evabb Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, evabb είπε Ευπειθως αναφέρω ότι έβαλα 15 στα squats σήμερα. Περιμένετε αύριο να σας γράψω ότι δεν μπορώ να περπατήσω και να κάτσω στην τουαλέτα. Τελικά παραδόξως δεν έχω ούτε καν πιαστεί. Θα ανεβάσω κιλά την επόμενη φορά. 1
Conan2046 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, evabb είπε Τελικά παραδόξως δεν έχω ούτε καν πιαστεί. Θα ανεβάσω κιλά την επόμενη φορά. Δεν είναι και τόσο παράδοξο, πιάνεσαι αν αυξήσεις πολύ τον όγκο ή γυμνάσεις τον μυ με τρόπο που δεν έχει συνηθίσει. Αν έκανες ήδη την άσκηση δεν πείραξες επαναλήψεις, σετ, διαλλείματα το να ανεβείς από τα 8-10-12 κιλά στα 15 δεν είναι τίποτα αν σκεφτείς ότι ήδη σηκώνεις τα κιλά του σώματος σου με τα καθίσματα.
evabb Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Conan2046 είπε Δεν είναι και τόσο παράδοξο, πιάνεσαι αν αυξήσεις πολύ τον όγκο ή γυμνάσεις τον μυ με τρόπο που δεν έχει συνηθίσει. Αν έκανες ήδη την άσκηση δεν πείραξες επαναλήψεις, σετ, διαλλείματα το να ανεβείς από τα 8-10-12 κιλά στα 15 δεν είναι τίποτα αν σκεφτείς ότι ήδη σηκώνεις τα κιλά του σώματος σου με τα καθίσματα. Εχεις δικιο δεν το ειχα σκεφτει ποτε ετσι. Απλα το παω σιγα σιγα, δεν ανεβαζω 10 κιλα με την μια. Συνηθως ανεβαζω 2,5 κιλα δοκιμαζω και αν αντεχω την επομενη φορα θα βαλω αλλα 2,5 κτλ. 1
yannis27gr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Αντί να συνεχίσεις να αυξάνεις κιλά, αύξησε τη δυσκολία της άσκησης με το να κάνεις μικρή παύση 2 δευτερολέπτων όταν κατεβαίνεις στο χαμηλότερο σημείο.
evabb Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, yannis27gr είπε Αντί να συνεχίσεις να αυξάνεις κιλά, αύξησε τη δυσκολία της άσκησης με το να κάνεις μικρή παύση 2 δευτερολέπτων όταν κατεβαίνεις στο χαμηλότερο σημείο. Μπορω να το δοκιμασω κι αυτο αλλα σε γενικες γραμμες κανω τα squats αργα για να σιγουρευτω οτι η κινηση ειναι οσο το δυνατον πιο σωστη. Το ερωτημα επισης ειναι, ποσο χαμηλα μπορει να κατεβει καποιος χωρις να ειναι ηλιθιως επικινδυνο για το σωμα; Εγω στο περιπου φτανω μεχρι να κανουν ορθη γωνια οι μηροι σε σχεση με τις γαμπες. Εχει νοημα να πας πιο χαμηλα σε σημειο να κλειδωνουν τα γονατα;
Conan2046 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, evabb είπε Εχεις δικιο δεν το ειχα σκεφτει ποτε ετσι. Απλα το παω σιγα σιγα, δεν ανεβαζω 10 κιλα με την μια. Συνηθως ανεβαζω 2,5 κιλα δοκιμαζω και αν αντεχω την επομενη φορα θα βαλω αλλα 2,5 κτλ. Ως προς αυτό καλά κάνεις, απλώς αυτό έχει νόημα όταν είσαι στα όρια, αν π.χ εγώ μπορώ να κάνω καθίσματα 10 επαναλήψεις με 100 κιλά οριακά την επόμενη θα βάλω 102,5 ή και λιγότερα, αλλά αν μπορώ τόσα αλλά εγώ κάνω 10άρες με 50 κιλά στην ουσία δεν προκαλώ το απαραίτητο ερέθισμα. Εσύ έχω την αίσθηση και διόρθωσε με αν κάνω λάθος ότι το όριο σου είναι πολύ περισσότερο από το 15. Δεν είναι απαραίτητο να βάζεις πολλά κιλά επειδή θυμάμαι ότι τα αποφεύγει αλλά μπορείς να δυσκολέψεις την άσκηση με πολλούς τρόπους, (μείωση χρόνου ξεκούρασης, διαφορετικά τέμπο , περισσότερες επαναλήψεις, περισσότερα σετ, δισέτ κλπ) 25 λεπτά πριν, evabb είπε Μπορω να το δοκιμασω κι αυτο αλλα σε γενικες γραμμες κανω τα squats αργα για να σιγουρευτω οτι η κινηση ειναι οσο το δυνατον πιο σωστη. Το ερωτημα επισης ειναι, ποσο χαμηλα μπορει να κατεβει καποιος χωρις να ειναι ηλιθιως επικινδυνο για το σωμα; Εγω στο περιπου φτανω μεχρι να κανουν ορθη γωνια οι μηροι σε σχεση με τις γαμπες. Εχει νοημα να πας πιο χαμηλα σε σημειο να κλειδωνουν τα γονατα; Μην σου πω ότι υπάρχουν έρευνες που δείχνουν ότι τα ημικαθίσματα είναι περισσότερο επικίνδυνα για τα γόνατα από ότι τα πλήρη καθίσματα, τα βαθιά καθίσματα δεν είναι πανάκεια ωστόσο, ας πούμε τα εκρηκτικά 1/4 καθίσματα βελτιώνουν περισσότερο την έκρηξη και το άλμα, αν θέλεις την μέγιστη υπερτροφία στα πόδια το κάθισμα που φτάσεις σχεδόν στο πάτωμα είναι ο καλύτερος τρόπος. Εγώ θα σου έλεγα να κατεβαίνεις στην μέση μεταξύ ορθής γωνίας και του ass to ground καθίσματος. Γιατί το λέω; Γιατί με τα ημικαθίσματα εμπλέκεις κυρίως τους τετρακεφάλους σου. Αν κατεβαίνεις όμως περισσότερο εμπλέκονται πλέον περισσότεροι οι γλουτιαίοι σου μυς, οι μηριαίοι και οι ραχιαίοι. Δυναμώνουν τα πόδια στο σύνολο, Αποτρέπεις ανισσοροπίες που τελικά μπορεί να οδηγήσουν σε τραυματισμό. Σε αυτό το εύρος δεν έχεις κανέναν επιπλέον κίνδυνο τραυματισμού αρκεί να προσέχεις να μην χαλάς την κλίση της μέσης και να καμπουριάσεις. Επίσης θα σου πρότεινα (δεν ξέρω αν το κάνεις) να μην κλειδώνεις τα γόνατα όταν είσαι στο υψηλότερο σημείο αλλά να συνεχίζεις την κίνηση προς τα κάτω.
yannis27gr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Υπάρχουν αυτοί που πάνε ass to grass για πλάκα (κι εγώ εκεί ανηκω), υπάρχουν κι αυτοί που πάνε με το ζόρι μέχρι ορθή γωνία. Έχει να κάνει με ευλυγισία (αν κι εγώ είμαι αλύγιστος σαν κούτσουρο αλλά εκεί φαίνεται είναι η εξαίρεση). Μπορείς να δοκιμάσεις και πλειομετρικές ασκήσεις, ίσως σε βοηθήσουν στην ευλυγισία Εύα. Σε αντίθεση με το κλασσικό κάθισμα που το κάνεις αργά, εδώ το εκτελείς γρήγορα και καθώς ανεβαίνεις για να ολοκληρώσεις την κίνηση προσθέτεις επιτόπιο άλμα. Με το που προσγειώνεσαι κατευθείαν κατεβαίνεις προς το κάτω για το επόμενο, κ.ο.κ. Πάντως και η κοπέλα που το δείχνει σε αυτό το βίντεο μέχρι τη μέση κατεβαίνει. Δεν είσαι η μόνη όπως βλέπεις Μην το φοβάσαι, ακόμα κι έτσι παραμένει μια από τις καλύτερες ασκήσεις για πόδια και όχι μόνο.
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Το να κατεβαίνεις μέχρι τα μπούτια να είναι παράλληλα στο έδαφος (και κάθετα στις γάμπες) είναι η σωστή κίνηση για να μην τραυματίσεις τα γόνατα, και αυστηρά μέχρι εκεί πηγαίνουν όσοι έχουν θέμα. Εσύ που δεν έχεις πρόβλημα μπορείς να το κάνεις και πιο χαμηλά όπως είπε ο κόναν για τα οφέλη αυτά, αλλά μέχρι τέρμα κάτω δεν θα συμβούλευα να το κάνει κάποιος. Τα γόνατα ζορίζονται πολύ εκεί και ποτέ δεν ξέρεις αν έχεις κάποια προδιάθεση και βγει πρόβλημα
mic2mic Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Για εντελώς humbling experience, δοκίμασε κι αυτό. Τεντωμένοι οι αγκώνες!
Fotis13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, yannis27gr είπε Πάντως και η κοπέλα που το δείχνει σε αυτό το βίντεο μέχρι τη μέση κατεβαίνει. Δεν είσαι η μόνη όπως βλέπεις Μην το φοβάσαι, ακόμα κι έτσι παραμένει μια από τις καλύτερες ασκήσεις για πόδια και όχι μόνο. Γιαννη αξιζει η κοπελα να το βαλω? Η' τσαμπα θα δω το video ? 8 ώρες πριν, poulinos είπε Και λογικα στΗν aconcagua. δεν το ειχα ποτε με το πολυ νερο ασχετα που ξερω οτι βοηθαει.οποτε και kili και elbrus δεν ειχα μεγαλη καταναλωση σε νερο. και γενικα δεν εχω μεγαλη καταναλωση σε νερο In my life(Δυστυχως) Ναι Αργεντινη αλλα και στο Denali το ιδιο επινα ,αλλα γενικοτερα το εχω με το νερο το καλοκαιρι πινω πολυ .Eιναι πολυ βασικη διαδικασια παντως για τον σωστο εγκλιματισμο την τηρω απαρεγκλιτα . Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2019 από Fotis13
evabb Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 22 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Ως προς αυτό καλά κάνεις, απλώς αυτό έχει νόημα όταν είσαι στα όρια, αν π.χ εγώ μπορώ να κάνω καθίσματα 10 επαναλήψεις με 100 κιλά οριακά την επόμενη θα βάλω 102,5 ή και λιγότερα, αλλά αν μπορώ τόσα αλλά εγώ κάνω 10άρες με 50 κιλά στην ουσία δεν προκαλώ το απαραίτητο ερέθισμα. Εσύ έχω την αίσθηση και διόρθωσε με αν κάνω λάθος ότι το όριο σου είναι πολύ περισσότερο από το 15. Δεν είναι απαραίτητο να βάζεις πολλά κιλά επειδή θυμάμαι ότι τα αποφεύγει αλλά μπορείς να δυσκολέψεις την άσκηση με πολλούς τρόπους, (μείωση χρόνου ξεκούρασης, διαφορετικά τέμπο , περισσότερες επαναλήψεις, περισσότερα σετ, δισέτ κλπ) Μην σου πω ότι υπάρχουν έρευνες που δείχνουν ότι τα ημικαθίσματα είναι περισσότερο επικίνδυνα για τα γόνατα από ότι τα πλήρη καθίσματα, τα βαθιά καθίσματα δεν είναι πανάκεια ωστόσο, ας πούμε τα εκρηκτικά 1/4 καθίσματα βελτιώνουν περισσότερο την έκρηξη και το άλμα, αν θέλεις την μέγιστη υπερτροφία στα πόδια το κάθισμα που φτάσεις σχεδόν στο πάτωμα είναι ο καλύτερος τρόπος. Εγώ θα σου έλεγα να κατεβαίνεις στην μέση μεταξύ ορθής γωνίας και του ass to ground καθίσματος. Γιατί το λέω; Γιατί με τα ημικαθίσματα εμπλέκεις κυρίως τους τετρακεφάλους σου. Αν κατεβαίνεις όμως περισσότερο εμπλέκονται πλέον περισσότεροι οι γλουτιαίοι σου μυς, οι μηριαίοι και οι ραχιαίοι. Δυναμώνουν τα πόδια στο σύνολο, Αποτρέπεις ανισσοροπίες που τελικά μπορεί να οδηγήσουν σε τραυματισμό. Σε αυτό το εύρος δεν έχεις κανέναν επιπλέον κίνδυνο τραυματισμού αρκεί να προσέχεις να μην χαλάς την κλίση της μέσης και να καμπουριάσεις. Επίσης θα σου πρότεινα (δεν ξέρω αν το κάνεις) να μην κλειδώνεις τα γόνατα όταν είσαι στο υψηλότερο σημείο αλλά να συνεχίζεις την κίνηση προς τα κάτω. Ειλικρινα δεν ξερω ποιο ειναι το οριο μου γιατι εχω αρχισει προσφατα. Γι αυτο και ανεβαινω σιγα σιγα γιατι δεν εχω ιδεα που μπορω να φτασω (εκθιαζαν τους τετρακεφαλους μου πριν κατι σελιδες αλλα δεν θα πεσω και με τα μουτρα να μεινω στον τοπο, εχουμε και δουλειες). Παντως δοκιμασα ετσι λιγο τωρα να κανω ενα απλο squat χωρις κανενα απολυτως βαρος και με πολυ κοπο εκανα γωνια μικροτερη των 90° εκτος κι αν προφανως ξεκολλησουν οι φτερνες απο το εδαφος οποτε εκει ναι μια χαρα φτανω οσο χαμηλα θες. (ειναι ασφαλες να ξεκολλανε οι φτερνες απο το εδαφος οταν κανεις squat;) Νομιζω οτι ειναι οι προσαγωγοι μου που δεν τραβανε παντως πολυ κι οχι οι γλουτοι (μικρη εκανα αθληματα που απαιτουσαν μεγαλη ευλυγισια και ξερω πολυ καλα τι ειναι ευλυγιστο πανω μου). Θα προσπαθησω να κατεβαινω οσο περισσοτερο γινεται. Αυτο για τα γονατα οταν ανεβαινω θα το εχω υποψην μου αν και νομιζω οτι ειναι ο χρυσος κανονας σε ολες τις ασκησεις ουτως ή αλλως να μην κλειδωνεις τις κλειδωσεις. 8 λεπτά πριν, yannis27gr είπε Υπάρχουν αυτοί που πάνε ass to grass για πλάκα (κι εγώ εκεί ανηκω), υπάρχουν κι αυτοί που πάνε με το ζόρι μέχρι ορθή γωνία. Έχει να κάνει με ευλυγισία (αν κι εγώ είμαι αλύγιστος σαν κούτσουρο αλλά εκεί φαίνεται είναι η εξαίρεση). Μπορείς να δοκιμάσεις και πλειομετρικές ασκήσεις, ίσως σε βοηθήσουν στην ευλυγισία Εύα. Σε αντίθεση με το κλασσικό κάθισμα που το κάνεις αργά, εδώ το εκτελείς γρήγορα και καθώς ανεβαίνεις για να ολοκληρώσεις την κίνηση προσθέτεις επιτόπιο άλμα. Με το που προσγειώνεσαι κατευθείαν κατεβαίνεις προς το κάτω για το επόμενο, κ.ο.κ. Πάντως και η κοπέλα που το δείχνει σε αυτό το βίντεο μέχρι τη μέση κατεβαίνει. Δεν είσαι η μόνη όπως βλέπεις Μην το φοβάσαι, ακόμα κι έτσι παραμένει μια από τις καλύτερες ασκήσεις για πόδια και όχι μόνο. δεν νομιζω οτι το εχω αυτο το ass to grass εκτος αν οπως γραφω παραπανω δεν παταω με ολοκληρο το πελμα κατω. Παντως σε σχεση με την κοπελα στο βιντεο παω σιγουρα πιο χαμηλα. Με αλματα δεν το εχω δοκιμασει ποτε. 5 λεπτά πριν, mic2mic είπε Για εντελώς humbling experience, δοκίμασε κι αυτό. Τεντωμένοι οι αγκώνες! Εκει σιγουρα θα πρεπει να ριξω τα κιλα γιατι τα χερια μου δεν ειναι επ ουδενη τοσο δυνατα οσο τα ποδια μου.
Conan2046 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, evabb είπε Παντως δοκιμασα ετσι λιγο τωρα να κανω ενα απλο squat χωρις κανενα απολυτως βαρος και με πολυ κοπο εκανα γωνια μικροτερη των 90° εκτος κι αν προφανως ξεκολλησουν οι φτερνες απο το εδαφος οποτε εκει ναι μια χαρα φτανω οσο χαμηλα θες. (ειναι ασφαλες να ξεκολλανε οι φτερνες απο το εδαφος οταν κανεις squat;) Νομιζω οτι ειναι οι προσαγωγοι μου που δεν τραβανε παντως πολυ κι οχι οι γλουτοι (μικρη εκανα αθληματα που απαιτουσαν μεγαλη ευλυγισια και ξερω πολυ καλα τι ειναι ευλυγιστο πανω μου). Θα προσπαθησω να κατεβαινω οσο περισσοτερο γινεται. Αυτο για τα γονατα οταν ανεβαινω θα το εχω υποψην μου αν και νομιζω οτι ειναι ο χρυσος κανονας σε ολες τις ασκησεις ουτως ή αλλως να μην κλειδωνεις τις κλειδωσεις. Συνηθίζεται να βάζουν μικρούς δίσκους για να πατάει η φτέρνα στα καθίσματα κυρίως οι αρχάριοι για να κατεβαίνουν πιο εύκολα. Δεν βρίσκω τον λόγο αν προσπαθήσεις κάποια στιγμή θα το πετύχεις. Μπορεί να φταίνει πολλά, έλεγξε λίγο την κινητικότητα στους αστραγάλους σου αλλά μπορεί να είναι και θέμα κορμού, μήπως προσπαθείς να μην γείρει πολύ ο κορμός μπροστά; Αν ο κορμός δεν είναι πολύ δυνατός αυτό δεν γίνεται στην αρχή, μην φοβάσαι πάντως να γείρει ο κορμός μπροστά. 10 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Το να κατεβαίνεις μέχρι τα μπούτια να είναι παράλληλα στο έδαφος (και κάθετα στις γάμπες) είναι η σωστή κίνηση για να μην τραυματίσεις τα γόνατα, και αυστηρά μέχρι εκεί πηγαίνουν όσοι έχουν θέμα. Αυτό που λες δεν έχει καμία επιστημονική βάση, το αντίθετο θα έλεγα. Εκτός αν έχει κάποιος πρόβλημα που δεν μπορεί να κάνει πλήρη κάμψη (π.χ. λόγω κάποιου τραυματισμού, ρήξης) οπότε προσπαθεί να αυξήσει σταδιακά το εύρος της κίνησης δεν υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος να μην κατεβαίνεις χαμηλότερα, ίσα ίσα που έχεις οφέλη αν το κάνεις.
bilya Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, evabb είπε Ειλικρινα δεν ξερω ποιο ειναι το οριο μου γιατι εχω αρχισει προσφατα. Γι αυτο και ανεβαινω σιγα σιγα γιατι δεν εχω ιδεα που μπορω να φτασω (εκθιαζαν τους τετρακεφαλους μου πριν κατι σελιδες αλλα δεν θα πεσω και με τα μουτρα να μεινω στον τοπο, εχουμε και δουλειες). Παντως δοκιμασα ετσι λιγο τωρα να κανω ενα απλο squat χωρις κανενα απολυτως βαρος και με πολυ κοπο εκανα γωνια μικροτερη των 90° εκτος κι αν προφανως ξεκολλησουν οι φτερνες απο το εδαφος οποτε εκει ναι μια χαρα φτανω οσο χαμηλα θες. (ειναι ασφαλες να ξεκολλανε οι φτερνες απο το εδαφος οταν κανεις squat;) Νομιζω οτι ειναι οι προσαγωγοι μου που δεν τραβανε παντως πολυ κι οχι οι γλουτοι (μικρη εκανα αθληματα που απαιτουσαν μεγαλη ευλυγισια και ξερω πολυ καλα τι ειναι ευλυγιστο πανω μου). Θα προσπαθησω να κατεβαινω οσο περισσοτερο γινεται. Αυτο για τα γονατα οταν ανεβαινω θα το εχω υποψην μου αν και νομιζω οτι ειναι ο χρυσος κανονας σε ολες τις ασκησεις ουτως ή αλλως να μην κλειδωνεις τις κλειδωσεις. δεν νομιζω οτι το εχω αυτο το ass to grass εκτος αν οπως γραφω παραπανω δεν παταω με ολοκληρο το πελμα κατω. Παντως σε σχεση με την κοπελα στο βιντεο παω σιγουρα πιο χαμηλα. Με αλματα δεν το εχω δοκιμασει ποτε. Εκει σιγουρα θα πρεπει να ριξω τα κιλα γιατι τα χερια μου δεν ειναι επ ουδενη τοσο δυνατα οσο τα ποδια μου. οι φτέρνες ΔΕΝ πρεπει να ξεκολλανε από το έδαφος. Eπίσης ΔΕΝ πρεπει να σηκώνεσαι βάζοντας πίεση κυρίως στις φτέρνες. Για να το αποφύγεις αυτό βάλε 2 μικρές πλάκες κάτω από τις φτέρνες σου όταν κάνεις squat.
evabb Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, bilya είπε οι φτέρνες ΔΕΝ πρεπει να ξεκολλανε από το έδαφος. Eπίσης ΔΕΝ πρεπει να σηκώνεσαι βάζοντας πίεση κυρίως στις φτέρνες. Για να το αποφύγεις αυτό βάλε 2 μικρές πλάκες κάτω από τις φτέρνες σου όταν κάνεις squat. δεν ξεκολλανε οταν κανω squat, απλα ξερω οτι μπορω να φτασω χαμηλα αν ξεκολλησουν και γι αυτο ρωτησα για να μην κανω καμια βλακεια. 3 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Συνηθίζεται να βάζουν μικρούς δίσκους για να πατάει η φτέρνα στα καθίσματα κυρίως οι αρχάριοι για να κατεβαίνουν πιο εύκολα. Δεν βρίσκω τον λόγο αν προσπαθήσεις κάποια στιγμή θα το πετύχεις. Μπορεί να φταίνει πολλά, έλεγξε λίγο την κινητικότητα στους αστραγάλους σου αλλά μπορεί να είναι και θέμα κορμού, μήπως προσπαθείς να μην γείρει πολύ ο κορμός μπροστά; Αν ο κορμός δεν είναι πολύ δυνατός αυτό δεν γίνεται στην αρχή, μην φοβάσαι πάντως να γείρει ο κορμός μπροστά. η αληθεια ειναι οτι δεν προσπαθω να γυρω μπροστα. Το δοκιμασα τωρα λιγο εδω για να δω αν λειτουργει και εχεις δικιο. Αν γυρω φτανω πιο χαμηλα.
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Conan2046 είπε δεν υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος να μην κατεβαίνεις χαμηλότερα, ίσα ίσα που έχεις οφέλη αν το κάνεις. Υπάρχει, το ότι ζορίζεται η άρθρωση του γονάτου. Οι γιατροί και οι φυσικοθεραπευτές είναι κάθετοι σε αυτό. Όπως επίσης ότι δεν πρέπει να βγαίνουν τα γόνατα μπροστά από τις μύτες. Σε βαθύ κάθισμα ειδικά ζορίζεται τρελά. Άμα έχεις ιστορικό προβλήματος παίζει να τα διαλύσεις έτσι. Ξαναλέω, κάποιος που είναι απόλυτα υγιής μπορεί να μην το καταλάβει ποτέ αυτό το ζόρι, αναφέρθηκα στο τι είναι πιο συνετό γενικά γιατί ο καθένας παίρνει τα ρίσκα του. Στα οφέλη για την μυικότητα συμφωνώ βέβαια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις