Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, xgol είπε

Επειδη βλέπω πως είσαι Ιατρός, φρεσκαρε λίγο τη βιοχημεία που διδαχτηκαμε προπτυχιακα, συγκεκριμένα τα μεταβολικα μονοπάτια που ακολουθεί η τροφη στον οργανισμό, με ποιες μορφες αποθηκεύεται και σε ποια όργανα, ποιο είναι το επόμενο βημα οταν δεν είναι εφικτή η γλυκολυση, με ποια σειρα ο οργανισμος στρέφεται σε αλλα μεταβολικά μονοπάτια για να τραφεί, δες βιοχημια της ασκησης και αντιδραση κατα το στρες κ.α.

Θα σου φανουν πολυ χρησιμα όλα τα παραπάνω στο να καταλάβεις περίπου πως πρέπει να κινηθείς για να πετυχεις τους στοχους που θα θέσεις. 

ας τα φρεσκάρω και αυτά άντε, μαρέσει και η βιοχημεία

4 λεπτά πριν, poulinos είπε

η απαντηση για τις φλεβες αποκατω. για τις φακιδες υπαρχουν αυτοι που τις λατρευουν και αυτοι που βλεπουν φακιδες και φευγουν.

η φλεβα που πεταει, για πολλους ειναι δειγμα οτι ο αλλος εχει χαμηλο ποσοστο λιπους και οτι γυμναζεται και εχει ανεβει σε ποσοστων μυων. οποτε για αυτο βλεπεις ατομα να λενε οτι τους αρεσει.  

με τα παραπανω ποστς δειχνεις σαν να αγχωνεσαι αρκετα. ξεκινα το σιγα σιγα και θα δεις πως θα παει.μην προσπαθεις οχι μονο στο γυμναστηριο αλλα παντου να μαθεις τα παντα απο την αρχη.ενα βημα καθε φορα.λαθη θα γινουν στην πορεια.επισης θα δεις τι δουλευει και τι οχι σε σενα.μετα ειναι και τι θες να πετυχεις.αντοχη?μυς?γραμμωση?να φουσκωσεις? ολα θα παρουν τον δρομο τους αρκει να εχεις υπομονη. το ποστ αυτο το λεω γιατι πολλοι αγχωνονται οτι θα κανουν κατι λαθος και οτι ξαφνικα θα καταστραφει ο κοσμος οπως επισης το εχω πετυχει και σε αλλα θεματα που βλεπεις κοσμο να προσπαθει να δωσει πολυ σημασια στην λεπτομερια ενω στην αρχη δεν τον ενδιαφερει γιατι δεν θα κερδισει κατι. να το πω με χαζο παραδειγμα. οταν πας και κανεις πχ 20 χιλιομετρα με το ποδηλατο δεν σε νοιαζει αν στην διαδρομη θα πιεις νερο θα πιεις gatorade θα πιεις Monster.ειναι 20 Km και ολα μια χαρα.οταν φτασεις να κανεις 200 τοτε ναι θα σε νοιαξουν τα παντα.το εφερα με οσο πιο απλο παραδειγμα γινεται.

Δεν αγχώνομαι απλά μαρέσει να το συζητάω και να το αναλύω. Ακόμα και τη διατροφή για το 5% μαρέσει να τη συζητάω παρότι δεν είναι κάτι που σκοπεύω να το κάνω, από περιέργεια απλά για να ξέρω. Τώρα τι θέλω να πετύχω; θα λεγα λίγο φούσκωμα στα χέρια και ενα τσικ στο στήθος και κάπως πιο επίπεδη κοιλιά. Τα πόδια μου να μείνουν ως έχουν :P Βασικά να χάσω λίγο βάρος και να αλλάξω λίγο το λόγο μυες/λίπος υπέρ των μυών

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 minutes ago, ElectricWheel said:

ας τα φρεσκάρω και αυτά άντε, μαρέσει και η βιοχημεία

Δεν αγχώνομαι απλά μαρέσει να το συζητάω και να το αναλύω. Ακόμα και τη διατροφή για το 5% μαρέσει να τη συζητάω παρότι δεν είναι κάτι που σκοπεύω να το κάνω, από περιέργεια απλά για να ξέρω. Τώρα τι θέλω να πετύχω; θα λεγα λίγο φούσκωμα στα χέρια και ενα τσικ στο στήθος και κάπως πιο επίπεδη κοιλιά. Τα πόδια μου να μείνουν ως έχουν :P Βασικά να χάσω λίγο βάρος και να αλλάξω λίγο το λόγο μυες/λίπος υπέρ των μυών

απλα το λεω γιατι μερικες φορες ειναι αυτο που λενε βλεπουμε το δεντρο και χανουμε το δασος και αλλες φορες ακουμε τοσα πολλα που στο τελος φρικαρουμε.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, evabb είπε

ειστε τυχεροι οσοι κανατε σπουδες ιατρικης και ξερετε τετοια πραγματα. ειναι πολυ χρησιμα.

Οπως το δει κανείς 😂 

Είναι πολυ βασικά πράγματα για την ανθρώπινη φυσιολογία τα παραπάνω. Αν δε τα ξέρεις πως θα μιλήσεις για τον διαβήτη σε εναν ασθενή, λ.χ.?

Υ.Γ. Βρήκα κατι σημειώσεις μου (σ αυτο το τιμημένο γραφείο που περνάω το μεσημερι, αντι για καμιάπαραλία) αλλά θέλουν αποκωδικοποιηση οπότε δεν εχει νοημα να τις ανεβάσω. Αν βρω το βιβλίο αργότερα θα ανεβάσω 1-2 ενδεικτικά σχήματα. 

Επεξ/σία από xgol
Δημοσ.

Παιδάκια, σε πολλές περιπτώσεις νομίζω ότι αν γυμναζόμασταν και προσέχαμε τι τρώμε με την ίδια όρεξη που μελετάμε και γράφουμε, θα ήμαστε πολύ καλύτεροι σε όλα μας. Το έκανα κι εγώ πολύ αυτό παλιά. Όλο διάβαζα, διάβαζα, έγινα κινητή εγκυκλοπαίδεια, αλλά από πράξη 0.1. 

Όσο για το ζήτημα της εικόνας που λέτε, εγώ βλέπω τους κλασικούς "παραλίες" γιατί πηγαίνω συχνά στη θάλασσα και κοιτάζω αλλού, φαίνονται ότι έχουν κάποιου είδους κόμπλεξ από το πώς κοιτάζουν αν τους βλέπεις, είναι κάργα αντιαισθητικό. Γυμναστείτε, φάτε ωραία, ΝΙΩΣΤΕ ΩΡΑΙΑ και αν το λίπος είναι 18 ή 15 δε θα σας νοιάζει καν γιατί όλη σας η αύρα θα είναι πολύ ψαρωτική. My two cents, άκυρα με γυμναστική κλασικά, εγώ είμαι η ψυχολόγος εδώ πέρα. 🤣

• Like 3
Δημοσ.
9 minutes ago, Toxo <3 lover said:

Παιδάκια, σε πολλές περιπτώσεις νομίζω ότι αν γυμναζόμασταν και προσέχαμε τι τρώμε με την ίδια όρεξη που μελετάμε και γράφουμε, θα ήμαστε πολύ καλύτεροι σε όλα μας. Το έκανα κι εγώ πολύ αυτό παλιά. Όλο διάβαζα, διάβαζα, έγινα κινητή εγκυκλοπαίδεια, αλλά από πράξη 0.1. 

Όσο για το ζήτημα της εικόνας που λέτε, εγώ βλέπω τους κλασικούς "παραλίες" γιατί πηγαίνω συχνά στη θάλασσα και κοιτάζω αλλού, φαίνονται ότι έχουν κάποιου είδους κόμπλεξ από το πώς κοιτάζουν αν τους βλέπεις, είναι κάργα αντιαισθητικό. Γυμναστείτε, φάτε ωραία, ΝΙΩΣΤΕ ΩΡΑΙΑ και αν το λίπος είναι 18 ή 15 δε θα σας νοιάζει καν γιατί όλη σας η αύρα θα είναι πολύ ψαρωτική. My two cents, άκυρα με γυμναστική κλασικά, εγώ είμαι η ψυχολόγος εδώ πέρα. 🤣

η πολλη πληροφορια ειδικα για καποιον που δεν γνωριζει μπορει να φερει τα αναποδα αποτελεσματα.

α.να τον μπερδεψει.

β.να θεσει μη ρεαλιστικους στοχους με αποτελεσμα σε ενα μηνα να τα παρατησει γιατι δεν βλεπει καμια αλλαγη και νομιζει οτι σε 2 μηνες θα εχει γινει fit ενω στην πραξη σε δυο μηνες εγινε feet.

γ.να ξεκινησει hard core πιστευοντας οτι αμα δεν κανει 1-2-3 δεν θα φτιαξει ποτε αυτο το ρημαδι το σωμα.

δ.να τον αγχωσει σε αρνητικο σημειο οποτε και παιζει να το αφησει..

ε.το να μην μπορει να τα φιλτραρει. υπαρχουν δηλαδη αποψεις οτι α.αμα δεν παρω πρωτεινη(σκονη) δεν θα φτιαξω ποτε σωμα,β.δεν θα φτιαξω ποτε σωμα χωρις να εχω κανει διατροφη οποτε παει να ξεκινησει τρελα πραγματα ενω ακομα δεν εχει παρει τα Plus του να κανει γυμναστικη τα οποια θα ειναι αρκετα ακομα και χωρις διατροφη αφου το σωμα του τοσα χρονια δεν γυμναστηκε ποτε.

+1 για την πρωτο παραγραφο.τα λεει ολα αυτο που εγραψες.

toxo μηπως να αφησεις το gym να πιασεις κανα αλλο Hobby αφου δεν σε παει :P

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Toxo <3 lover είπε

Καλα οτι υπαρχουν σωματομορφικες διαταραχές ή ότι γενικά το αγχος και η ανασφάλεια βγαίνει σε μερικούς αναλογως με το πόσο πετάει ο κοιλιακος ειναι φακτ. 

Εγώ πχ ειμαι γενικά αδύνατος, με ενα 15-16% λίπος  (χωρίς θεματα με σπλαχνικο λιπος ομως, που ήταν και αυτο που με ενδιεφερε) και νορμαλ σώμα. Καμια σχέση  με το σωμα του @Fotis13 πχ, που εγραψα πως είναι παράδειγμα προς μίμηση, ο οποίος παλι δεν εχει το τυπικό γυμναστηριακό σώμα με τα λαδια, τις αποτριχωσεις και τις ..αποψεις περί μονοφαγίας και κετωσης υποθετω, αλλά φαινεται πως είναι δουλεμένο και απο τις αλλες δραστηριοτητες που κάνει  (κατι που είναι σίγουρα πιο δυσκολο και χρονοβόρο και ΥΓΙΕΣ)

Ωστόσο επειδη αναφερεις το διαβασμα, μαλλον δεν κατάλαβες με ποια έννοια γραφω οτι γράφω. Οταν ακούγονται απο απλως εσφαλμενες αποψεις (θα χασεις 10 κιλά λίπους και παράλληλα θα βάλεις 3 κιλά μύες) μεχρι τραγικά απαράδεκτες και επιζήμιες (να μάθει ο οργανισμος να τρέφεται κανοντας κετωση γιατί ετσι καναν οι Μάο Μάο στη Μοζαμβίκη ξερω γω), τότε η γνωση είναι απαραίτητη ώστε να κρίνεις το βαθμό της μ@λ@κιας και επικινδυνοτητας που ενεχεται σε καθε άποψη. 

• Like 2
Δημοσ.

5 λεπτά πριν, poulinos είπε

toxo μηπως να αφησεις το gym να πιασεις κανα αλλο Hobby αφου δεν σε παει :P

Έλα βρε poulinos, γιατί δε με πάει, μη με κάνεις να ανεβάσω φωτογραφία 😎 (θα ντροπιαστώ)  Πρέπει κάπως να το ρυθμίσω πάντως, έχεις δίκιο. 😑

Δημοσ.
5 minutes ago, xgol said:

Καλα οτι υπαρχουν σωματομορφικες διαταραχές ή ότι γενικά το αγχος και η ανασφάλεια βγαίνει σε μερικούς αναλογως με το πόσο πετάει ο κοιλιακος ειναι φακτ. 

Εγώ πχ ειμαι γενικά αδύνατος, με ενα 15-16% λίπος  (χωρίς θεματα με σπλαχνικο λιπος ομως, που ήταν και αυτο που με ενδιεφερε) και νορμαλ σώμα. Καμια σχέση  με το σωμα του @Fotis13 πχ, που εγραψα πως είναι παράδειγμα προς μίμηση, ο οποίος παλι δεν εχει το τυπικό γυμναστηριακό σώμα με τα λαδια, τις αποτριχωσεις και τις ..αποψεις περί μονοφαγίας και κετωσης υποθετω, αλλά φαινεται πως είναι δουλεμένο και απο τις αλλες δραστηριοτητες που κάνει  (κατι που είναι σίγουρα πιο δυσκολο και χρονοβόρο και ΥΓΙΕΣ)

Ωστόσο επειδη αναφερεις το διαβασμα, μαλλον δεν κατάλαβες με ποια έννοια γραφω οτι γράφω. Οταν ακούγονται απο απλως εσφαλμενες αποψεις (θα χασεις 10 κιλά λίπους και παράλληλα θα βάλεις 3 κιλά μύες) μεχρι τραγικά απαράδεκτες και επιζήμιες (να μάθει ο οργανισμος να τρέφεται κανοντας κετωση γιατί ετσι καναν οι Μάο Μάο στη Μοζαμβίκη ξερω γω), τότε η γνωση είναι απαραίτητη ώστε να κρίνεις το βαθμό της μ@λ@κιας και επικινδυνοτητας που ενεχεται σε καθε άποψη. 

το  κακο που γινεται παντου οχι μονο στο gym ειναι οτι πολλοι δεν καθονται να διαβασουν δεν καθονται να ασχοληθουν.τους λεει καποιος κατι και χωρις να το ψαξουν πανε να το κανουν. ακουει πχ ο αλλος για keto και παει και το κανει χωρις να ξερει τι θα πετυχει κτλ.και αυτο υπαρχει παντου.γινονται πασαλειματα και οι πιο πολλοι θελουν ετοιμη πληροφορια και δεν ψαχνουν απολυτως τιποτα.και εκει θεμα χρονου ή να τα παρατήσει ή να γινει βλακεια.καλο να ακους γνωμες αλλα πρεπει να υπαρχει και η λογικη να το κρινεις ακομα και αν εχει ακουστει απο τοn best of the best.λειπει λιγο η σωστη σκεψη απο πολλους.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, poulinos είπε

το  κακο που γινεται παντου οχι μονο στο gym ειναι οτι πολλοι δεν καθονται να διαβασουν δεν καθονται να ασχοληθουν.τους λεει καποιος κατι και χωρις να το ψαξουν πανε να το κανουν. ακουει πχ ο αλλος για keto και παει και το κανει χωρις να ξερει τι θα πετυχει κτλ.και αυτο υπαρχει παντου.γινονται πασαλειματα και οι πιο πολλοι θελουν ετοιμη πληροφορια και δεν ψαχνουν απολυτως τιποτα.και εκει θεμα χρονου ή να τα παρατήσει ή να γινει βλακεια.καλο να ακους γνωμες αλλα πρεπει να υπαρχει και η λογικη να το κρινεις ακομα και αν εχει ακουστει απο τοn best of the best.λειπει λιγο η σωστη σκεψη απο πολλους.

Η σωστή σκεψη προϋποθέτει γνωση ομως.

Που σημαίνει στρωνω κωλο κ διαβαζω επιστημονικά συγγράμματα, είτε απευθύνομαι σε εναν ειδικό  (διατροφολογο π.χ.) είτε ακολουθώ μια πεπατημένη και απορρίπτω "ριζοσπαστικες" προτάσεις απο άτομα χωρις επιστημονικό υπόβαθρο. 

Και no offence, αλλά πρέπει καποια στιγμή ο κοσμος να εκπαιδευτεί που να ψάχνει και τι. Το ειδα κατι στο ιντερνετ δεν ειναι ψάξιμο. Να θελει καποιος να δίνει συμβουλές και να μη ξέρει πότε θα κάνει γλυκολυση, ποτε γλυκογονολυση, ποτέ θα καψει λιπη και πότε αμινοξέα. Αλλα θα μου πεις, και θα χεις απόλυτο δικιο, εδω δε τα ξερουν οι ιατροί πολλες φορές. 

Επεξ/σία από xgol
  • Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, Toxo <3 lover said:

Έλα βρε poulinos, γιατί δε με πάει, μη με κάνεις να ανεβάσω φωτογραφία 😎 (θα ντροπιαστώ)  Πρέπει κάπως να το ρυθμίσω πάντως, έχεις δίκιο. 😑

δεν το ειπα με αυτην την εννοια. :) αλλωστε μπορει καποιος να τρωει σαβουρες να κανει ελαχιστη γυμναστικη και να εχει καλυτερο σωμα απο αλλους. επισης αν ντροπιαστεις εσυ με το σωμα σου τοτε τα ατομα που ειναι εδω και 48 χρονια στην διαιτα για να χασουν τα κιλα που πηραν το 1990 τι πρεπει να κανουν?(αυτα νιωθουν ηδη ανετα και δεν ντρεπονται)

Το ανεφερα επειδη ειπες οτι εχεις πολλα ακυρα με την γυμναστικη (δεν ξερω το γιατι) οποτε και ειπα μηπως να ασχοληθεις εκτος της γυμναστικης και με κατι αλλο(αν γινεται) ωστε να feel better?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, xgol είπε

Μιλάω για το κακό διάβασμα, όχι αυτό που λες εσύ. Ο φίλος μου ο poulinos (πολύ φίλος μου!) με κατάλαβε αμέσως. Διαβάζουμε για ασκησιολόγια, για διατροφές, για συμπληρώματα, για .... ενώ τα πράγματα είναι τόσο απλά που όλα αυτά απλώς ρουφάνε χρόνο χωρίς λόγο ειδικά όταν ο άλλος μόλις ξεκινάει. Ταπεινή μου άποψη βέβαια. 

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, xgol said:

Η σωστή σκεψη προϋποθέτει γνωση ομως.

Που σημαίνει στρωνω κωλο κ διαβαζω επιστημονικά συγγράμματα, είτε απευθύνομαι σε εναν ειδικό  (διατροφολογο π.χ.) είτε ακολουθώ μια πεπατημένη και απορρίπτω "ριζοσπαστικες" προτάσεις απο άτομα χωρις επιστημονικό υπόβαθρο. 

εννοειται.πολυ σωστος.και αυτο ειναι που βαριεται να κανει ο κοσμος.εδω ο αλλος εχει ενα τυπικο προβλημα πχ με το Pc και δεν μπαινει καν στον κοπο να ανοιξει το google.το βλεπεις και καθημερινα μεσα στο μπλα μπλα.αλλο τοσο το να κατσει να διαβασει τοση πληροφορια που υπαρχει στο ιντερνετ και να κατσει να δοκιμασει πραγματα για να δει αν λειτουργουν σε αυτον. εχουμε μια μανια να θελουμε να φτασουμε στο μεγιστο επιπεδο σε ολα σε χρονο μηδεν .κοινως να κανουμε ενα αλμα απο το ενα στο δεκα κατευθειαν.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, poulinos είπε

δεν το ειπα με αυτην την εννοια. :) αλλωστε μπορει καποιος να τρωει σαβουρες να κανει ελαχιστη γυμναστικη και να εχει καλυτερο σωμα απο αλλους. επισης αν ντροπιαστεις εσυ με το σωμα σου τοτε τα ατομα που ειναι εδω και 48 χρονια στην διαιτα για να χασουν τα κιλα που πηραν το 1990 τι πρεπει να κανουν?(αυτα νιωθουν ηδη ανετα και δεν ντρεπονται)

Το ανεφερα επειδη ειπες οτι εχεις πολλα ακυρα με την γυμναστικη (δεν ξερω το γιατι) οποτε και ειπα μηπως να ασχοληθεις εκτος της γυμναστικης και με κατι αλλο(αν γινεται) ωστε να feel better?

Ναι μωρέ, πλάκα κάνω. 

Δεν είναι ότι έχω φάει πολλά άκυρα, νομίζω ότι δεν έχω συνέπεια και ξεκάθαρο στόχο, το έχω γράψει. Και η συνέπεια δεν εξαρτάται από εμένα. Αν έχεις deadline στη δουλειά σου και πρέπει να δουλέψεις πραγματικά πολύ, δε γίνεται να σκεφτείς το γυμναστήριο. Θα σκεφτεί κάποιος τον εαυτό του ενδεχομένως εδώ και θα πει μα εγώ προλαβαίνω, δεν ξέρω τι δουλειά κάνει ο καθένας, εγώ δεν προλαβαίνω. Κι αυτό συμβαίνει συχνά διότι ανάλογα την εποχή μπορεί να πρέπει να δουλέψω όλη μέρα.

Από την άλλη παίζει ρόλο και το τι γυμναστική κάνεις. Εγώ φέτος δεν ένιωσα καλυμμένη από τις προπονήσεις μου, δεν πηγαίνω σε τυπικό γυμναστήριο και ίσως να πρέπει να το δοκιμάσω. Αλλά οι αλλαγές δε μου αρέσουν καθόλου. Το κάτι άλλο που λες θα χρειάζεται κι αυτό χρόνο που αρκετά συχνά δε θα έχω. 😋

Δημοσ.
13 minutes ago, Toxo <3 lover said:

Μιλάω για το κακό διάβασμα, όχι αυτό που λες εσύ. Ο φίλος μου ο poulinos (πολύ φίλος μου!) με κατάλαβε αμέσως. Διαβάζουμε για ασκησιολόγια, για διατροφές, για συμπληρώματα, για .... ενώ τα πράγματα είναι τόσο απλά που όλα αυτά απλώς ρουφάνε χρόνο χωρίς λόγο ειδικά όταν ο άλλος μόλις ξεκινάει. Ταπεινή μου άποψη βέβαια. 

με απλα λογια εννοεις οτι ξεκινα να κανεις γυμναστικη που ετσι και αλλιως και διατροφη να μην κανεις θα δεις ολα τα κερδη του ξεκινηματος και μετα σιγα σιγα οσο προχωρας προσθετεις πραγματα.step by step ή αλλιως block building.

4 minutes ago, Toxo <3 lover said:

Ναι μωρέ, πλάκα κάνω. 

Δεν είναι ότι έχω φάει πολλά άκυρα, νομίζω ότι δεν έχω συνέπεια και ξεκάθαρο στόχο, το έχω γράψει. Και η συνέπεια δεν εξαρτάται από εμένα. Αν έχεις deadline στη δουλειά σου και πρέπει να δουλέψεις πραγματικά πολύ, δε γίνεται να σκεφτείς το γυμναστήριο. Θα σκεφτεί κάποιος τον εαυτό του ενδεχομένως εδώ και θα πει μα εγώ προλαβαίνω, δεν ξέρω τι δουλειά κάνει ο καθένας, εγώ δεν προλαβαίνω. Κι αυτό συμβαίνει συχνά διότι ανάλογα την εποχή μπορεί να πρέπει να δουλέψω όλη μέρα.

Από την άλλη παίζει ρόλο και το τι γυμναστική κάνεις. Εγώ φέτος δεν ένιωσα καλυμμένη από τις προπονήσεις μου, δεν πηγαίνω σε τυπικό γυμναστήριο και ίσως να πρέπει να το δοκιμάσω. Αλλά οι αλλαγές δε μου αρέσουν καθόλου. Το κάτι άλλο που λες θα χρειάζεται κι αυτό χρόνο που αρκετά συχνά δε θα έχω. 😋

και συγκεκριμενο στοχο να μην εχεις σκεψου το οτι πας εκει για να χαλαρωσεις και να περασεις ωραια και να κανεις μια διατηρηση της φυσικης σου καταστασης και του σωματος. αυτο με την δουλεια το καταλαβαινω μια που εχω παραξενο προγραμμα (Oncall βαρδιες) οποτε το προγραμμα πολλες φορες γινεται οπως νανε.και αλλες φορες που λογω αλλων Hobby χανεται ολο αυτο που ξεκινησες και προσπαθουσες τοσο καιρο .( ο @Fotis13 το ξερει καλα αυτο με τα βουνα). απο εκει και περα αναλογως τις αντοχες του καθενος μπορει καποιος να εχει ορεξη να παει στο gym ενω αλλος να μην εχει. Προσωπικα αυτο που κανω και μου ταιριαζει ειναι το παρακατω: Τις ημερες που σχολαω στην ωρα μου θα παω κανονικα γυμναστηριο, τις ημερες που μπορει να τρεχω με την δουλεια θα προσπαθησω να παω εστω και για 20 λεπτα εστω και για να παω να κανω λιγο μονοζυγο. Ο λογος που το κανω ειναι α.να μην παει η μερα χαμενη, β. να ξεδωσω λιγακι). Απειρες φορες μπορει να ειμαι με απειρες ωρες δουλεια και να πηγαινω στο gym και να σουρνομαι αλλα για καποιο λογο οταν παω εκει και ξεκινησω ειναι σαν να μου βαζει καποιος νεες μπαταριες). Ενω μεχρι να φτασω λεω απο μεσα μου γιατι δεν εκατσες σπιτι μετα λεω τι ωραια που ηταν εστω και για  χ ωρα. εφοσον τωρα λες οτι δεν πηγαινες σε κανονικο γυμναστηριο (θυμαμαι που ελεγες για κρικους και τετοια) μηπως θα ειχε νοημα να πηγαινες και κανονικο γυμναστηριο οταν δεν μπορεις να πας στο αλλο γυμναστηριο προκειμενου να μην περναει η μερα χωρις να κανεις κατι? Σε κανεναν δεν αρεσουν οι αλλαγες μεχρι να τις συνηθισεις και να μην ειναι πλεον αλλαγες. Το gym που παω απο χτες εκλεισε. Ημουν ολη μερα στο ποδι και στις 22:00 περιπου αποφασισα με μιση καρδια και με νυστα να παω σε παρκο με μονοζυγο.πηγα σουρνοντας τα ποδια. εφυγα στις 00:30 μεσα στην ορεξη. Κοινως τρωγοντας ηρθε η ορεξη.

Σκεψου και το κανονικο γυμναστηριο σαν μια ωραια εναλλακτικη. αντι να μην πας καθολου θα φας μια ωραια σοκολατα και θα πεις μετα πρεπει να παω στο gym για να χασω τις θερμιδες απο αυτο που εφαγα.και gym θα κανειςκαι την σοκολατα θα εχεις χαρει. Ουτε περιττα κιλα εχεις ουτε καποιο αλλο θεμα οποτε απολαυσε το γυμναστηριο σου ακομα και αν δεν εχεις ξεκαθαρο στοχο. (χρησιμοποιω το gym για να μπορω να τα καταφερνω και με τα υπολοιπα hobby.αυτος ειναι ο main target).

Και καποιες αλλαγες γινονται για καλο ή καταληγουν σε κατι καλο.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...