TEOKOS Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Είτε από σκευάσματα είτε φυσικά την πρωτείνη την μειώνουμε κατά διαστήματα για να μην μαθαίνει ο οργανισμός να την χρησιμοποιεί σαν κύρια πηγή καύσεων. Δουλειά που πρέπει να κάνει ο υδατάνθρακας. Όταν η μασχαλίλα θυμίζει αμμωνία και το κάτουρο κιτρινοκαφετίζει stop για λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Σήμερα έκοψα για 1η φορά ένα δέντρο ύψους ανω των 6 μέτρων και διαμετρο κορμού πάνω από 40 εκ. Με τσεκούρι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arnold94 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Μια ερώτηση πως πλένουμε τα ισοθερμικα ρουχα και το αντιανεμικο μπουφανακι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 6 ώρες πριν, arnold94 είπε Μια ερώτηση πως πλένουμε τα ισοθερμικα ρουχα και το αντιανεμικο μπουφανακι; σύμφωνα με τις οδηγίες στο ταμπελάκι, λογικά στο χέρι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 έχω δει σε ετικέτες τροφίμων που αναγράφει γάλα σε σκόνη και όρος γάλακτος τι διαφορά έχουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Σε προσωπικό επίπεδο ,είμαι αντίθετος στη κατανάλωση πρωτείνης σε μορφή σκόνης διότι τα επεξεργασμένα καλό είναι να αποφεύγονται ή έστω να περιορίζονται.Επεργασμένο τρόφιμο θεωρείται και ένα κράκερ κτλ .Ωστόσο ,αν κάποιος θέλει να να πάρει πρωτείνη για συμπλήρωμα (εννοείται πως έχεις ένα πρόγραμμα διατροφής και με την έξτρα δόση πρωτείνης συμπληρώνεις κάποιο γεύμα - τίποτα παραπάνω,τίποτα λιγότερο) , επανέρχομαι - τότε να αποφεύγετε τις χρωστικές ουσίες.Πρωτείνη καθαρή χωρίς γεύση είναι σχετικά καλή επιλογή.Υπάρχει ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην β.ελλάδα , νόμιζω πως αξίζει ένα check. Πρωτείνες χύμα με το κιλό ή σε εξαιρετικές χαμηλές τιμές με πολλά δώρα μου θυμίζουν εκπτώσεις που κάνουν μαγαζία - μαγαζί είναι και αυτό - που κάνουν στον χώρο της εστίασης.Κουπόνια ,δε συμμαζεύεται και απο ποιότητα άστα να πάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 21 ώρες πριν, yannis27gr είπε Σήμερα έκοψα για 1η φορά ένα δέντρο ύψους ανω των 6 μέτρων και διαμετρο κορμού πάνω από 40 εκ. Με τσεκούρι. Δύσκολο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Για να είμαι ειλικρινής, το περίμενα δυσκολότερο. Είχα σκοπό να το αφήσω σε γνωστό μου (που έχει αλυσοπρίονο) να το κοψει. Τελικά μου την εδωσε μεσημεριάτικα, πήρα το τσεκούρι (που το είχα από παλιά όταν έκαιγα ξύλα για θέρμανση) και του έδωσα μερικές, είδα ότι μπορώ να το κόψω και μετά από περίπου 20 λεπτά τα κατάφερα. Είναι εκπληκτικό πόσο πολυαρθρική άσκηση είναι. Ένιωθα πρησμένο όλο το άνω σώμα. Πλάτη, στήθος, χέρια, ώμοι, κοιλιακοί, τα πάντα όλα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, CallMeRp είπε Σε προσωπικό επίπεδο ,είμαι αντίθετος στη κατανάλωση πρωτείνης σε μορφή σκόνης διότι τα επεξεργασμένα καλό είναι να αποφεύγονται ή έστω να περιορίζονται.Επεργασμένο τρόφιμο θεωρείται και ένα κράκερ κτλ .Ωστόσο ,αν κάποιος θέλει να να πάρει πρωτείνη για συμπλήρωμα (εννοείται πως έχεις ένα πρόγραμμα διατροφής και με την έξτρα δόση πρωτείνης συμπληρώνεις κάποιο γεύμα - τίποτα παραπάνω,τίποτα λιγότερο) , επανέρχομαι - τότε να αποφεύγετε τις χρωστικές ουσίες.Πρωτείνη καθαρή χωρίς γεύση είναι σχετικά καλή επιλογή.Υπάρχει ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην β.ελλάδα , νόμιζω πως αξίζει ένα check. Πρωτείνες χύμα με το κιλό ή σε εξαιρετικές χαμηλές τιμές με πολλά δώρα μου θυμίζουν εκπτώσεις που κάνουν μαγαζία - μαγαζί είναι και αυτό - που κάνουν στον χώρο της εστίασης.Κουπόνια ,δε συμμαζεύεται και απο ποιότητα άστα να πάνε. σε φαρμακεία να πουλάνε? ποια είναι αυτή η ελληνική εταιρεία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, yannis27gr είπε Για να είμαι ειλικρινής, το περίμενα δυσκολότερο. Είχα σκοπό να το αφήσω σε γνωστό μου (που έχει αλυσοπρίονο) να το κοψει. Τελικά μου την εδωσε μεσημεριάτικα, πήρα το τσεκούρι (που το είχα από παλιά όταν έκαιγα ξύλα για θέρμανση) και του έδωσα μερικές, είδα ότι μπορώ να το κόψω και μετά από περίπου 20 λεπτά τα κατάφερα. Είναι εκπληκτικό πόσο πολυαρθρική άσκηση είναι. Ένιωθα πρησμένο όλο το άνω σώμα. Πλάτη, στήθος, χέρια, ώμοι, κοιλιακοί, τα πάντα όλα. Ε ναι ρε δεν βλέπεις που και αυτοί οι strongmen έχουν κάτι σφυριά και βαράνε κάτι λάστιχα. Το ίδιο είναι. Και εγώ 2 μέρες τώρα τσάπιζα τον κήπο μέχρι εκεί που υπόφερόταν η ζέστη γιατί μας πνίξανε τα χόρτα. Το γυμναστήριο σαν κολέγιο μου φαίνεται σε σχέση με αυτές τις δουλειές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 21/7/2018 στις 11:40 ΜΜ, yannis27gr είπε Σήμερα έκοψα για 1η φορά ένα δέντρο ύψους ανω των 6 μέτρων και διαμετρο κορμού πάνω από 40 εκ. Με τσεκούρι. Λοιπον επειδη εχω δοκιμασει και εγω στο Καρπενησι να κοψω κορμο δεντρου ετσι για την εμπειρια με τσεκουρι να πω πως ειναι πολυ δυσκολο ,δουλευει ολο το σωμα και σε μας που δεν ειναι καθημερινοτητα μας ειναι επιπονο . 9 ώρες πριν, TEOKOS είπε Το γυμναστήριο σαν κολέγιο μου φαίνεται σε σχέση με αυτές τις δουλειές. Ενταξει ειναι λιγο υπερβολη αυτο . Ολα ειναι θεμα προπονησης,επαναληψης και συνηθειας .Δλδ αν παρω εγω τον μπαρμπα στο χωριο που κοβει ολη του την ζωη ξυλα θα βγαλει το προγραμμα μου στο gym η'σε κατι αλλο που δεν εχει κανει ποτε στην ζωη του ? Δεν νομιζω. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2018 από Fotis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Πρωινό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 1 πακέτο τσιγάρα ,παγωτό περιπτέρου μετά από πολλά-πολλά χρόνια στο 8ωρο περιπετειώδες ταξίδι Λουτράκι-Αθήνα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
new_guy Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Έχετε να προτείνεται κάποιες διατάσεις ή σετ ζεστάματος για να μπεί κανείς σε squats; Το αναφέρω γιατί συνήθως με πονάνε οι προσαγωγοί στα πρώτα σετ, ειδικά όταν κατεβαίνω αςς του γκράς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 23 minutes ago, new_guy said: Έχετε να προτείνεται κάποιες διατάσεις ή σετ ζεστάματος για να μπεί κανείς σε squats; Το αναφέρω γιατί συνήθως με πονάνε οι προσαγωγοί στα πρώτα σετ, ειδικά όταν κατεβαίνω αςς του γκράς. κατεμέ θα ηταν καλό να εχουμε μια μέρα αν έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε ασκήσεις mobility. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις