poulinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 3 hours ago, evabb said: Αυτο ειναι μια καλη ερωτηση. Τι θελω να πετυχω. Δεν ξερω. Να ειμαι μια γραμωμενη μυωδης κορμαρα νομιζω θελω. Θα βαλω το προγραμμα μου να μου πειτε πως σας φαινεται. Το προγραμμα μου αποτελειται απο 3 μικρα κυκλικα προγραμματα (googlaρετε τις ασκησεις γιατι δεν ξερω τα ονοματα στα ελληνικα) 1ο κυκλικο x3 (βαζω σε παρενθεση διπλα τα κιλα που σηκωνω, μιλαμε για πολυ βαρος οχι αστεια 😛 ) 12x squats -Smith machine (7,5 kg η μπαρα δεν ξερω ποσα κιλα ειναι) 10x one arm side row -Left (8 kg) 10x one arm side row -Right (8 kg) 10x plank tap shoulder alternating 10x butterfly dumbbells (2x5kg) 2o κυκλικο x3 12x Hight pull sumo stance -Kettle ball (8kg) 12x Lunge alternated (με 2 βαρακια 5 kg) 10x Triceps extention lying -DB (2x4kg) 10x Hastring curl (αυτο στην φωτογραφια) 3o κυκλικο x3 10x wall ball (1 kg) 10x clamshell, left resistance band (φερνω το δικο μου απο το σπιτι και πρεπει να ειναι η μεσαια αντισταση) 10x clamshell, right resistance band 10x plank outside pull- sandbag (10kg) 10x Hip adduction lying- ball (1kg) ισως να ειμαι off topic .ακουω /βλεπω πολλα ατομα που εχουν σαν σκοπο να φτιαξουν ενα νορμαλ σωμα ωραιο και υπαρχουν και αλλα ατομα που θελουν να φτιαξουν το ultimate body.ο καθενας για τους δικους του λογους και εννοειται ειναι σεβαστοι ολοι.απλα πολλες φορες σκεψου οτι το ωραιο σωμα ή η αντοχες ή δεν ξερω τι μπορει να ειναι ενας συν για να καταφερεις αλλα πραγματα .πχ να βελτιωσεις αντοχες για να κανεις ενα αλλο hobby. ετσι το γυμναστηριο γινεται πιο ευχαριστο και ισως με ενα μεγαλυτερο σκοπο και με λιγοτερο αγχος.το λεω μηπως παραλληλα με το gym κανεις και κατι αλλο που να κανει τα παντα πιο ευχαριστα.
evabb Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 9 λεπτά πριν, poulinos είπε ισως να ειμαι off topic .ακουω /βλεπω πολλα ατομα που εχουν σαν σκοπο να φτιαξουν ενα νορμαλ σωμα ωραιο και υπαρχουν και αλλα ατομα που θελουν να φτιαξουν το ultimate body.ο καθενας για τους δικους του λογους και εννοειται ειναι σεβαστοι ολοι.απλα πολλες φορες σκεψου οτι το ωραιο σωμα ή η αντοχες ή δεν ξερω τι μπορει να ειναι ενας συν για να καταφερεις αλλα πραγματα .πχ να βελτιωσεις αντοχες για να κανεις ενα αλλο hobby. ετσι το γυμναστηριο γινεται πιο ευχαριστο και ισως με ενα μεγαλυτερο σκοπο και με λιγοτερο αγχος.το λεω μηπως παραλληλα με το gym κανεις και κατι αλλο που να κανει τα παντα πιο ευχαριστα. Κοιτα ο πρωτος και βασικος λογος για μενα ειναι η υγεια. Επισης δεν ηθελα να ειμαι αυτη που λαχανιαζει ή δεν αντεχει οταν θα παιξουν physical activities στην παρεα. Τωρα αλλο χομπι δεν εχω προς το παρον. Δεν αποκλειω να αποκτησω πιο περα. Προς το παρον θεωρω οτι η φυσικη μου κατασταση ειναι τελειως μετρια και εχω αρκετη δουλεια ακομα.
ElectricWheel Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 29 λεπτά πριν, poulinos είπε ισως να ειμαι off topic .ακουω /βλεπω πολλα ατομα που εχουν σαν σκοπο να φτιαξουν ενα νορμαλ σωμα ωραιο και υπαρχουν και αλλα ατομα που θελουν να φτιαξουν το ultimate body.ο καθενας για τους δικους του λογους και εννοειται ειναι σεβαστοι ολοι.απλα πολλες φορες σκεψου οτι το ωραιο σωμα ή η αντοχες ή δεν ξερω τι μπορει να ειναι ενας συν για να καταφερεις αλλα πραγματα .πχ να βελτιωσεις αντοχες για να κανεις ενα αλλο hobby. ετσι το γυμναστηριο γινεται πιο ευχαριστο και ισως με ενα μεγαλυτερο σκοπο και με λιγοτερο αγχος.το λεω μηπως παραλληλα με το gym κανεις και κατι αλλο που να κανει τα παντα πιο ευχαριστα. Συμφωνώ με αυτό που λες. Στην αρχή με ένοιαζε να έχω αντοχές για αυτό και ξεκίησα το τρέξιμο. Δεν μπορούσα ούτε 100 μέτρα να βγάλω (γυμνάσιο λέμε τώρα, τελείως αγύμναστος). Μόνος μου και σε αρκετό καιρό κατάφερα να τρέχω 15 χιλιόμετρα και από ένα σημείο και μετά έτρεχα ένα 5ρι τακτικά (3-4 φορές την εβδομάδα). Από αντοχή γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και λεωφορεία κυνηγάω άνετα, και γενικά είμαι πολύ οκ σε αυτά. Αλλά πηγαίνοντας τώρα γυμναστήριο πέραν του ότι δεν είχα δύναμη για πολλές ασκήσεις (ενώ σε όλα τα αερόβια ήμουν πολύ καλός) ζήλευα τα σώματα των άλλων. Το ultimate δεν ξέρω πως το ορίζεις αλλά έχω έναν πείσμα να φτιάξω ένα πολύ καλό σώμα. Και δεν βιάζομαι καθόλου αλλά έχω πορωθεί με αυτό. 1
evabb Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 13 λεπτά πριν, ElectricWheel είπε Συμφωνώ με αυτό που λες. Στην αρχή με ένοιαζε να έχω αντοχές για αυτό και ξεκίησα το τρέξιμο. Δεν μπορούσα ούτε 100 μέτρα να βγάλω (γυμνάσιο λέμε τώρα, τελείως αγύμναστος). Μόνος μου και σε αρκετό καιρό κατάφερα να τρέχω 15 χιλιόμετρα και από ένα σημείο και μετά έτρεχα ένα 5ρι τακτικά (3-4 φορές την εβδομάδα). Από αντοχή γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και λεωφορεία κυνηγάω άνετα, και γενικά είμαι πολύ οκ σε αυτά. Αλλά πηγαίνοντας τώρα γυμναστήριο πέραν του ότι δεν είχα δύναμη για πολλές ασκήσεις (ενώ σε όλα τα αερόβια ήμουν πολύ καλός) ζήλευα τα σώματα των άλλων. Το ultimate δεν ξέρω πως το ορίζεις αλλά έχω έναν πείσμα να φτιάξω ένα πολύ καλό σώμα. Και δεν βιάζομαι καθόλου αλλά έχω πορωθεί με αυτό. To παραδεχομαι οτι θελω να βγαλω το ματι σε μερικες/μερικους με το να γινω κορμαρα αλλα κυριως με το να διατηρηθω.
ElectricWheel Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, evabb είπε To παραδεχομαι οτι θελω να βγαλω το ματι σε μερικες/μερικους με το να γινω κορμαρα αλλα κυριως με το να διατηρηθω. το μάτι δε θα θελα να το βγάλω σε κάποιον για να μαι ειλικρινής αλλά θα θελα να με δω στον καθρέπτη και να πω ορίστε η κούραση μου έπιασε τόπο. Δεν το κάνω καταναγκαστηκά, μαρέσει η γυμναστική, μαρέσει που ζορίζομαι που κάθε μέρα μια από τις ασκήσεις τη βγάζω λίγο καλύτερα. Είδα έναν σκαρφάλωσε ένα σκοινί, ζήλεψα πολύ και λέω θα το κάνω και εγώ μια μέρα. Θα μου πεις αυτό είναι το νόημα της ζωής σου; όχι αλλά μαρέσει να παθιάζομαι με πράγματα. Βέβαια δεν ξέρω και ο καθένας τους τι παίρνει και φουσκώνει. Εγώ έκοψα τη ζάχαρη και τρώω παραπάνω πρωτεΐνη. Τώρα αυτοί αν κατεβάζουν ένα φαρμακείο και αν χωρίς να το κατεβάσω και εγώ δεν μπορώ να κάνω κορμάρα δεν ξέρω.
poulinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 43 minutes ago, evabb said: Κοιτα ο πρωτος και βασικος λογος για μενα ειναι η υγεια. Επισης δεν ηθελα να ειμαι αυτη που λαχανιαζει ή δεν αντεχει οταν θα παιξουν physical activities στην παρεα. Τωρα αλλο χομπι δεν εχω προς το παρον. Δεν αποκλειω να αποκτησω πιο περα. Προς το παρον θεωρω οτι η φυσικη μου κατασταση ειναι τελειως μετρια και εχω αρκετη δουλεια ακομα. εννοειται οτι η υγεια ειναι το βασικο.απλα ενα παραλληλο hobby μπορει να σου δωσει ενα επιπλεον κινητρο για να πετυχεις τους στοχους. 23 minutes ago, ElectricWheel said: Συμφωνώ με αυτό που λες. Στην αρχή με ένοιαζε να έχω αντοχές για αυτό και ξεκίησα το τρέξιμο. Δεν μπορούσα ούτε 100 μέτρα να βγάλω (γυμνάσιο λέμε τώρα, τελείως αγύμναστος). Μόνος μου και σε αρκετό καιρό κατάφερα να τρέχω 15 χιλιόμετρα και από ένα σημείο και μετά έτρεχα ένα 5ρι τακτικά (3-4 φορές την εβδομάδα). Από αντοχή γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και λεωφορεία κυνηγάω άνετα, και γενικά είμαι πολύ οκ σε αυτά. Αλλά πηγαίνοντας τώρα γυμναστήριο πέραν του ότι δεν είχα δύναμη για πολλές ασκήσεις (ενώ σε όλα τα αερόβια ήμουν πολύ καλός) ζήλευα τα σώματα των άλλων. Το ultimate δεν ξέρω πως το ορίζεις αλλά έχω έναν πείσμα να φτιάξω ένα πολύ καλό σώμα. Και δεν βιάζομαι καθόλου αλλά έχω πορωθεί με αυτό. μπορει πχ να μην ηθελες το καλυτερο σωμα αλλα να ηθελες να συνεχισεις υην αντοχη για να τρεξεις πχ ενα μαραθωνιο.το κινητρο του μαραθωνιου μπορει να σε εκανε να μην θες το καλυτερο σωμα αλλα να γινεις καλυτερος σε αντοχη για να πετυχεις το μαραθωνιο.εκει βρισκεις και πιο πολυ νοημα στο να γυμναστεις. προσπαθω να το εκφρασω οσο πιο καλα μπορω.ενα ωραιο γυμνασμενο σωμα ειναι σιγουρα ωραιο αλλα πολλες φορες μπορει για καποιον να μην τον νοιαζει αφου ο σκοπος του ειναι καποιπς αλλος.οτι δηλαδη κανεις γυμναστικη για τον δικο σου σκοπο ο οποιος δεν σημαινει οτι πρεπει να ειναι πχ η γραμμωση ή ο ογκος.σκοπος ειναι να το κανεις για τον ευατο σου και να το χαιρεσαι και οχι επειδη τα προτυπα της εποχης προσπαθουν να δειξουν οτι πρεπει ολοι πχ.να ειναι φετες. ελπιζω να το εξηγησα οσο καλυτερα μπορω.μην πεφτουμε δηλαδη στο loop οτι οι αλλοι ειναι φετες και πρεπει και εγω αλλα να κοιταμε και να ψαχνουμε και τι αλλο μπορει να μας προσφερει ωστε να νιωσουμε πιο ωραια και να μην μας περασει η ορεξη για gym μετα απο χ καιρο 9 minutes ago, evabb said: To παραδεχομαι οτι θελω να βγαλω το ματι σε μερικες/μερικους με το να γινω κορμαρα αλλα κυριως με το να διατηρηθω. και αυτο.οτι μην παμε να πετυχουμε κατι για να υην μπουμε ατους αλλους διοτι αν δεν υπαρχει καποιος αλλο σκοπος μπορει μετα να τα παρατησουμε. μην νοιαζεσαι τι λενε οι αλλοι.οτι και να κανεις θα βρουν να σου πουν κατι αλλο
evabb Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, ElectricWheel είπε το μάτι δε θα θελα να το βγάλω σε κάποιον για να μαι ειλικρινής αλλά θα θελα να με δω στον καθρέπτη και να πω ορίστε η κούραση μου έπιασε τόπο. Δεν το κάνω καταναγκαστηκά, μαρέσει η γυμναστική, μαρέσει που ζορίζομαι που κάθε μέρα μια από τις ασκήσεις τη βγάζω λίγο καλύτερα. Είδα έναν σκαρφάλωσε ένα σκοινί, ζήλεψα πολύ και λέω θα το κάνω και εγώ μια μέρα. Θα μου πεις αυτό είναι το νόημα της ζωής σου; όχι αλλά μαρέσει να παθιάζομαι με πράγματα. Βέβαια δεν ξέρω και ο καθένας τους τι παίρνει και φουσκώνει. Εγώ έκοψα τη ζάχαρη και τρώω παραπάνω πρωτεΐνη. Τώρα αυτοί αν κατεβάζουν ένα φαρμακείο και αν χωρίς να το κατεβάσω και εγώ δεν μπορώ να κάνω κορμάρα δεν ξέρω. εγω ζηλευω τα pull ups. αν καταφερω ποτε να κανω εστω και ενα θα πεθανω απο την χαρα μου.
poulinos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 3 minutes ago, evabb said: εγω ζηλευω τα pull ups. αν καταφερω ποτε να κανω εστω και ενα θα πεθανω απο την χαρα μου. το ιδιο λεω για οταν καταφερω να κανω pull up αλλα να ανεβω πανω απο το μονοζυγο.κανω ελξεις με βαρος ταυτοχρονα αλλα δεν εχω δοκιμασει και δεν εχω δει/ψαξει την τεχνικη να ανεβω πανω απο το μονοζυγο.πρεπει να παω πρωι στο gym για να κανω δοκιμη
evabb Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, poulinos είπε το ιδιο λεω για οταν καταφερω να κανω pull up αλλα να ανεβω πανω απο το μονοζυγο.κανω ελξεις με βαρος ταυτοχρονα αλλα δεν εχω δοκιμασει και δεν εχω δει/ψαξει την τεχνικη να ανεβω πανω απο το μονοζυγο.πρεπει να παω πρωι στο gym για να κανω δοκιμη δεν εχω ιδεα καν πως να ξεκινησω και απο την αλλη φοβαμαι λογο μεγαλης μυωπιας μην παθουν τιποτα τα ματια μου.
poulinos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 8 minutes ago, evabb said: δεν εχω ιδεα καν πως να ξεκινησω και απο την αλλη φοβαμαι λογο μεγαλης μυωπιας μην παθουν τιποτα τα ματια μου. εχω δει δυο τροπους για να ξεκινησεις.ο ενας ειναι με λαστιχο.το δενεις στο μονοζυγο και πατας πανω σε αυτο οποτε οταν θες να πας προς τα πανω σε βοηθαει το λαστιχο.σαν να εισαι μεσα σε σφεντοντα φαντασου το. ο δευτερος τροπος που το εκαναν στο crossfit ηταν στην ουσια να ανεβαινεις απο καποιο κουτι ή με αλμα(ειναι λιγο παραξενο) και απλα να προσπαθεις να κατεβεις ελεγχομενα. 1
ElectricWheel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 38 λεπτά πριν, evabb είπε εγω ζηλευω τα pull ups. αν καταφερω ποτε να κανω εστω και ενα θα πεθανω απο την χαρα μου. και εγώ θέλω να κάνω pullups
poulinos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 5 minutes ago, ElectricWheel said: και εγώ θέλω να κάνω pullups μην μενεις στο θελω.ξεκινα τα:)
ElectricWheel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, poulinos είπε μην μενεις στο θελω.ξεκινα τα:) για να καταλάβεις το επίπεδο μου, δεν κάνω καν τα κανονικά push-ups κάνω αυτά που ακουμπάς τα γόνατα.. οπότε έχω μέλλον.. αλλά τσούκου τσούκου θα φτάσω. Είμαι 1.83 95κιλά δεν μπορώ να με σηκώσω. 1
poulinos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 13 minutes ago, ElectricWheel said: για να καταλάβεις το επίπεδο μου, δεν κάνω καν τα κανονικά push-ups κάνω αυτά που ακουμπάς τα γόνατα.. οπότε έχω μέλλον.. αλλά τσούκου τσούκου θα φτάσω. Είμαι 1.83 95κιλά δεν μπορώ να με σηκώσω. οτι εχεις μελλον δε σημαινει οτι δεν γινεται.και τα κιλα θα φυγουν και ολα θα γινουν.υπομονη και ορεξη. μπορουμε να πετυχουμε πολυ περισσοτερα απο οτι φανταζομαστε και το λεω και απο προσωπικο παραδειγμΑ με μενα
ElectricWheel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, poulinos είπε οτι εχεις μελλον δε σημαινει οτι δεν γινεται.και τα κιλα θα φυγουν και ολα θα γινουν.υπομονη και ορεξη. μπορουμε να πετυχουμε πολυ περισσοτερα απο οτι φανταζομαστε και το λεω και απο προσωπικη αποψη μωρέ θα τα πετύχουμε αλλά έχω δρόμο ακόμα.. είμαι σε φάση που κάνω τα push ups πότε με γόνατα πότε χωρίς.. και πιστεύω από σεπτέμβρη τέρμα τα γόνατα. Το οποίο είναι κάτι. Τώρα για τα κιλά μου μπορεί να ακούγονται πολλά αλλά 5-6 κιλά βασικά θέλω να χάσω δεν νομίζω ότι χρειάζεται παραπάνω. Είμαι κάπως γεροδεμένος σαν σουλούπι δεν πάει πολύ πιο κάτω
Προτεινόμενες αναρτήσεις