Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, sndev είπε

αν μπορεις να τα παρεις απο φαγητο το κάνεις. το φαγητό σου προσφέρει και άλλα πράγματα απαραίτητα για τον οργανισμό   όπως βιταμίνες ιχνοστοιχεία ίνες. αν τωρα δε μπορείς κ σου ειναι τοοοσο δυσκολο πάρε τα αντίστοιχα σε σκουπ πρωτεινης αλλα χανεις ολα τα υπόλοιπα κ δεν ειναι καλο. εγω στη θεση σου θα πρόσθετα το κοτοπουλάκι κ αντι για κρέμες που το κανεις για γευση θα κούμπωνα στη θεση του σκουπ πρωτεινης με γευση ξερω γω σοκολάτα μπανάνα. 

να σου πω μια λυση που εκανα καποια στιγμη στη δουλεια? κυριακη εφτιαχνα 2 -3 στηθοι κοτοπουλο κ εβραζα κ 2-3ς μεγάλες πατάτες.  τα αφηνα να κρυωσουν κ τα κοβα τετραγωνάκια σαν κρουτον σε μεγεθος το κοτοπουλο.τη πατατα χοντρες φετες.  επερνα ποτηράκια πλαστικά του καφέ απο τα μακρο που χει κάπως πιο μεγάλα που πίνουμε το φρεντο εσπρέσο καπουτσινο κτλ κ έβαζα μεσα 150-180 γρ κοτόπουλο που ειχα κόψει. απο πανω έβαζα μια μεγάλη κουταλια η 2 γιαουρτι με λιγο μουστάρδα κ απο πάνω 150-200 γρ βραστή πατάτα. έκλεινα το καπάκι του καφε κ το παιρνα γραφειο.. σε μεγεθος ειναι πολυ μικρο  οσο το ποτηρι του καφε. τρωγετε κρύο αποθηκεύετε 4-5 μέρες στο ψυγείο κ είναι κ ελεγχόμενο κ γευστικό.. απλα το βαζεις σε ενα πιατακι κ τα ανακατευεις την ωρα που θα φας  

Πφφφφ ερασιτέχνη. Θα πετάξω εδώ την συλλογή μου από ταπερ και θα γουρλωσετε όλοι τα μάτια. 

Επεξ/σία από evabb
  • Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, frozex είπε

Σας αρέσει το μεβγαλ; το πήρα τότε που έψαχνα γιαούρτι να προσθέσω στην διατροφή μου. Παίζει να ήταν το χειρότερο που δοκίμασα ποτέ (το γάλα μεβγαλ μου αρέσει). είχε μια υφή λες και φτιάχτηκε με σκόνη που δεν διαλύθηκε ποτέ, γεύση χώμα,  μπορεί να έτυχα εγώ σε πάρα πολύ κακιά παρτίδα αλλά δεν θα το ξαναπάρω. Πιο πολύ από όλα μου άρεσε το νεογαλ και το φάγε (για στραγγιστά μιλάω)

Απο στραγγιστά έχουμε πληθώρα επιλογών.Το μόνο σίγουρο.Απο Σταμου ,Φαγε,ΚριΚρι μεχρι κ τα πιο οικονομικα Γαλπο,Αβ,Μασούτης και σια.

Γευστικα ψηφιζω Σταμου.Ειδάλλως παω σε κρικρι ή και ΑΒ(ξερει κανεις απο ποιον τα προμηθευεται;)

• Moderators
Δημοσ.

Μετα απο μια βδομαδα αρρωστιας σημερα εκανα Murph 

1600m τρέξιμο

100 pull ups

200 push ups

300 air squats (χωρις κιλα δηλαδη)

1600m τρέξιμο

Τα pull ups/push ups/ squats έγιναν σε 5 set απο 20/40/60 αντίστοιχα. χρόνος 44.10. Τώρα δεν μπορώ να κουνηθω :D

• Like 6
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Μετα απο μια βδομαδα αρρωστιας σημερα εκανα Murph 

1600m τρέξιμο

100 pull ups

200 push ups

300 air squats (χωρις κιλα δηλαδη)

1600m τρέξιμο

Τα pull ups/push ups/ squats έγιναν σε 5 set απο 20/40/60 αντίστοιχα. χρόνος 44.10. Τώρα δεν μπορώ να κουνηθω :D

γιατι αραγε; 😋

τι ειδους χερια εχεις και κανεις 100 pull ups;

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, evabb είπε

γιατι αραγε; 😋

τι ειδους χερια εχεις και κανεις 100 pull ups;

big ones :P

Δεν έχει να κανει με τα χέρια, επίσης έκανα butterfly και οχι strict. Γενικά το σώμα σου προσαρμόζεται σε αυτό που κάνεις οπότε μη σου φαίνεται κάτι ακατόρθωτο ή εξωπραγματικό. Γινόμαστε καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε συνέχεια για αυτο και το να αλλάζεις ασκήσεις καθε 2 μήνες ειναι το λιγότερο ηλίθιο. 

Οσο για τα χέρια που ρώτησες και δεν προσέχω καν την διατροφή και δεν κοιμάμαι καλα ολο το καλοκαίρι

Spoiler

70161086_501324347092881_7813626593347108864_n.jpg.5c05b4b80ed8a94b7fc3ddd4e99e54a2.jpg

Επεξ/σία από Spect~
  • Like 9
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Spect~ είπε

big ones :P

Δεν έχει να κανει με τα χέρια, επίσης έκανα butterfly και οχι strict. Γενικά το σώμα σου προσαρμόζεται σε αυτό που κάνεις οπότε μη σου φαίνεται κάτι ακατόρθωτο ή εξωπραγματικό. Γινόμαστε καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε συνέχεια για αυτο και το να αλλάζεις ασκήσεις καθε 2 μήνες ειναι το λιγότερο ηλίθιο. 

Οσο για τα χέρια που ρώτησες και δεν προσέχω καν την διατροφή και δεν κοιμάμαι καλα ολο το καλοκαίρι

Απόκρυψη περιεχομένων

70161086_501324347092881_7813626593347108864_n.jpg.5c05b4b80ed8a94b7fc3ddd4e99e54a2.jpg

τι μπορω να κανω για να ψησω τον αντρα μου να ξεκινησει γυμναστηριο;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, evabb είπε

Έχεις δει την Λυσιστράτη;

• Moderators
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, evabb είπε

Βασικά τίποτα. Αν κάποιος δεν βρει μόνος του λόγο για να πηγαίνει είναι μαθηματικά σίγουρο ότι μετά από λίγο θα σταματήσουν αν ξεκινήσουν πότε.

Πες ότι σου την πέφτουν μήπως έρθει για να μαρκάρει την περιοχή 😋

• Like 3
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, mic2mic είπε

Έχεις δει την Λυσιστράτη;

δεν θα αντεξω εγω, αστο

43 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Βασικά τίποτα. Αν κάποιος δεν βρει μόνος του λόγο για να πηγαίνει είναι μαθηματικά σίγουρο ότι μετά από λίγο θα σταματήσουν αν ξεκινήσουν πότε.

Πες ότι σου την πέφτουν μήπως έρθει για να μαρκάρει την περιοχή 😋

Μου την πεφτουν και το ξερει. Δεν ιδρωνει το αφτι του γιατι ξερει οτι μπορω να τους διωξω μονη μου. god daaaaamn

Δημοσ.
4 ώρες πριν, evabb είπε

Να αλλαξεις αντρα.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Dakonblackblade είπε

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΒΙΝΤΕΟ. 

Καιρό είχα να δώ τόσο καλό βίντεο για το Deadlift. Όλα τα λάθη και πως να διορθωθούν 

Ωραίο. Το μόνο που δεν αναφέρει, παρόλο που το κάνει σωστά σε όλες τις επαναλήψεις, είναι ότι το κεφάλι δεν κοιτάζει ψηλά, αλλά ο αυχένας είναι σε ευθεία με την σπονδυλική στήλη. 

Δημοσ.
11 hours ago, Dakonblackblade said:

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΒΙΝΤΕΟ. 

Καιρό είχα να δώ τόσο καλό βίντεο για το Deadlift. Όλα τα λάθη και πως να διορθωθούν 

Πάντα απορούσα αλλά ποτέ δεν το έψαξα, το grip (παλάμες να κοιτάζουν προς τα έξω vs προς το σώμα) έχει σημαντική διαφορά; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, j0hnn1e είπε

Πάντα απορούσα αλλά ποτέ δεν το έψαξα, το grip (παλάμες να κοιτάζουν προς τα έξω vs προς το σώμα) έχει σημαντική διαφορά; 

Εχεις καλύτερο γκριπ αλλά κοίτα τι μπορεί να συμβεί.... 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, j0hnn1e είπε

φυσικά κ έχει.  Γενικά για τις λαβές παρακάτω.

αν κάνεις mixed grip η μπάρα "λοκαρει" κ δεν γλιστράει

overhand (με τις παλάμες απο πανω): είναι πιο δύσκολη λαβή. Προϋποθέτει καλό grip κ δυνατούς πήχεις.

underhand : εινα δύσκολο εως απίθανο να έχεις σωστή τοποθέτηση του σώματος.

προσωπικά overhand με straps προτιμώ

Επεξ/σία από bilya
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...