poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 5 minutes ago, kti23 said: Υπομονή,δουλειά και επιμονή. Τίποτα δεν χτίζεται σε ένα μήνα. Το πρήξιμο είναι ωραία αίσθηση και ένδειξη ότι δούλεψες αλλά πέρα από placebo δεν είναι κάτι άλλο. Χωρίς να είμαι φαν του crossfit(ειδικά αν είσαι αδύνατος),δεν υπάρχει στάνταρ απάντηση. Το 60+% χτίζεται στην κουζίνα. Πρόσφατα(4 μήνες) ξεκίνησα kick boxing πάντως (γιατί ο γυμναστηριακός τσιφλικάς της περιοχής έχει πάει τη μηνιαία στο 55άρι) και είναι πολύ δυνατό cardio και γυμναστική από την κορφή ως τα νύχια για όποιον ενδιαφέρεται. 2 τέτοια αξεσουάρ έχω πάρει ανά καιρούς μαζί με μπάρα για την πόρτα και την τελευταία ξηλώθηκε κομμάτι από την κάσα 😛 καλυτερα ειναι ο τοιχος.η κασα λογω ξυλου δεν αντεχει.οποτε ακομα και να κλεισεις την πορτα και να μαγκωσει αν βαλεις τετοια βαση παλι τρωει φορτο ειδικα αμα κανεις τιποτα πιο προχωρημενα πραγματα.
ElectricWheel Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 16 λεπτά πριν, kti23 είπε Υπομονή,δουλειά και επιμονή. Τίποτα δεν χτίζεται σε ένα μήνα. Το πρήξιμο είναι ωραία αίσθηση και ένδειξη ότι δούλεψες αλλά πέρα από placebo δεν είναι κάτι άλλο. Χωρίς να είμαι φαν του crossfit(ειδικά αν είσαι αδύνατος),δεν υπάρχει στάνταρ απάντηση. Το 60+% χτίζεται στην κουζίνα. Πρόσφατα(4 μήνες) ξεκίνησα kick boxing πάντως (γιατί ο γυμναστηριακός τσιφλικάς της περιοχής έχει πάει τη μηνιαία στο 55άρι) και είναι πολύ δυνατό cardio και γυμναστική από την κορφή ως τα νύχια για όποιον ενδιαφέρεται. 2 τέτοια αξεσουάρ έχω πάρει ανά καιρούς μαζί με μπάρα για την πόρτα και την τελευταία ξηλώθηκε κομμάτι από την κάσα 😛 Δεν είμαι αδύνατος, 1.83 95κιλά. Πόδια έχω αρκετά μυώδη λόγω τρεξίματος, ο κορμός είναι λίγο στην τύχη του και προσπαθώ να το φτιάξω (και να χάσω μερικά κιλά, να πάω κάπου 88 θέλω όχι πιο κάτω) Και εγώ 50ρικο σκάω αλλά μου αρέσει οπότε τα δίνω προς το παρόν.
JcD Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 8 λεπτά πριν, ElectricWheel είπε Δεν είμαι αδύνατος, 1.83 95κιλά. Πόδια έχω αρκετά μυώδη λόγω τρεξίματος, ο κορμός είναι λίγο στην τύχη του και προσπαθώ να το φτιάξω (και να χάσω μερικά κιλά, να πάω κάπου 88 θέλω όχι πιο κάτω) Και εγώ 50ρικο σκάω αλλά μου αρέσει οπότε τα δίνω προς το παρόν. Εγώ είχα πάντα την εντύπωση ότι το τρέξιμο μικραίνει τα πόδια! Τι είδους τρέξιμο τα μεγαλώνει? Αν βέβαια με το μυώδη εννοείς ότι είναι και χοντρά, δλδ φουσκωμένα κάπως.
ElectricWheel Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, JcD είπε Εγώ είχα πάντα την εντύπωση ότι το τρέξιμο μικραίνει τα πόδια! Τι είδους τρέξιμο τα μεγαλώνει? Αν βέβαια με το μυώδη εννοείς ότι είναι και χοντρά, δλδ φουσκωμένα κάπως. εννοώ ότι τετρακέφαλοι και γαστροκνήμιοι είανι τούμπανα, δηλαδή διαγράφονται πολύ καλά. Γενικά από μέση και κάτω δεν έχω κανένα παράπονο από το σώμα μου
JcD Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, ElectricWheel είπε εννοώ ότι τετρακέφαλοι και γαστροκνήμιοι είανι τούμπανα, δηλαδή διαγράφονται πολύ καλά. Γενικά από μέση και κάτω δεν έχω κανένα παράπονο από το σώμα μου Ναι ήταν ειλικρινής η ερώτηση μου όμως! Επειδή τρέχω κι εγώ, τι είδους τρέξιμο να κάνω ώστε να τα τούμπανιασω κι άλλο, μικρά sprints τύπου hiit ή μεγάλες αποστάσεις σε νορμαλ ρυθμό?
ElectricWheel Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 25 λεπτά πριν, JcD είπε Ναι ήταν ειλικρινής η ερώτηση μου όμως! Επειδή τρέχω κι εγώ, τι είδους τρέξιμο να κάνω ώστε να τα τούμπανιασω κι άλλο, μικρά sprints τύπου hiit ή μεγάλες αποστάσεις σε νορμαλ ρυθμό? Δενν ομίζω ότι ελιμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να σου πω τι πρέπει να κάνεις (δεν ξέρω). Εγώ απλά τρέχω 5 χιλιόμετρα 3-4 φορές την εβδομάδα και κάποιες φορές τρέχω και σε έδαφος που είναι κάπως ανηφορικό. 1
evabb Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 45 λεπτά πριν, JcD είπε Ναι ήταν ειλικρινής η ερώτηση μου όμως! Επειδή τρέχω κι εγώ, τι είδους τρέξιμο να κάνω ώστε να τα τούμπανιασω κι άλλο, μικρά sprints τύπου hiit ή μεγάλες αποστάσεις σε νορμαλ ρυθμό? ανηφορα και μεγαλα βηματα. 1
wizzy Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, evabb είπε για δωσε μερικα παραδειγματα ασκησεων, Εύα, στο πάνω μέρος κάθε σελίδας του thread υπάρχει ένα link στο οποίο θα βρεις post από τον Γιάννη σχετικά με ασκήσεις γυμναστικής χρησιμοποιώντας το βάρος του σώματός σου. Μπορώ να ψάξω να βρω και το βιβλίο που αναφέρει ο Γιάννης στο τέλος του post του, εάν σε ενδιαφέρει. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2019 από wizzy
JcD Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 8 ώρες πριν, ElectricWheel είπε Δενν ομίζω ότι ελιμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να σου πω τι πρέπει να κάνεις (δεν ξέρω). Εγώ απλά τρέχω 5 χιλιόμετρα 3-4 φορές την εβδομάδα και κάποιες φορές τρέχω και σε έδαφος που είναι κάπως ανηφορικό. Έτσι από περιέργεια πόσο χρόνο σου παίρνουν τα 5χλμ συνήθως?
yannis27gr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 10 ώρες πριν, evabb είπε για δωσε μερικα παραδειγματα ασκησεων, Υπάρχουν πολυάριθμα βίντεο/βιβλία (στην υπογραφή μου έχω υλικό από το Convict Conditioning) που περιέχουν τα απαραίτητα progressions ώστε να ξεκινήσεις από αρχάριος και να φτάσεις να κάνεις one arm pull ups / push ups, διαδικασία που μπορεί να πάρει ακόμη και χρόνια κατά περίπτωση. Ειδικά δε για τη Mrs Hyde που απ τη μια ζορίζεται οικονομικά κι απ την άλλη δεν έχει τπτ φοβερούς στόχους (με βάση τις φωτογραφίες που ανέβασε), η προπόνηση στο σπίτι είναι η ιδανική περίπτωση. Να φανταστείς, το CC έχει 10 βήματα. Στο 7ο να φτάσει θα έχει ήδη χτίσει το κορμί που επιθυμεί. Είναι άκυρη, και δε θέλω καν να συμμετάσχω, η συζήτηση είναι είναι καλύτερο το γυμναστήριο ή η προπόνηση σπίτι. Εγώ εστιάζω στο αν είναι εφικτή η προπόνηση σπίτι. Η απάντηση είναι ένα ξεκάθαρο ναι.
Conan2046 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 9 ώρες πριν, JcD είπε Ναι ήταν ειλικρινής η ερώτηση μου όμως! Επειδή τρέχω κι εγώ, τι είδους τρέξιμο να κάνω ώστε να τα τούμπανιασω κι άλλο, μικρά sprints τύπου hiit ή μεγάλες αποστάσεις σε νορμαλ ρυθμό? Ισχύει ο ίδιος κανόνας με το υπόλοιπο σώμα, για να υπάρξει μέγιστη μυϊκή υποτροφία χρειάζεται και υψηλή ένταση. Άρα για μεγαλύτερους μυς σίγουρα σπριντ. 2
mic2mic Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Όσοι έχουν το "μικρόβιο", την βρίσκουν την άκρη. Αυτή είναι η ουσία. Αν δεν έχουν πρόσβαση σε γυμναστήριο, θα κάνουν στο σπίτι. Αν δουν ένα κλαδί δέντρου στο δρόμο μπορεί να κάνουν καμμιά έλξη. Αν δουν μια σκάλα, έχουν μια τάση να την ανέβουν με σπριντάκι. Αν τους εμπνέει περισσότερο το γυμναστήριο και η παρέα θα πάνε εκεί. Αν τους αρέσει η ησυχία του σπιτιού, θα ψάξουν για ασκήσεις στο σπίτι. Αν κρίνουν ότι για τους στόχους τους χρειάζονται μπάρες και αλτήρες και μηχανήματα, θα πάνε σε γυμναστήριο ή θα στήσουν αυτό που μπορούν στο σπίτι. Ή θα κάνουν έναν συνδυασμό. Κι αν δουν ότι κάτι δεν δουλεύει όπως θέλουν, θα κάνουν κάτι άλλο. Ούτε και είναι απαραίτητο οι ασκήσεις στο σπίτι να γίνονται μόνο με το βάρος του σώματος. Υπάρχουν και αυτοσχέδια βάρη που μπορούν να γίνουν και πολύ δύσκολα. Πέτρες, έπιπλα, άλλο άτομο στην πλάτη σου, αυτοκίνητα... https://www.youtube.com/watch?v=7hnPwR3QcCU https://www.youtube.com/watch?v=gFQpxAKx_ds Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2019 από mic2mic 1
ElectricWheel Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, JcD είπε Έτσι από περιέργεια πόσο χρόνο σου παίρνουν τα 5χλμ συνήθως? ένας μέσος όρος είναι τα 28 λεπτά 1
Pwpwpw Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 4/8/2019 στις 5:42 ΜΜ, ElectricWheel είπε Μετά από πόσο καιρό βλέπουμε αποτελέσματα από το γυμναστήριο; Οταν εισαι αρχαριος οι αλλαγες ερχονται παρα πολυ γρηγορα σε φαση καθε βδομαδα παρατηρεις και κατι καινουργιο στον καθρεφτη, αλλα θα ελεγα οτι σε ενα χρονο με εντατικες προπονησεις με συνεπεια μπορεις να δεις δραστικη αλλαγη πανω σου σε φαση να το καταλαβαινουν ολοι οι φιλοι/γνωστοι οτι εχει αλλαξει το σωμα σου, ειδικα αν εισαι σε νεαρη ηλικα δηλαδη καπου αναμεσα απο 20 και 30 πιστευω οτι σε ενα χρονο πετυχαινεις εμφανης αλλαγη. Απλά πρπει να εχεις συνεπεια στις προπονησεις, υπομονη και ρεαλιστικους στοχους, μην περιμενεις δλδ σε λιγους μηνες η σε ενα χρονο να γινεις αρνλοντ.😛 Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2019 από Pwpwpw 1
evabb Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε Οταν εισαι αρχαριος οι αλλαγες ερχονται παρα πολυ γρηγορα σε φαση καθε βδομαδα παρατηρεις και κατι καινουργιο στον καθρεφτη, αλλα θα ελεγα οτι σε ενα χρονο με εντατικες προπονησεις με συνεπεια μπορεις να δεις δραστικη αλλαγη πανω σου σε φαση να το καταλαβαινουν ολοι οι φιλοι/γνωστοι οτι εχει αλλαξει το σωμα σου, ειδικα αν εισαι σε νεαρη ηλικα δηλαδη καπου αναμεσα απο 20 και 30 πιστευω οτι σε ενα χρονο πετυχαινεις εμφανης αλλαγη. Απλά πρπει να εχεις συνεπεια στις προπονησεις, υπομονη και ρεαλιστικους στοχους, μην περιμενεις δλδ σε λιγους μηνες η σε ενα χρονο να γινεις αρνλοντ.😛 τι ειδους αλλαγες εννοεις; χασιμο βαρους; αυξηση μυικης μαζας; καλυτερη σταση σωματος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις