Dakonblackblade Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Εννοείται αλλά δεν είναι stupid simple. Εφόσον μαγειρεύει η μάνα του, το μόνο που έχει να της ζητήσει είναι να ψήνει μισό κιλό κρέας τη μέρα παραπάνω για πάρτη του.
k4ts0u Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Για κάποιον που δεν έχει καθόλου ή ελάχιστη πρωτεΐνη στη διατροφή του δεν είναι πολύ. Το βέλτιστο θα ήταν η ενημέρωση και καταγραφή θερμιδών έστω για ένα μικρό διάστημα (ενός μηνός) έτσι ώστε να αποκτηθεί γνώση και να βγαίνει εμπειρικά έστω και στο περίπου.
4saken Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, k4ts0u είπε Για κάποιον που δεν έχει καθόλου ή ελάχιστη πρωτεΐνη στη διατροφή του δεν είναι πολύ. Το βέλτιστο θα ήταν η ενημέρωση και καταγραφή θερμιδών έστω για ένα μικρό διάστημα (ενός μηνός) έτσι ώστε να αποκτηθεί γνώση και να βγαίνει εμπειρικά έστω και στο περίπου. Πως γινεται να εχεις καθολου η ελαχιστη πρωτεινη? Τελως παντων δεν οδηγει καπου αυτη η κουβεντα, επιμενω οτι η συμβουλη ηταν λαθος... 11 λεπτά πριν, JcD είπε Υπάρχει έρευνα της οποίας τα επιστημονικά δεδομένα έδειξαν καρκινογένεση από την κατανάλωση κόκκινου κρέατος? Πιθανός θα μου πεις υπάρχει. Και πιθανότατα θα υπάχει και έρευνα που δείχνει ότι η καθημερινή κατανάλωση λάχανου δημιουργεί καρκινογένεση. Αυτά αλλάζουν συνεχώς. Ωραια θα καπνιζω 3 πακετα τσιγαρα την ημερα με την ελπιδα να αλλαξουν γνωμη οι επιστημονες.
k4ts0u Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, 4saken είπε Πως γινεται να εχεις καθολου η ελαχιστη πρωτεινη? Τελως παντων δεν οδηγει καπου αυτη η κουβεντα, επιμενω οτι η συμβουλη ηταν λαθος... Αν τρως ότι μαγειρεύει η μάνα σου και αν εκείνη κάνει τα κλασσικά ελληνικά φαγητά τότε ή πλειοψηφεία είναι υδατάνθρακες και λιπαρά. Σε σχέση πάντα με τις ανάγκες ενός γυμναζόμενου μέσου άνδρα. 1
evabb Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε Εννοείται αλλά δεν είναι stupid simple. Εφόσον μαγειρεύει η μάνα του, το μόνο που έχει να της ζητήσει είναι να ψήνει μισό κιλό κρέας τη μέρα παραπάνω για πάρτη του. Μονο εμενα μου ακουγεται τεραστιο ποσοτητα το μισο κιλο κρεας; Ετσι και φαω εγω μισο κιλο κρεας δεν θα ξαναφαω για δυο μερες. 1
JcD Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, 4saken είπε Πως γινεται να εχεις καθολου η ελαχιστη πρωτεινη? Τελως παντων δεν οδηγει καπου αυτη η κουβεντα, επιμενω οτι η συμβουλη ηταν λαθος... Ωραια θα καπνιζω 3 πακετα τσιγαρα την ημερα με την ελπιδα να αλλαξουν γνωμη οι επιστημονες. " One reported that a high consumption of red meat, especially cooked, processed meat, was associated with a doubling of prostate cancer risk in African American, but not white, men. The other found that very well done meat appeared to increase risk by 40%, but meat cooked at lower temperatures did not boost the risk. " Σε άλλα νέα το κάπνισμα προκαλεί καρκίνο μόνο σε κινέζους! Μα σοβαρά τώρα μιλάμε για τέτοιες έρευνες? Από σελίδα του harvard το συγκεκριμένο κομμάτι. Καμία σχέση η ιστορία αυτή με το τσιγάρο που αποδεδειγμένα βοηθάει στην ανάπτυξη του καρκίνου.
k4ts0u Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, evabb είπε Μονο εμενα μου ακουγεται τεραστιο ποσοτητα το μισο κιλο κρεας; Ετσι και φαω εγω μισο κιλο κρεας δεν θα ξαναφαω για δυο μερες. Όταν μαγειρεύεται το κρέας μειώνεται το βάρος. 2
JcD Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, evabb είπε Μονο εμενα μου ακουγεται τεραστιο ποσοτητα το μισο κιλο κρεας; Ετσι και φαω εγω μισο κιλο κρεας δεν θα ξαναφαω για δυο μερες. Ναι, για έναν άντρα στο 1.80-1.90 700gr κρέας τη μέρα είναι νορμάλ ποσότητα αν κάνει καθημερινά προπόνηση.
4saken Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 https://www.cancerresearchuk.org/about-cancer/causes-of-cancer/diet-and-cancer/does-eating-processed-and-red-meat-cause-cancer
kti23 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, k4ts0u είπε Αν τρως ότι μαγειρεύει η μάνα σου και αν εκείνη κάνει τα κλασσικά ελληνικά φαγητά τότε ή πλειοψηφεία είναι υδατάνθρακες και λιπαρά. Σε σχέση πάντα με τις ανάγκες ενός γυμναζόμενου μέσου άνδρα. Ακριβώς Παιδιά μην τσακωθείτε εντάξει δεν είμαι τόσο άσχετος Περισσότερο κουραστικό είναι η καθημερινή μάχη και η εύρεση εναλλακτικών έναντι μακαρονιών,παστιτσίου και συναφή με κονσέρβες τόνου, ομελέτες,ψητά κοτόπουλα κ.α παρά το μαγείρεμα(ελπίζω σε σύντομη αποχώρηση αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα). Για μενα πάντως καλύτερα κάθε μέρα κοτόπουλο μέχρι να βγάλω βυζιά παρά κόκκινο κρέας. Δεν έχω καταλάβει τι γίνεται ακριβώς γιατί δεν υπάρχουν αξιόπιστες έρευνες αλλά καλύτερο για οικονομία Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2019 από kti23
evabb Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, k4ts0u είπε Όταν μαγειρεύεται το κρέας μειώνεται το βάρος. και παλι ρε συ. Τι να πω. Εγω την βγαζω με πολυ λιγοτερο με βαση τις οδηγιες διαιτολογου. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2019 από evabb
4saken Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, JcD είπε Ναι, για έναν άντρα στο 1.80-1.90 700gr κρέας τη μέρα είναι νορμάλ ποσότητα αν κάνει καθημερινά προπόνηση. Σοβαρα τωρα? Οκ πασο.Ειμαι ασχετος.
JcD Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, 4saken είπε Σοβαρα τωρα? 500gr φιλέτο μοσχάρι και 200 χοιρινό ή κοτόπουλο ήταν η δική μου διατροφή σε περίοδο γράμμωση. Ελάχιστος υδατάνθρακας και 2 κρέμες γάλακτος για λιπαρά. Επίσης περί τα 9 ασπράδια αυγών και 2-3 δόσεις ψεύτικη πρωτεΐνη. Κομμάτια είχα γίνει άλλα όταν άφηνα αέρια άνοιγα τρύπα στο όζων 😂 Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2019 από JcD 1
k4ts0u Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Ρε παιδιά είναι πολύ γενική η συζήτηση που έχει ανοίξει και δεν έχει νόημα. Αν δεν έχει άλλες πηγές πρωτεΐνης μέσα στη μέρα δεν είναι πολύ...Αν έχει ίσως και να είναι... Αλλά και πάλι όλα εξαρτώνται από τις ποσότητες. Οι παράγοντες είναι πολλοί και δεν γίνεται με μια απλή συμβουλή να πέσεις 100% μέσα. Στην ουσία αυτό που ήθελε να πει ο dakon είναι "Βάλε πρωτεΐνη στη διατροφή σου." 2
kti23 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 εν τω μεταξυ οσον αφορά την ημερησια ποσοτητα προσλαμβανομενης πρωτεινης εχω ακουσει διαφορα Απο τη μια μεγαλες ποσοτητες , απο την αλλη οχι πανω απο 20-30 γρ πρωτεινης ανα γευμα γιατι δεν μπορει να τα προσλαβει αποτελεσματικα ο οργανισμος Υπαρχουν αντιστοιχες εγκυρες ερευνες επι του θεματος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις