GothicCrusader Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 8 ώρες πριν, mic2mic είπε ... Οπότε το θέμα είναι θέμα προτεραιοτήτων και θέμα κοινωνικό. Όπως και με το θέμα γούστου, δεν ασχολούμαι μ'αυτό. Εγώ είπα απλά τί πιστεύω ότι είναι σωματικώς δυνατόν για τον περισσότερο κόσμο. Διότι πολύ απλά, δεν θέλω κάποιος να πιστεύει ότι το 9-10% δεν πετυχαίνεται παρά μόνο με φάρμακα και είναι αδύνατον να διατηρηθεί επί μακρόν. Εμένα προσωπικά δεν είναι το αντικείμενο μου. Μου κάνουν εντύπωση τα νούμερα που λες πάντως. Είναι δεδομένο ότι το body fat επηρεάζει τη γονιμότητα και για τα δύο φύλλα; σωστά; είτε έχει κάποιος πολύ body fat είτε έχει πολύ λίγο. Ωστόσο πρόχειρα αν ψάξω για ovulation body fat ή female fertility body fat percentage βρίσκω τιμές που αναφέρουν πολύ μεγαλύτερα ποσοστά από το 15%. Αν κάνω λάθος διόρθωσέ με. Δεν βάζω links σε άρθρα, που θα βρούμε πολλά και αντιφατικά γιατί δεν έχω χρόνο να ψάξω τις πηγές τους. Αλλά ας δούμε αυτό ως παράδειγμα: https://www.cell.com/trends/endocrinology-metabolism/pdf/1043-2760(91)90018-I.pdf Αναφορά σε κείμενο Evidence is presented that the high percentage of body fat (26%-28%) in mature women is necessary for regular ovulatory cycles and may influence reproductive ability directly: ... Και πες αυτό το ποσοστό είναι τραβημένο και το εύρος αντί για 26-28% είναι χαμηλότερο και είναι ξέρω γω 15-20%, το 15% είναι πάρα πολύ μακρυά, είναι το άκρο του διαστήματος. Και πάλι λοιπόν αν το 15% ως έγκυρο, είναι για τις "περισσότερες γυναίκες";;; Και τέλος, ακόμα και αν είναι, αφού μιλάμε τραβηγμένα για το άκρο του διαστήματος δεν μπορεί να είναι εύκολο να διατηρηθεί για τις περισσότερες από αυτές. Δεν βλέπω πώς μπορεί να ισχύουν όλα ταυτόχρονα. Δηλαδή πάω στο χαμηλότερο όριο, αναφέρομαι στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού και τοποθετούμαι ότι είναι εύκολο να το διατηρήσει; 4
Pwpwpw Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, giorgos04 είπε Εγώ που γυμναζομαι με σταθερό πρόγραμμα,έχω να φάω γλυκό μήνες, τρώω 4-5 κομπλέ γεύματα στο 24ωρο μου(μετρημένη πρωτεΐνη,σωστό υδατανθρακα), γιατί δεν μπορώ να χάσω το σωσίβιο γύρω από την μέση ;; Αν κανεις για μηνες διαιατα και ακομη δεν εχεις πεσει αισθητα σε λιπος, σημαινει οτι δν κανεις διαιατα ολο αυτο τον καιρο, δεν εισαι υποθερμιδικα δηλαδη, οι ποσοτητες που τρως δεν ειναι σωστα μετρημενες για σενα.Το οτι εχεις μηνες να φας γλυκο δεν λεει απολυτως τιποτα αν τα υπολοιπα γευματα που τρως μεσα την ημερα δεν σε βγαζουν σε θερμιδες ελλειματος. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2019 από Pwpwpw 1
mic2mic Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, GothicCrusader είπε Εμένα προσωπικά δεν είναι το αντικείμενο μου. Μου κάνουν εντύπωση τα νούμερα που λες πάντως. Είναι δεδομένο ότι το body fat επηρεάζει τη γονιμότητα και για τα δύο φύλλα; σωστά; είτε έχει κάποιος πολύ body fat είτε έχει πολύ λίγο. Ωστόσο πρόχειρα αν ψάξω για ovulation body fat ή female fertility body fat percentage βρίσκω τιμές που αναφέρουν πολύ μεγαλύτερα ποσοστά από το 15%. Αν κάνω λάθος διόρθωσέ με. Δεν βάζω links σε άρθρα, που θα βρούμε πολλά και αντιφατικά γιατί δεν έχω χρόνο να ψάξω τις πηγές τους. Αλλά ας δούμε αυτό ως παράδειγμα: https://www.cell.com/trends/endocrinology-metabolism/pdf/1043-2760(91)90018-I.pdf Και πες αυτό το ποσοστό είναι τραβημένο και το εύρος αντί για 26-28% είναι χαμηλότερο και είναι ξέρω γω 15-20%, το 15% είναι πάρα πολύ μακρυά, είναι το άκρο του διαστήματος. Και πάλι λοιπόν αν το 15% ως έγκυρο, είναι για τις "περισσότερες γυναίκες";;; Και τέλος, ακόμα και αν είναι, αφού μιλάμε τραβηγμένα για το άκρο του διαστήματος δεν μπορεί να είναι εύκολο να διατηρηθεί για τις περισσότερες από αυτές. Δεν βλέπω πώς μπορεί να ισχύουν όλα ταυτόχρονα. Δηλαδή πάω στο χαμηλότερο όριο, αναφέρομαι στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού και τοποθετούμαι ότι είναι εύκολο να το διατηρήσει; Δεν έχω πρόσβαση στο πλήρες άρθρο, αλλά έτσι όπως το ερμηνεύω εγώ, η πρόταση που ανέφερες έχει την εξής ουσία: "Το μεγαλύτερο ποσοστό του σωματικού λίπους που συνήθως έχουν οι γυναίκες (και κυμαίνεται συχνά στο 26-28%) χρειάζεται προκειμένου να έχουν ομαλούς κύκλους και να είναι γόνιμες". Δηλαδή δεν κάνει σύγκριση του 28% με το 15% ή κάποιο άλλο ποσοστό, απλά παραθέτει στοιχεία για ποιό λόγο είναι απαραίτητο το αυξημένο ποσοστό λίπους στις γυναίκες. Σε οποιοδήποτε κείμενο έχω δει σχετικά με την αθλητική αμηνόρροια, αυτή παρατηρείται σε ποσοστά κάτω του 12%. Π.χ.: https://www.afpafitness.com/blog/athletic-amenorrhea-women-risk Αλλά έχω δει και μελέτες όπου λένε πως η αθλητική αμηνόρροια έχει πολύ μεγαλύτερη σχέση με την αθλητική δραστηριότητα αυτή καθεαυτή και όχι με το ποσοστό λίπους, πχ https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/3600234 Για παράδειγμα, παρατηρείται συχνότερα σε αθλήτριες υψηλού επιπέδου ακόμα και όταν αυτές έχουν ποσοστό λίπους πάνω από 20%, πχ. σε μπασκετμπολίστριες υψηλού επιπέδου. Ούτε κι εμένα είναι το αντικείμενό μου βέβαια, απλώς δεν έχω δει κάτι διαφορετικό. Αν δω κάποιες μελέτες που να συσχετίζουν ένα ποσοστό γύρω ατο 15% με διαταραχές του κύκλου ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ αθλητικής δραστηριότητας (ώστε να διασφαλίσουμε ότι δεν φταίει η σωματική καταπόνηση αλλά μόνο το ποσοστό λίπους), τότε φυσικά θα αναθεωρήσω. Και τονίζω πως η προετοιμασία για εγκυμοσύνη ή η γονιμότητα είναι διαφορετική κατάσταση. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2019 από mic2mic 1
evabb Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, yannis27gr είπε Ναι, αν το σώμα κάποιου δεν υποστηρίζει το χαμηλό ποσοστό λίπους που επιθυμεί, η διατροφή γίνεται τόσο αυστηρή και περιοριστική που καταντά ψύχωση. Μαγείρεμα αποκλειστικά στο σπίτι, τάπερ αν χρειαστεί να βγει, σοβαρό πρόβλημα αν τον καλέσουν για φαγητό, κτλ Το δουλευω κι εγω πολυ το ταπερακι κυριως για την δουλεια. Συγνωμη αλλα οι σαντουτσαρες που χλαπακιαζουν καποιοι αλλοι δεν νομιζω οτι θα κανουν καλο στον κωλο μου. Γενικα οσους συναδελφους εχω δει που ειναι σε ενα καλο επιπεδο (ειτε αντρες ειτε γυναικες), ολοι τρωνε φαγητο απο το σπιτι τους. Ταπερ μεσημεριανο, δεκατιανο και απογευματινο εγω. Ο αντρας μου λεει οτι πλεον εχουμε πιο πολλα ταπερ σε αυτο το σπιτι παρα φαι, το παραδεχομαι εχω ενα φετιχ με τα κουτια γενικως. Πολυ θελω να σας μοστραρω την συλλογη μου απο ταπερ. Πισω στο θεμα μας. Φαγητο μια φορα την εβδομαδα εξω, αν τυχει και δευτερη φορα δεν χαλασε ο κοσμος. Παντως για τις γυναικειες ορμονες που λετε, εγω εβλεπα διαφορες στην περιοδο μου οσο αλλαζαν (αλλαζουν) τα κιλα μου. Σημερα ζυγιστηκα και ειμαι 59,4 κιλα και 25,3% λιπος (η ζυγαρια της διατροφολογου μου με βγαζει λιγο παραπανω στο λιπος). Απο την μια λεω να σταματησω στα 58 κιλα και να το ριξω στην γυμναστικη στα σοβαρα (με την διαιτα δεν εχω παντα δυναμεις) ή να κατεβω στα 55. Απλα εχουν αρχισει και πετανε λιγο κοκαλα σε κατι σημεια και αναρωτιεμαι μηπως εν τελει το 55 ειναι υπερβολικο στην ηλικια μου. Ο αντρας μου λεει οτι επειδη κανω και γυμναστικη τοσο καιρο ηδη οπως ειμαι τωρα δειχνω σχεδον οπως ημουν στα 55-56 οταν με ειχε γνωρισει. HELP!!!! Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2019 από evabb
Pwpwpw Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, evabb είπε Το δουλευω κι εγω πολυ το ταπερακι κυριως για την δουλεια. Συγνωμη αλλα οι σαντουτσαρες που χλαπακιαζουν καποιοι αλλοι δεν νομιζω οτι θα κανουν καλο στον κωλο μου. Γενικα οσους συναδελφους εχω δει που ειναι σε ενα καλο επιπεδο (ειτε αντρες ειτε γυναικες), ολοι τρωνε φαγητο απο το σπιτι τους. Ταπερ μεσημεριανο, δεκατιανο και απογευματινο εγω. Ο αντρας μου λεει οτι πλεον εχουμε πιο πολλα ταπερ σε αυτο το σπιτι παρα φαι, το παραδεχομαι εχω ενα φετιχ με τα κουτια γενικως. Πολυ θελω να σας μοστραρω την συλλογη μου απο ταπερ. Πισω στο θεμα μας. Φαγητο μια φορα την εβδομαδα εξω, αν τυχει και δευτερη φορα δεν χαλασε ο κοσμος. Παντως για τις γυναικειες ορμονες που λετε, εγω εβλεπα διαφορες στην περιοδο μου οσο αλλαζαν (αλλαζουν) τα κιλα μου. Σημερα ζυγιστηκα και ειμαι 59,4 κιλα και 25,3% λιπος (η ζυγαρια της διατροφολογου μου με βγαζει λιγο παραπανω στο λιπος). Απο την μια λεω να σταματησω στα 58 κιλα και να το ριξω στην γυμναστικη στα σοβαρα (με την διαιτα δεν εχω παντα δυναμεις) ή να κατεβω στα 55. Απλα εχουν αρχισει και πετανε λιγο κοκαλα σε κατι σημεια και αναρωτιεμαι μηπως εν τελει το 55 ειναι υπερβολικο στην ηλικια μου. Ο αντρας μου λεει οτι επειδη κανω και γυμναστικη τοσο καιρο ηδη οπως ειμαι τωρα δειχνω σχεδον οπως ημουν στα 55-56 οταν με ειχε γνωρισει. HELP!!!! Να κανεις οτι ικανοποιει εσενα σχετικα με το βαρος, το να σου πει καποιος μεινε σε αυτα τα κιλα δουλεψε τα, η χασε και αλλο βαρος, η παρε λιγο βαρος κτλ δεν εχει νοημα αν δν ικανποει εσενα, το θεμα ειναι να ικανοποει εσενα το οπτικο αποτελεσμα και να νιωθεις ανετη με αυτο. Και κατι τελευταιο.Το βαρος στην ζυγαρια δεν παιζει κανενα ρολο( σε λογικα προφανως πλαισια οχι να εισαι 150 κιλα η στο αλλο ακρο και να ζυγιζεις 40 κιλα). Το αναφερω γιατι παρατηρω οτι ειδικα οι γυναικες εχουν θεμα "εξαρτησης" με το νουμερο της ζυγαριας, αν ανεβουν και τις δειξει 60 κιλα χαλαει ολη τους η μερα και ξαφνικα ειναι χοντρες, αν τις δειξει 59 κιλα(η τελος παντων το νουμερο που θελουν να δουν) ειναι τερμα χαρουμενες και αδυνατες. Σημασια εχει να σε ικανοποιει εσενα το αποτελεσμα το βαρος δεν παιζει κανενα ρολο. Ενδεικτικα για παραδειγμα μπορει καποιος ανδρας με 1.80 υψος να ζυγιζει 80 κιλα και να ειναι κομματια, και ενας αλλος ανδρας με το ιδιο βαρος/υψος να εχει ενα σκασμο σωσιβιο και κρεμασμενα βυζια και να δειχνει ενα ματσο χαλια. Γενικα μην κολλατε στο νουμερο της ζυγαριας δεν δειχνει σχεδον τιποτα. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2019 από Pwpwpw 1
evabb Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 17 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Να κανεις οτι ικανοποιει εσενα σχετικα με το βαρος, το να σου πει καποιος μεινε σε αυτα τα κιλα δουλεψε τα, η χασε και αλλο βαρος, η παρε λιγο βαρος κτλ δεν εχει νοημα αν δν ικανποει εσενα, το θεμα ειναι να ικανοποει εσενα το οπτικο αποτελεσμα και να νιωθεις ανετη με αυτο. Και κατι τελευταιο.Το βαρος στην ζυγαρια δεν παιζει κανενα ρολο( σε λογικα προφανως πλαισια οχι να εισαι 150 κιλα η στο αλλο ακρο και να ζυγιζεις 40 κιλα). Το αναφερω γιατι παρατηρω οτι ειδικα οι γυναικες εχουν θεμα "εξαρτησης" με το νουμερο της ζυγαριας, αν ανεβουν και τις δειξει 60 κιλα χαλαει ολη τους η μερα και ξαφνικα ειναι χοντρες, αν τις δειξει 59 κιλα(η τελος παντων το νουμερο που θελουν να δουν) ειναι τερμα χαρουμενες και αδυνατες. Σημασια εχει να σε ικανοποιει εσενα το αποτελεσμα το βαρος δεν παιζει κανενα ρολο. Ενδεικτικα για παραδειγμα μπορει καποιος ανδρας με 1.80 υψος να ζυγιζει 80 κιλα και να ειναι κομματια, και ενας αλλος ανδρας με το ιδιο βαρος/υψος να εχει ενα σκασμο σωσιβιο και κρεμασμενα βυζια και να δειχνει ενα ματσο χαλια. Γενικα μην κολλατε στο νουμερο της ζυγαριας δεν δειχνει σχεδον τιποτα. Ισχυει οτι εχουμε ενα θεμα με το νουμερο στην ζυγαρια και ξερω οτι οταν πω στις φιλες μου οτι ειμαι 59,4 θα με κοιταξουν με μισος γιατι απαξ και μπηκες στο 50 εισαι officialy στο κλαμπ των αδυνατων. Περνας αυτοματα σε αλλη κατηγορια. Θα ρωτησω και την διατροφολογο μου να μου πει απο θεμα υγειας αν πρεπει να χασω κι αλλο. Οπτικα παντως ειμαι μια χαρα, ηδη στα 61 κιλα ημουν καλα. Ουτε κοιλια εχω, ουτε κυτταριτιδα (καλα οχι οτι ειχα ποτε) ουτε τοπικο παχος. Αλλα θελω να δειχνω ακομα πιο σφιχτη.
Pwpwpw Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, evabb είπε Ισχυει οτι εχουμε ενα θεμα με το νουμερο στην ζυγαρια και ξερω οτι οταν πω στις φιλες μου οτι ειμαι 59,4 θα με κοιταξουν με μισος γιατι απαξ και μπηκες στο 50 εισαι officialy στο κλαμπ των αδυνατων. Περνας αυτοματα σε αλλη κατηγορια. Θα ρωτησω και την διατροφολογο μου να μου πει απο θεμα υγειας αν πρεπει να χασω κι αλλο. Οπτικα παντως ειμαι μια χαρα, ηδη στα 61 κιλα ημουν καλα. Ουτε κοιλια εχω, ουτε κυτταριτιδα (καλα οχι οτι ειχα ποτε) ουτε τοπικο παχος. Αλλα θελω να δειχνω ακομα πιο σφιχτη. Αν νιωθεις καλα εκει, μεινε εκει δεν υπαρχει λογος και επιπλεον διαιτα. Και επισης δεν σημαινει παντα οτι οσο πεφτουμε σε βαρος το σωμα θα δειχνει ντα και καλα καλυτερο. Μπορει παραδειγμα να πας στα 55 κιλα και.να δειχνεις χειροτερα. Θεμα υγειας που λες δεν υπαρχει περιπτωση να σου πει καποιος οτι επιβαλεται να πεσεις κατω απο 59 κιλα για λογους υγειας. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2019 από Pwpwpw 2
mic2mic Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Για να μην πάει χαμένο το wrong post, ας βάλω αυτό εδώ το ιδιαίτερα αισιόδοξο βιντεάκι. Ο τύπος ξεκίνησε να κάνει κολπάκια στα 60 του: Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2019 από mic2mic
poulinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 4 hours ago, evabb said: Ισχυει οτι εχουμε ενα θεμα με το νουμερο στην ζυγαρια και ξερω οτι οταν πω στις φιλες μου οτι ειμαι 59,4 θα με κοιταξουν με μισος γιατι απαξ και μπηκες στο 50 εισαι officialy στο κλαμπ των αδυνατων. Περνας αυτοματα σε αλλη κατηγορια. Θα ρωτησω και την διατροφολογο μου να μου πει απο θεμα υγειας αν πρεπει να χασω κι αλλο. Οπτικα παντως ειμαι μια χαρα, ηδη στα 61 κιλα ημουν καλα. Ουτε κοιλια εχω, ουτε κυτταριτιδα (καλα οχι οτι ειχα ποτε) ουτε τοπικο παχος. Αλλα θελω να δειχνω ακομα πιο σφιχτη. μαθε να τους γραφεις εκει που δεν πιανει μελανι.γενικως υπαρχει ενα κολλημα σε πολλα ατομα με το που δουν κοπελα ειδικα να μην εχει πιασιματα ,να ξεκινανε τις βλακειες.και παρε κιλα και πως εισαι ετσι,και γιατι δεν τρως,και μηπως εχεις ανορεξια και ολες τις μπουρδες του καθε τσοπανη. με το που εισαι λιγο γυμνασμενη και δεν εχεις πιασιματα οπως θελει το 99 τις 100 των ατομων ξεκινανε κατευθειαν ολα τα σχολια.εχουν στο μυαλο τους οτι μια κοπελα αμα δεν εχει πιασιματα και μερικα παραπανω κιλακια οτι δεν βγαζει θυληκοτητα. λες και ειμαστε στο 1880. 1
kti23 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, poulinos είπε μαθε να τους γραφεις εκει που δεν πιανει μελανι.γενικως υπαρχει ενα κολλημα σε πολλα ατομα με το που δουν κοπελα ειδικα να μην εχει πιασιματα ,να ξεκινανε τις βλακειες.και παρε κιλα και πως εισαι ετσι,και γιατι δεν τρως,και μηπως εχεις ανορεξια και ολες τις μπουρδες του καθε τσοπανη. με το που εισαι λιγο γυμνασμενη και δεν εχεις πιασιματα οπως θελει το 99 τις 100 των ατομων ξεκινανε κατευθειαν ολα τα σχολια.εχουν στο μυαλο τους οτι μια κοπελα αμα δεν εχει πιασιματα και μερικα παραπανω κιλακια οτι δεν βγαζει θυληκοτητα. λες και ειμαστε στο 1880. *Είμαστε όντως στο 1880 από πολλές απόψεις Προσωπικα πάντα με έχουν βοηθήσει και τα σέικερ για συντήρηση πέρα από ταπερακια. Πρωτεϊνικά καλύπτει ένα καλό ημερήσιο πόσο και πίνεται γρήγορα στο σύντομο διάλειμμα της δουλειάς. και post workout εννοείται ολοι θα κάνουμε ατασθαλίες μη σκέφτεστε τη μια πίτσα στους τρεις μήνες δεν θα αλλάξει ολόκληρο τον μεταβολισμό Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2019 από kti23 1
poulinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 23 minutes ago, kti23 said: *Είμαστε όντως στο 1880 από πολλές απόψεις Προσωπικα πάντα με έχουν βοηθήσει και τα σέικερ για συντήρηση πέρα από ταπερακια. Πρωτεϊνικά καλύπτει ένα καλό ημερήσιο πόσο και πίνεται γρήγορα στο σύντομο διάλειμμα της δουλειάς. και post workout εννοείται ολοι θα κάνουμε ατασθαλίες μη σκέφτεστε τη μια πίτσα στους τρεις μήνες δεν θα αλλάξει ολόκληρο τον μεταβολισμό σεικερακι με λιγο γαλα και μπανανα κιολας χτυπημενα στο blender βγαινει λουκουμι
Pwpwpw Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, poulinos είπε μαθε να τους γραφεις εκει που δεν πιανει μελανι.γενικως υπαρχει ενα κολλημα σε πολλα ατομα με το που δουν κοπελα ειδικα να μην εχει πιασιματα ,να ξεκινανε τις βλακειες.και παρε κιλα και πως εισαι ετσι,και γιατι δεν τρως,και μηπως εχεις ανορεξια και ολες τις μπουρδες του καθε τσοπανη. με το που εισαι λιγο γυμνασμενη και δεν εχεις πιασιματα οπως θελει το 99 τις 100 των ατομων ξεκινανε κατευθειαν ολα τα σχολια.εχουν στο μυαλο τους οτι μια κοπελα αμα δεν εχει πιασιματα και μερικα παραπανω κιλακια οτι δεν βγαζει θυληκοτητα. λες και ειμαστε στο 1880. Αυτο που λες νομιζω δν ισχυει μονο για τις γυναικες ισχυει γενικως, την αρχικη περιοδο που ξεκινησα γυμναστηριο ειχα προσπαθησει να διωξω λιγο λιπος απο πανω μου και ειδικα μεσα στα ρουχα φαινομουν αδυνατισμενος, η ζυγαρια ειχε πεσει μολις 3 με 4 κιλα αλλα οποιος με εβλεπε "καλα δεν τρως?" " τι επαθες και αδυνατησες ετσι αρρωστος εισαι?" κτλ.. γενικως εχω καταλαβει οτι ζουμε σε μια εποχη υπερφαγιας που αν κοιταξεις γυρω σου θα δεις οτι η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι υπερβαροι, αλλα φτασαμε πλεον σε σημειο το υπερβαρο να θεωρειτε φυσιολογικο, το φυσιολογικο να θεωρειτε παρα πολυ αδυνατο, και το παχυσαρκο να θεωρειται " εχει 5 κιλακια παραπανω", αν ο αντρας ανεβαινει στην ζυγαρια και δεν γραφει τριψηφιο νουμερο ειναι τσουτσεκι, ανδρας με κοιλιτσα σαν καραμελιτσα και τα σχετικα😋 Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2019 από Pwpwpw 1 1
poulinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Just now, Pwpwpw said: Αυτο που λες νομιζω δν ισχυει μονο για τις γυναικες ισχυει γενικως, την αρχικη περιοδο που ξεκινησα γυμναστηριο ειχα προσπαθησει να διωξω λιγο λιπος απο πανω μου και ειδικα μεσα στα ρουχα φαινομουν αδυνατισμενος, η ζυγαρια ειχε πεσει μολις 3 με 4 κιλα αλλα οποιος με εβλεπε "καλα δεν τρως?" " τι επαθες και αδυνατησες ετσι αρρωστος εισαι?" κτλ.. γενικως εχω καταλαβει οτι ζουμε σε μια εποχη υπερφαγιας που αν κοιταξεις γυρω σου θα δεις οτι η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι υπερβαροι, αλλα φτασαμε πλεον σε σημειο το υπερβαρο να θεωρειτε φυσιολογικο, το φυσιολογικο να θεωρειτε παρα πολυ αδυνατο, και το παχυσαρκο να θεωρειται " εχει 5 κιλακια παραπανω", αν ο αντρας ανεβαινει στην ζυγαρια και δεν γραφει τριψηφιο νουμερο ειναι τσουτσεκι, ανδρας με κοιλιτσα σαν καραμελιτσα και τα σχετικα😋 απλα στις γυναικες ισχυει πιο πολυ .αλλα ναι ισχυει και σε αντρες και εχει τυχει να μου το εχουν πει. ειχα πεσει 4 κιλα μετα απο 30 μερες στο βουνο και ακουγα διαφορα μετα.. απο 75 νομιζω ειχα παει 71 αν θυμαμαι σωστα.
Toxo <3 lover Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 22 ώρες πριν, 4saken είπε Aνοιξε και ενα καινουριο νομιζω στο πρωην Oxygen? Ναι, δεν ξέρω τι λέει όμως, προτιμώ να πάω κάπου δοκιμασμένα. 6 ώρες πριν, evabb είπε Το δουλευω κι εγω πολυ το ταπερακι κυριως για την δουλεια. Συγνωμη αλλα οι σαντουτσαρες που χλαπακιαζουν καποιοι αλλοι δεν νομιζω οτι θα κανουν καλο στον κωλο μου. Γενικα οσους συναδελφους εχω δει που ειναι σε ενα καλο επιπεδο (ειτε αντρες ειτε γυναικες), ολοι τρωνε φαγητο απο το σπιτι τους. Ταπερ μεσημεριανο, δεκατιανο και απογευματινο εγω. Ο αντρας μου λεει οτι πλεον εχουμε πιο πολλα ταπερ σε αυτο το σπιτι παρα φαι, το παραδεχομαι εχω ενα φετιχ με τα κουτια γενικως. Πολυ θελω να σας μοστραρω την συλλογη μου απο ταπερ. Πισω στο θεμα μας. Φαγητο μια φορα την εβδομαδα εξω, αν τυχει και δευτερη φορα δεν χαλασε ο κοσμος. Παντως για τις γυναικειες ορμονες που λετε, εγω εβλεπα διαφορες στην περιοδο μου οσο αλλαζαν (αλλαζουν) τα κιλα μου. Σημερα ζυγιστηκα και ειμαι 59,4 κιλα και 25,3% λιπος (η ζυγαρια της διατροφολογου μου με βγαζει λιγο παραπανω στο λιπος). Απο την μια λεω να σταματησω στα 58 κιλα και να το ριξω στην γυμναστικη στα σοβαρα (με την διαιτα δεν εχω παντα δυναμεις) ή να κατεβω στα 55. Απλα εχουν αρχισει και πετανε λιγο κοκαλα σε κατι σημεια και αναρωτιεμαι μηπως εν τελει το 55 ειναι υπερβολικο στην ηλικια μου. Ο αντρας μου λεει οτι επειδη κανω και γυμναστικη τοσο καιρο ηδη οπως ειμαι τωρα δειχνω σχεδον οπως ημουν στα 55-56 οταν με ειχε γνωρισει. HELP!!!! evabb έχεις πάρει φόρα, μην κολλάς όμως στα νούμερα. Κοίταζε τον εαυτό σου στον καθρέφτη. Τα 58 όταν θα γυμναστείς θα αλλάξουν σύσταση και θα δείχνουν αλλιώς. Εγώ στη θέση σου θα έδινα έμφαση στη γυμναστική. Θα σου στείλω φωτο να καταλάβεις γιατί το λέω. Real life παράδειγμα, όχι fictional. 53 λεπτά πριν, poulinos είπε μαθε να τους γραφεις εκει που δεν πιανει μελανι.γενικως υπαρχει ενα κολλημα σε πολλα ατομα με το που δουν κοπελα ειδικα να μην εχει πιασιματα ,να ξεκινανε τις βλακειες.και παρε κιλα και πως εισαι ετσι,και γιατι δεν τρως,και μηπως εχεις ανορεξια και ολες τις μπουρδες του καθε τσοπανη. με το που εισαι λιγο γυμνασμενη και δεν εχεις πιασιματα οπως θελει το 99 τις 100 των ατομων ξεκινανε κατευθειαν ολα τα σχολια.εχουν στο μυαλο τους οτι μια κοπελα αμα δεν εχει πιασιματα και μερικα παραπανω κιλακια οτι δεν βγαζει θυληκοτητα. λες και ειμαστε στο 1880. Τώρα μεταξύ μας αν γυμνάζεται μια κοπέλα κι έχει την κλασική μεσογειακή δομή τα οπίσθια γίνονται πολύ ενδιαφέροντα ξαφνικά και δε νομίζω να ενοχλεί κανέναν αν δεν έχει πιασίματα. 😋 Τώρα αυτό που λες ότι πέφτουν να σε φάνε ότι έχεις πάθει ανορεξία είναι πολύ κλασικό. Φάε λίγο, έχεις πάθει ψύχωση, τι θα σου κάνουν λίγες πατάτες και πολλά πολλά τέτοια. 3
evabb Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 7 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Αυτο που λες νομιζω δν ισχυει μονο για τις γυναικες ισχυει γενικως, την αρχικη περιοδο που ξεκινησα γυμναστηριο ειχα προσπαθησει να διωξω λιγο λιπος απο πανω μου και ειδικα μεσα στα ρουχα φαινομουν αδυνατισμενος, η ζυγαρια ειχε πεσει μολις 3 με 4 κιλα αλλα οποιος με εβλεπε "καλα δεν τρως?" " τι επαθες και αδυνατησες ετσι αρρωστος εισαι?" κτλ.. γενικως εχω καταλαβει οτι ζουμε σε μια εποχη υπερφαγιας που αν κοιταξεις γυρω σου θα δεις οτι η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι υπερβαροι, αλλα φτασαμε πλεον σε σημειο το υπερβαρο να θεωρειτε φυσιολογικο, το φυσιολογικο να θεωρειτε παρα πολυ αδυνατο, και το παχυσαρκο να θεωρειται " εχει 5 κιλακια παραπανω", αν ο αντρας ανεβαινει στην ζυγαρια και δεν γραφει τριψηφιο νουμερο ειναι τσουτσεκι, ανδρας με κοιλιτσα σαν καραμελιτσα και τα σχετικα😋 🤢🤢 sorry αλλα η κοιλια στον αντρα ειναι τερμα αντιαισθητικη λιγο χειροτερα απο την γυναικεια γιατι τουλαχιστον η γυναικα παιρνει λιπος κι αλλου. Παντως ισχυει οτι εχει αλλαξει ο τροπος που βλεπουμε τα μεθεγη. Της προαλες αγορασα αθλητικο μπλουζακι Small και ψιλοσακουλιαζε στην κοιλια και τοτε ακομα ημουν 62-63 κιλα. 57 λεπτά πριν, poulinos είπε μαθε να τους γραφεις εκει που δεν πιανει μελανι.γενικως υπαρχει ενα κολλημα σε πολλα ατομα με το που δουν κοπελα ειδικα να μην εχει πιασιματα ,να ξεκινανε τις βλακειες.και παρε κιλα και πως εισαι ετσι,και γιατι δεν τρως,και μηπως εχεις ανορεξια και ολες τις μπουρδες του καθε τσοπανη. με το που εισαι λιγο γυμνασμενη και δεν εχεις πιασιματα οπως θελει το 99 τις 100 των ατομων ξεκινανε κατευθειαν ολα τα σχολια.εχουν στο μυαλο τους οτι μια κοπελα αμα δεν εχει πιασιματα και μερικα παραπανω κιλακια οτι δεν βγαζει θυληκοτητα. λες και ειμαστε στο 1880. Χθες ρωτησα τον αντρα μου περι πιασιματων κτλ και μου ειπε οτι του αρεσω οπως και να ειμαι ειτε ειμαι 55 κιλα ειτε 76 (που ημουν) γιατι οπως σοφα εξηγησε ειμαι πολλα παραπανω απ οτι το σωμα μου και η εμφανιση μου. Παντως το εχω ακουσει απο πολλους να μου λενε την γνωστη μαλακια να μην κανω βαρη να μην φουσκωσω και τετοια, πλεον και το να μην αδυνατισω αλλο. Ρε αι στο διαολο πια, θα φορτωνω οσα κιλα γουσταρω κι οσα αντεχω, και στην τελικη δεν ειναι πια και τοσο ευκολο να φουσκωσει καποιος. Θα κατεβω τουλαχιστον στα 58 και μετα βλεπω αν θελω κι αλλο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις