poulinos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 5 minutes ago, ElectricWheel said: μωρέ θα τα πετύχουμε αλλά έχω δρόμο ακόμα.. είμαι σε φάση που κάνω τα push ups πότε με γόνατα πότε χωρίς.. και πιστεύω από σεπτέμβρη τέρμα τα γόνατα. Το οποίο είναι κάτι. Τώρα για τα κιλά μου μπορεί να ακούγονται πολλά αλλά 5-6 κιλά βασικά θέλω να χάσω δεν νομίζω ότι χρειάζεται παραπάνω. Είμαι κάπως γεροδεμένος σαν σουλούπι δεν πάει πολύ πιο κάτω ακομα καλυτερα τοτε. τα πολλα push ups εμαθα να τα κανω στον κ0λ0στρατο.ειχαμε και τις βλακειες μισο πανω μισο κατω.:p
ElectricWheel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, poulinos είπε ακομα καλυτερα τοτε. τα πολλα push ups εμαθα να τα κανω στον κ0λ0στρατο.ειχαμε και τις βλακειες μισο πανω μισο κατω.:p όταν πάω στρατό με αγχώνει που όλοι παχαίνουν (σε 2 χρόνια θα πάω). Και λέω θα χω φτιάξει σώμα (ελπίζω) και θα πάω εκεί και θα γίνει χλαπάτσας
poulinos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 9 minutes ago, ElectricWheel said: όταν πάω στρατό με αγχώνει που όλοι παχαίνουν (σε 2 χρόνια θα πάω). Και λέω θα χω φτιάξει σώμα (ελπίζω) και θα πάω εκεί και θα γίνει χλαπάτσας αν θες πηγαινε ειδικες δυναμεις που ειναι ενα κλικ πιο δυσκολα ωστε να μεινεις λιγο περισσοτερο fit.αυτο το πας στρατο και παχαινεις ειναι το κλασσικο δεν κανω τιποτα και τρωω.αν θες δεν το κανεις αλλα πας το τρεξιματακι σου κτλ.ολα γινονται και μην ακους τι πολυ λενε.η δικαιολογια ειναι ετοιμη. ισχυει πολυ το οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια. οπως ισχυει και το no pain no gain.ολα τα υπολοιπα εγω δεν τρωω και παχαινω και φτεει ο αναδρομος αρης ειναι απλα .....Σε ολους μας αρεσει να τρωμε βλακειες.λιγοι ειναι αυτοι που εχουν θεματα υγειας και πολλα απο αυτα φτιαχνονται.το υπολοιπο ειναι οτι απλα μας αρεσει να τρωμε.να παω και εγω νανου να παρω 5 donuts και μετα να πω πηγα στρατο και παχυνα ή οτι δεντ τρωω πολυ και παχυνα.μα 5 donuts εφαγα μονο.3000 θερμιδες. το κακο με το στρατο ειναι οτι δεν μπορεις να πας gym αλλα το καλο ειναι οτι πλεον ειναι 12 μηνες.κανα γηπεδο να τρεξεις μεσα θα υπαρχει οπως και να κανεις κανα push up κοιλιακους κτλ.αν εισαι και πολλες φορες εξοδουχος η κοντα σε σπιτι κοιτας και για gym
ElectricWheel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, poulinos είπε αν θες πηγαινε ειδικες δυναμεις που ειναι ενα κλικ πιο δυσκολα ωστε να μεινεις λιγο περισσοτερο fit.αυτο το πας στρατο και παχαινεις ειναι το κλασσικο δεν κανω τιποτα και τρωω.αν θες δεν το κανεις αλλα πας το τρεξιματακι σου κτλ.ολα γινονται και μην ακους τι πολυ λενε.η δικαιολογια ειναι ετοιμη. ισχυει πολυ το οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια. οπως ισχυει και το no pain no gain.ολα τα υπολοιπα εγω δεν τρωω και παχαινω και φτεει ο αναδρομος αρης ειναι απλα .....Σε ολους μας αρεσει να τρωμε βλακειες.λιγοι ειναι αυτοι που εχουν θεματα υγειας και πολλα απο αυτα φτιαχνονται.το υπολοιπο ειναι οτι απλα μας αρεσει να τρωμε.να παω και εγω νανου να παρω 5 donuts και μετα να πω πηγα στρατο και παχυνα ή οτι δεντ τρωω πολυ και παχυνα.μα 5 donuts εφαγα μονο.3000 θερμιδες. το κακο με το στρατο ειναι οτι δεν μπορεις να πας gym αλλα το καλο ειναι οτι πλεον ειναι 12 μηνες.κανα γηπεδο να τρεξεις μεσα θα υπαρχει οπως και να κανεις κανα push up κοιλιακους κτλ.αν εισαι και πολλες φορες εξοδουχος η κοντα σε σπιτι κοιτας και για gym Άμα σε ταίζουν μέρα νύχτα άμυλο πως να μην παχύνεις;
poulinos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 3 minutes ago, ElectricWheel said: Άμα σε ταίζουν μέρα νύχτα άμυλο πως να μην παχύνεις; προσεχεις λιγο παραπανω.και δεν ειναι συνηθως απο αυτα που σε ταιζουν.αλλα ατομα που κατεβαζουν ολο το κψμ. κοινως σαβουριαζουν απο βαρεμαρα
spyroskonst Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 53 λεπτά πριν, poulinos είπε προσεχεις λιγο παραπανω.και δεν ειναι συνηθως απο αυτα που σε ταιζουν.αλλα ατομα που κατεβαζουν ολο το κψμ. κοινως σαβουριαζουν απο βαρεμαρα Σαβουριάζουν απο άποψη έλλειψης επιλογών. Τι θα πεις δηλαδή στον μάγειρα? Το πρωί θέλω βρώμη με 4 ασπράδια αυγού, μεσημέρι φιλέτο στήθος κοτόπουλο, και το βράδυ 300γρ ψαρονέφρι με πράσσινη σαλάτα χωρίς λάδι? Θα σε πάρουν όλοι με τις πέτρες
poulinos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 1 hour ago, spyroskonst said: Σαβουριάζουν απο άποψη έλλειψης επιλογών. Τι θα πεις δηλαδή στον μάγειρα? Το πρωί θέλω βρώμη με 4 ασπράδια αυγού, μεσημέρι φιλέτο στήθος κοτόπουλο, και το βράδυ 300γρ ψαρονέφρι με πράσσινη σαλάτα χωρίς λάδι? Θα σε πάρουν όλοι με τις πέτρες οχι δεν θα το πεις αυτο αλλα θα φας υποχρεωτικα οτι εχει.οτι θα φας βλακεια φαγητο δεν σημαινει οτι πρεπει να βαλεις 10 κιλα.αλλο τρωω 4000 θερμιδες την ημερα αλλο τρωω 2000 που δεν ειναι ποιοτικες. οτι δεν θα φας αυγα και φιλετο σημαινει οτι παμε κψμ να φαμε 5 κρουασαν σοκολατα? 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 7 ώρες πριν, evabb είπε δεν εχω ιδεα καν πως να ξεκινησω και απο την αλλη φοβαμαι λογο μεγαλης μυωπιας μην παθουν τιποτα τα ματια μου. 6 ώρες πριν, poulinos είπε εχω δει δυο τροπους για να ξεκινησεις.ο ενας ειναι με λαστιχο.το δενεις στο μονοζυγο και πατας πανω σε αυτο οποτε οταν θες να πας προς τα πανω σε βοηθαει το λαστιχο.σαν να εισαι μεσα σε σφεντοντα φαντασου το. ο δευτερος τροπος που το εκαναν στο crossfit ηταν στην ουσια να ανεβαινεις απο καποιο κουτι ή με αλμα(ειναι λιγο παραξενο) και απλα να προσπαθεις να κατεβεις ελεγχομενα. Ο καλύτερος τρόπος είναι αυτός με το κουτί η λεγόμενη αρνητική. Το λάστιχο θα σε βοηθήσει περισσότερο στην αίσθηση/κίνηση της έλξης. Πουλινος, για το muscle up(πάνω από το μονόζυγο) που λες, αν θες να πας σε strict κίνηση πρέπει να πέσεις σε κιλά και να έχεις πολύ δυνάμη, αν δεν σε απασχολεί αυτό και θες να το κάνεις με swing τότε είναι πιο εύκολο και μπορώ να σου δώσω ένα δυο tips 1
