Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, j0hnn1e είπε Πάντα απορούσα αλλά ποτέ δεν το έψαξα, το grip (παλάμες να κοιτάζουν προς τα έξω vs προς το σώμα) έχει σημαντική διαφορά; Μια μέσα μια έξω είναι πιο σταθερή η λαβή
bilya Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, telis είπε Εχεις καλύτερο γκριπ αλλά κοίτα τι μπορεί να συμβεί.... mixed grip κάνει οχι underhand
telis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, bilya είπε mixed grip κάνει οχι underhand Ναι. Και παθαίνει ριξη στο χέρι που κοιτάζει όπως λες
bilya Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, telis είπε Ναι. Και παθαίνει ριξη στο χέρι που κοιτάζει όπως λες ναι δεν διαφωνώ αλλα αν deadliftareis με underhand grip το τελευταίο που θα πάθεις ειναι να τραυματίσεις τα δικέφαλα.
j0hnn1e Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χμμμμ. I have to reconsider then... Κωπηλατική με βολεύει με overhand, άρσεις τόσο καιρό έκανα με underhand.. Ευτυχώς που παίζω με "παιδικά" κιλά. Όσο ζεις μαθαίνεις, ευχαριστω! Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2019 από j0hnn1e
bilya Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, j0hnn1e είπε Χμμμμ. I have to reconsider then... Κωπηλατική με βολεύει με overhand, άρσεις τόσο καιρό έκανα με underhand.. Ευτυχώς που παίζω με "παιδικά" κιλά. Όσο ζεις μαθαίνεις, ευχαριστω! καλά πως το κατάφερες αυτό ? απλά το επικίνδυνο με το underhand είναι ότι το momentum των χεριών είναι να κάνουν curl κ οχι να μείνουν σταθερά. Δλδ απο μονα τους τα δικέφαλα θα προσπαθήσουν να κάνουν curl όταν δυσκολευτείς οπότε αμέσως χάνεις κάθε ισορροπία κ στάση σώματος.
evabb Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, παπι είπε Να αλλαξεις αντρα. εχει αλλα καλα που δεν προκεται να τα βρω σε αλλον και μην παει το μυαλο σου στο πονηρο. 😋
Ntinaras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Χτες καταφερα και εσπασα το pb μου στα deadlift και εφτασα (με λιγο ζορι) στα 100kg με wrist straps προφανως Το περιεργο ειναι οτι σημερα δεν αισθανομαι καμια αναπηρια στη μεση 1 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 42 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Χτες καταφερα και εσπασα το pb μου στα deadlift και εφτασα (με λιγο ζορι) στα 100kg με wrist straps προφανως Το περιεργο ειναι οτι σημερα δεν αισθανομαι καμια αναπηρια στη μεση Δεν εχεις λόγο να νοιώθεις αναπηρια επειδη εκανες Pb Well done. Προσπάθησε να δυναμώσεις το γκριπ σου και μην χρησιμοποιεις στραπς. ΔΟκιμασε hook grip 1
Dakonblackblade Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Ntinaras είπε Χτες καταφερα και εσπασα το pb μου στα deadlift και εφτασα (με λιγο ζορι) στα 100kg με wrist straps προφανως Το περιεργο ειναι οτι σημερα δεν αισθανομαι καμια αναπηρια στη μεση Πες, δεν είναι η πιο ωραία άσκηση? Δε νιώθεις μιά αίσθηση achievement? 1
j0hnn1e Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Μιας και πέρασα απο εδώ σήμερα, ας ρωτήσω. Κανένα high rep upper / lower split υπάρχει; Εδώ και αρκετά χρόνια αλλάζω μεταξύ upper/lower και 5x5 (στο οποίο είμαι τώρα και βαράω plateu μέσα σε 2-3 βδομάδες δυστυχώς, δεν υπάρχει και spotter/partner οπότε δεν μπορώ να πιεστώ όσο θέλω). Η δουλειά είναι απαιτητική και δεν πάω για PΒ σε κάθε προπόνηση (δεν έχω την ψυχολογική διάθεση για αυτό), κάθε άλλο απλά για να μην καταντήσω μια γλυκοπατάτα του καναπέ.
Dakonblackblade Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κάνεις το 5χ5 , 3χ5 και ανεβάζεις λίγο τα κιλά και επειδή σου αρέσει το upper lower , κατεβάζεις αγοράζεις το 5/3/1 και το beyond 5/3/1 χρησιμοποιείς το xcel, διαλέγεις ένα template και ξέρεις τι προπόνηση θα κάνεις για τον επόμενο χρόνο. 5/3/1 όταν θα σου γράφω θα βάζεις εκείνη τη μέρα ότι λέει το xcel. Low Day 1: Squat: 5/3/1 +3x5 την πρώτη πεντάρα του μήνα. Stiff legged Deadlift 5x8 (1-2 reps before failure) Abs (κάνε ότι άσκηση θες για κοιλιακούς) Γάμπες (ότι θες ) Upper Day 1: Bench Press: 5/3/1 + 3x5 την πρώτη πεντάρα του μήνα Κωπηλατική με μπάρα 5χ8 (1-2 reps before failure) Βυθίσεις ή Επικλινή (με αλτήρες ή μπάρα , ότι σου αρέσει) 5χ8 (1-2 reps before failure) Δικέφαλοι ότι θες άσκηση απομόνωσης Low Day 2 Deadlift 5/3/1 + 3x3 την πρώτη 5άρα του μήνα Squat 5x5 με την πρώτη 5άρα του μήνα 25 λεπτά διάδρομο χαλαρό τρέξιμο ή εντονο βάδην (όχι ένταση ) Upper Day 2 Overhead Press : 5/3/1 +3x5 την πρώτη 5άρα του μήνα Chin ups or Pull ups or Lat pull downs 5x8 (2 reps before failure , πρόσθεσε βάρος στα bodyweight) Bench Press: 5x8 (1-2 reps before failure) Τρικέφαλοι ότι θες άσκηση απομόνωσης Και αν μπορείς να κάνεις έλξεις, πρόσθεσε 1-2 επαναλήψεις ανάμεσα στα σετς σε όλες τις μέρες. Απλά να μη σε κουράζουν. Στις εβδομάδες ξεκούρασης κάνε τα μισά Άντε καλορίζικο, πρόγραμμα για 1 χρόνο σου έβγαλα. Εννοείται πρέπει να γράφεις τα κιλά παντού για να ξέρεις ότι δεν τεμπελιάζεις. Υπνος Θερμίδες Νερό Πρωτείνη Κρεατίνη Καφείνη Αγόρασε ζώνη (αν δεν έχεις απλά ταλαιπωρήσαι στο 5χ5 ) και παπούτσια. Wendler 5-3-1 v1.3.xls Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2019 από Dakonblackblade
4saken Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Καλημερες!Σε Push/Pull/Legs μπορω να βαλω τα Legs αναμεσα σε Push και Pull, για περισσοτερη ξεκουραση του ανω κορμου?
Dakonblackblade Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Ναι, αλλά συνήθως τα Legs όταν βαρύνουν τα πράγματα είναι τα πιο ζόρικα. 1
yannis27gr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Το δοκίμασα αλλά πράγματι όταν κουραστεί το ΚΝΣ η προπόνηση ποδιών γίνεται ανυπόφορη. Εμένα με βόλεψε περισσότερο να ξεκινώ με πόδια, μετά Push και στο τέλος Pull που φαίνεται ότι είναι το δυνατό μου σημείο οπότε και μπορώ να αποδώσω πολύ καλά παρόλου που είμαι αρκετά κουρασμένος αφού έχει προηγηθεί 40λεπτη προπόνηση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις