Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, yannis27gr είπε

Εύα, με το βάρος του σώματος μπορείς να κάνεις ασκήσεις για χρόνια, όχι για 1 μήνα. Το μόνο που θα χρειαστεί ως εξοπλισμός είναι μπάρα για έλξεις (15€) και αργότερα κρίκους για αναβάθμιση των κάμψεων (30€). 

για δωσε μερικα παραδειγματα ασκησεων,

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 hours ago, JcD said:

Παιδιά κλουβί για squat και 300 κιλά ολυμπιακά είχα μέχρι πέρυσι στο σαλόνι μου, όπως και πάγκο και ολυμπιακούς αλτήρες. Όσων αφορά το bodybuilding κομμάτι απλά δεν γίνεται χωρίς ολοκληρωμένο γυμναστηριο με μηχανήματα. Φυσικά θα υπάρχουν άνθρωποι που το κάνουν αλλά σε εμένα δεν δούλεψε!

σκεψου ομως οτι τα λεφτα για αυτα πχ 1000 ευρω πληρωνεις 5 χρονια γυμναστηριο.δεν μιλαω για joe weider ,social arena,planet fitness,yava που πληρωνεις δεκα χρονια.ειχα και πολυμηχανημα που εκανες πολλες ασκησεις αλλα παλι ποιοτητα.....Γενικως υπαρχουν περιορισμοι εκτος αν θες να επενδυσεις λεφτα.

7 hours ago, evabb said:

ισχυει οτι μετα απο 2 βδομαδες αντε εγω σου λεω 1 μηνα, θα θελεις μεγαλυτερα  βαρακια. Τι θα κανεις;  Γι αυτο γυμναστηριο και παλι γυμναστηριο.

ολα εχουν να κανουν με το τι ειδος γυμναστικης θες να κανεις.βαρη?trx?cross training?callisthenics. σε trx οκ ειναι πολυ πιο ευκολο να κανεις σπιτι

• Like 2
Δημοσ.
40 minutes ago, poulinos said:

σκεψου ομως οτι τα λεφτα για αυτα πχ 1000 ευρω πληρωνεις 5 χρονια γυμναστηριο.δεν μιλαω για joe weider ,social arena,planet fitness,yava που πληρωνεις δεκα χρονια.ειχα και πολυμηχανημα που εκανες πολλες ασκησεις αλλα παλι ποιοτητα.....Γενικως υπαρχουν περιορισμοι εκτος αν θες να επενδυσεις λεφτα.

ολα εχουν να κανουν με το τι ειδος γυμναστικης θες να κανεις.βαρη?trx?cross training?callisthenics. σε trx οκ ειναι πολυ πιο ευκολο να κανεις σπιτι

και που θα το κρεμασεις το trx ρε αρχηγε μεσα στο σπιτι;

Δημοσ.
5 minutes ago, evabb said:

και που θα το κρεμασεις το trx ρε αρχηγε μεσα στο σπιτι;

πουλανε βαση που την βαζεις με ουπα στον τοιχο.ετσι ειχα κανει και εγω για τον bro.εναλλακτικα υπηρχε και βαση για πορτα.απλα θελει λιγο χωρο.επισης δεν θα εχεις χωρο ακριβως απο κατω απο την βαση αφου θα ειναι ο τοιχος ή η πορτα:) εκτος αν την αφησεις ανοιχτη

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, poulinos είπε

πουλανε βαση που την βαζεις με ουπα στον τοιχο.ετσι ειχα κανει και εγω για τον bro.εναλλακτικα υπηρχε και βαση για πορτα.απλα θελει λιγο χωρο.επισης δεν θα εχεις χωρο ακριβως απο κατω απο την βαση αφου θα ειναι ο τοιχος ή η πορτα:)

Μου ακουγεται λιγο σαν ημιμετρο σε σχεση με αυτο που μπορεις να κανεις στο γυμναστηριο. Επισης πρεπει να εχεις ενα δωματιο για κατι τετοιο, προσωπικα δεν θα το εβαζα στο σαλονι μου οπως και κανενα αλλο οργανο γυμναστικης. Γενικα θεωρω οτι το γυμναστηριο σου προσφερει πληρη εξοπλισμο αλλα και αρκετο χωρο για να κανεις οτι θελεις. Στο σπιτι εχεις παντου επιπλα. δεν ενδεικνευται για μεγαλες κινησεις εκτος αν εχεις μεγαλο σπιτι προφανως και εχεις διαμορφωσει αναλογο χωρο. Επισης το καλο με το γυμναστηριο ειναι οτι εχεις την δυνατοτητα να κανεις διαφορα πραγματα σε περιπτωση που βαρεθεις.

Δημοσ.
4 minutes ago, evabb said:

Μου ακουγεται λιγο σαν ημιμετρο σε σχεση με αυτο που μπορεις να κανεις στο γυμναστηριο. Επισης πρεπει να εχεις ενα δωματιο για κατι τετοιο, προσωπικα δεν θα το εβαζα στο σαλονι μου οπως και κανενα αλλο οργανο γυμναστικης. Γενικα θεωρω οτι το γυμναστηριο σου προσφερει πληρη εξοπλισμο αλλα και αρκετο χωρο για να κανεις οτι θελεις. Στο σπιτι εχεις παντου επιπλα. δεν ενδεικνευται για μεγαλες κινησεις εκτος αν εχεις μεγαλο σπιτι προφανως και εχεις διαμορφωσει αναλογο χωρο. Επισης το καλο με το γυμναστηριο ειναι οτι εχεις την δυνατοτητα να κανεις διαφορα πραγματα σε περιπτωση που βαρεθεις.

δεν διαφωνω καθολου μαζι σου απο την αρχη.και εγω υποστηριζω gym.απλα τα ανεφερα για οποιον θελει σπιτι

οτι μπορει να εχει τα καλα του αλλα εχει limitations.το καλο με το trx ειναι οτι το βγαζεις αντιθετα με αλλα πραγματα που δεν κρυβονται.και σιγουρα το gym  εχει ποικιλια.οχι τεραστια αφου πολλα εχουν τα βασικα αλλα οκ καλυτερα απο σπιτι

• Like 1
Δημοσ.
39 minutes ago, poulinos said:

Κοίτα εγώ τα πλήρωσα, και ήταν πολύ πάνω από 1000, επειδή ήθελα να κάνω powerlift με την ησυχία μου, διότι στα περισσότερα γυμναστηρια, στην πόλι μου τουλάχιστον, είτε δεν σε αφήνουν είτε δεν υπάρχει το κλουβί ώστε να μπορείς να φορτώσεις. Όπως και να χει, ακόμα κι αν κατόπιν τα πούλησα, εν τέλη χαμένος βγήκα, αλλά τουλάχιστον έκανα αυτό που ήθελα για λίγα χρόνια. Σίγουρα γυμναστήριο καλύτερα.!

• Like 3
Δημοσ.
6 minutes ago, JcD said:

Κοίτα εγώ τα πλήρωσα, και ήταν πολύ πάνω από 1000, επειδή ήθελα να κάνω powerlift με την ησυχία μου, διότι στα περισσότερα γυμναστηρια, στην πόλι μου τουλάχιστον, είτε δεν σε αφήνουν είτε δεν υπάρχει το κλουβί ώστε να μπορείς να φορτώσεις. Όπως και να χει, ακόμα κι αν κατόπιν τα πούλησα, εν τέλη χαμένος βγήκα, αλλά τουλάχιστον έκανα αυτό που ήθελα για λίγα χρόνια. Σίγουρα γυμναστήριο καλύτερα.!

κλουβι δεν εχουν ολα πραγματι.στο crossfit σε αφηναν να τα πετας κατω.εδω που ειμαι αν τα αφησεις παιζει να βγουν στον κατω οροφο.και πολυ θορυβος αφου δεν υπαρχει λαστιχενιος ταπητας.σε ενα σημειο το πατωμα εχει σαν βαθουλωματα.δεν ξερω αν ειναι απο τιποτα deadlift.δεν ξερω καν τι υλικο ειναι κατω απο ενα χαζοταπητα.αφου το ηθελες καλα εκανες και το εκανες.αυτα ειναι οι χαρες της ζωης.τα ονειρα πληρωνονται παντα ακριβα:)

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, poulinos είπε

δεν διαφωνω καθολου μαζι σου απο την αρχη.και εγω υποστηριζω gym.απλα τα ανεφερα για οποιον θελει σπιτι

οτι μπορει να εχει τα καλα του αλλα εχει limitations.το καλο με το trx ειναι οτι το βγαζεις αντιθετα με αλλα πραγματα που δεν κρυβονται.και σιγουρα το gym  εχει ποικιλια.οχι τεραστια αφου πολλα εχουν τα βασικα αλλα οκ καλυτερα απο σπιτι

ενταξει σιγουρα υπαρχουν γυμναστηρια και γυμναστηρια αλλα υποθετω οτι πληρωνεις και αναλογα ή να πρεπει να κανεις μια ωρα διαδρομη. Παντως με το δικο μου ειμαι ευχαριστημενη, δεν εχει φρουφου κι αρωματα αλλα εχουμε αρκετο εξοπλισμο, πολλα μηχανιματα δεν τα εχω αγγιξει καν.

Δημοσ.
Just now, evabb said:

ενταξει σιγουρα υπαρχουν γυμναστηρια και γυμναστηρια αλλα υποθετω οτι πληρωνεις και αναλογα ή να πρεπει να κανεις μια ωρα διαδρομη. Παντως με το δικο μου ειμαι ευχαριστημενη, δεν εχει φρουφου κι αρωματα αλλα εχουμε αρκετο εξοπλισμο, πολλα μηχανιματα δεν τα εχω αγγιξει καν.

καλα ναι οτι πληρωνεις παιρνεις.δεν περιμενω με 70 80 του planet fitness να βρω πολυτελειες ουτε να μην εχει κοσμο κτλ.το crossfit πχ μαρεσε πιο πολυ απο gym αλλα παει αλλο κοστος τελειως που δεν μπορω να τα δωσω εφοσον πληρωνω και αλλα hobby .το ιδανικο θα ηταν crossfit και γυμναστηριο εναλλαξ.

εξωτερικο που εισαι αν εχω καταλαβει καλα πρεπει να ειναι much better.οσα ειχε τυχει να δω εξωτερικο ταν πολυ καλυτερα απο εδω χωρις να γνωριζω τιμες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, poulinos είπε

καλα ναι οτι πληρωνεις παιρνεις.δεν περιμενω με 70 80 του planet fitness να βρω πολυτελειες ουτε να μην εχει κοσμο κτλ.το crossfit πχ μαρεσε πιο πολυ απο gym αλλα παει αλλο κοστος τελειως που δεν μπορω να τα δωσω εφοσον πληρωνω και αλλα hobby .το ιδανικο θα ηταν crossfit και γυμναστηριο εναλλαξ.

70/80 τον μηνα ή τον χρονο; γιατι για μηνα μου ακουγεται πολλα και για χρονο λιγα.

Δημοσ.

το χρονο.μεχρι και προσφορα 69 ευρω το χρονο εχω πετυχει.η με 89 να βλεπεις 13 συν 3 μηνες δωρο.σε social arena,yava,planet fitness τετοιες τιμες παιζουν.

ενα java την αλλη φορα 119 ευρω και δωρο ποδηλατο

On 05/08/2019 at 23:01, evabb said:

70/80 τον μηνα ή τον χρονο; γιατι για μηνα μου ακουγεται πολλα και για χρονο λιγα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, poulinos είπε

το χρονο.μεχρι και προσφορα 69 ευρω το χρονο εχω πετυχει.η με 89 να βλεπεις 13 συν 3 μηνες δωρο.σε social arena,yava,planet fitness τετοιες τιμες παιζουν.

ενα java την αλλη φορα 119 ευρω και δωρο ποδηλατο

ok χωμα τιμες. εγω δινω 30 τον μηνα.

Δημοσ.
1 minute ago, evabb said:

ok χωμα τιμες. εγω δινω 30 τον μηνα.

τελειως χωμα με αρκετο κοσμο και βασικα πραγματα.και πολλες φορες ειχα πετυχει αρκετα χαλασμενα μηχανηματα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/8/2019 στις 5:42 ΜΜ, ElectricWheel είπε

Μετά από πόσο καιρό βλέπουμε αποτελέσματα από το γυμναστήριο; Ξεκίνησα κάτι σαν crossfit (κανονικό crossfit είναι, εμένα με έχουν σε καραντίνα επειδή είμαι καινούριος και κάνω πιο ήπιες ασκήσεις και στην τελευταία φορά με βάλαν στο crossfit και πάλι πιο ήπια από τους άλλους). Έχω κάνει 5 προπονήσεις όμως βλέπω/νιώθω διαφορά. Τις ασκήσεις τις έβγαζα σταδιακά πιο εύκολα, έχω μάθει να τις κάνω πιο σωστά (να μη μου λέει συνέχεια ίσιωσε πλάτη, βγάλε ώμους κτλ). Μπορώ να πω ότι λίγο στους ώμους εκεί γύρω αν το πιάσω νιώθω λίγο πιο "φουσκωμένο" το μυ.. όχι ότι φαίνεται κάτι. Και αν τρέξω νιώθω τους κοιλιακούς κάπως τσιτωμένους να το πω (που και πάλι δε φαίνεται, στην αίσθηση αναφέρομαι). Αλλά γενικά κάποια αποτελέσματα πιο απτά πότε είναι αναμενόμενα; σε 3 μηνές σε 6 σε ένα χρόνο; Πάω 4 φορές την εβδομάδα μέχρι στιγμής εκεί σκοπεύω να το κρατήσω πρώτα ο Θεός.

Υπομονή,δουλειά και επιμονή. Τίποτα δεν χτίζεται σε ένα μήνα. Το πρήξιμο είναι ωραία αίσθηση και ένδειξη ότι δούλεψες αλλά πέρα από placebo δεν είναι κάτι άλλο.

Χωρίς να είμαι φαν του crossfit(ειδικά αν είσαι αδύνατος),δεν υπάρχει στάνταρ απάντηση. Το 60+% χτίζεται στην κουζίνα.

Πρόσφατα(4 μήνες) ξεκίνησα kick boxing πάντως (γιατί ο γυμναστηριακός τσιφλικάς της περιοχής έχει πάει τη μηνιαία στο 55άρι) και είναι πολύ δυνατό cardio και γυμναστική από την κορφή ως τα νύχια για όποιον ενδιαφέρεται.

43 λεπτά πριν, poulinos είπε

πουλανε βαση που την βαζεις με ουπα στον τοιχο.ετσι ειχα κανει και εγω για τον bro.εναλλακτικα υπηρχε και βαση για πορτα.απλα θελει λιγο χωρο.επισης δεν θα εχεις χωρο ακριβως απο κατω απο την βαση αφου θα ειναι ο τοιχος ή η πορτα:) εκτος αν την αφησεις ανοιχτη

2 τέτοια αξεσουάρ έχω πάρει ανά καιρούς μαζί με μπάρα για την πόρτα και την τελευταία ξηλώθηκε κομμάτι από την κάσα 😛

Επεξ/σία από kti23
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...