Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, bilya είπε

γιατι δεν μαθαίνεις να κάνεις σωστά τις βασικές ασκήσεις για χερια /ποδια κορμό κτλπ  κ μετα να προχωρήσεις παρακάτω?

θλεω να μαθω και τις ορολογιες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

5 λεπτά πριν, jimis98 είπε

θλεω να μαθω και τις ορολογιες

τοτε ψάξου στο ίντερνετ. υπάρχει άπειρο υλικό να ξεκινήσεις. Αγγλικά φυσικά γιατι στα ελληνικά δεν ξερω αν υπάρχει τοση ποικιλία.

Κοιτάς ασκήσεις κ πρόγραμματα που δεν μπορείς να κάνεις σίγουρα πχ ab full rom (σίγουρα γι υτο ρώτησες). Αν δεν έχεις καλό κ δεμένο κορμό (κοιλιακούς/κώλο/ low lats) δεν πρόκειται να το κάνεις σωστά κ θα τραυματισεις την μεση σου. 

Rev, πόσο καιρό είσαι σε cutting mood? Εάν νιώθεις ότι φτάνεις στο όριο των αντοχών σου, χρόνω πως πρέπει να ανεβάσεις θερμίδες και μαζί με τις θερμίδες θα ανεβάζεις και τη δύναμή σου βγάζοντας και κάνω προπονήσεις ... Η φλέβα θα πετάγεται εξίσου και στο bulking, τρανό παράδειγμα ο vampir...

• Like 1

7 ώρες πριν, γροσερισοπ είπε

range of motion

@revolver ζηλευω πολυ ρε γαμώ.

ψήσου να με κανεις λίγο coaching hahah

πλάτη χωρίς pump, rest day.

1.63 - 68-69 κιλά λίπος κανά 18-19% πρέπει να παίζω η μπορεί και λιγοτερο.

σίγουρα αν αδυνατήσω και άλλο θα φανουν πολλά δλδ και σε αυτά τα κιλά φαινονται αρκετά κομμάτια καλά.

σκευτομαι να το πάω ολο το χειμώνα μέχρι 72-73 κιλά και μετά να πέσω στα 65

Screenshot_2018-08-03_at_12.24.29.png

Χτίσε λίγο ακόμα...1 χρονιά ακόμα και μετά κόψε.

Τα macros τα ανέβασα οπότε κάτσε να ανεβάσω και κάνα tip και το σάπιο routine μου από πλευράς κιλών. Οποιαδήποτε κριτική ευπρόσδεκτη.  Ε μετά νομίζω ότι η διατροφή παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο...φέτος δοκίμασα να μειώσω την ζάχαρη και δούλεψε. Έκανα και ένα ψευτοcardio με περπάτημα 5-6km άνα 2 μέρες. Ε τι άλλο? Χονδρικά αυτά.

Επίσης, είμαι κωλόφαρδος γιατί έχω σχετικά καλά muscle insertions οπότε όταν βάλω μυς φαίνονται σχετικά όμορφα. Μου το είχαν πει ο spect και ο Maus πριν 4 χρόνια όταν ξεκινούσα να βάλω κιλά γιατί θα φανούν καλά αλλά σαν noob τότες δεν άκουγα :P . Υπάρχουν και άλλοι όπως ο Vapir που ξεκίνησαν με μειονέκτημα( από πλευράς αρχικής φυσικής κατάστασης κτλ) και έχουν φτάσει σε φοβερό σημείο τόσο από όγκο όσο και γράμμωση.

Αναφορά σε κείμενο

It's mostly the way i train (3-4 second slow-pause reps) but sure i will share my pathetic lifts.Trying to improve them constantly. Also rep ranges change every week so the following is just an example :)

PULL DAY(Arms,Back)

5x12 bodyweight pull ups

5x8 25kg weighted pull ups

6x8 50kg-55kg(depending on the day) Barbell Overhead Press

8x10 22kg each dumbbell lateral raises (my best lift probably)

5x10 20kg each dumbbell front raises

5x10 25kg each dumbbell hammer curls

5x10 17kg each dumbbell bicep curls

5x10 39kg each dumbbell back row

All these are done in supersets or else it would take around an eon to complete.

PUSH DAY (Chest-Triceps)

5x12 normal pushups(warmup)

5x8 30kg(added weight) pushups

5x10 38kg barbell overhead tricep extension

5x12 diamond pushups

4x6 15kg(added weight) diamond pushups

4x10 20kg(added weight) dips

4x10 20kg(added weight) incline pushups

If i am bored i will do some bench press instead of push ups but i prefer them as i feel the pump much more than with the barbell.

need to increase the weights here but it's a struggle

And last but not least my worst part...legs

LEGS 5x10 Bodyweight Sissy Squats(warmup)

6x13 70kg Goblet Squats

5x13 120kg Back Squats

6x20 30kg Calf Raises

5x14 90kg Stiff Leg Deadlift

5x6 160kg Deadlift

6x20 35kg Lunges

And some Leg Raises for my abs

Legs are my weakest point due to some quad fibrosis I have on my right leg.

8
3 ώρες πριν, Demetra_ είπε

Rev, πόσο καιρό είσαι σε cutting mood? Εάν νιώθεις ότι φτάνεις στο όριο των αντοχών σου, χρόνω πως πρέπει να ανεβάσεις θερμίδες και μαζί με τις θερμίδες θα ανεβάζεις και τη δύναμή σου βγάζοντας και κάνω προπονήσεις ... Η φλέβα θα πετάγεται εξίσου και στο bulking, τρανό παράδειγμα ο vampir...

Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω. Εδώ και 3 βδομάδες ανεβάζω σταδιακά θερμίδες 150-200 την βδομάδα για να πάω +250- +300 πάνω από το maintenance. Έκανα cut από τον Γενάρη μέχρι και τα μέσα Ιουλίου. Απλά τώρα τον χειμώνα θα μειώσω λίγο το volume με τις προπονήσεις και θα αυξήσω κιλά ειδικά στα πόδια και στο push day.

Του χρόνου τέτοια εποχή θέλω να είμαι στα 75kg-77kg και ίδιο bf αν και θα είναι δύσκολα...όσο περνάει ο καιρός θα βάζω όλο και πιο δύσκολα καλά κιλά.

• Like 1

Ξέρει κανείς αν και που μπορώ να βρω να αγοράσω βρώμη σαν αυτήν εδώ; 

https://www.myprotein.gr/sports-nutrition/instant-oats/10529296.html με ενδιαφέρει το ότι είναι σαν αλεύρι και όχι νυφαδες. Ψάχνω για αγορά στο εμπόριο και όχι όπως στο συγκεκριμένο σίτε. 

20 λεπτά πριν, mylo είπε

https://www.myprotein.gr/sports-nutrition/instant-oats/10529296.html με ενδιαφέρει το ότι είναι σαν αλεύρι και όχι νυφαδες. Ψάχνω για αγορά στο εμπόριο και όχι όπως στο συγκεκριμένο σίτε. 

δες λίγο στο μαγαζί "ελληνικόν", ειδάλλως σε x-treme και bodybuilding club 

@revolver1990 ανέβασε οπωσδήποτε στο διπλάσιο τον υδατάνθρακά σου.... είσαι 8 μήνες σε cut!!!! ούτε σε αγωνιστικές περιόδους δεν το τραβάνε τόσο ..... το πολύ κανένα hardcore τρίμηνο να κάνεις cut..... δώσε βάση σε καλές πηγές υδατάνθρακα και νομίζω πως δεν απέχεις και πολύ από το στόχο που έχεις θέση! είσαι σε πολύ καλό form! Go on!!

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, mylo είπε

γιατι δεν το κανεις σκονη σε κανα μουλτι??. αυτό κανω εγω μιας κ δεν μου αρέσει η υφή της βρώμης σε νυφαδες 

Επεξ/σία από bilya
  • Like 1

13 ώρες πριν, γροσερισοπ είπε

range of motion

@revolver ζηλευω πολυ ρε γαμώ.

ψήσου να με κανεις λίγο coaching hahah

πλάτη χωρίς pump, rest day.

1.63 - 68-69 κιλά λίπος κανά 18-19% πρέπει να παίζω η μπορεί και λιγοτερο.

σίγουρα αν αδυνατήσω και άλλο θα φανουν πολλά δλδ και σε αυτά τα κιλά φαινονται αρκετά κομμάτια καλά.

σκευτομαι να το πάω ολο το χειμώνα μέχρι 72-73 κιλά και μετά να πέσω στα 65

Screenshot_2018-08-03_at_12.24.29.png

Μην χάσεις και άλλο δεν έχεις μύες για να φανούν!μπες σε πρόγραμμα διατροφής να βάλεις μυϊκά κιλά  και από του χρόνου ξανά διαιτα για να κόψεις ...

44 λεπτά πριν, beatshooter είπε

Έχει κανείς εμπειρία με κάποιον online coach? Κυκλοφορούν Πολλοί ζωή να έχουν αλλά δεν ξέρω αν και με ποιον αξίζει τον κόπο να συνεργαστείς... 

Όλοι είναι σχεδόν ίδιοι.. δες τι στόχους έχεις και επέλεξε..

8 ώρες πριν, bilya είπε

γιατι δεν το κανεις σκονη σε κανα μουλτι??. αυτό κανω εγω μιας κ δεν μου αρέσει η υφή της βρώμης σε νυφαδες 

Αυτό κάνω αλλά και πάλι... 

11 ώρες πριν, mylo είπε

Υπαρχουν νιφαδες λεπτες στο SM. Σαν αλευρι δεν ειναι, αλλα τρωγονται πολυ πιο ευκολα απο τις ολοκληρες. Κανουν περιπου 0.80 λεπτα το κιλο. 7.5 στο myprotein κοροιδευουν τον κοσμο!!!

• Like 1

5 λεπτά πριν, tr3quart1sta είπε

Υπαρχουν νιφαδες λεπτες στο SM. Σαν αλευρι δεν ειναι, αλλα τρωγονται πολυ πιο ευκολα απο τις ολοκληρες. Κανουν περιπου 0.80 λεπτα το κιλο. 7.5 στο myprotein κοροιδευουν τον κοσμο!!!

0,8 λεπτά το κιλό;Ποιες είναι ;

Γύρω στα 2€ το κιλό είναι καλή τιμή. 0,80 δεν ξέρω που μπορείς να το βρεις αλλά και τα 7,5 του myprotein είναι εξωφρενικά.

Μυλο, δοκίμασε να μουλιάσεις από βραδύς τη βρώμη σε νερό/γαλα. Τρώγεται πολύ πιο εύκολα και δε χρειάζεται καν να την κανεις αλευρόσκονη.

• Thanks 1

Δεν χρειαζεται μουλιασμα.

Νερο, βρωμη και λιγο στα μικροκύματα, γινεται χυλος, οχι πολυ ωρα μην σου καει και μετα βαζεις γάλα, φιστίκια, κανελα κλπ. Θα βρεις την κατάλληλη αναλογια νερου, βρωμγς και χρονο που θα το βαζεις στα μικροκύματα και ολα κομπλε.

Γάλα μην βαζεις οταν το χεις στα μικροκύματα, εγω οποτε έβαζα δεν ειχα την γευση οιυ ήθελα.

Τωρα την εκοψα εντελως την βρωμη.

Επίσης, για τις διπλές προπονήσεις 

https://www.t-nation.com/training/tip-twice-a-day-training-for-maximum-results

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...