Pwpwpw Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, ElectricWheel είπε μωρέ θα τα πετύχουμε αλλά έχω δρόμο ακόμα.. είμαι σε φάση που κάνω τα push ups πότε με γόνατα πότε χωρίς.. και πιστεύω από σεπτέμβρη τέρμα τα γόνατα. Το οποίο είναι κάτι. Τώρα για τα κιλά μου μπορεί να ακούγονται πολλά αλλά 5-6 κιλά βασικά θέλω να χάσω δεν νομίζω ότι χρειάζεται παραπάνω. Είμαι κάπως γεροδεμένος σαν σουλούπι δεν πάει πολύ πιο κάτω Βασικα η λογικη λεει οτι 95 κιλα με 1.83 υψος σε καποιον που δεν κανει προπονηση με αντιστασεις θα κουβαλαει αρκετο λιπος πανω του. Προφανως για καποιον που ειχε στην πλατη του χρονια προπονησης δεν ισχυει αυτο που γραφω.Το οτι δεν εισαι καν σε θεση να βγαλεις μερικα σετακια κανονικα push ups και κανεις με τα γονατα κατω δειχνει οτι μαλλον δεν εισαι και τοσο γεροδεμενος που γραφεις στις τελευταιες σειρες😋 Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2019 από Pwpwpw
yannis27gr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Όσοι θέλετε να κάνετε έλξεις (pull ups) και δεν μπορείτε, ακολουθήστε αυτό το διάγραμμα που δείχνει τα απαραίτητα βήματα ώστε να φτάσετε εκεί (βήμα 5) κι αν θέλετε να συνεχίσετε μέχρι την έλξη με 1 χέρι (βήμα 10). Ένας αρχάριος λογικά ξεκινά από το βήμα 2. Καλές προπονήσεις. 2
poulinos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 11 hours ago, ElectricWheel said: το μάτι δε θα θελα να το βγάλω σε κάποιον για να μαι ειλικρινής αλλά θα θελα να με δω στον καθρέπτη και να πω ορίστε η κούραση μου έπιασε τόπο. Δεν το κάνω καταναγκαστηκά, μαρέσει η γυμναστική, μαρέσει που ζορίζομαι που κάθε μέρα μια από τις ασκήσεις τη βγάζω λίγο καλύτερα. Είδα έναν σκαρφάλωσε ένα σκοινί, ζήλεψα πολύ και λέω θα το κάνω και εγώ μια μέρα. Θα μου πεις αυτό είναι το νόημα της ζωής σου; όχι αλλά μαρέσει να παθιάζομαι με πράγματα. Βέβαια δεν ξέρω και ο καθένας τους τι παίρνει και φουσκώνει. Εγώ έκοψα τη ζάχαρη και τρώω παραπάνω πρωτεΐνη. Τώρα αυτοί αν κατεβάζουν ένα φαρμακείο και αν χωρίς να το κατεβάσω και εγώ δεν μπορώ να κάνω κορμάρα δεν ξέρω. δεν σε νοιαζει τι τρωνε οι αλλοι.ας παιρνουν οτι θελουν .κρατα τα καλα απο αυτα που βλεπεις 4 hours ago, Spect~ said: Ο καλύτερος τρόπος είναι αυτός με το κουτί η λεγόμενη αρνητική. Το λάστιχο θα σε βοηθήσει περισσότερο στην αίσθηση/κίνηση της έλξης. Πουλινος, για το muscle up(πάνω από το μονόζυγο) που λες, αν θες να πας σε strict κίνηση πρέπει να πέσεις σε κιλά και να έχεις πολύ δυνάμη, αν δεν σε απασχολεί αυτό και θες να το κάνεις με swing τότε είναι πιο εύκολο και μπορώ να σου δώσω ένα δυο tips στο Crossfit οταν πηγαινα τα pull ups τα εκανα strict.δεν ηκερα οτι υπηρχε με kipping. μια φορα μονο το δοκιμασα που μου ειπαν να το κανω με Kipping.σε Muscle up ισως θα ηταν καλυτερα να το ξεκινησω με kipping για να δω λιγο την κινηση και μετα να το προσπαθησω για Strict. και στο gym επειδη γινεται λιγο πανικος και δεν υπαρχουν ακριβως μονοζυγα για να εχεις την ησυχια σου δεν το εχω δοκιμασει.θα παω να παιξω στο παρκο που εχει κατι μονοζυγα οποτε καθε tip καλοδεχουμενο ειναι και ισως πιο μεγαλη βοήθεια απο οτι το utube. λογικα παντα πιστευω οτι αν το κανω με swing οτι θα βγει χωρις προβλημα αρκει να κανω σωστα την κινηση. 7 minutes ago, yannis27gr said: Όσοι θέλετε να κάνετε έλξεις (pull ups) και δεν μπορείτε, ακολουθήστε αυτό το διάγραμμα που δείχνει τα απαραίτητα βήματα ώστε να φτάσετε εκεί (βήμα 5) κι αν θέλετε να συνεχίσετε μέχρι την έλξη με 1 χέρι (βήμα 10). Ένας αρχάριος λογικά ξεκινά από το βήμα 2. Καλές προπονήσεις. thanxsss>θα εχω κατι να παιζω αυτες τις ημερες στο παρκο που το γυμναστηριο ειναι κλειστο. λογικα απο το 6 ξεκιναω
mic2mic Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 15 λεπτά πριν, yannis27gr είπε Όσοι θέλετε να κάνετε έλξεις (pull ups) και δεν μπορείτε, ακολουθήστε αυτό το διάγραμμα που δείχνει τα απαραίτητα βήματα ώστε να φτάσετε εκεί (βήμα 5) κι αν θέλετε να συνεχίσετε μέχρι την έλξη με 1 χέρι (βήμα 10). Και φυσικά μπορεί κάποιος να συνεχίσει και για το one-arm muscle-up
ElectricWheel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 2 hours ago, Pwpwpw said: Βασικα η λογικη λεει οτι 95 κιλα με 1.83 υψος σε καποιον που δεν κανει προπονηση με αντιστασεις θα κουβαλαει αρκετο λιπος πανω του. Προφανως για καποιον που ειχε στην πλατη του χρονια προπονησης δεν ισχυει αυτο που γραφω.Το οτι δεν εισαι καν σε θεση να βγαλεις μερικα σετακια κανονικα push ups και κανεις με τα γονατα κατω δειχνει οτι μαλλον δεν εισαι και τοσο γεροδεμενος που γραφεις στις τελευταιες σειρες😋 Καλά δεν είπα ότι είμαι 9% λίπος και κορμάρα. Απλά λέω ότι δεν είναι όλο αυτό λίπος. Οτι δεν έχω δύναμη στα χέρια δεν έχω είναι αρκετά αδύνατα. Το χα πει και πιο πάνω γενικά έχω γερά πόδια (στο γυμναστήριο ξεκίνησα leg press στα 120 κιλά όταν πήγαιννα) και τώρα στο functional γενικά την παλεύω πολύ με ασκήσεις με τα πόδια. Σε ότι έχει χέρια πάλι άσε. Θα θελα να μάθω ποσοστό λίπους για να ξέρω πόσο αυτό αλλάζει όσο προσέχω διατροφή και γυμναστική. 11 minutes ago, poulinos said: δεν σε νοιαζει τι τρωνε οι αλλοι.ας παιρνουν οτι θελουν .κρατα τα καλα απο αυτα που βλεπεις Δε θα το κανα και γιατί είναι επικίνδυνο και γιατί δεν μου περισσεύουν 100 ευρώ το μήνα σε "φάρμακα" 1
poulinos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 8 minutes ago, ElectricWheel said: Δε θα το κανα και γιατί είναι επικίνδυνο και γιατί δεν μου περισσεύουν 100 ευρώ το μήνα σε "φάρμακα" για αυτο ειπα κρατα τα καλα.τα καλα ειναι οτι πχ ο αλλος εχει χαμηλο ποσοστο λιπους και εχει ενα ωραιο σωμα.κρατα αυτο και οχι το πως το εφτιαξε.και εσυ προσπαθησε να το φτιαξεις με τους δικους σου σωστους τροπους. οτι αυτοι παιρνουν οτι παιρνουν ειναι δικο τους προβλημα.ας κανουν οτι θελουν αρκει στα ποδια μας να μην μπλεκονται. 10 minutes ago, mic2mic said: Και φυσικά μπορεί κάποιος να συνεχίσει και για το one-arm muscle-up to τερματισες.χαχα. 1
ElectricWheel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, poulinos είπε για αυτο ειπα κρατα τα καλα.τα καλα ειναι οτι πχ ο αλλος εχει χαμηλο ποσοστο λιπους και εχει ενα ωραιο σωμα.κρατα αυτο και οχι το πως το εφτιαξε.και εσυ προσπαθησε να το φτιαξεις με τους δικους σου σωστους τροπους. οτι αυτοι παιρνουν οτι παιρνουν ειναι δικο τους προβλημα.ας κανουν οτι θελουν αρκει στα ποδια μας να μην μπλεκονται. θέλω κάποιον να μου πει όμως το τάδε σώμα είναι έτσι από γυμναστική όχι από φάρμακα να ξέρω και εγώ τι να περιμένω
Προτεινόμενες αναρτήσεις