Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, bilya είπε

έχουμε διαβάσει τοσα ποτέ δεν ξέρεις 😁😁

Οσο για αυτο θα σου δωσω ενα δικιο ισχύει. :P 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mic2mic είπε

Οι κανόνες για τα τεντωμένα χέρια υπάρχουν για να διασφαλιστεί ότι ο αθλητής δεν κάνει καθόλου clean & press. Παλιά το clean & press ("ντεβελοπέ") ήταν Ολυμπιακό αγώνισμα αλλά οι περισσότεροι, για να σηκώσουν μεγαλύτερο βάρος, έγερναν πολύ πίσω οπότε δούλευε περισσότερο το στήθος απ'ότι οι ώμοι. Σε κάποια φάση κρίθηκε ότι ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνο αν ο αθλητής χάσει τα κιλά να πέσει πάνω του η μπάρα, οπότε το κατάργησαν.

001.jpg

Η σωστή εκτέλεση απο τον Jello  στο 25.10

Και στο 36.00 το τέλειο τραγούδι για να ανεβάσεις κιλά στο γυμναστήριο.

Επεξ/σία από OneWaySystem
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ADHD είπε

Ουτε καν, γατακι.

Φίλε μου η άρση βαρών θέλει τεράστια εκρηκτικοτητα. Και οι τύποι που κάνουν powerlifting έχουν μηδέν.... 

• Like 1
Δημοσ.

Συνεχίζουν τα δυνατά αποτελέσματα, είπα να κάνω ένα update / σούμα ακόμα (παρόλο που έβαλα photos πρόσφατα). 3-4 πράματα είναι πολύ βασικά για όποιον θέλει να δει results και θέλω να τα ξαναπώ. Εγώ είχα ξεχάσει τα βασικά, και νομίζω είναι πολύ εύκολο να τα ξεχάσεις ειδικά όταν μπλέκουμε με πολύ internet και συζητάμε τρισέλιδα για έρευνες και λεπτομέρειες που σε γενικές γραμμές δεν έχουν πολύ σημασία, απλά αποπροσανατολίζουν

• Θέλει πολύ πρωτεΐνη. Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ όταν ανεβάζω την πρωτεΐνη σωστά αλλάζουν πολύ τα results. Για εμένα που είμαι 84 κιλά, καταναλώνω 275γ πρωτεΐνη την ημέρα, δηλαδή βάρος σε κιλά x 3.3. Αυτά του στυλ την παραπάνω πρωτεΐνη την κατουράς κτλ, σε εμένα δεν τα βλέπω.
  • Η πρωτεΐνη μοιράζεται σε 4 γεύματα την μέρα (τουλάχιστον). Ίσως 6 είναι καλύτερα, δεν θα δοκίμασω, αλλά σίγουρα σε λιγότερο από 4 που έκανα εγώ είναι χειρότερα.
  • Αποφεύγουμε isolation ασκήσεις σε μέσο επίπεδο (όπως είναι το δικό μου). Για πιο προχωρημένους ίσως χρειάζονται dunno, αλλά για εμένα έχουν χαμηλό κέρδος ανάλογα με το χρόνο που ξοδεύεται. Κυρίως πολύ-αρθρικές ασκήσεις και με ελεύθερα βάρη. Επαναλήψεις 5-7. Κάποιο πρόγραμμα όπως το 5x5 πιστεύω θα έδινε τα καλύτερα αποτελέσματα, αλλά προσοχή στην μέση, όχι ακρότητες. Όπως είπα εγώ κάνω μόνο overhead press, squat, bench press, rows, leg curls + κοιλιακοί ραχιαίοι γάμπες . Αυτά. 
  • Πάντα παλεύουμε για το κάτι παραπάνω είτε παραπάνω κιλά είτε παραπάνω reps, είτε παραπάνω sets, είτε ένα drop set ακόμα η ένα super set ακόμα. Όταν σταματάμε να παλεύουμε, σταματάει και το σώμα να ανταποκρίνεται και μένει τελείως στάσιμο, απλά καίμε θερμίδες. 
  • 3 φορές την εβδομάδα είναι λίγες, κάπου 4 είναι just right, 5 φορές κάνω εγώ, πάνω από 5 δεν βλέπω τον λόγο. 

Το δύσκολο του θέματος είναι ότι θέλει όλα τα παραπάνω. Πολύ άσκηση χωρίς πρωτεΐνη = no results, 5 φορές την εβδομάδα, αλλά χωρίς πίεση = no results, ktl

Έκανα πλάτη σήμερα και έχω photos με pump. Είμαι ευχαριστημένος με το progress και θα συνεχίσω με την ίδια νοοτροπία. 

bugSIha.png

XOakkb2.png

• Like 9
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, alex_000 είπε

Για εμένα που είμαι 84 κιλά, καταναλώνω 275γ πρωτεΐνη την ημέρα, δηλαδή βάρος σε κιλά x 3.3. Αυτά του στυλ την παραπάνω πρωτεΐνη την κατουράς κτλ, σε εμένα δεν τα βλέπω.

Διαολε πρεπει να μην εχω φαει 275γ πρωτεινη σε μια μερα ολη μου την ζωη αχαχαχα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, alex_000 είπε

Συνεχίζουν τα δυνατά αποτελέσματα, είπα να κάνω ένα update / σούμα ακόμα (παρόλο που έβαλα photos πρόσφατα). 3-4 πράματα είναι πολύ βασικά για όποιον θέλει να δει results και θέλω να τα ξαναπώ. Εγώ είχα ξεχάσει τα βασικά, και νομίζω είναι πολύ εύκολο να τα ξεχάσεις ειδικά όταν μπλέκουμε με πολύ internet και συζητάμε τρισέλιδα για έρευνες και λεπτομέρειες που σε γενικές γραμμές δεν έχουν πολύ σημασία, απλά αποπροσανατολίζουν

• Θέλει πολύ πρωτεΐνη. Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ όταν ανεβάζω την πρωτεΐνη σωστά αλλάζουν πολύ τα results. Για εμένα που είμαι 84 κιλά, καταναλώνω 275γ πρωτεΐνη την ημέρα, δηλαδή βάρος σε κιλά x 3.3. Αυτά του στυλ την παραπάνω πρωτεΐνη την κατουράς κτλ, σε εμένα δεν τα βλέπω.
  • Η πρωτεΐνη μοιράζεται σε 4 γεύματα την μέρα (τουλάχιστον). Ίσως 6 είναι καλύτερα, δεν θα δοκίμασω, αλλά σίγουρα σε λιγότερο από 4 που έκανα εγώ είναι χειρότερα.
  • Αποφεύγουμε isolation ασκήσεις σε μέσο επίπεδο (όπως είναι το δικό μου). Για πιο προχωρημένους ίσως χρειάζονται dunno, αλλά για εμένα έχουν χαμηλό κέρδος ανάλογα με το χρόνο που ξοδεύεται. Κυρίως πολύ-αρθρικές ασκήσεις και με ελεύθερα βάρη. Επαναλήψεις 5-7. Κάποιο πρόγραμμα όπως το 5x5 πιστεύω θα έδινε τα καλύτερα αποτελέσματα, αλλά προσοχή στην μέση, όχι ακρότητες. Όπως είπα εγώ κάνω μόνο overhead press, squat, bench press, rows, leg curls + κοιλιακοί ραχιαίοι γάμπες . Αυτά. 
  • Πάντα παλεύουμε για το κάτι παραπάνω είτε παραπάνω κιλά είτε παραπάνω reps, είτε παραπάνω sets, είτε ένα drop set ακόμα η ένα super set ακόμα. Όταν σταματάμε να παλεύουμε, σταματάει και το σώμα να ανταποκρίνεται και μένει τελείως στάσιμο, απλά καίμε θερμίδες. 
  • 3 φορές την εβδομάδα είναι λίγες, κάπου 4 είναι just right, 5 φορές κάνω εγώ, πάνω από 5 δεν βλέπω τον λόγο. 

Το δύσκολο του θέματος είναι ότι θέλει όλα τα παραπάνω. Πολύ άσκηση χωρίς πρωτεΐνη = no results, 5 φορές την εβδομάδα, αλλά χωρίς πίεση = no results, ktl

Έκανα πλάτη σήμερα και έχω photos με pump. Είμαι ευχαριστημένος με το progress και θα συνεχίσω με την ίδια νοοτροπία. 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

bugSIha.png

XOakkb2.png

Alex μηπως ειναι χαλασμενη η ζυγαρια σου ρε φιλε ?χαχαχα

84,5 ειμαι εγω τωρα  και εσυ εισαι πιο ψηλος απο μενα.

Στην προπονηση οποιος θελει να γυμναστει και δεν κοροιδευει τον εαυτο του  τα παει καλα .Στην διατροφη ειναι που αποτυγχανει η συντριπτικη πλειοψηφια .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fotis13 είπε

Alex μηπως ειναι χαλασμενη η ζυγαρια σου ρε φιλε ?χαχαχα

84,5 ειμαι εγω τωρα  και εσυ εισαι ποιο ψηλος απο μενα.

Στην προπονηση οποιος θελει να γυμναστει και δεν κοροιδευει τον ευατο του  τα παει καλα .Στην διατροφη ειναι που αποτυγχανει η συντριπτικη πλειοψηφια .

An κατάλαβα καλά σου φαίνονται λίγα τα κιλά? Εσύ είσαι πιο τουμπανος ρε!

Θυμάμαι όταν πήγα έκανα προπόνηση με τον Μαους νομίζω μου έλεγε ότι φαίνομαι παραπάνω κιλά από ότι είμαι, ίσως έχω ελαφρύ σκελετό dunno.

9 λεπτά πριν, tornado12 είπε

Διαολε πρεπει να μην εχω φαει 275γ πρωτεινη σε μια μερα ολη μου την ζωη αχαχαχα

Εξαρτάται και από το βάρος σου. Ξεκίνα τουλάχιστον με 2x βάρος και ανέβαζε σιγά σιγά και σταθερά. 

Πάντως τα 100 από τα 275 γραμμάρια είναι από 1.5 lt γάλα + 2 σκουπ από συμπλήρωμα δεν είναι καν φαγητό. Δεν είναι τόσο δύσκολο..

Δημοσ.

Αλεξ τουμπανιαρη οταν κάναμε μαζι προπόνηση πόσα κιλα ήσουν ? Τωρα σε βλέπω πολυ πιο καλό πάντως και πέρα απο την πλάτη εγω βλέπω τεράστιο πρήξιμο και στους ώμους !

Επίσης δοκίμασε να σπάσεις τα 275 γραμμάρια σε 6 γεύματα απο 45 δλδ περίπου το καθένα και θα δεις ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, θα με θυμηθείς ..

Εύγε.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε

Αλεξ τουμπανιαρη οταν κάναμε μαζι προπόνηση πόσα κιλα ήσουν ? Τωρα σε βλέπω πολυ πιο καλό πάντως και πέρα απο την πλάτη εγω βλέπω τεράστιο πρήξιμο και στους ώμους !

Επίσης δοκίμασε να σπάσεις τα 275 γραμμάρια σε 6 γεύματα απο 45 δλδ περίπου το καθένα και θα δεις ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, θα με θυμηθείς ..

Εύγε.

Thanks. Όταν με είδες ήμουν 82.5.

Ειλικρινά σε πιστεύω 100% ότι είναι καλύτερα τα 6 γεύματα αλλά δεν έχω κουράγιο ρε φίλε. Και από τα 4 που κάνω τα δύο είναι γάλα με πρωτεΐνη, για αυτό έχω χρόνο με δουλειές κτλ (αλλά κατεβάζω κάτι μισολιτρα)

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, alex_000 είπε

Thanks. Όταν με είδες ήμουν 82.5.

Ειλικρινά σε πιστεύω 100% ότι είναι καλύτερα τα 6 γεύματα αλλά δεν έχω κουράγιο ρε φίλε. Και από τα 4 που κάνω τα δύο είναι γάλα με πρωτεΐνη, για αυτό έχω χρόνο με δουλειές κτλ (αλλά κατεβάζω κάτι μισολιτρα)

Ισχυει αυτο που λες στον Φώτη , θυμάμαι σε εκανα τουλάχιστον 5 κιλα πανω απο αυτα που ησουν και εμένα το ματι μου ειναι ζυγαριά σπάνια πέφτω εξω !

Καλά όντως ειναι πολυ δυσκολο να βρεις χρόνο να κανεις 6 γεύματα σωστά, και τα 4 που καταφέρνεις ήρωας εισαι !

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι παιδαράς είναι αυτός 21 χρονών. Ελπίζω να βρεί μια ωραία δυνατή γυναίκα να αναπαραχθεί να δυναμώσει το γονίδιο

#beautifulreps

Επεξ/σία από Dakonblackblade
  • Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, alex_000 είπε

An κατάλαβα καλά σου φαίνονται λίγα τα κιλά? Εσύ είσαι πιο τουμπανος ρε!

Θυμάμαι όταν πήγα έκανα προπόνηση με τον Μαους νομίζω μου έλεγε ότι φαίνομαι παραπάνω κιλά από ότι είμαι, ίσως έχω ελαφρύ σκελετό dunno.

Ναι φαινεσαι αρκετα παραπανω  σαν σωματοτυπος και ογκος θα σε εκανα 88-90 .Αλλα το ματι ξεγελαει καμμια φορα .Εφοσον  εχεις τσεκαριστει σε 2 διαφορετικες ζυγαριες  ολα καλα χαχα .

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...