ElectricWheel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, evabb είπε Υπαρχουν ζυγαριες που μετρανε το λιπος σου και αλλα οργανα. Αν θυμαμαι καλα ελεγες οτι εισαι 93 kg και 1,85 υψος, ειναι αδυνατο να εισαι 50% λιπος, θα επρεπε να ησουν 150 κιλα για να φτασεις στο 50. Λογικα εισαι καπου αναμεσα στο 18-28 % αλλα θα μπορουσε να ηταν και χαμηλοτερα. Κοιτα φωτογραφιες στο ιντερνετ για μια σχετικη συγκριση με αλλους. Επισης παιζει ρολο η κατανομη του λιπους στο σωμα σου, πχ καποιος μπορει να κραταει πιο πολυ λιπος στα ποδια κι αλλος στην κοιλια ή στην πλατη. Εν τελει πρεπει να σκεφτεσαι να γινεις μια καλυτερη εκδοση του εαυτου σου κι οχι σαν τον χ,ψ. https://www.kotsovolos.gr/site/personal-care/well-being/scales-for-bathroom/180537-xiaomi-mi-smart-body-composition-scale αυτή μαρέσει θα την πάρω γιατί η ζυγαριά που έχουμε δεν την παλεύει και πολύ. Το 50% για ψιλοπλάκα το είπα αλλά φοβάμαι τι νούμερο θα δω όπως και να χει χαχα. Κάποιοι που έχουν πολύ λίπος στην πλάτη μου φαίνεται ότι χειρότερο δεν ξέρω γιατί. Ενώ στην κοιλιά μου φαίνεται πιο οκ.
Pwpwpw Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 5 λεπτά πριν, ElectricWheel είπε https://www.kotsovolos.gr/site/personal-care/well-being/scales-for-bathroom/180537-xiaomi-mi-smart-body-composition-scale Κάποιοι που έχουν πολύ λίπος στην πλάτη μου φαίνεται ότι χειρότερο δεν ξέρω γιατί. Ενώ στην κοιλιά μου φαίνεται πιο οκ. Εμενα παλι το κοιλιακο λιπος, και πιο συγκεκριμενα το σωσιβιο που παει "γυρω γυρω" δηλαδη κοιλια-love hadles μου φαινεται οτι χειροτερο οπτικα. Επισης εχω ακριβως την ιδια ζυγαρια του λινκ. 1
ElectricWheel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε Εμενα παλι το κοιλιακο λιπος, και πιο συγκεκριμενα το σωσιβιο που παει "γυρω γυρω" δηλαδη κοιλια-love hadles μου φαινεται οτι χειροτερο οπτικα. Επισης εχω ακριβως την ιδια ζυγαρια του λινκ. είχα διαβάσει ότι τα love handles δεν φεύγουν ότι και να κάνεις ελπίζω μην ισχύει είσαι ευχαριστημένος από τη ζυγαριά;
Pwpwpw Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, ElectricWheel είπε είχα διαβάσει ότι τα love handles δεν φεύγουν ότι και να κάνεις ελπίζω μην ισχύει είσαι ευχαριστημένος από τη ζυγαριά; Οχι δεν ισχυει κατι τετοιο, λιπος ειναι και αυτο, αν εχει καποιος love hadles, κανει τις προπονησεις του και διατροφικα ειναι υποθερμιδικα καποια στιγμη θα αρχιζει να στεγνωνει και σε αυτο το σημειο, τι σημαινει δν φευγουν με τιποτα. Οσο αφορα τις ζυγισεις ειναι αψογη, οσο αφορα την συσταση σωματος παιρνεις μια ιδεα αλλα μην περιμενεις ακριβεια. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2019 από Pwpwpw
ElectricWheel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 19 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Οχι δεν ισχυει κατι τετοιο, λιπος ειναι και αυτο, αν εχει καποιος love hadles, κανει τις προπονησεις του και διατροφικα ειναι υποθερμιδικα καποια στιγμη θα αρχιζει να στεγνωνει και σε αυτο το σημειο, τι σημαινει δν φευγουν με τιποτα. Οσο αφορα τις ζυγισεις ειναι αψογη, οσο αφορα την συσταση σωματος παιρνεις μια ιδεα αλλα μην περιμενεις ακριβεια. ε χοντρικά θέλω δεν θα ανοίξω και εργαστήριο μετρήσεων
evabb Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 51 λεπτά πριν, ElectricWheel είπε https://www.kotsovolos.gr/site/personal-care/well-being/scales-for-bathroom/180537-xiaomi-mi-smart-body-composition-scale αυτή μαρέσει θα την πάρω γιατί η ζυγαριά που έχουμε δεν την παλεύει και πολύ. Το 50% για ψιλοπλάκα το είπα αλλά φοβάμαι τι νούμερο θα δω όπως και να χει χαχα. Κάποιοι που έχουν πολύ λίπος στην πλάτη μου φαίνεται ότι χειρότερο δεν ξέρω γιατί. Ενώ στην κοιλιά μου φαίνεται πιο οκ. εγω εχω λιπος στην πλατη αλλα πλεον οχι πολυ. Ως γυναικα το καταλαβαινω απο το σουτιεν. Παιζει να ειναι και γυναικειο προβλημα αυτο καθαρα λογο στηθους γιατι εχω δει πολυ αδυνατες γυναικες με λιπος στην πλατη στο υψος του στηθους. 41 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Οχι δεν ισχυει κατι τετοιο, λιπος ειναι και αυτο, αν εχει καποιος love hadles, κανει τις προπονησεις του και διατροφικα ειναι υποθερμιδικα καποια στιγμη θα αρχιζει να στεγνωνει και σε αυτο το σημειο, τι σημαινει δν φευγουν με τιποτα. Οσο αφορα τις ζυγισεις ειναι αψογη, οσο αφορα την συσταση σωματος παιρνεις μια ιδεα αλλα μην περιμενεις ακριβεια. εκτος αν τα γονιδια σου σε μουτζωσαν και μαζευεις λιγο παραπανω λιπος εκει. Η ομιομορφη κατανομη λιπους δεν ειναι δεδομενη για ολους.
yannis27gr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Όπως έγραψα και πριν μερικές σελίδες, οι ζυγαριές αυτές δεν είναι έγκριτες στις μετρήσεις τους ώστε να ξέρετε ακριβώς το ποσοστό λίπους/μυϊκής μάζας. Αλλά είναι αξιόπιστες στις αλλαγές κι έτσι αν χρησιμοποιηθούν σωστά (μέτρηση κάθε μέρα ίδια ώρα και με ίδιες συνθήκες - καταγραφή - εβδομαδιαιοι μέσοι όροι) μπορείτε να βλέπετε αν η διατροφή/προπόνηση που κάνετε σας φέρνει πιο κοντά στους στόχους σας (αύξηση μυϊκής μάζας ή απώλεια λίπους ή και τα δύο). 1
GothicCrusader Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ElectricWheel είπε ε χοντρικά θέλω δεν θα ανοίξω και εργαστήριο μετρήσεων Βασικά αν δεν θες να κάνεις εργαστήριο μετρήσεων και είσαι αρχάριος, ... τότε για τους πρώτους 6-7 μήνες το μάτι και ο καθρεύτης μια χαρά αρκούν. Να μην σου πω και χρόνο ... Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2019 από GothicCrusader
Pwpwpw Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, evabb είπε εκτος αν τα γονιδια σου σε μουτζωσαν και μαζευεις λιγο παραπανω λιπος εκει. Η ομιομορφη κατανομη λιπους δεν ειναι δεδομενη για ολους. Δν μιλαω για ομοιομορφη κατανομη λιπους. Αυτο που γραφτηκε πιο πισω οτι τα love hadles δν φευγουν οτι και να κανεις δεν ισχυει, αυτο ειπα. Ακομη και να μαζευεις υπερμετρα σε αυτο το σημειο, με συνεχη υποθερμιδικη διατροφη και ασκηση θα φυγει και απο κει το λιποςκαποια στιγμη.Υπομονη και θεληση χρειαζεται. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2019 από Pwpwpw
ardi21 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Αρχισα ξανα το τρεξιμο και ψαχνω να βρω καποια δωρεαν προγραμματα. Παλιοτερα θυμαμαι ειχα βρει στο site της asics ενα πολυ καλο και βολικο εργαλειο. Του εβαζες τoν αριθμο των προπονησεων που θες να κανεις την εβδομαδα, το επιπεδο σου, κιλα/υψος, τον στοχο που θες να πετυχεις και σε ποσο διαστημα (π.χ θελω να κανω τα 10km σε 55 λεπτα σε 2 μηνες) και σου εβγαζε εβδομαδιαιο προγραμμα. Αυτο πλεον δεν μπορω να το βρω, μαλλον το καταργησανε. Υπαρχει καποιο αντιστοιχο site? Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2019 από ardi21
k4ts0u Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Ασχολείται κανείς με ποδηλασία? Ενδιαφέρομαι να ξεκινήσω και ήθελα να ρωτήσω μερικά πραγματάκια. 1
poulinos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 6 minutes ago, k4ts0u said: Ασχολείται κανείς με ποδηλασία? Ενδιαφέρομαι να ξεκινήσω και ήθελα να ρωτήσω μερικά πραγματάκια. @γροσερισοπ
ElectricWheel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, GothicCrusader είπε Βασικά αν δεν θες να κάνεις εργαστήριο μετρήσεων και είσαι αρχάριος, ... τότε για τους πρώτους 6-7 μήνες το μάτι και ο καθρεύτης μια χαρά αρκούν. Να μην σου πω και χρόνο ... βρήκα αυτό με τα ποσοστά λίπους. Δεν ξέρω κατά πόσο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Γενικά η κατάσταση αρχίζει κάπως να παλεύεται από το 29% και κάτω. Εγώ θα με έλεγα μεταξύ 29 και 34% Το 5% πως το κάνεις; Τίποτα δεν τρώς;
evabb Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 21 λεπτά πριν, ElectricWheel είπε βρήκα αυτό με τα ποσοστά λίπους. Δεν ξέρω κατά πόσο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Γενικά η κατάσταση αρχίζει κάπως να παλεύεται από το 29% και κάτω. Εγώ θα με έλεγα μεταξύ 29 και 34% Το 5% πως το κάνεις; Τίποτα δεν τρώς; το 5% ειναι υπερβολικο. Φτασε εστω στο 19% και εισαι καλα
ElectricWheel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 5 λεπτά πριν, evabb είπε το 5% ειναι υπερβολικο. Φτασε εστω στο 19% και εισαι καλα Δεν νομίζω θα είχα ποτέ τόσο χαμηλό λίπος. Αλλά κάποιος που έχει 5% από περιέργεια τι τρώει δλδ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις