Pwpwpw Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, evabb είπε 🤢🤢 sorry αλλα η κοιλια στον αντρα ειναι τερμα αντιαισθητικη λιγο χειροτερα απο την γυναικεια γιατι τουλαχιστον η γυναικα παιρνει λιπος κι αλλου. Παντως ισχυει οτι εχει αλλαξει ο τροπος που βλεπουμε τα μεθεγη. Της προαλες αγορασα αθλητικο μπλουζακι Small και ψιλοσακουλιαζε στην κοιλια και τοτε ακομα ημουν 62-63 κιλα. Τι sorry εγω συμφωνω οτι ειναι αντιαισθητικη, οι περισσοτερες ομως δεν συμφωνουν, θελουν τον αντρα "φυσιολογικο" δηλαδη υπερβαρο😋 1
evabb Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 9 λεπτά πριν, Toxo <3 lover είπε Ναι, δεν ξέρω τι λέει όμως, προτιμώ να πάω κάπου δοκιμασμένα. evabb έχεις πάρει φόρα, μην κολλάς όμως στα νούμερα. Κοίταζε τον εαυτό σου στον καθρέφτη. Τα 58 όταν θα γυμναστείς θα αλλάξουν σύσταση και θα δείχνουν αλλιώς. Εγώ στη θέση σου θα έδινα έμφαση στη γυμναστική. Θα σου στείλω φωτο να καταλάβεις γιατί το λέω. Real life παράδειγμα, όχι fictional. Τώρα μεταξύ μας αν γυμνάζεται μια κοπέλα κι έχει την κλασική μεσογειακή δομή τα οπίσθια γίνονται πολύ ενδιαφέροντα ξαφνικά και δε νομίζω να ενοχλεί κανέναν αν δεν έχει πιασίματα. 😋 Τώρα αυτό που λες ότι πέφτουν να σε φάνε ότι έχεις πάθει ανορεξία είναι πολύ κλασικό. Φάε λίγο, έχεις πάθει ψύχωση, τι θα σου κάνουν λίγες πατάτες και πολλά πολλά τέτοια. Ηδη κανω γυμναστικη οποτε ευτυχως δεν ειμαι εντελως χλαπατσα. Εδω και ενα μηνα αρχισα να κανω δυο φορες την εβδομαδα βαρυ και μειωσα το cardio. Εχω υπαρξει και πολυ παλιοτερα 60 κιλα και υπαρχει διαφορα σε σχεση με τωρα γιατι τοτε ημουν τελειως αγυμναστη. Απλα τωρα θελω να το παω πολυ συστηματικα. Παντως δεν καταλαβαινω ποια ειναι αυτα τα περιφημα πιασιματα. Ο κωλος δλδ τι ειναι; Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε Τι sorry εγω συμφωνω οτι ειναι αντιαισθητικη, οι περισσοτερες ομως δεν συμφωνουν, θελουν τον αντρα "φυσιολογικο" δηλαδη υπερβαρο😋 Τον θελουν χοντρο για να νιωθουν αυτες αδυνατες διπλα του. Τραγικο εντελως. Ασε που δεν θελω να σκεφτομαι ενα τετοιο βουβαλι να πεφτει απο πανω μου αν καταλαβαινεις τι εννοω. 2
poulinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 16 minutes ago, Toxo <3 lover said: Τώρα μεταξύ μας αν γυμνάζεται μια κοπέλα κι έχει την κλασική μεσογειακή δομή τα οπίσθια γίνονται πολύ ενδιαφέροντα ξαφνικά και δε νομίζω να ενοχλεί κανέναν αν δεν έχει πιασίματα. 😋 Τώρα αυτό που λες ότι πέφτουν να σε φάνε ότι έχεις πάθει ανορεξία είναι πολύ κλασικό. Φάε λίγο, έχεις πάθει ψύχωση, τι θα σου κάνουν λίγες πατάτες και πολλά πολλά τέτοια. κοινως γινε τενεκες φαγητου οπως ολοι μαε διοτι διαφερεις και δεν κανει να διαφερεις. για την μεσογειακη δομη κτλ με πιανεις αδιαβαστο.απο εκει και περα ειναι τι αρεσει στον καθενα και (δυστυχως) βλεπω πολυ κοσμο να θελει πιασιματα αλλιως του ξυνιζει. το καλο ειναι οτι παντα υπαρχουν εξαιρεσεις.
evabb Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, poulinos είπε κοινως γινε τενεκες φαγητου οπως ολοι μαε διοτι διαφερεις και δεν κανει να διαφερεις. για την μεσογειακη δομη κτλ με πιανεις αδιαβαστο.απο εκει και περα ειναι τι αρεσει στον καθενα και (δυστυχως) βλεπω πολυ κοσμο να θελει πιασιματα αλλιως του ξυνιζει. το καλο ειναι οτι παντα υπαρχουν εξαιρεσεις. Χαλας την πιατσα οταν δεν τρως σαν βοδι και τους υπενθυμιζεις οτι κανουν λαθος επιλογες. Δεν θελουν να το σκεφτονται καν. Η μεσογειακη δομη ειναι το λεγωμενο αχλαδι
Dakonblackblade Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Εγώ δεν κρίνω τους ανθρώπους από την εμφάνιση αλλά από την επίδοση. Αν ασχολείται κάποιος με τη γυμναστική καιρό και δε μπορεί να κάνει 2 έλξεις και δέκα pushups ή δεν ξέρει τη φόρμα στις βασικές ασκήσεις, για μένα είναι αγυμναστος όσο και ο κάθε άνθρωπος στο δρόμο, άσχετως πάχους που στην τελική είναι πολύ δυσκολότερο να αλλάξεις τρόπο ζωής παρά να μάθεις πέντε πράγματα σωστά.
Toxo <3 lover Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Να, θα ποστάρω γιατί η Μαργαρίτα μας την είπε ότι δε βάζουμε φωτο. Λοιπόν, κοίτα. Η πρώτη φωτογραφία τραβήχτηκε πριν τρία χρόνια και εκεί είμαι 53.5 κιλά. Η δεύτερη τραβήχτηκε πριν δύο χρόνια είμαι 52 κιλά, έκανα καλές προπονήσεις κι έτρωγα πολύ σωστά και η τρίτη τραβήχτηκε αμέσως τώρα που έχω φάει κι έχω πιει κι είμαι 56 κιλά με όχι προσεγμένη διατροφή ούτε και πολλή προπόνηση τον τελευταίο καιρό. Σκέψου δηλαδή εσύ που πας εντατικά κι έχεις διατροφολόγο να σε καθοδηγεί τι αποτέλεσμα μπορεί να δεις. Φυσικά κάθε σώμα είναι διαφορετικό, το point μου είναι ότι τα νούμερα είναι ένα σημείο αναφοράς, αλλά από μόνα τους δεν λένε όλη την ιστορία. Spoiler Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2019 από Toxo <3 lover 9 1
evabb Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 οντως στην τελευταια φωτογραφια δειχνεις πολυ καλυτερα απ οτι στην πρωτη.
poulinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 32 minutes ago, evabb said: Χαλας την πιατσα οταν δεν τρως σαν βοδι και τους υπενθυμιζεις οτι κανουν λαθος επιλογες. Δεν θελουν να το σκεφτονται καν. Η μεσογειακη δομη ειναι το λεγωμενο αχλαδι διαλεγω την κουρτινα 3.οχι μονο χαλας την πιατσα αλλα σε κοιτανε και παραξενα που δεν εισαι σκουπιδοφαγος λες και.η μονη χαρα ειναι το φαγητο.μαλλον για αυτους ειναι. 1
evabb Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, poulinos είπε διαλεγω την κουρτινα 3.οχι μονο χαλας την πιατσα αλλα σε κοιτανε και παραξενα που δεν εισαι σκουπιδοφαγος λες και.η μονη χαρα ειναι το φαγητο.μαλλον για αυτους ειναι. Αμα σου λειπουν αλλες χαρες της ζωης (if you know what I mean) το ριχνεις στο φαι για να ξεχαστεις. 😈😈 Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2019 από evabb
poulinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 26 minutes ago, evabb said: Αμα σου λειπουν αλλες χαρες της ζωης (if you know what I mean) το ριχνεις στο φαι για να ξεχαστεις. 😈😈 να πω οτι ειναι ψεμματα? το να το ριχνεις στο φαι οκ επιλογη σου.εμας να μην πριζουν 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 5 hours ago, evabb said: Παντως δεν καταλαβαινω ποια ειναι αυτα τα περιφημα πιασιματα. Ο κωλος δλδ τι ειναι; Μια χαρά είναι κάθε γυναίκα που δεν φτάνει στο επίπεδο της ανορεξικής. Από εκεί και πέρα, άσε τους υπόλοιπους να λένε. Σημασία έχει να κοιτάς εσύ τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να γουστάρεις. Θα έχεις την αυτοπεποίθησή σου, θα απολαμβάνεις το κορμί σου και αυτό θα βγαίνει σε όλους τους τομείς, είτε λέγεται κρεβάτι είτε οτιδήποτε άλλο. Να κάτσεις ν' ασχοληθείς με ποιον; Μ' αυτόν που θέλει το περιττό λίπος της γυναίκας, γιατί αυτό μεταφράζεται σε μεγαλο στηθος; Με αυτόν που δεν θέλει την πιο fit, γιατί το ότι ασχολείται με το τι τρώει και πόσο μεταφράζεται στο ότι θα του σπάει εν γένει τα νεύρα; Δεν βγάζεις άκρη. Οπότε καταλήγουμε, πάλι: γίνε αυτό που ευχαριστεί εσένα. Και το σίγουρο είναι πως θα υπάρξουν αυτοί που θ' αξίζει ν' ασχοληθείς μαζί τους - καλή ώρα ο άντρας σου! - και θα τους αρέσει αυτό που είσαι. Keep going και μη μασάς καθόλου!
poulinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 On 14/08/2019 at 17:10, Toxo <3 lover said: Να, θα ποστάρω γιατί η Μαργαρίτα μας την είπε ότι δε βάζουμε φωτο. Λοιπόν, κοίτα. Η πρώτη φωτογραφία τραβήχτηκε πριν τρία χρόνια και εκεί είμαι 53.5 κιλά. Η δεύτερη τραβήχτηκε πριν δύο χρόνια είμαι 52 κιλά, έκανα καλές προπονήσεις κι έτρωγα πολύ σωστά και η τρίτη τραβήχτηκε αμέσως τώρα που έχω φάει κι έχω πιει κι είμαι 56 κιλά με όχι προσεγμένη διατροφή ούτε και πολλή προπόνηση τον τελευταίο καιρό. Σκέψου δηλαδή εσύ που πας εντατικά κι έχεις διατροφολόγο να σε καθοδηγεί τι αποτέλεσμα μπορεί να δεις. Φυσικά κάθε σώμα είναι διαφορετικό, το point μου είναι ότι τα νούμερα είναι ένα σημείο αναφοράς, αλλά από μόνα τους δεν λένε όλη την ιστορία. τα πιο πολλα κιλα στην τριτη αλλα το μεγαλυτερο thigh gap or is it my idea?????
Toxo <3 lover Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Ναι, είδες κάτι περίεργα; Στέκονται πιο ωραία, οι ασκήσεις του κάτω σώματος μου είναι πάντα πολύ πιο εύκολες και δεν τις κλέβω γι' αυτό μάλλον. Το πάνω μέρος υστερεί, είναι ντροπή δύο χρόνια μετά να είναι ίδιο τελείως, αλλά... Θα δω τι θα κάνω. 😁
poulinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 18 minutes ago, Toxo <3 lover said: Ναι, είδες κάτι περίεργα; Στέκονται πιο ωραία, οι ασκήσεις του κάτω σώματος μου είναι πάντα πολύ πιο εύκολες και δεν τις κλέβω γι' αυτό μάλλον. Το πάνω μέρος υστερεί, είναι ντροπή δύο χρόνια μετά να είναι ίδιο τελείως, αλλά... Θα δω τι θα κάνω. 😁 αυτο που είχες πει :p. Σε ενα γυμναστηριο προσωρινα ωστε να μην χανεις χρονο και οφέλη(αλλαγες) μεχρι να δεις τι θα κανεις με το αλλο γυμναστηριο. ;) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις