poulinos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 1 minute ago, evabb said: ναι, νομιζω ειναι γαλλικοι λουκουμαδες μπορεις να πεις. Η ζυμη ειναι σαν την ζυμη του κουλουριου που ειναι τιγκα στην ζαχαρη (που το πουλανε οι κουλουρτζιδες) και μεσα μπορει να εχει μαρμελαδα ή νουτελα ή και τιποτα. θυμιζει Donuts πολωνιας οπως το λες που απεξω ειναι λιγο πιτα στην ζαχαρη
evabb Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, poulinos είπε θυμιζει Donuts πολωνιας οπως το λες που απεξω ειναι λιγο πιτα στην ζαχαρη δυστυχως δεν εχουν παντα ζαχαρη. Και για πες, ποτε παμε πολωνια;
poulinos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 13 minutes ago, evabb said: δυστυχως δεν εχουν παντα ζαχαρη. Και για πες, ποτε παμε πολωνια; εσυ αποφασισε το.εγω καθε λιγους μηνες εκει ειμαι.:P >πρεπει να εχω παει 6 φορες ως τωρα . ειναι παραξενο το Feeling για τα πολωνικα donuts.απο την μια αρκετη ζαχαρη και παραξενη ζυμη συγκριτικα με τα ελληνικα απο την αλλη ειχα δοκιμασει κατι με χαλβα κατι με ταχινι τι ηταν αυτο και ηταν πολυ ωραιο.πηρα ενα και δεν προλαβα να φυγω 100 μετρα και ξαναγυρισα να παρω αλλο ενα. τα kinder bueno που εχουν και κατι τετοια δεν με πολυτρελενουν. οι τιμες τους 75 λεπτα εως 1 ευρω. αρκετες γευσεις εχουν και μερικες δεν υπαρχουν σε ελληνικα Donuts απλα απεξω τα περισσοτερα ειναι με ζαχαρη οπως αυτα στην φωτογραφια. και για να ειμαι και On topic εχει και το Rysy οποιος θελει να κανει ωραια γυμναστικη να το ανεβει. για αυτους που ειναι του τρεξιματος μπορουν να κανουν τα πρωτα 7,5 κμ που ειναι ασφαλτος μεσα στην φυση .ειναι και λιγο ανηφορικα οποτε θα ειναι ωραιο τρεξιμο. 1
Fotis13 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, JcD είπε OK δεν άντεξα τις ζέστες και την έκανα για Μόσχα πάλι😁. Ένα ακόμα γυμναστηριο στο οποίο έκανα προπόνηση... Εδώ έχουμε περί τα 700 ευρώ το χρόνο συνδρομή, πισίνα beauty spa, καφετέρια, ring με προπονητές, και με την είσοδο παίρνεις 2 πετσέτες και βραχιόλι τσιπακι για το locker. Το μηχανημα με την μιση ροδα τι φαση ?Σαν αυτο που κανουν στο strongest man που την σηκωνουν και την πετανε απο την αλλη ?
JcD Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 16 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Το μηχανημα με την μιση ροδα τι φαση ?Σαν αυτο που κανουν στο strongest man που την σηκωνουν και την πετανε απο την αλλη ? Ναι flip tire machine κι έτσι, με κούφανε! 2
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 H στιγμή που μπαίνεις στο ντασφίτνες και νομίζεις πως μπήκες στο αντιφίτνες 3
Musclemar Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, JcD είπε Μα τι ωραία πράγματα βγάζουν! Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2019 από Musclemar 1
7nisiotis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 23/7/2019 στις 5:45 ΜΜ, 4saken είπε Νεα ραφια και καπως επρεπε να γεμισουν... Ωραίος! +1 κ γω βρώμη σε νερό μαζί με αμύγδαλα, καρυδια ανάλατα φυσικά, τους χειμερινούς μήνες μαύρες σταφίδες, κάνα φρούτο πχ πράσινο μήλο ή μπανανα 4 ή 3 βραστά αυγά = πρωινό Αν αυτό εκεί πίσω είναι μέλι σου προτείνω να δοκιμάσεις και μέλι Ελάτης Το συγκεκριμένο φυστικοβουτυρο είναι φοβερό, αν κ μεγάλη συσκευασία την εξαφάνισα σε 1 βδομάδα και 5 μέρες. ______________ Και κάτι άλλο, έχετε να προτείνετε κάποια φυτική πρωτεΐνη που να είναι αξιόπιστη ( pea - μπιζελιού ) καθώς οι περισσότερες whey για κάποιο λόγο με πειράζουν στο στομάχι, άλλες λιγότερο άλλες περισσότερο. Σημείωση, δεν ασχολούμαι τρέλα με γυμναστική, αδύνατος είμαι συγκεντρωμένα, αλλά επειδή αυτή τη περίοδο πιάνω δουλειά και όσο ναναι θα τρέφομαι λίγο ακανόνιστα μες τη μέρα και ίσως δεν έχω και το ανάλογο χρόνο για να ελέγχω την ημερήσια πρόσληψη απαραίτητης πρωτεϊνης, ένα σκουπ σε ένα σεικερ μαζί με το πρωινό το πρωί ή μαζί στη δουλειά μπορώ να το εντάξω στην καθημερινή ρουτίνα. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2019 από 7nisiotis
yannis27gr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Έχω δοκιμάσει πρωτείνη μπιζελιού. Αν ανακάτευα στάχτη με νερό πιο εύκολα θα πινόταν. Αν εντέλει αγοράσεις, δοκίμασε να τη βάλεις σε κάποιο smoothie. μην κάνεις το λάθος να την πιεις σκέτη. Υ.Γ. Αν σε φέρνουν φούσκωμα οι πρωτείνες whey, δοκίμασε κάποια χωρίς λακτόζη. 1 1
7nisiotis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 33 λεπτά πριν, yannis27gr είπε Έχω δοκιμάσει πρωτείνη μπιζελιού. Αν ανακάτευα στάχτη με νερό πιο εύκολα θα πινόταν. Αν εντέλει αγοράσεις, δοκίμασε να τη βάλεις σε κάποιο smoothie. μην κάνεις το λάθος να την πιεις σκέτη. Υ.Γ. Αν σε φέρνουν φούσκωμα οι πρωτείνες whey, δοκίμασε κάποια χωρίς λακτόζη. Εχω δοκιμάσει από δείγμα, σκέτη είναι απαλευτο. Εψαχνα κάτι σε γεύση τουλάχιστον να μπορώ να το πιω ή σκέφτηκα να κόβω κάποιο φρούτο μέσα και στο μπλέντερ.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 7nisiotis, έχεις δοκιμάσει την gold standard τής ON; Με αυτή δεν είχαν θέματα και άτομα από εδώ που την δοκίμασαν, σε σχέση με άλλες.
7nisiotis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 5 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε 7nisiotis, έχεις δοκιμάσει την gold standard τής ON; Με αυτή δεν είχαν θέματα και άτομα από εδώ που την δοκίμασαν, σε σχέση με άλλες. Ειχα δοκιμάσει πριν κάποια χρόνια. Οκ ήταν αν και καμιά φορά είχα μικρές στομαχικές ενοχλήσεις και ας το γράψω ευγενικά, αέρια. Δε ξέρω ίσως με πειράζουν. Γιατί και με τα γαλακτοκομικά αν φάω εμφανίζεται ακμή στο πρόσωπο. Τα οποία εχω κόψει κ αυτά. Δηλαδή αντε μια φορά στις 2 βδομάδες αν φάω καμία φέτα αν βγω με παρέα και πάμε να φάμε σε ταβερνακι κλπ
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 37 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Ειχα δοκιμάσει πριν κάποια χρόνια. Οκ ήταν αν και καμιά φορά είχα μικρές στομαχικές ενοχλήσεις και ας το γράψω ευγενικά, αέρια. Δε ξέρω ίσως με πειράζουν. Γιατί και με τα γαλακτοκομικά αν φάω εμφανίζεται ακμή στο πρόσωπο. Τα οποία εχω κόψει κ αυτά. Δηλαδή αντε μια φορά στις 2 βδομάδες αν φάω καμία φέτα αν βγω με παρέα και πάμε να φάμε σε ταβερνακι κλπ Τότε, δοκίμασε κάποια χωρίς λακτόζη, όπως λέει κι ο Γιάννης. Μάλλον εκεί έχεις το θέμα.
GothicCrusader Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 58 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Ειχα δοκιμάσει πριν κάποια χρόνια. Οκ ήταν αν και καμιά φορά είχα μικρές στομαχικές ενοχλήσεις και ας το γράψω ευγενικά, αέρια. Δε ξέρω ίσως με πειράζουν. Γιατί και με τα γαλακτοκομικά αν φάω εμφανίζεται ακμή στο πρόσωπο. Τα οποία εχω κόψει κ αυτά. Δηλαδή αντε μια φορά στις 2 βδομάδες αν φάω καμία φέτα αν βγω με παρέα και πάμε να φάμε σε ταβερνακι κλπ Αν βγάζεις ακμή τότε είναι πιθανό να έχεις κάποια αλλεργία και όχι δυσανεξία. Οπότε θέλει ψάξιμο γιατί άλλο το ένα πρόβλημα (π.χ. αέρια, φουσκώματα, διάρροια κλπ) το οποίο μπορεί να το λύσεις αποφεύγοντας τη λακτόζη και άλλο το άλλο (ακμή, δερματίτιδες, έκζεματα, άσθμα ) το οποίο παίζει να μην έχει καμία σχέση με τη λακτόζη και να σε πειράζει κάτι άλλο (φυσικά μπορεί να υπάρχουν και τα δύο ταυτόχρονα). Αν είναι το δεύτερο θέλει ψάξιμο, διαφορετικά και σκόνες μπορεί να σε πειράξουν άσχετα από το αν έχουν λακτόζη ή όχι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις