ElectricWheel Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 30 λεπτά πριν, evabb είπε το ξερω οτι για να πεσεις σε θεαματικα επιπεδα λιπους εκει πρεπει να αρχισεις να κανεις καφριλιες. Προσωπικα δεν βρισκω τον λογο. Και ως γυναικα βρισκω πιο ωραιο ενα ελαφρως γραμμομενο αντρικο σωμα παρα το 5% λιπος. δεν ξερω αν πεθαινει στην πεινα για να ειμαι ειλικρινης, ισως εχεις δικιο. Οι εικόνες που έχω δει με 5% λίπος είναι λίγο τρομακτικές Επίσης κάποιος που δεν είναι γυμναστής και κάνει μια δουλειά όπως όλοι οι υπόλοιποι με τρεξίματα κτλ, θα μπορέεσει ποτέ να είναι έτσι; Και πόσες ώρες γυμναστήριο να θέλει
evabb Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 6 λεπτά πριν, ElectricWheel είπε Οι εικόνες που έχω δει με 5% λίπος είναι λίγο τρομακτικές Επίσης κάποιος που δεν είναι γυμναστής και κάνει μια δουλειά όπως όλοι οι υπόλοιποι με τρεξίματα κτλ, θα μπορέεσει ποτέ να είναι έτσι; Και πόσες ώρες γυμναστήριο να θέλει Oχι δεν μπορει. Xρονικα δεν βγαινει ειναι απλο. Θα φτασεις σε ενα καλο επιπεδο και θα φαινεται αλλα arnold δεν θα γινεις. Απο ενα σημειο και μετα ειναι πρωταθλητισμος δλδ full time job. Μην συγκρινεις τον εαυτο σου με αλλους. Κανε οτι μπορεις και φτασε εκει που αντεχεις. Κακα τα ψεματα αλλα η μεγαλη πλειοψηφια του πληθυσμου δεν γυμναζονται (τουλαχιστον στην ελλαδα ετσι μου φαινεται) και απο αυτους που γυμναζονται δεν προσεχουν ολοι τι τρωνε. Αμα καταφερεις να κανεις αυτα τα δυο πραγματα μονο θα φτασεις καποια στιγμη να εισαι πανω απο τον μεσο ορο.
ElectricWheel Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, evabb είπε Oχι δεν μπορει. Xρονικα δεν βγαινει ειναι απλο. Θα φτασεις σε ενα καλο επιπεδο και θα φαινεται αλλα arnold δεν θα γινεις. Απο ενα σημειο και μετα ειναι πρωταθλητισμος δλδ full time job. Μην συγκρινεις τον εαυτο σου με αλλους. Κανε οτι μπορεις και φτασε εκει που αντεχεις. Κακα τα ψεματα αλλα η μεγαλη πλειοψηφια του πληθυσμου δεν γυμναζονται (τουλαχιστον στην ελλαδα ετσι μου φαινεται) και απο αυτους που γυμναζονται δεν προσεχουν ολοι τι τρωνε. Αμα καταφερεις να κανεις αυτα τα δυο πραγματα μονο θα φτασεις καποια στιγμη να εισαι πανω απο τον μεσο ορο. Στατιστικά δεν έχω να σου πω, αλλά βλέπω πόσα πολλά γυμναστήρια από αυτές τις αλυσίδες έχουμε και όλοι παραπονιούνται ότι γινεται πανικός. Λογικά δε θα γυμνάζεται πιο πολύς κόσμος από ότι παλαιότερα; Τώρα γενικά οι Έλληνες πάσχουμε σαν λαός στο θέμα διατροφή (και στο θέμα στοματική υγιεινή να συμπληρώσω ως οδοντίατρος) γιατί μάλλον το μόνο που νοιάζει την εκπαίδευση είναι να σε κάνει "επιστήμονα" και να σε μάθει ολοκληρώματα. On topic τώρα, θέλει λίγο κουράγιο παραπάνω μετά από μια δύσκολη μέρα στηη δουλειά να πας γυμναστήριο. Εγώ που πήγαινα για τρέξιμο το χρησιμοποιούσα για να δειάζει το μυαλό μου από όλες τις σκέψεις της δουλειάς.
evabb Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, ElectricWheel είπε Στατιστικά δεν έχω να σου πω, αλλά βλέπω πόσα πολλά γυμναστήρια από αυτές τις αλυσίδες έχουμε και όλοι παραπονιούνται ότι γινεται πανικός. Λογικά δε θα γυμνάζεται πιο πολύς κόσμος από ότι παλαιότερα; Τώρα γενικά οι Έλληνες πάσχουμε σαν λαός στο θέμα διατροφή (και στο θέμα στοματική υγιεινή να συμπληρώσω ως οδοντίατρος) γιατί μάλλον το μόνο που νοιάζει την εκπαίδευση είναι να σε κάνει "επιστήμονα" και να σε μάθει ολοκληρώματα. On topic τώρα, θέλει λίγο κουράγιο παραπάνω μετά από μια δύσκολη μέρα στηη δουλειά να πας γυμναστήριο. Εγώ που πήγαινα για τρέξιμο το χρησιμοποιούσα για να δειάζει το μυαλό μου από όλες τις σκέψεις της δουλειάς. Σε καταλαβαινω απολυτα. Σιγουρα υπαρχει μεγαλυτερη πληροφοριση στο θεμα της ασκησης σε σχεση με παλιοτερα αλλα νομιζω οτι και παλι τα πραγματα δεν ειναι οπως στο εξωτερικο. Εχει να κανει με την νοοτροπια του καθε λαου. Το βλεπω εδω που ειμαι μιας και ερχομαι σε επαφη με διαφορες εθνικοτητες. Καλα για την στοματικη υγειηνη μην το ανοιξουμε εδω το θεμα γιατι θα βγουμε offtopic. Τα ιδια μου ελεγε και η οδοντιατρος μου εδω. Οπως το λες παντως οταν δουλευεις δεν εχεις παντα τα κουραγια να πας μετα γυμναστηριο. Η θα δουλευεις ή θα εχεις χορηγο. Μην σε παιρνει απο κατω παντως. Το ολο πραμα ειναι μαραθωνιος και οχι sprint και θελει καθημερινη προσπαθεια (ειτε ειναι γυμναστικη, ειτε διατροφη, ειτε ψυχολογικη) για να δεις αποτελεσμα και να το κρατησεις.Αν μισ μερα δεν μπορεις να εισαι τελειος δεν πειραζει, το θεμα ειναι να κανεις αυτο που μπορεις οσο πιο συχνα γινεται χωρις να το αφηνεις. Κανω διατροφη 1,5 χρονο περιπου και εχω χασει αρκετα κιλα. Δεν εχω τελειωσει ομως, ξερω οτι τωρα ξεκιναει το πιο δυσκολο κομματι. 1
Pwpwpw Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ElectricWheel είπε Οι εικόνες που έχω δει με 5% λίπος είναι λίγο τρομακτικές Επίσης κάποιος που δεν είναι γυμναστής και κάνει μια δουλειά όπως όλοι οι υπόλοιποι με τρεξίματα κτλ, θα μπορέεσει ποτέ να είναι έτσι; Και πόσες ώρες γυμναστήριο να θέλει Καταρχην δεν υπαρχει κανενας λογος αν καποιος δεν ειναι επαγγελματιας και δεν εχει αγωνιστικες βλεψεις να πεσει στο 5% λιπος. Και στο 12% αν καταφερει να φτασει καποιος ειναι γραμμωμενος με εμφανες 6pack κτλ. αν εχει μυικη μαζα πανω του. Απο κει και περα δεν ειναι μονο το χαμηλο ποσοστοστο λιπους που κανει καποιον να φαινεται αθλητικος αλλα η μυικη μαζα που κουβαλαει πανω του. Αν καποιος για παραδειγμα ειναι 1.80 υψος, εχει ελαχιστη μυικη μαζα πανω του και για να φτασει σε 10% bodyfat ας πουμε πρπει να πεσει στα 60 κιλα η και λιγο παρακατω, το μονο που θα καταφερει αν το κανει θα ειναι να δειχνει σας ανορεξικος σκελετος, αθλητικος και μυωδης δεν θα δειχνει σε καμια περιπτωση. Αν καποιος γυμναζεται και εχει μυικη μαζα πανω του και στο 15% bodyfat φαινεται αθλητικος και εχει και μια στοιχειωδη γραμμωση. Εν ολιγης η μυικη μαζα ειναι αυτη που κανει την διαφορα και οχι αποκλειστικα το χαμηλο ποσοστο λιπους, αν δεν εχει καποιος μυικη μαζα πανω του και χαμηλα να πεσει σε λιπος δεν θα δειχνει οπως εχει στο μυαλο του οτι θα δειχνει. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2019 από Pwpwpw 2
ElectricWheel Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 11 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Καταρχην δεν υπαρχει κανενας λογος αν καποιος δεν ειναι επαγγελματιας και δεν εχει αγωνιστικες βλεψεις να πεσει στο 5% λιπος. Και στο 12% αν καταφερει να φτασει καποιος ειναι γραμμωμενος με εμφανες 6pack κτλ. αν εχει μυικη μαζα πανω του. Απο κει και περα δεν ειναι μονο το χαμηλο ποσοστοστο λιπους που κανει καποιον να φαινεται αθλητικος αλλα η μυικη μαζα που κουβαλαει πανω του. Αν καποιος για παραδειγμα ειναι 1.80 υψος, εχει ελαχιστη μυικη μαζα πανω του και για να φτασει σε 10% bodyfat ας πουμε πρπει να πεσει στα 60 κιλα το μονο που θα καταφερει αν το κανει θα ειναι να δειχνει σας ανορεξικος σκελετος, αθλητικος και μυωδης δεν θα δειχνει σε καμια περιπτωση. Αν καποιος γυμναζεται και εχει μυικη μαζα πανω του και στο 15% bodyfat φαινεται αθλητικος και εχει και μια στοιχειωδη γραμμωση. Εν ολιγης η μυικη μαζα ειναι αυτη που κανει την διαφορα και οχι αποκλειστικα το λιπος, αν δεν εχει καποιος μυικη μαζα πανω του και χαμηλα να πεσει σε λιπος δεν θα δειχνει οπως εχει στο μυαλο του οτι θα δειχνει. Και όταν λέμε επαγγελματίας εννοούμε βασικά bodybuilder; Αυτό με τους 180/60 κιλα το χω συναντησει που λενε εχω κοιλιακους ενω είναι απίστευτ ακοκαλιάρηδες. Αυτό πουα θα θελα σε μενα (εκτος των αλλων) ειναι να φαινοται ο φλεβες στο μπρατσο ειναι κατι που ζηλευω 1
evabb Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, ElectricWheel είπε Και όταν λέμε επαγγελματίας εννοούμε βασικά bodybuilder; Αυτό με τους 180/60 κιλα το χω συναντησει που λενε εχω κοιλιακους ενω είναι απίστευτ ακοκαλιάρηδες. Αυτό πουα θα θελα σε μενα (εκτος των αλλων) ειναι να φαινοται ο φλεβες στο μπρατσο ειναι κατι που ζηλευω γιατι για να δειχνει σαν πεος σε στυση το μπρατσο σου; (μανια ολοι οι αντρες με τις φλεβες)
ElectricWheel Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 7 λεπτά πριν, evabb είπε γιατι για να δειχνει σαν πεος σε στυση το μπρατσο σου; (μανια ολοι οι αντρες με τις φλεβες) χαχαχαχα κλαιω δεν είχα κάνει αυτή την παρομοίωση στο μυαλό μου, είναι κάτι που με εξιταρει να έχω
pananton Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 @ElectricWheel είμαι από τους λίγους που ανέκαθεν είχα αυτό με τις φλέβες που λες αλλά ποτέ δεν μου άρεσε. πολλοί μου λένε τι ωραία που πετάνε οι φλέβες σου και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί αυτό είναι ωραίο.... 1
ElectricWheel Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, pananton είπε @ElectricWheel είμαι από τους λίγους που ανέκαθεν είχα αυτό με τις φλέβες που λες αλλά ποτέ δεν μου άρεσε. πολλοί μου λένε τι ωραία που πετάνε οι φλέβες σου και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί αυτό είναι ωραίο.... ένας φίλος μου έχει και δεν του αρέσει καθόλου. Εγώ πάλι θα ήθελα πάρα πολύ να έχω.
evabb Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, pananton είπε @ElectricWheel είμαι από τους λίγους που ανέκαθεν είχα αυτό με τις φλέβες που λες αλλά ποτέ δεν μου άρεσε. πολλοί μου λένε τι ωραία που πετάνε οι φλέβες σου και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί αυτό είναι ωραίο.... τα ιδια ακουω κι εγω για τις φακιδες μου. Επισης εχω κοκαλιαρικα χερια και πετανε και λιγο οι φλεβες και δεν μου αρεσει καθολου.
Pwpwpw Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Σχετικα με την φλεβικοτητα, αν καποιος γυμναζεται, εχει καποια μυικη αναπτυξη και ταυτοχρονα ειναι σε "αθλητικο" ποσοστο λιπους( και οχι δεν εννοω 10% ντε και καλα) θα εχει μια καποια φλεβικοτητα, αν δεν εχει τοτε ειναι γεννετικο το θεμα, χοντρο δερμα κτλ. Αν καποιος ειναι 30% λιπος ακομη και να γυμναζεται δεν θα εχει φλεβικοτητα ουτε για δειγμα. Η φλεβικοτητα ειναι μια μιξη ποσοστου λιπους- μυικοτητας-γεννετικης. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2019 από Pwpwpw 1
xgol Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ElectricWheel είπε Στατιστικά δεν έχω να σου πω, αλλά βλέπω πόσα πολλά γυμναστήρια από αυτές τις αλυσίδες έχουμε και όλοι παραπονιούνται ότι γινεται πανικός. Λογικά δε θα γυμνάζεται πιο πολύς κόσμος από ότι παλαιότερα; Τώρα γενικά οι Έλληνες πάσχουμε σαν λαός στο θέμα διατροφή (και στο θέμα στοματική υγιεινή να συμπληρώσω ως οδοντίατρος) γιατί μάλλον το μόνο που νοιάζει την εκπαίδευση είναι να σε κάνει "επιστήμονα" και να σε μάθει ολοκληρώματα. On topic τώρα, θέλει λίγο κουράγιο παραπάνω μετά από μια δύσκολη μέρα στηη δουλειά να πας γυμναστήριο. Εγώ που πήγαινα για τρέξιμο το χρησιμοποιούσα για να δειάζει το μυαλό μου από όλες τις σκέψεις της δουλειάς. Επειδη βλέπω πως είσαι Ιατρός, φρεσκαρε λίγο τη βιοχημεία που διδαχτηκαμε προπτυχιακα, συγκεκριμένα τα μεταβολικα μονοπάτια που ακολουθεί η τροφη στον οργανισμό, με ποιες μορφες αποθηκεύεται και σε ποια όργανα, ποιο είναι το επόμενο βημα οταν δεν είναι εφικτή η γλυκολυση, με ποια σειρα ο οργανισμος στρέφεται σε αλλα μεταβολικά μονοπάτια για να τραφεί, δες βιοχημια της ασκησης και αντιδραση κατα το στρες κ.α. Θα σου φανουν πολυ χρησιμα όλα τα παραπάνω στο να καταλάβεις περίπου πως πρέπει να κινηθείς για να πετυχεις τους στοχους που θα θέσεις. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2019 από xgol
GothicCrusader Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 5 ώρες πριν, yannis27gr είπε Προφανώς για να φτάσεις χαμηλά σε λίπος θα στερηθείς πράγματα (πχ τη χαρά που φέρνει η κατανάλωση γλυκών). Απ' την άλλη όμως, πετυχαίνοντας το στόχο σου θα κερδίσεις πράγματα (πχ τη χαρά να κοιτιέσαι στον καθρέφτη και να γουστάρεις αυτό που βλέπεις). Αν κάνεις το ανάποδο, τότε θα ισχύσει το ανάποδο (χαρά από τη βρώση γλυκών, λύπη στον καθρέφτη). Επομένως, το αν έχει χαρά η ζωή κάποιου εξαρτάται από τη σωστή ιεράρχηση επιλογών. Υ.Γ. Αν κάποιος έχει πια τόσο ανάγκη τα γλυκά αλλά θέλει και την "κορμάρα", ε, υπάρχουν κι άλλες επιλογές. Υπάρχει ζαχαροπλαστείο στην Αθήνα που φτιάχνει όλα τα γλυκά με στέβια/ερυθριτόλη και γάλα/κακάο χαμηλών λιπαρών (μάλιστα το λένε στεβιοπλαστείο :)) Εξαιρετικό post! 1
poulinos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 45 minutes ago, evabb said: τα ιδια ακουω κι εγω για τις φακιδες μου. Επισης εχω κοκαλιαρικα χερια και πετανε και λιγο οι φλεβες και δεν μου αρεσει καθολου. η απαντηση για τις φλεβες αποκατω. για τις φακιδες υπαρχουν αυτοι που τις λατρευουν και αυτοι που βλεπουν φακιδες και φευγουν. 50 minutes ago, pananton said: @ElectricWheel είμαι από τους λίγους που ανέκαθεν είχα αυτό με τις φλέβες που λες αλλά ποτέ δεν μου άρεσε. πολλοί μου λένε τι ωραία που πετάνε οι φλέβες σου και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί αυτό είναι ωραίο.... η φλεβα που πεταει, για πολλους ειναι δειγμα οτι ο αλλος εχει χαμηλο ποσοστο λιπους και οτι γυμναζεται και εχει ανεβει σε ποσοστων μυων. οποτε για αυτο βλεπεις ατομα να λενε οτι τους αρεσει. 1 hour ago, ElectricWheel said: Και όταν λέμε επαγγελματίας εννοούμε βασικά bodybuilder; Αυτό με τους 180/60 κιλα το χω συναντησει που λενε εχω κοιλιακους ενω είναι απίστευτ ακοκαλιάρηδες. Αυτό πουα θα θελα σε μενα (εκτος των αλλων) ειναι να φαινοται ο φλεβες στο μπρατσο ειναι κατι που ζηλευω με τα παραπανω ποστς δειχνεις σαν να αγχωνεσαι αρκετα. ξεκινα το σιγα σιγα και θα δεις πως θα παει.μην προσπαθεις οχι μονο στο γυμναστηριο αλλα παντου να μαθεις τα παντα απο την αρχη.ενα βημα καθε φορα.λαθη θα γινουν στην πορεια.επισης θα δεις τι δουλευει και τι οχι σε σενα.μετα ειναι και τι θες να πετυχεις.αντοχη?μυς?γραμμωση?να φουσκωσεις? ολα θα παρουν τον δρομο τους αρκει να εχεις υπομονη. το ποστ αυτο το λεω γιατι πολλοι αγχωνονται οτι θα κανουν κατι λαθος και οτι ξαφνικα θα καταστραφει ο κοσμος οπως επισης το εχω πετυχει και σε αλλα θεματα που βλεπεις κοσμο να προσπαθει να δωσει πολυ σημασια στην λεπτομερια ενω στην αρχη δεν τον ενδιαφερει γιατι δεν θα κερδισει κατι. να το πω με χαζο παραδειγμα. οταν πας και κανεις πχ 20 χιλιομετρα με το ποδηλατο δεν σε νοιαζει αν στην διαδρομη θα πιεις νερο θα πιεις gatorade θα πιεις Monster.ειναι 20 Km και ολα μια χαρα.οταν φτασεις να κανεις 200 τοτε ναι θα σε νοιαξουν τα παντα.το εφερα με οσο πιο απλο παραδειγμα γινεται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις