JcD Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, kti23 είπε Ούτως οι άλλως σε sparring τρωώ ξύλο χαλαρά σε αυτά τα κιλά οπότε ίσως να είναι ευκαιρία και μετά σιγά σιγά χτίσιμο ξανά Αμα τρως ξύλο φτιάξε την τεχνική σου, εν ανάγκη άλλαξε δάσκαλο. Δυο πράγματα, πρώτον η τεχνική νικάει πάντα την δύναμη, δεύτερων τα δύο αυτά σπορ δεν γίνονται παράλληλα, πρέπει να ρίξεις το βάρος στο σπορ που σου αρέσει ή να είσαι μέτριος και στα δύο. Μπορείς για 5 χρόνια να ρίξεις το βάρος των προπονήσεων στο να χτίσεις μάζα και κατόπιν να μειώσεις τα βάρη δραστικά και να μπεις δυναμικά στο kick Box. 1
Dakonblackblade Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 H δύναμη νικάει πάντα την τεχνική γιαυτό υπάρχουν οι κατηγορίες στα βάρη. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Βασικα χρειάζονται και τα δυο και παντα εξαρτάται για τη πράγμα μιλάμε 1
kti23 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Υποθετικά μίλησα παιδιά δεν έχω μπει ακόμα sparring στους 4 μήνες ούτε καν αγωνιστικό. Εννοώ ότι τα κορμιά που βλέπω στα ίδια κιλά είναι αρκετά γυμνασμένα και εννοείται ότι είναι πολύ πιο γρήγοροι. Προπόνηση με παλιότερους είναι κάθε φορά μάθημα πάντως. Και ναι δεν δίνω τόση έμφαση στα βάρη μόνο και μόνο λόγω κούρασης αλλά κρατάω κάποιες βασικές ασκήσεις κυρίως compound Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2019 από kti23
Dakonblackblade Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Καλά κάνεις, απλά μη βιάζεσαι και μη ζητάς να γίνουν όλα. Εγώ θα έδινα στην αρχή σημασία στα βάρη γιατί ανεβαίνουν πιο γρήγορα από την τεχνική και η φυσική κατάσταση θα έρθει σίγουρα εφόσον στα περισσότερα γυμναστήρια εκεί δίνουν βάρος. Η τεχνική ούτως η άλλως δεν εμπλέκεται με τη φυσική κατάσταση και πολύ. 1
JcD Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 9 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε H δύναμη νικάει πάντα την τεχνική γιαυτό υπάρχουν οι κατηγορίες στα βάρη. Άλλη η εμπειρία μου από τα συγκεκριμένα σπορ. Πάντα ο ποιο τεχνικός νικάει.
evabb Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 33 λεπτά πριν, kti23 είπε Το ξέρω ήταν δεδομένο από τη στιγμή που αδυνάτισα και δεν περιμένω τοπικό χάσιμο. Ο κύριος φόβος μου εντοπίζεται στο να μη γυρίσω στην κατάσταση προ γυμναστικής που ήμουν 57 κιλά και skinny fat και ο προβληματισμός προκύπτει απλά από το γεγονός ότι δεν έχει φύγει ποτέ έως τώρα. Ανέφερα τον διατροφολόγο παραπάνω για να καταρρίψω ίσως και την πιθανότητα κάποιας ιδιαιτερότητας αλλά έτσι κι αλλιώς το κασέ τους είναι μεγάλο. Καλή πρόταση το σπαστό που προτείνεις mic μπορεί να κάνει διαφορά. Ούτως οι άλλως σε sparring τρωώ ξύλο χαλαρά σε αυτά τα κιλά οπότε ίσως να είναι ευκαιρία και μετά σιγά σιγά χτίσιμο ξανά Ευχαριστώ για τις απόψεις 57 κιλα και skinny fat λιγο δυσκολο μου ακουγεται. Σκετη πετσα και κοκαλα ησουν απλα. 1
kti23 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, evabb είπε 57 κιλα και skinny fat λιγο δυσκολο μου ακουγεται. Σκετη πετσα και κοκαλα ησουν απλα. Μέτραγα παιδια και απο κατω μπυροκοιλιτσα . Κοκκαλα και κακη διατροφη Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2019 από kti23
evabb Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, kti23 είπε Μέτραγα παιδια και απο κατω μπυροκοιλιτσα . Κοκκαλα και κακη διατροφη Τι ύψος έχεις;
kti23 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, evabb είπε Τι ύψος έχεις; Είμαι στο τρομερό 1,78 Μιλάμε για 5 χρόνια πριν βέβαια και η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη από τότε απλά αυτό το κομμάτι του σώματος υπήρχε έτσι Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2019 από kti23
Pwpwpw Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, kti23 είπε Είμαι στο τρομερό 1,78 Μιλάμε για 5 χρόνια πριν βέβαια και η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη από τότε απλά αυτό το κομμάτι του σώματος υπήρχε έτσι Βασικα δεν ξερω την σωματικη κατασταση που εισαι τωρα, αλλα με υψος σχεδον 1.80 και 73 κιλα θα επρεπε να εχεις εστω μια στοιχειωδη γραμμωση αν εχεις χτισει μια μυικη βαση.Αν δεν εισαι ηδη ψιλογραμμωμενος σε αυτο το βαρος μαλλον δεν θα σου αρεσει το αποτελεσμα συνεχιζωντας να χανεις βαρος, θα πρπει νομιζω σε αυτη την περιπτωση να δωσεις βαση στο να χτισεις μυικο ιστο παρα να συνεχισεις να κανεις διαιατα χανωντας βαρος, αν τωρα δηλαδη με την μικη μαζα που κουβαλας πρπει να πεσεις στα 65 κιλα για παραδειγμα για να εχεις μια στοιχειωδη γραμμωση τι να το κανεις, σε τοσο χαμηλο βαρος και με το υψος που εχεις περισσοτερο ανορεξικο παρα αθλητικο θα μοιαζει το σωμα σου. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2019 από Pwpwpw 2
kti23 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε Βασικα δεν ξερω την σωματικη κατασταση που εισαι τωρα, αλλα με υψος σχεδον 1.80 και 73 κιλα θα επρεπε να εχεις εστω μια στοιχειωδη γραμμωση αν εχεις χτισει μια μυικη βαση.Αν δεν εισαι ηδη ψιλογραμμωμενος σε αυτο το βαρος μαλλον δεν θα σου αρεσει το αποτελεσμα συνεχιζωντας να χανεις βαρος, θα πρπει νομιζω σε αυτη την περιπτωση να δωσεις βαση στο να χτισεις μυικο ιστο παρα να συνεχισεις να κανεις διαιατα χανωντας βαρος, αν τωρα δηλαδη με την μικη μαζα που κουβαλας πρπει να πεσεις στα 65 κιλα για παραδειγμα για να εχεις μια στοιχειωδη γραμμωση τι να το κανεις, σε τοσο χαμηλο βαρος και με το υψος που εχεις περισσοτερο ανορεξικο παρα αθλητικο θα μοιαζει το σωμα σου. Πιθανον να συμβεί αυτό και να έχεις δίκιο. Προς το παρόν θα προσέξω περισσότερο το φαι και θα επιστρέψω στα βάρη όσο μπορώ. Αν και δεν μου αρέσει , ίσως η φωτό να βοηθήσει περίπου ενδεικτικά Spoiler Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2019 από kti23
yannis27gr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Μεινε στα κιλά που είσαι και δώσε έμφαση στην ανάπτυξη μυικότητας. Δεν υπάρχει κανενας λόγος να χάσεις κι άλλο λίπος, αν σκοπός σου είναι το αισθητικό κομμάτι. Μυς χρειάζεσαι, εκεί δώσε έμφαση. Άσχετο, το είδα στο φουμπου και μου άρεσε: 5
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 1,70, 85,5-86,5 παιζω αυτη την περιοδο Spoiler 4
Dakonblackblade Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, kti23 είπε Πιθανον να συμβεί αυτό και να έχεις δίκιο. Προς το παρόν θα προσέξω περισσότερο το φαι και θα επιστρέψω στα βάρη όσο μπορώ. Αν και δεν μου αρέσει , ίσως η φωτό να βοηθήσει περίπου ενδεικτικά Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Όπως βλέπεις από το φίλοSpect θα πρέπει να πάρεις αλλά δεκαπέντε κιλά σωστά για να έχεις ένα μυώδες γραμμωμενο σώμα αλλιώς σε βλέπω να κάνεις μεγάλη πτώση
Προτεινόμενες αναρτήσεις