Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 34 λεπτά πριν, evabb είπε το αναποδο του anti-fitness? να αρχισω να βαζω κι εγω φαγητα για motivation? χαχα ..αμε ,να μαθουμε και καμια συνταγη
Musclemar Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, yannis27gr είπε Έχει πλάκα που ο Arnold το γύρισε στη χορτοφαγική διατροφή. Χωρίς να αμφιβάλλω για τα οφέλη μιας τέτοιας επιλογής ειδικά στην ηλικία που είναι, αμφιβάλλω αν η επιλογή έγινε με καθαρά κριτήρια υγείας ή εμπορικά και τσιμπάει μπριζολίτσες στα κρυφά. Νομίζω μείωσε τα κρεατικά, δεν τα έκοψε εντελώς, και αύξησε τα χορτοφαγικά. Αφού πίνει πρωτείνη ορού γάλακτος πάει να πει οτι δεν έκοψε ούτε τα γαλακτοκομικά εντελώς. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2019 από Musclemar
wizzy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 16/9/2019 στις 2:12 ΜΜ, wizzy είπε Thanks man. Το εκτιμώ. Edit: Κι επειδή είναι πάντα χρήσιμο να δηλώνουμε τους στόχους μας, για να τους εμπεδώνουμε κι εμείς οι ίδιοι, έχουμε και λέμε: Στόχος 1 - Διάρκεια διαστήματος τακτικών προπονήσεων: Την προηγούμενη φορά είχα καταφέρει να κάνω είκοσι (20) συνεχόμενες εβδομάδες προπονήσεων, πριν να διακόψω για τις διακοπές του Αυγούστου. Αυτή τη φορά και με δεδομένο ότι οι διακοπές των Χριστουγέννων/Πρωτοχρονιάς "αργούν", θέλω να αυξήσω αυτό το διάστημα σε είκοσι οκτώ (28) εβδομάδες. Επιγραμματικά, είναι έξι + έξι εβδομάδες η φάση "base" (στην οποία θα βελτιώσω τη φυσική μου κατάσταση), μετά είναι οκτώ εβδομάδες η φάση "build" (στην οποία θα "πατήσω" πάνω στη βελτιωμένη φυσική κατάσταση για να βελτιώσω την απόδοσή μου σε κάθε προπόνηση) και οκτώ εβδομάδες η φάση "specialty" (στην οποία θα "εξεικευθώ" σε συγκεκριμένες συνθήκες ποδηλασίας). Την προηγούμενη φορά οι προπονήσεις της φάσης "specialty" - για διάφορους λόγους - πήγαν από μη τακτικές σε σποραδικές, λόγω άλλων θεμάτων, οπότε και τις διέκοψα εντελώς. Εννοείται ότι η φάση "specialty" είναι πρακτικά ανεξάντλητη, διότι όταν τελειώσω την αρχική επιλογή μου (π.χ. climbing), μπορώ να επιλέξω άλλη "εξειδίκευση" (π.χ. 40χλμ ΤΤ) και γενικά, μέχρι να τελειώσει η ετήσια συνδρομή μου στο software να επιλέγω όποια "εξειδίκευση" θέλω. Όμως, "baby steps". Ας ολοκληρώσω επιτυχώς τις είκοσι οκτώ πρώτες εβδομάδες και βλέπουμε. Στόχος 2 - Αύξηση του FTP: Θέλω σε κάθε FTP test να αυξάνω τα Watts που αποδίδω. Δεν μπορώ να προσδιορίσω αριθμητικά την αύξηση (π.χ. 20 Watts) διότι είναι "gain" το οποίο δεν μένει σταθερό από test σε test. Ως πιο συγκεκριμένο στόχο, θέλω όταν θα φτάσω στην εκκίνηση της εικοστής πρώτης εβδομάδας (πρώτη εβδομάδα της φάσης "specialty") το FTP μου να είναι μεγαλύτερο των 176 Watts που είχα στο παρελθόν, στο ίδιο προπονητικό σημείο. Ελπίζω να τα καταφέρω! Από ότι φαίνεται, όλα όσα πήγαν λάθος στο προηγούμενο FTP test, πήγαν σωστά, στο χθεσινοβραδυνό. Αποτελέσματα: FTP στα 160 Watts (από τα 103 Watts του προηγούμενου test, αυξήθηκαν κατά 57 Watts, ήτοι 64,3% αύξηση), cadence 85rpm. Καθόλου άσχημα! Το εντυπωσιακό είναι ότι συγκριτικά με την προηγούμενη φορά που έκανα προπονήσεις στο σπίτι, τα 160 Watts τα είχα "πιάσει" στο τέλος των 12 εβδομάδων, ενώ αυτή τη φορά τα "έπιασα" στο τέλος των 6 εβδομάδων!
Conan2046 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Έχεις προπονητήριο ή στατικό ποδήλατο;
Fotis13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, OneWaySystem είπε YAVANTAGE Δουλεύουν ένας στους 8 στην πρώτη σειρά και ένας στους 6 στην δεύτερη σειρά , πιο πολλές πιθανότητες έχεις να κερδίσεις το Peugeot που κληρώνουν παρά να βρεις ελεύθερο διάδρομο που να δουλεύει 😂😂 Απο τους 40 διαδρόμους οι 20 εκτός λειτουργίας σε ένα γυμναστήριο που στην ρεσεψιόν είχε 100 άτομα στην ουρά για να γραφτούν ! Το να μην δείχνεις κανέναν σεβασμό στα λεφτά του πελάτη, το να βγάζεις φράγκα με οποιονδήποτε τρόπο, μπορεί για κάποιους να είναι επιχειρηματική μαγκιά, για μένα όμως είναι απλά ξεφτίλα! Ισχυει οτι λεει το επιβεβαιωνω και εγω ,τα μισα εκει μεσα δεν δουλευουν στα yava (εχω παει σε 3).Απαρχαιωμενος εξοπλισμος και υπολειτουργουν .Βεβαια με τσαμπα συνδρομη να τα λεμε ολα ειναι ξεφτιλα αυτη η τιμη . Εκτος απο τις ναυαρχιδες της αλυσιδας τα περισσοτερα ειναι σε αθλια κατασταση . Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2019 από Fotis13 3
tsofras Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Ισχυει οτι λεει το επιβεβαιωνω και εγω ,τα μισα εκει μεσα δεν δουλευουν στα yava (εχω παει σε 3).Απαρχαιωμενος εξοπλισμος και υπολειτουργουν .Βεβαια με τσαμπα συνδρομη να τα λεμε ολα ειναι ξεφτιλα αυτη η τιμη . Εκτος απο τις ναυαρχιδες της αλυσιδας τα περισσοτερα ειναι σε αθλια κατασταση . Απο όταν άρχισαν όλες αυτές οι αλυσίδες να έχουν 50 - 70 ε τον χρόνο είναι λογικό να συμβαίνουν όλα αυτά . Βρίσκεις γυμναστήριο που να πληρώνεις φυσιολογικά (30-40ε τον μήνα) και δεν θα έχεις τέτοια προβλήματα , ούτε προβλήματα καθαριότητας , θα βρίσκεις γυμναστές κτλ Τα Joe Weider έκαναν την αρχή αν θυμάμαι καλά και μετά άρχισαν όλοι να δίνουν τέτοιες τιμές και έχουν ξεφτιλιστεί τα γυμναστήρια (αλυσίδες ) Ότι πληρώνεις παίρνεις , εγώ πήγα σε Planet πέρσι δεν άντεξα πάνω απο 2 μήνες (βρώμα μέχρι και στις τουαλέτες , σκισμένα πατάκια , σπασμένοι αλτήρες κτλ ) 1
Fotis13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, tsofras είπε Απο όταν άρχισαν όλες αυτές οι αλυσίδες να έχουν 50 - 70 ε τον χρόνο είναι λογικό να συμβαίνουν όλα αυτά . Βρίσκεις γυμναστήριο που να πληρώνεις φυσιολογικά (30-40ε τον μήνα) και δεν θα έχεις τέτοια προβλήματα , ούτε προβλήματα καθαριότητας , θα βρίσκεις γυμναστές κτλ Τα Joe Weider έκαναν την αρχή αν θυμάμαι καλά και μετά άρχισαν όλοι να δίνουν τέτοιες τιμές και έχουν ξεφτιλιστεί τα γυμναστήρια (αλυσίδες ) Ότι πληρώνεις παίρνεις , εγώ πήγα σε Planet πέρσι δεν άντεξα πάνω απο 2 μήνες (βρώμα μέχρι και στις τουαλέτες , σκισμένα πατάκια , σπασμένοι αλτήρες κτλ ) Συμφωνω απολυτα . 1
wizzy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 26 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Έχεις προπονητήριο ή στατικό ποδήλατο; Έχω roller (Elite Real E-motion B+), στο οποίο τοποθετώ το ποδήλατό μου κάθε φορά που κάνω προπόνηση. Την προπόνηση την "αναλαμβάνει" το TrainerRoad, το οποίο συνδέεται μέσω ΑΝΤ+ με το roller και μεταβάλλει την αντίσταση στον πίσω τροχό αυτόματα κι αναλόγως του κάθε section της προπόνησης.
arxontas2323 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, wizzy είπε Έχω roller (Elite Real E-motion B+), στο οποίο τοποθετώ το ποδήλατό μου κάθε φορά που κάνω προπόνηση. Την προπόνηση την "αναλαμβάνει" το TrainerRoad, το οποίο συνδέεται μέσω ΑΝΤ+ με το roller και μεταβάλλει την αντίσταση στον πίσω τροχό αυτόματα κι αναλόγως του κάθε section της προπόνησης. τι ποδηλατο εχεις;
margaritagr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Εγώ γκρινιάζω στο δικό μου αν δεν δουλεύει σ έναν διάδρομο η τηλεόραση Αναθεωρω 😛
mic2mic Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 29 λεπτά πριν, tsofras είπε Απο όταν άρχισαν όλες αυτές οι αλυσίδες να έχουν 50 - 70 ε τον χρόνο είναι λογικό να συμβαίνουν όλα αυτά . Βρίσκεις γυμναστήριο που να πληρώνεις φυσιολογικά (30-40ε τον μήνα) και δεν θα έχεις τέτοια προβλήματα , ούτε προβλήματα καθαριότητας , θα βρίσκεις γυμναστές κτλ Τα Joe Weider έκαναν την αρχή αν θυμάμαι καλά και μετά άρχισαν όλοι να δίνουν τέτοιες τιμές και έχουν ξεφτιλιστεί τα γυμναστήρια (αλυσίδες ) Ότι πληρώνεις παίρνεις , εγώ πήγα σε Planet πέρσι δεν άντεξα πάνω απο 2 μήνες (βρώμα μέχρι και στις τουαλέτες , σκισμένα πατάκια , σπασμένοι αλτήρες κτλ ) Σωστά αυτά, αλλά από την άλλη έχω πάει σε γυμναστήριο με €1000 για δύο χρόνια, όπου δεν είχε κανονικό power rack, τα μηχανήματα είχαν πάνω "γυναικεία" βάρη και αν κάποιος έβαζε κάνα κιλό παραπάνω στη μπάρα τον κοιτάγανε περίεργα. Οι διάδρομοι στις ώρες αιχμής δεν επιτρεπόταν να χρησιμοποιηθούν για πάνω από 30' και Κυριακές ήταν κλειστό. Χίλιες φορές φτηνό σιδεράδικο, παρά αυτό το πράγμα όπου ξεκάθαρα ο στόχος τους ήταν τα ομαδικά, το personal training, τα μασάζ και τα pilates.
Fotis13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, margaritagr είπε Εγώ γκρινιάζω στο δικό μου αν δεν δουλεύει σ έναν διάδρομο η τηλεόραση Αναθεωρω 😛 Εσενα ειναι 5 αστερο δεν ειναι gym ! 2
Conan2046 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, wizzy είπε Έχω roller (Elite Real E-motion B+), στο οποίο τοποθετώ το ποδήλατό μου κάθε φορά που κάνω προπόνηση. Την προπόνηση την "αναλαμβάνει" το TrainerRoad, το οποίο συνδέεται μέσω ΑΝΤ+ με το roller και μεταβάλλει την αντίσταση στον πίσω τροχό αυτόματα κι αναλόγως του κάθε section της προπόνησης. Εξαιρετικά, πως και προτιμάς την προπόνηση στο roller και όχι να βγαίνεις έξω;
wizzy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, arxontas2323 είπε τι ποδηλατο εχεις; BMC GranFondo 02 Ultegra, του 2014. Στους τροχούς που είχε από κατασκευής, στον πίσω τροχό εφαρμόστηκε κασέτα Shimano 105, ενώ μπρος-πίσω εφαρμόστηκαν λάστιχα της Continental για rollers/trainers. Έχω και δεύτερο set τροχών με την αρχική κασέτα Ultegra, το οποίο προς το παρόν "αναπαύεται" στην αποθήκη. 1 ώρα πριν, Conan2046 είπε Εξαιρετικά, πως και προτιμάς την προπόνηση στο roller και όχι να βγαίνεις έξω; Δυστυχώς, δεν προτιμώ την προπόνηση εντός σπιτιού. Απλώς, για διάφορους λόγους, αυτή τη χρονική περίοδο δεν έχω τον απαιτούμενο χρόνο για να βγαίνω για διαδρομές όσο συχνά ή/και για να πηγαίνω όσο μακριά θα ήθελα - σκέψου ότι υπήρξε περίοδος που για διαδρομές κάτω των 60χλμ δεν έβγαζα το ποδήλατο από την αποθήκη! 😎 Οπότε, οι προπονήσεις εντός σπιτιού και σε χρονικά σημεία που με βολεύουν (βράδια) είναι "μονόδρομος". Πάντως, λόγω του ότι οι προπονήσεις είναι δομημένες (συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα υπό συγκεκριμένες συνθήκες απαιτήσεων σε watts και cadence) είναι πολύ πιο αποτελεσματικές από τις διαδρομές στο δρόμο - σύν του ότι κερδίζω το όποιο όφελος σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα συγκριτικά με το ίδιο όφελος σε διαδρομή εκτός σπιτιού. Θέλω να πιστεύω ότι όταν επαναφέρω τον εαυτό μου, ως ποδηλάτη, σε ένα σημείο το οποίο θεωρώ ικανοποιητικό θα προσπαθήσω και θα βρω χρόνο για ποδηλασία εκτός σπιτιού. Δώσε μου χλμ στο δρόμο και πάρε μου την ψυχή!
ge-lyk Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, OneWaySystem είπε YAVANTAGE Δουλεύουν ένας στους 8 στην πρώτη σειρά και ένας στους 6 στην δεύτερη σειρά , πιο πολλές πιθανότητες έχεις να κερδίσεις το Peugeot που κληρώνουν παρά να βρεις ελεύθερο διάδρομο που να δουλεύει 😂😂 Απο τους 40 διαδρόμους οι 20 εκτός λειτουργίας σε ένα γυμναστήριο που στην ρεσεψιόν είχε 100 άτομα στην ουρά για να γραφτούν ! Το να μην δείχνεις κανέναν σεβασμό στα λεφτά του πελάτη, το να βγάζεις φράγκα με οποιονδήποτε τρόπο, μπορεί για κάποιους να είναι επιχειρηματική μαγκιά, για μένα όμως είναι απλά ξεφτίλα! ...συγγνώμη αλλά όταν πληρώνεις 50€ το χρόνο και το ότι έχουν ανοιχτά τα φώτα πολύ είναι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις