Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρες στην παρέα 😁
Βάζω της εβδομάδας γιατι ειχα πει οτι θα έβαζα κάποια στιγμή. Μια ολόσωμη απο προπόνηση ώμων. Τα πόδια ειναι 6 μέρες απ την τελευταία leg day
Άρχισα να ζορίζω σιγά σιγά τα πόδια μιας κ έχω χρόνο να κάνω σωστές προπονήσεις. Βέβαια κ αυτό σχετικό ειναι γιατι τώρα που δουλεύω ξυπνάω κ φεύγω στις 6 και επιστρέφω στις 3:30-4 σπίτι μου. Φαγητό ύπνος και προπόνηση βράδυ. 
Θερμίδες συντήρησης 3500 @ 81kg εδώ και κανα 2μηνο . Στο τέλος της γράμμωσης είχα φτάσει τις 1800 και μετά ανέβηκαν σταδιακα εβδομάδα στην εβδομάδα. 

newz.jpg.baa94d138db17b00256038eb75bda936.jpg

nrez.jpg.bab4209d26cbc040d9760ec0f76afc7d.jpg

Απ τον Οκτώβριο βλέπουμε , φέτος θα παίξει όγκος κανα 6μηνο. 

Επεξ/σία από Vapir
  • Like 9
  • Thanks 1
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 ώρες πριν, jimis98 είπε

γνωριζει καποιος αν αυτο που λεω γινεται?

Για δοκιμασε εδω. Απλα να ξερεις οι ερωτησεις σου μπορει να εχουν απαντηθει ηδη σε καποιο αρθρο τους η στο youtube τους, οποτε καλο θα ηταν να ριξεις μια ματια πρωτα. Αν εχεις πολυ συγκεκριμενες ερωτησεις ενδεχομενως να απαντηθουνε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μείνε στον όγκο Vapir, ένα μυώδες συμμετρικό αντρικό σώμα είναι καλύτερο. τι να την κάνεις τη γράμμωση όταν έχεις ώμους και βυζί ίσο με το αντίθετο φύλο. 

Επεξ/σία από Demetra_
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/7/2018 στις 12:06 ΜΜ, Demetra_ είπε

Μείνε στον όγκο Vapir, ένα μυώδες συμμετρικό αντρικό σώμα είναι καλύτερο. τι να την κάνεις τη γράμμωση όταν έχεις ώμους και βυζί ίσο με το αντίθετο φύλο. 

Ε τι βυζι εχουμε ετσι και αλλιως  μεγαλυτερο απο μερικες κοπελες ,εγω εχω μια φιλη που δεν εχει καθολου !

Δεν ειναι κριτηριο αυτο .

Επεξ/σία από Fotis13

Καλησπέρα παίδες, ήθελα να ρωτήσω για ένα συμπλήρωμα αν το γνωρίζεται. Την λ τυροσινη. Θα δώσω κάποιες εξετάσεις στη δουλειά και μου το πρότειναν για βοήθεια στη συγκέντρωση. Το έχει πάρει κάποιος; 

Ποιος στο πρότεινε? Πιθανολογω οτι ειναι απλα placebo αλλά ψαξε καποιο αρθρο (αν υπαρχει) που να περιγράφει ερευνα βασισμένη σε διπλη τυφλη μελετη στο pubmed.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, txcellas είπε

Καλησπέρα παίδες, ήθελα να ρωτήσω για ένα συμπλήρωμα αν το γνωρίζεται. Την λ τυροσινη. Θα δώσω κάποιες εξετάσεις στη δουλειά και μου το πρότειναν για βοήθεια στη συγκέντρωση. Το έχει πάρει κάποιος; 

Και εγω δεν εχω ξανακουσει κατι αντιστοιχο μου φαινεται και παραλογο να υπαρχει κατι για να βοηθα αισθητα σε εξετασεις κιολας .

Επεξ/σία από Fotis13

Ειναι αμινοξύ κυρίως για βοήθεια στη συγκέντρωση. Υπάρχουν πολλές πηγες σχετικά με αυτό και γνωστός που μου το πρότεινε το είχε χρησιμοποιήσει και μου ανάφερε οτι τον βοήθησε. Σίγουρα δεν μιλάμε για το χρυσό χάπι της ταινίας αλλά για ένα boost!

16 ώρες πριν, txcellas είπε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...