poulinos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 On 13/09/2019 at 20:28, CallMeRp said: Καλησπέρα.Δεν ξέρω ..δεν έχω κοιτάξει.Δεν είμαι μεγάλος υποστηρικτής της σκόνης - προτιμώ να λαμβάνω όσο μπορώ ,πρωτεινη από τις τροφές ,αλλά θα κάτσει και η φάση που ίσως χρειαστώ ένα συμπλήρωμα - ανάλογα τα γεύματα. Κύριες Ωφέλειες 21 γρ. πρωτεΐνης ανά μερίδα 4,5 γρ. BCAAs Χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη copy paste απο το Myprotein.
mic2mic Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Διατροφή και προπόνηση του Arnold σήμερα. Ενδιαφέρον για ιστορικούς λόγους 1
poulinos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 On 13/09/2019 at 22:09, Musclemar said: Έχει τα bcaa, δηλαδή τα 3 αμινοξέα που προέρχονται εκ του φυσικού της πρωτεϊνης, λευκίνη, ισολευκίνη και βαλίνη. Δεν έχει επιπρόσθετα εξτρά bcaa μέσα. δεν το εψαξα ποτε παραπανω.ουτε καν ξερω ποσα υπαρχουν.απλα καποια στιγμη που χαζευα ειδα αυτο χωρις να αναφερει κατι παραπανω Κύριες Ωφέλειες 21 γρ. πρωτεΐνης ανά μερίδα 4,5 γρ. BCAAs Χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη On 13/09/2019 at 19:03, Fotis13 said: Ναι Αργεντινη αλλα και στο Denali το ιδιο επινα ,αλλα γενικοτερα το εχω με το νερο το καλοκαιρι πινω πολυ .Eιναι πολυ βασικη διαδικασια παντως για τον σωστο εγκλιματισμο την τηρω απαρεγκλιτα . Ναι παντου το γραφουν οτι πρεπει να πινεις πολυ νερο για εγκλιματισμο απλα εγω δεν τα παω τοσο καλα οποτε απλα προσπαθουσα να πινω παραπανω με το ζορι κατα καποιο τροπο. ενταξει μετα το Kili και το elbrus δεν αγχωνομαι πολυ.ειδα μετα απο τοσα χρονια πως τα παω.μου λυθηκε η απορια.
wizzy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Fotis13 είπε Μπραβο @wizzy ετσι θελει ,δυναμικο comeback. Thanks man. Το εκτιμώ. Edit: Κι επειδή είναι πάντα χρήσιμο να δηλώνουμε τους στόχους μας, για να τους εμπεδώνουμε κι εμείς οι ίδιοι, έχουμε και λέμε: Στόχος 1 - Διάρκεια διαστήματος τακτικών προπονήσεων: Την προηγούμενη φορά είχα καταφέρει να κάνω είκοσι (20) συνεχόμενες εβδομάδες προπονήσεων, πριν να διακόψω για τις διακοπές του Αυγούστου. Αυτή τη φορά και με δεδομένο ότι οι διακοπές των Χριστουγέννων/Πρωτοχρονιάς "αργούν", θέλω να αυξήσω αυτό το διάστημα σε είκοσι οκτώ (28) εβδομάδες. Επιγραμματικά, είναι έξι + έξι εβδομάδες η φάση "base" (στην οποία θα βελτιώσω τη φυσική μου κατάσταση), μετά είναι οκτώ εβδομάδες η φάση "build" (στην οποία θα "πατήσω" πάνω στη βελτιωμένη φυσική κατάσταση για να βελτιώσω την απόδοσή μου σε κάθε προπόνηση) και οκτώ εβδομάδες η φάση "specialty" (στην οποία θα "εξεικευθώ" σε συγκεκριμένες συνθήκες ποδηλασίας). Την προηγούμενη φορά οι προπονήσεις της φάσης "specialty" - για διάφορους λόγους - πήγαν από μη τακτικές σε σποραδικές, λόγω άλλων θεμάτων, οπότε και τις διέκοψα εντελώς. Εννοείται ότι η φάση "specialty" είναι πρακτικά ανεξάντλητη, διότι όταν τελειώσω την αρχική επιλογή μου (π.χ. climbing), μπορώ να επιλέξω άλλη "εξειδίκευση" (π.χ. 40χλμ ΤΤ) και γενικά, μέχρι να τελειώσει η ετήσια συνδρομή μου στο software να επιλέγω όποια "εξειδίκευση" θέλω. Όμως, "baby steps". Ας ολοκληρώσω επιτυχώς τις είκοσι οκτώ πρώτες εβδομάδες και βλέπουμε. Στόχος 2 - Αύξηση του FTP: Θέλω σε κάθε FTP test να αυξάνω τα Watts που αποδίδω. Δεν μπορώ να προσδιορίσω αριθμητικά την αύξηση (π.χ. 20 Watts) διότι είναι "gain" το οποίο δεν μένει σταθερό από test σε test. Ως πιο συγκεκριμένο στόχο, θέλω όταν θα φτάσω στην εκκίνηση της εικοστής πρώτης εβδομάδας (πρώτη εβδομάδα της φάσης "specialty") το FTP μου να είναι μεγαλύτερο των 176 Watts που είχα στο παρελθόν, στο ίδιο προπονητικό σημείο. Ελπίζω να τα καταφέρω! Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2019 από wizzy 1
DYEL Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Σαμπως με γελουν τα ματια μου? 5κιλη whey myprotein 119 ευρω!!! βαλανε εκει εναν ψευτοκωδικο που την ριχνει στα 85,δεν ξερω για γελια ή για κλαματα!!
frozex Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 η αρχική σχεδόν πάντα είναι απαγορευτική, πρέπει να έχεις υπομονή μέχρι να δώσουν κανά καλό κωδικό. την προηγούμενη βδομάδα νομίζω είχε -39% + δωρεάν μεταφορικά.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Τώρα έχει 40% έκπτωση, κι εάν βάλεις τον κωδικό έκπτωσης απ' το bodybuilders (BODYBUILDERS20) φτάνεις τo 42% ρίχνοντας την τιμή στα 70.
Musclemar Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, DYEL είπε Σαμπως με γελουν τα ματια μου? 5κιλη whey myprotein 119 ευρω!!! βαλανε εκει εναν ψευτοκωδικο που την ριχνει στα 85,δεν ξερω για γελια ή για κλαματα!! 84.99 ευρώ έχει η πεντάκιλη Impact Whey της MyProtein, και με την έκπτωση 42% πάει στα 49 και κάτι. Μάλλον αναφέρεσαι στην Impact Whey Isolate εσύ. 1
yannis27gr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Έχει πλάκα που ο Arnold το γύρισε στη χορτοφαγική διατροφή. Χωρίς να αμφιβάλλω για τα οφέλη μιας τέτοιας επιλογής ειδικά στην ηλικία που είναι, αμφιβάλλω αν η επιλογή έγινε με καθαρά κριτήρια υγείας ή εμπορικά και τσιμπάει μπριζολίτσες στα κρυφά.
mic2mic Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν πιστεύω να το γύρισε εντελώς, έτσι κι αλλιώς από τη μια λέει ότι αποφεύγει τις ζωικές πρωτεΐνες και από την άλλη ρίχνει κι ένα αυγό μέσα στο σέικερ. Σε συνδυασμό με τα πολλά cheats που παραδέχεται, είναι σίγουρο ότι τρώει και τις μπριζολίτσες του. Απλά η βάση είναι πλέον η χορτοφαγική διατροφή. Τα χρόνια που περνάνε και η εγχείρηση καρδιάς μπορούν να σου αλλάξουν πολλές απόψεις...
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 2η βδομάδα απεξάρτησης Σερι μέχρι τα Χριστούγεννα θα το πάω
Strategos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 15/9/2019 στις 8:44 ΜΜ, GothicCrusader είπε Από ό,τι καταλαβαίνω αυτό που εννοεί ο JCD είναι ότι ισχύο και ώμοι δεν ανεβαίνουν ταυτόχρονα. Ο κορμός δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος οπότε οι ώμοι καθυστερούν και μετακινείται το κέντρο βάρους μπροστά. Το αποτέλεσμα είναι ότι το στήθος κλείνει, οι αγκώνες φεύγουν πίσω, η μπάρα μπροστά και τελικά η μπάρα δεν ανεβοκατεβαίνει κατακόρυφα αλλά η διαδρομή καθόδου δεν ταυτίζεται με αυτή της ανόδου. Η μετατόπιση αυτή του κέντρου βάρους προκαλεί μοχλό στη μέση, το οποίο σε μεγάλα βάρη είναι επικίνδυνο. Παρακάτω μπορείς να δεις το πρώτο καρέ στην 1η πορεία της μπάρας μαζί με την πορεία σημειωμένη από τα υπόλοιπα καρέ. Ακόμα και αν η προοπτική δημιουργούσε αυτό το φαινόμενο η πορεία καθόδου και ανόδου θα έπρεπε να είναι η ίδια. Και εδώ βλέπεις στην τελευταία, την κάθοδο: disclaimer: bla bla bla Η ιδανική πορεία θα ήταν κάπως έτσι: Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Πάντως άσχετο αλλά αν παίζεις σε τόσα κιλά καλό είναι να έχεις 2 spotters που να είναι στα πλάγια. Αυτός εκεί πέρα αν κάτι πάει στραβά δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει τίποτα σε 175 κιλά μπάρα. Εγώ αυτό δεν το κατάλαβα. Τι εννοείς παίρνει την μπάρα πριν κατεβεί ακόμα; Icon??? 😁 1
evabb Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 41 λεπτά πριν, CallMeRp είπε 2η βδομάδα απεξάρτησης Σερι μέχρι τα Χριστούγεννα θα το πάω το αναποδο του anti-fitness? να αρχισω να βαζω κι εγω φαγητα για motivation?
OneWaySystem Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) YAVANTAGE Δουλεύουν ένας στους 8 στην πρώτη σειρά και ένας στους 6 στην δεύτερη σειρά , πιο πολλές πιθανότητες έχεις να κερδίσεις το Peugeot που κληρώνουν παρά να βρεις ελεύθερο διάδρομο που να δουλεύει 😂😂 Απο τους 40 διαδρόμους οι 20 εκτός λειτουργίας σε ένα γυμναστήριο που στην ρεσεψιόν είχε 100 άτομα στην ουρά για να γραφτούν ! Το να μην δείχνεις κανέναν σεβασμό στα λεφτά του πελάτη, το να βγάζεις φράγκα με οποιονδήποτε τρόπο, μπορεί για κάποιους να είναι επιχειρηματική μαγκιά, για μένα όμως είναι απλά ξεφτίλα! Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2019 από OneWaySystem 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις