poulinos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 42 minutes ago, ElectricWheel said: θέλω κάποιον να μου πει όμως το τάδε σώμα είναι έτσι από γυμναστική όχι από φάρμακα να ξέρω και εγώ τι να περιμένω για καποιον που θελει ενα νορμαλ σωμα με την γραμμωση του και το νορμαλ ογκο γινεται μια χαρα.τουλαχιστον τα σωματα που εχω δει να εχουν ατομα και που μου αρεσουν γινονται μια χαρα με σωστη διατροφη και ασκηση. εξαρτατε βεβαια τη θεωρει ο καθενας ωραιο σωμα.
ElectricWheel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 39 minutes ago, poulinos said: για καποιον που θελει ενα νορμαλ σωμα με την γραμμωση του και το νορμαλ ογκο γινεται μια χαρα.τουλαχιστον τα σωματα που εχω δει να εχουν ατομα και που μου αρεσουν γινονται μια χαρα με σωστη διατροφη και ασκηση. εξαρτατε βεβαια τη θεωρει ο καθενας ωραιο σωμα. έχω φάει σκάλωμα με ένα συγκεκριμένο σώμα και θα θελα και εγώ κάπως έτσι (κάποτε) ε ωραίο σώμα λίγο φουσκωμέενα μπράτσα, λίγο "γερό στήθος", για κοιλιακούς δεν έχω αυταπάτες και καλες γάμπες πάνω κάτω
poulinos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 5 minutes ago, ElectricWheel said: έχω φάει σκάλωμα με ένα συγκεκριμένο σώμα και θα θελα και εγώ κάπως έτσι (κάποτε) ε ωραίο σώμα λίγο φουσκωμέενα μπράτσα, λίγο "γερό στήθος", για κοιλιακούς δεν έχω αυταπάτες και καλες γάμπες πάνω κάτω εισαι σε μικρη ηλικια αφου δεν εχεις παει στρατο οποτε εχεις πολυ καιρο μπροστα σου για να το κανεις με την ησυχια σου
mic2mic Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 6 λεπτά πριν, ElectricWheel είπε θέλω κάποιον να μου πει όμως το τάδε σώμα είναι έτσι από γυμναστική όχι από φάρμακα να ξέρω και εγώ τι να περιμένω Είναι αμέτρητοι αυτοί που θεωρούν ότι για να είναι πιο ωραίο το σώμα τους χρειάζεται περισσότερους μύες, ενώ στην πραγματικότητα χρειάζεται λιγότερο λίπος. Δεν μπορείς να αξιολογήσεις το σώμα σου αν δεν πέσεις κάτω από 10% λίπος. Έστω και για λίγο, για να δεις πώς θα είσαι. 1
ElectricWheel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, mic2mic είπε Είναι αμέτρητοι αυτοί που θεωρούν ότι για να είναι πιο ωραίο το σώμα τους χρειάζεται περισσότερους μύες, ενώ στην πραγματικότητα χρειάζεται λιγότερο λίπος. Δεν μπορείς να αξιολογήσεις το σώμα σου αν δεν πέσεις κάτω από 10% λίπος. Έστω και για λίγο, για να δεις πώς θα είσαι. Πως μπορώ να δω το ποσοστό λίπους μου; Εντωμεταξύ αυτό το 10% λίπος με αγχώνει. Φοβάμαι θα δω κανά 50% χαχαχα
mic2mic Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, ElectricWheel είπε Πως μπορώ να δω το ποσοστό λίπους μου; Εντωμεταξύ αυτό το 10% λίπος με αγχώνει. Φοβάμαι θα δω κανά 50% χαχαχα Ρίξε τις θερμίδες σου μέχρι να χάσεις τόσο ώστε να φαίνονται οι κοιλιακοί σου από το πλάι. Τότε ξαναρώτα. Μέχρι τότε μην ασχολείσαι με το ακριβές ποσοστό
Virus200 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Βασικά πρέπει να σταματήσει ο κόσμος να πιστεύει ότι παίρνοντας φάρμακα θα κάνει το τελειο κορμί. Έχω δει στην ζωή μου άπειρους τυπαδες να ξεκινάνε φάρμακο και μετά από δύο μήνες να απογοητεύονται και να νομίζουν ότι τους πούλησαν μούφα πράγματα. Το φάρμακο ΝΑΙ θα σε φτιάξει πάρα πολυ, το φάρμακο ΝΑΙ θα σε δυναμώσει πάρα πολύ, ΝΑΙ θα σε σπρώξει σε επίπεδα που δεν θα έφτανες αλλιώς αλλά για να το κάνει αυτό πρέπει αυτά που έκανες πριν το ξεκινήσεις Όχι απλά να τα ακολουθήσεις αυστηρά 5 φορές αλλά 15 φορές παραπάνω πιο αυστηρα και να κάνεις και ακόμα περισσότερα αλλιώς απλά θα δεις μια μικρή διαφορά στο σώμα που με το που θα τα κόψεις αυτά θα χαθούν και δεν θα μείνει τίποτα.
mic2mic Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, Virus200 είπε Βασικά πρέπει να σταματήσει ο κόσμος να πιστεύει ότι παίρνοντας φάρμακα θα κάνει το τελειο κορμί. Έχω δει στην ζωή μου άπειρους τυπαδες να ξεκινάνε φάρμακο και μετά από δύο μήνες να απογοητεύονται και να νομίζουν ότι τους πούλησαν μούφα πράγματα. Το φάρμακο ΝΑΙ θα σε φτιάξει πάρα πολυ, το φάρμακο ΝΑΙ θα σε δυναμώσει πάρα πολύ, ΝΑΙ θα σε σπρώξει σε επίπεδα που δεν θα έφτανες αλλιώς αλλά για να το κάνει αυτό πρέπει αυτά που έκανες πριν το ξεκινήσεις Όχι απλά να τα ακολουθήσεις αυστηρά 5 φορές αλλά 15 φορές παραπάνω πιο αυστηρα και να κάνεις και ακόμα περισσότερα αλλιώς απλά θα δεις μια μικρή διαφορά στο σώμα που με το που θα τα κόψεις αυτά θα χαθούν και δεν θα μείνει τίποτα. Και επίσης υπάρχουν κι αυτοί που επειδή έπαιρναν πριν 10-20 χρόνια και τότε ήταν σε μια καλή κατάσταση, αποφασίζουν να το ξαναρχίσουν στα 30-40-50 τους νομίζοντας ότι έτσι θα "επανέλθουν". Τραγικές καταστάσεις, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι στο ενδιάμεσο έχουν γίνει παχύσαρκοι και έχουν ανεβάσει πίεση και χοληστερίνη.
ElectricWheel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, mic2mic είπε Ρίξε τις θερμίδες σου μέχρι να χάσεις τόσο ώστε να φαίνονται οι κοιλιακοί σου από το πλάι. Τότε ξαναρώτα. Μέχρι τότε μην ασχολείσαι με το ακριβές ποσοστό Πως δεν το χα σκεφτεί; χαχα Απλά δεν θέλεις να βλέπεις και την πορεία; Σαν να λες σε κάποιο να μη ζυγίζεται όταν κάνει δίαιτα. Σε εμψυχώνει και λίγο και σε κάνει και να συνειδητοποιήσεις ακριβώς τις διαστάσεις του προβλήματος (τουλάχιστον έτσι λειτουργεί για μένα). 5 λεπτά πριν, Virus200 είπε Βασικά πρέπει να σταματήσει ο κόσμος να πιστεύει ότι παίρνοντας φάρμακα θα κάνει το τελειο κορμί. Έχω δει στην ζωή μου άπειρους τυπαδες να ξεκινάνε φάρμακο και μετά από δύο μήνες να απογοητεύονται και να νομίζουν ότι τους πούλησαν μούφα πράγματα. Το φάρμακο ΝΑΙ θα σε φτιάξει πάρα πολυ, το φάρμακο ΝΑΙ θα σε δυναμώσει πάρα πολύ, ΝΑΙ θα σε σπρώξει σε επίπεδα που δεν θα έφτανες αλλιώς αλλά για να το κάνει αυτό πρέπει αυτά που έκανες πριν το ξεκινήσεις Όχι απλά να τα ακολουθήσεις αυστηρά 5 φορές αλλά 15 φορές παραπάνω πιο αυστηρα και να κάνεις και ακόμα περισσότερα αλλιώς απλά θα δεις μια μικρή διαφορά στο σώμα που με το που θα τα κόψεις αυτά θα χαθούν και δεν θα μείνει τίποτα. ε σίγουρα ισχύουν όλα αυτα. Βασικά στο μυαλό μου (γενικά είμαι κατά των φαρμάκων αλλά δεν κατακρίνω αυτούς που τα παίρνουν) το έχω ότι πρέπει να εξαντλήσεις όλες σου τις επιλογές διατροφικά να δώσεις το 100% που μπορείς στην προπόνηση και μετά για να ανέβεις και άλλο χρειάζεται ένα "boost".
mic2mic Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, ElectricWheel είπε Πως δεν το χα σκεφτεί; χαχα Απλά δεν θέλεις να βλέπεις και την πορεία; Σαν να λες σε κάποιο να μη ζυγίζεται όταν κάνει δίαιτα. Σε εμψυχώνει και λίγο και σε κάνει και να συνειδητοποιήσεις ακριβώς τις διαστάσεις του προβλήματος (τουλάχιστον έτσι λειτουργεί για μένα). Δεν υπάρχει καλύτερο boost από τον καθρέφτη. Σκέψου ότι 1.5 κιλό λίπος έχει περίπου τον όγκο που έχει ένα μεγάλο μπουκάλι νερό. Φαντάσου αυτό το 1.5 κιλό να αφαιρεθεί από υποδόριο λίπος. Με μόνο 1.5 κιλό απώλεια υποδόριου λίπους, η διαφορά στον καθρέφτη είναι τεράστια. Αλλά βέβαια μπορεί να μην χάνεται από εκεί που θες εσύ ή να είναι κυρίως σπλαχνικό και όχι υποδόριο στην αρχή. Αλλά πάντως ο καθρέφτης είναι ο τελικός σου σκοπός, και αυτός είναι που θα σου δείχνει και την πρόοδο σε όλη την διάρκεια της διαδρομής. 1
Pwpwpw Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, ElectricWheel είπε Καλά δεν είπα ότι είμαι 9% λίπος και κορμάρα. Απλά λέω ότι δεν είναι όλο αυτό λίπος. Οτι δεν έχω δύναμη στα χέρια δεν έχω είναι αρκετά αδύνατα. Το χα πει και πιο πάνω γενικά έχω γερά πόδια (στο γυμναστήριο ξεκίνησα leg press στα 120 κιλά όταν πήγαιννα) και τώρα στο functional γενικά την παλεύω πολύ με ασκήσεις με τα πόδια. Σε ότι έχει χέρια πάλι άσε. Θα θελα να μάθω ποσοστό λίπους για να ξέρω πόσο αυτό αλλάζει όσο προσέχω διατροφή και γυμναστική. Δε θα το κανα και γιατί είναι επικίνδυνο και γιατί δεν μου περισσεύουν 100 ευρώ το μήνα σε "φάρμακα" Δεν εγραψα το σχολιο για να αρπαχτεις καταρχην. Δν μιλαω προφανως για 9% λιπος, αυτο ειναι υπερβολικα δυσκολο(για να μην πω αδυνατο) ακομη και για καποιον με χρονια ολοκληρα σκληρης προπονησης και διατροφης οταν ειναι σε σωματικο βαρος 12 κιλα πανω απ το υψος του.Οποτε μονο που ακους οτι καποιος δεν εχει κθλ παρλεθον με ασκησεις με αντιστασεις, ειναι 12 κιλα πανω απ το υψος του, και για να κανει μερικα push ups πρπε να κανει με τα γονατα κατω ε η λογικη λεει οτι ειναι αρκετα υψηλα σε λιπος και χαμηλα σε μυικο ιστο. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2019 από Pwpwpw 1
Virus200 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, mic2mic είπε Και επίσης υπάρχουν κι αυτοί που επειδή έπαιρναν πριν 10-20 χρόνια και τότε ήταν σε μια καλή κατάσταση, αποφασίζουν να το ξαναρχίσουν στα 30-40-50 τους νομίζοντας ότι έτσι θα "επανέλθουν". Τραγικές καταστάσεις, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι στο ενδιάμεσο έχουν γίνει παχύσαρκοι και έχουν ανεβάσει πίεση και χοληστερίνη. Ο κλασικός μπάρμπας που δεν θέλει να δεχτεί ότι έχει μεγαλώσει βλέποντας γύρω του 25αριδες πάνω στην ακμή τους και νομίζει ότι μπορεί να ξανά γίνει έτσι ενώ έχει αφήσει τον εαυτό του 10 χρόνια. 2 λεπτά πριν, ElectricWheel είπε ε σίγουρα ισχύουν όλα αυτα. Βασικά στο μυαλό μου (γενικά είμαι κατά των φαρμάκων αλλά δεν κατακρίνω αυτούς που τα παίρνουν) το έχω ότι πρέπει να εξαντλήσεις όλες σου τις επιλογές διατροφικά να δώσεις το 100% που μπορείς στην προπόνηση και μετά για να ανέβεις και άλλο χρειάζεται ένα "boost". Έτσι ακριβώς. Εγώ δεν θα σου πω ότι ειμαι κατά μιας και έχω βάλει και θεωρώ οτι θα ξανά βάλω. Απλά πρέπει ο κόσμος ότι δεν είναι η αμβροσία των θεών το φάρμακο άπαξ και πεις ότι κάνεις την αρχή είσαι "εγκλωβισμένος" να τα κανεις ολα σωστα γιατι ειναι αμαρτια να επιβαρύνεις τον οργανισμό σου τζάμπα γιατί φυσικά και τον επιβαρύνεις και να είσαι διατεθειμένος αν χαλάσεις 100 ευρώ για τα φάρμακα να χαλάσεις και πιο πολλά για προστασίες αποθεραπείες και εξετάσεις. Πρέπει να είσαι συνειδητοποιημένος για να το κάνεις
ElectricWheel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε Δεν εγραψα το σχολιο για να αρπαχτεις καταρχην. Δν μιλαω προφανως για 9% λιπος, αυτο ειναι υπερβολικα δυσκολο(για να μην πω αδυνατο) ακομη και για καποιον με χρονια ολοκληρα σκληρης προπονησης και διατροφης οταν ειναι σε δωματικο βαρος 12 κιλα πανω απ το υψος του.Οποτε μονο που ακους οτι καποιος δεν εχει κθλ παρλεθον με ασκησεις με αντιστασεις, ειναι 12 κιλα πανω απ το υψος του, και για να κανει μερικα push ups πρπε να κανει με τα γονατα κατω ε η λογικη λεει οτι ειναι αρκετα υψηλα σε λιπος και χαμηλα σε μυικο ιστο. Όχι ρε συ, ίσως ακούστηκε έτσι, δεν αρπάχτηκα. 2 λεπτά πριν, Virus200 είπε Ο κλασικός μπάρμπας που δεν θέλει να δεχτεί ότι έχει μεγαλώσει βλέποντας γύρω του 25αριδες πάνω στην ακμή τους και νομίζει ότι μπορεί να ξανά γίνει έτσι ενώ έχει αφήσει τον εαυτό του 10 χρόνια. Έτσι ακριβώς. Εγώ δεν θα σου πω ότι ειμαι κατά μιας και έχω βάλει και θεωρώ οτι θα ξανά βάλω. Απλά πρέπει ο κόσμος ότι δεν είναι η αμβροσία των θεών το φάρμακο άπαξ και πεις ότι κάνεις την αρχή είσαι "εγκλωβισμένος" να τα κανεις ολα σωστα γιατι ειναι αμαρτια να επιβαρύνεις τον οργανισμό σου τζάμπα γιατί φυσικά και τον επιβαρύνεις και να είσαι διατεθειμένος αν χαλάσεις 100 ευρώ για τα φάρμακα να χαλάσεις και πιο πολλά για προστασίες αποθεραπείες και εξετάσεις. Πρέπει να είσαι συνειδητοποιημένος για να το κάνεις βέβαια και το φάρμακο είναι λίγο γενικό. Υπάρχουν από την πρωτεΐνη μέχρι απαγορευμένες ουσίες. Η πρωτεΐνη αποτι έχω καταλάβει είναι αρκετά αποδεκτή στην χρήση της.
Virus200 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, ElectricWheel είπε Όχι ρε συ, ίσως ακούστηκε έτσι, δεν αρπάχτηκα. βέβαια και το φάρμακο είναι λίγο γενικό. Υπάρχουν από την πρωτεΐνη μέχρι απαγορευμένες ουσίες. Η πρωτεΐνη αποτι έχω καταλάβει είναι αρκετά αποδεκτή στην χρήση της. Πρωτεΐνη κρεατινη αμινοξέα και διάφορα άλλα συμπληρώματα μην τα έχεις καν στο μυαλό σου σαν κάτι κακο. Αν ποτέ βρεθείς σε παρέα και σου αναφέρει κάποιος κάτι τέτοιο για κάτι από αυτά απλά σταματά την κουβέντα και μην συνεχίσεις να λες τίποτα γιατί απέναντι σου θα έχεις κάποιο τούβλο
ElectricWheel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, Virus200 είπε Πρωτεΐνη κρεατινη αμινοξέα και διάφορα άλλα συμπληρώματα μην τα έχεις καν στο μυαλό σου σαν κάτι κακο. Αν ποτέ βρεθείς σε παρέα και σου αναφέρει κάποιος κάτι τέτοιο για κάτι από αυτά απλά σταματά την κουβέντα και μην συνεχίσεις να λες τίποτα γιατί απέναντι σου θα έχεις κάποιο τούβλο Γενικά δεν θα έπαιρνα εύκολα κάτι. Τώρα αν φτάσω σε φάση να μαι τόσο τούμπανο που να χρειάζεται πρωτεΐνη ίσως αλλά μέχρι εκεί (και που αυτό δεν το καταλαβαίνω πως κρίνεις ότι θες πρωτεΐνη, αλλά και με το crossfit δεν ξέρω αν μπορείς να φουσκώσεις τόσο). Τώρα τα υπόλοιπα επειδήη έχω ένα καλό background βιολογίας/βιοχημείας δε θα θελα να μπλέξω. Μόνο από περιέργεια θα διάβαζα για αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις