικά για να δουλέψει θέλει να σαι ήδη χαμηλά σε λίπος & βέβαια να κανεις καλή διατροφή. Εφόσον το έχεις γιατί να μην το δοκιμάσεις ? 1
Mighty-apple Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Ας πω για αλληνια φορα τον πονο μου.. παω 2 μηνες cf, εχω ακουσει οτι εχω χασει βαρος απο ολους, κατο βλεπω στη ζυγαρια αλλα βασικα το νιωθω στα ρουχα μου. Ομως το σωμα μου δεν ξερω κατα ποσο εχει φτιαξει. Δεν ασχολιομουν και ποτε για να θυμαμαι πως ηταν αλλα δεν μαρεσει. Βασικα εχω δυνατα ποδια, ειδικα γαμπες. Πλατη εχω ανοιχτη που λενε. Αλλα στην κοιλια το χαος. Καπως παει να στενεψει οπως παμε απο ωμους προς μεση αλλα μετα ξανανοιγει λογω σωσσιβιου, σαν μια μικρη κλεψυδρα. Εχω αρχισει να πιστευω οτι απλα εκει θα μεινεο χαλαρο δερμα
Dakonblackblade Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 40 λεπτά πριν, Mighty-apple είπε Ας πω για αλληνια φορα τον πονο μου.. παω 2 μηνες cf, εχω ακουσει οτι εχω χασει βαρος απο ολους, κατο βλεπω στη ζυγαρια αλλα βασικα το νιωθω στα ρουχα μου. Ομως το σωμα μου δεν ξερω κατα ποσο εχει φτιαξει. Δεν ασχολιομουν και ποτε για να θυμαμαι πως ηταν αλλα δεν μαρεσει. Βασικα εχω δυνατα ποδια, ειδικα γαμπες. Πλατη εχω ανοιχτη που λενε. Αλλα στην κοιλια το χαος. Καπως παει να στενεψει οπως παμε απο ωμους προς μεση αλλα μετα ξανανοιγει λογω σωσσιβιου, σαν μια μικρη κλεψυδρα. Εχω αρχισει να πιστευω οτι απλα εκει θα μεινεο χαλαρο δερμα Θα σου πω ένα μυστικό που δεν το λένε πολλοί . Είναι αλήθεια όμως, η μεγαλύτερη αλήθεια στο φιτνες. Τα βλέπεις όλα αυτά τα κορμιά, τους γαμάτους και τις καυλίτσες? Το κάνουν με προσήλωση τουλάχιστον 3 χρόνια. Χαλάρωσε. Χέσε τον καθρέφτη. Δες ζυγαριά-μεζούρα και επιδόσεις. Τα λέμε σε 3 χρονάκια 4
Mighty-apple Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε Θα σου πω ένα μυστικό που δεν το λένε πολλοί . Είναι αλήθεια όμως, η μεγαλύτερη αλήθεια στο φιτνες. Τα βλέπεις όλα αυτά τα κορμιά, τους γαμάτους και τις καυλίτσες? Το κάνουν με προσήλωση τουλάχιστον 3 χρόνια. Χαλάρωσε. Χέσε τον καθρέφτη. Δες ζυγαριά-μεζούρα και επιδόσεις. Τα λέμε σε 3 χρονάκια Δεν βιαζομαι, απλα ελπιζω να αλλαξει αυτο. Η προπονηση μαρεσει πολυ. Βασικα μαρεσει που καπως δοκιμαζω τις αντοχες μου και που εχω γινει καπως πιο ευκυγιστος. Ο προπονητης μ ειπε οτι το σωμα μ εχει αρχισει να σμιλευεο βεβαια ισως ειναο κ στην πολιτικη του μερους σμνα σου λενε καλα κογια. Σε 2 χρονια παω φανταρος πραγματικα τρεμω στην ιδεα οτι μπορει να παχυνω χωρια του οτι θα με κρατησει μακρια απο το γυμναστηριο για τοσους μηνες.
JcD Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, CallMeRp είπε Εχει αποτελεσμα οπως λενε τα διαφορα σάιτς; Με ειχε ψησει ο κολλητος κ ποτε δεν το ξεκινησα.Επισης ,ειχα ρωτησει γιατρο στο υγεια και μου ειχε πει μακρια - χωρις να το τεκμηριωσει.Ολες τις πολυβιταμινες ,cla,καρνιτινη κτλ τα θεωρει αχρηστα - τουλάχιστον για μένα.So λιγο μπερδεμα διοτι το ιντερνετ αλλα λεει.Τωρα θα μου πει καποιος ποιον εμπιστευεσαι;Τον γιατρο ή το ιντερνετ;Ελα ντε. Στον γιατρο σου πιθανότατα ειναι άχρηστα, σε εναν ενεργό άνθρωπό που αθλείται καποια συμπληρώματα είναι χρήσιμα. Σκοπός των περισσότερων συμπληρωμάτων είναι η αναπλήρωση και η συμπλήρωση των χαμένων από την άσκηση στοιχείων. "Παρενέργεια" αυτού ειναι η υποτίθεται αύξηση της αθλητικής απόδοσης, η γρήγορη επαναφορά κλπ Όσων αφορά το πρώτο κομμάτι δουλεύουν, όσων αφορά την βελτίωση της αθλητικής απόδοσης και τις λοιπες υποσχέσεις πολλά είναι υπό έρευνα ακόμα, ιδιαίτερα οι βιταμίνες. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2019 από JcD 1
mic2mic Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, CallMeRp είπε Επισης ,ειχα ρωτησει γιατρο στο υγεια και μου ειχε πει μακρια - χωρις να το τεκμηριωσει.Ολες τις πολυβιταμινες ,cla,καρνιτινη κτλ τα θεωρει αχρηστα - τουλάχιστον για μένα.So λιγο μπερδεμα διοτι το ιντερνετ αλλα λεει.Τωρα θα μου πει καποιος ποιον εμπιστευεσαι;Τον γιατρο ή το ιντερνετ;Ελα ντε. Την ώρα που ρωτάς τον γιατρό αν κάνει δουλειά πχ το CLA, ρώτα τον και τί σημαίνουν τα αρχικά CLA και τί υποτίθεται ότι κάνει αυτό το συμπλήρωμα. Όχι τίποτα άλλο, για να δεις αν ξέρει τί λέει ή αν απλά μιλάει για να πει κάτι. Όπως κάνουν οι περισσότεροι γιατροί σε θέματα που είναι άσχετοι. Φυσικά στον συγκεκριμένο τομέα συνήθως πέφτουν μέσα ακόμα και οι άσχετοι, επειδή το 95% των συμπληρωμάτων είναι εντελώς άχρηστα. Και βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εμπιστευτείς "το ίντερνετ", όπου κατά μέσο όρο η ασχετίλα είναι 100 φορές μεγαλύτερη. Ούτε ότι πρέπει να εμπιστευτείς τον Μπάμπη τον Σφίχτη και τον Γιάννη τον Κορμιά που έχουν κατέβει και σε αγώνες. Βασικά πρέπει να μάθεις να αξιολογείς μόνος σου πληροφορίες που παίρνεις από συγκεκριμένα άτομα και συγκεκριμένα sites τα οποία εμπιστεύεσαι επειδή έχεις σχηματίσει την γνώμη ότι ξέρουν τί λένε και δεν μιλάνε μόνο για να πουν κάτι, ούτε γενικεύουν την προσωπκή τους εμπειρία. Είναι τόσο τεράστια η αγορά σήμερα και υπάρχει τέτοιο πλήθος πληροφοριών, που αν δεν μάθεις να αξιολογείς μόνος σου αυτά που ακούς και διαβάζεις, και μετά να τα επαναξιολογείς ύστερα από δοκιμή, τότε θα κάνεις πράγματα λίγο-πολύ στην τύχη. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις