Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε

Οταν εισαι αρχαριος οι αλλαγες ερχονται παρα πολυ γρηγορα σε φαση καθε βδομαδα παρατηρεις και κατι καινουργιο στον καθρεφτη, αλλα θα ελεγα οτι σε ενα χρονο με εντατικες προπονησεις με συνεπεια μπορεις να δεις δραστικη αλλαγη πανω σου σε φαση να το καταλαβαινουν ολοι οι φιλοι/γνωστοι οτι εχει αλλαξει το σωμα σου, ειδικα αν εισαι σε νεαρη ηλικα δηλαδη καπου αναμεσα απο 20 και 30 πιστευω οτι σε ενα χρονο πετυχαινεις εμφανης αλλαγη.

Απλά πρπει να εχεις συνεπεια στις προπονησεις, υπομονη και ρεαλιστικους στοχους, μην περιμενεις δλδ σε λιγους μηνες η σε ενα χρονο να γινεις αρνλοντ.😛

δεν περιμένω κάτι συγκεκριμένο, μια βελτίωση περιμένω κάτι να γίνει τέλος πάντων :P

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, evabb είπε

τι ειδους αλλαγες εννοεις; χασιμο βαρους; αυξηση μυικης μαζας; καλυτερη σταση σωματος;

Το χασιμο  βαρος νομιζω ειναι πολυ γενικο, μπορει καποιος απλα να υποσιτιστει και να χασει 10 κιλα σε 4 βδομαδες.

Εννοω οτι μετα απο ενα χρονο προπονησης υπαρχει αλλαγη στο σωμα ενος αρχαριου, μπορει να αυξηθει η μυικοτητα του, να πεσει σε λιπος και γενικο το σωμα του να φαινεται πιο αθλητικο.

Εγω ξεκινησα το καλοκαιρι του 2017 γυμναστηριο, δεν ειχα καθολου μυικοτητα πανω μου καθως ουδεποτε ειχα σχεση με αθλητικες δραστηριοτητες και ειχα αρκετο λιπος στην κοιλιακη χωρα, skinyfat Κλασσικος δηλαδη "αδυνατος λαπας". Το επομενο καλοκαιρι του 2018, μετα απο ενα χρονο προπονησης με αντιστασεις η διαφορα στο σωμα μου μου ηταν ευκολα αντιληπτη, ειχα προσθεσει καποια μυικοτητα πανω μου και ταυτοχρονα ειχα πεσει και σε σωματικο λιπος λιγακι, εκει ας πουμε που ημουν αδυνατος λαπας σε ενα χρονο το σωμα μου αρχισε να δειχνει καπως αθλητικο.

40 λεπτά πριν, ElectricWheel είπε

δεν περιμένω κάτι συγκεκριμένο, μια βελτίωση περιμένω κάτι να γίνει τέλος πάντων :P

Ε αμα δεν θες κατι συγκεκριμενο τι περιμενεις να δεις μετα😋

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Το χασιμο  βαρος νομιζω ειναι πολυ γενικο, μπορει καποιος απλα να υποσιτιστει και να χασει 10 κιλα σε 4 βδομαδες.

Εννοω οτι μετα απο ενα χρονο προπονησης υπαρχει αλλαγη στο σωμα ενος αρχαριου, μπορει να αυξηθει η μυικοτητα του, να πεσει σε λιπος και γενικο το σωμα του να φαινεται πιο αθλητικο.

Εγω ξεκινησα το καλοκαιρι του 2017 γυμναστηριο, δεν ειχα καθολου μυικοτητα πανω μου καθως ουδεποτε ειχα σχεση με αθλητικες δραστηριοτητες και ειχα αρκετο λιπος στην κοιλιακη χωρα, skinyfat Κλασσικος δηλαδη "αδυνατος λαπας". Το επομενο καλοκαιρι του 2018, μετα απο ενα χρονο προπονησης με αντιστασεις η διαφορα στο σωμα μου μου ηταν ευκολα αντιληπτη, ειχα προσθεσει καποια μυικοτητα πανω μου και ταυτοχρονα ειχα πεσει και σε σωματικο λιπος λιγακι, εκει ας πουμε που ημουν αδυνατος λαπας σε ενα χρονο το σωμα μου αρχισε να δειχνει καπως αθλητικο.

εγω παλι ξεκινησα τον απριλη του 2017 με σκοπο να χασω βαρος. Εχασα κανα 5-6αρι κιλα και μεχρι τον απριλη του 2018 τα ξαναπηρα σχεδον ολα πισω. Καπου εκει αποφασισα να στρωθω απο θεμα διατροφης. Εκανα οτι μπορουσα μονη μου και εχασα παλι γυρω στα 5-6 κιλα και μετα κολλησα οποτε πηρα διατροφολογο. Πλεον εχω χασει 16 κιλα και θελω αλλα 5. Παραλληλα θελω να αυξησω μυικη μαζα. Το καλο ειναι οτι βαζω πολυ ευκολα μυικη μαζα (η διατροφολογος μου σε καποια φαση νομιζε οτι της λεω ψεματα οτι δεν κανω βαρη).

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

ε λίγο το σωσίβιο να φτιάξει και λίγο να φουσκώσουν ώμοι-χέρια :P

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ElectricWheel είπε

ε λίγο το σωσίβιο να φτιάξει και λίγο να φουσκώσουν ώμοι-χέρια :P

τοπικο χασιμο λιπους δεν γινεται, να το ξερεις.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, evabb είπε

τοπικο χασιμο λιπους δεν γινεται, να το ξερεις.

ας είναι και γενικό δεν με χαλάει :P

τώρα πέραν της πλάκας, απλά νιώθω ότι πόδια είμαι αρκετά γυμνασμένος και πάνω δεν είμαι γυμνασμένος, αυτό θέλω να αλλάξει. Γιατί κορμό δεν έχω δουλέψει σχεδόν ποτέ, ούτε δικέφαλους, ούτε τίποτα. Οπότε περιμένω με διατροφή και crossfit/functional να βελτιωθεί σημαντικά το σώμα μου.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, ElectricWheel είπε

ας είναι και γενικό δεν με χαλάει :P

τώρα πέραν της πλάκας, απλά νιώθω ότι πόδια είμαι αρκετά γυμνασμένος και πάνω δεν είμαι γυμνασμένος, αυτό θέλω να αλλάξει. Γιατί κορμό δεν έχω δουλέψει σχεδόν ποτέ, ούτε δικέφαλους, ούτε τίποτα. Οπότε περιμένω με διατροφή και crossfit/functional να βελτιωθεί σημαντικά το σώμα μου.

Συγχαρητήρια, το αντίθετο συμβαίνει στους περισσότερους στα μποντυμπιλντεραδικα όπου αποφεύγουν την ημέρα ποδιών ως ο διάολος το λιβάνι! 🤣

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, JcD είπε

Συγχαρητήρια, το αντίθετο συμβαίνει στους περισσότερους στα μποντυμπιλντεραδικα όπου αποφεύγουν την ημέρα ποδιών ως ο διάολος το λιβάνι! 🤣

μα μια ζωή ανάποδος σε όλα να είμαι;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, JcD είπε

τα ποδια καλαμακια με μπρατσα γοριλα ειναι οτι πιο αντιαισθητικο υπαρχει λογο τρομερης ασυμμετριας. καλυτερα λιγοτερο φουσκωμενος συνολικα παρα αυτο

legday-16.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, evabb είπε

τα ποδια καλαμακια με μπρατσα γοριλα ειναι οτι πιο αντιαισθητικο υπαρχει λογο τρομερης ασυμμετριας. καλυτερα λιγοτερο φουσκωμενος συνολικα παρα αυτο

legday-16.jpg

Ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό.. δεν τους αρέσουν οι ασκήσεις για τα πόδια; δεν θεωρούν ότι οι άλλοι ενδιαφέρονται για τα πόδια αλλά τη βρίσκουν μόνο με κοιλιακούς και δικεφαλους ξερω γω; Μέχρι στιγμής αυτό που μαρέσει στο functional πάντως είναι ότι τα γυμνάζεις όλα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, evabb είπε

legday-16.jpg

Σιγα μην σκιπαρει ποδια ο χιου τζακμαν, με την πρωτη ματια οντως ετσι φαινεται αλλα με δευτερη προσεχτικη ματια φαινεται  οτι δουλευει τα ποδια του αλλα εχει παντελως σκ@τενι@ γεννετικη ειδικα στα τετρακεφαλα του, δεν μπορει να κανει κατι για αυτο,   με την μαζα που εχουν φαινεται οτι οντως τα σκιπαρι εντελως με την πρωτη ματια. Επισης ειχα δει βιντεακι με αυτον να κανει deadlift 400+pounds(καπου στα 185 kg ειναι) για 5 reps, θα πει καποιος σιγα τα κιλα, οκ ομως καποιος που μπορει να κανει deadlift 5 reps, με φορτιο που ειναι 2 φορες και κατι το σωματικο του βαρος δεν δειχνει με τιποτα καποιον που σκιπαρει τα ποδια του.

article-0-1A37D77C000005DC-40_634x707.jpg

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελος παντων καταλαβαινεις τι εννοω... παντως πως γινεται μονο αντρες να το εχουν αυτο το προβλημα; σημερα ειδα γυναικα με κατι γαμπες να με το συμπαθιο.

Επεξ/σία από evabb
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, evabb είπε

τελος παντων καταλαβαινεις τι εννοω... παντως πως γινεται μονο αντρες να το εχουν αυτο το προβλημα; σημερα ειδα γυναικα με κατι γαμπες να με το συμπαθιο.

Συμβαινει κυριως με αντρες διοτι οι γυναικες κατα κυριο λογο εχουν τις λιποαποθηκες τους απο την μεση και κατω, οταν κατι εχει ογκο δν σημαινει οτι ντε και καλα αυτος ο ογκος ειναι μυες. Αν παρατηρησεις εντελως  αγυμναστους ανδρες και εντελως αγυμναστες γυναικες με λιγα περιτα κιλα και στις 2 περιπτωσεις, θα δεις οτι η συντρηπτικη πλειοψηφια των ανδρων θα εχει κοιλιτσα/σωσιβιο και καλαμακια ακρα, ενω η πλειοψηφια των γυναικων θα ειναι νορμαλ η ακομα και σκινι απο την μεση και πανω και απο την μεση και κατω θα εχει ψωμακια και μπουτακια.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Moderators
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, evabb είπε

Τακούνια.. 

• Like 2
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Τακούνια.. 

τεραστια αληθεια!!! το πως δουλευει η γαμπα με το τακουνι δεν στο βγαζει καμια ασκηση στο γυμναστηριο.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...