OneWaySystem Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Κάνα δυο πραγματάκια που ειπώθηκαν .. Πωπωπω Φυσικά και υπάρχει όριο πρωτεΐνης που αφομοιώνει ο οργανισμός μας ανά γεύμα, αν δεν υπήρχε θα ήμασταν όλοι με ενα κουτάλι στο χερι, θα τρώγαμε ολη μέρα πρωτεΐνη και θα γινόμασταν σβατζενεγκερ! Τώρα το πόσο πρωτεΐνη μπορεί να αφομοιώσει ο καθένας μας εξαρτάται απο ενα σωρό παράγοντες όπως το ποσα κιλα είμαστε το πόση μυικη μαζα κουβαλάμε κτλ κτλ Πως βρίσκουμε το μαγικό νούμερο μας? Οι επαγγελματίες που καίγονται να μην πηγαίνει ούτε γραμμάριο πρωτεΐνης χαμένο κάνουν το εξής, τρώνε καθημερινά ακριβώς ίδια γραμμάρια πρωτεΐνης και μετράνε συνεχώς με εξετάσεις την ουρία στο αίμα! Όσο οι τιμές είναι φυσιολογικές τόσο φορτώνουν περισσότερο πρωτεΐνη και δωστου ξανα μανά εξετάσεις! Όταν η ουρία είναι αυξημένη τότε σταματάνε να ανεβάζουν και ξέρουν αυτομάτως πόση πρωτεΐνη μπορουν να αφομοιώσουν! Χοντρικά σχεδόν όλοι εσείς εδώ μέσα με 40γρ πρωτεΐνης ανά γεύμα είστε κομπλέ! Φίλε τσιβισι όχι και μπαζοτροφή το γάλα ρε φίλε, όχι και το ίδιο με σοκολάτες, ενω γενικότερα καλα τα γράφεις τα πράγματα, εδώ το έχεσες το θέμα! Και Ω ναι, τι παράξενο, υπάρχουν και άνθρωποι τριγύρω μας που τα φέρνουν πολύ δύσκολα πέρα που δεν έχουν την δυνατότητα για κοτόπουλα κ αυγά όσο φτηνά και να φαίνονται αυτά σε κάποιους άλλους! Κούκλα μου άκου, ριχτο στα ρεβίθια και στα ενταμαμε, τσάκισε τα είναι τα γιαπωνέζικα φασόλια και είναι τίγκα στην πρωτεΐνη, φουλ στις βιταμίνες, με ελάχιστα λιπαρά και έχουν γύρω στα 2,5 ευρώ το κιλό! Από την φώτο που ανέβασες σαν στόχο δεν απέχεις πολύ φτάνει να προπονηθείς και να σφίξεις λιγάκι, Καλή επιτυχία σου εύχομαι. Τζον το έσπασες το εμπάργκο ε ? 😋😊 😛 2
JcD Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 5 ώρες πριν, OneWaySystem είπε Κάνα δυο πραγματάκια που ειπώθηκαν .. Πωπωπω Φυσικά και υπάρχει όριο πρωτεΐνης που αφομοιώνει ο οργανισμός μας ανά γεύμα, αν δεν υπήρχε θα ήμασταν όλοι με ενα κουτάλι στο χερι, θα τρώγαμε ολη μέρα πρωτεΐνη και θα γινόμασταν σβατζενεγκερ! Τώρα το πόσο πρωτεΐνη μπορεί να αφομοιώσει ο καθένας μας εξαρτάται απο ενα σωρό παράγοντες όπως το ποσα κιλα είμαστε το πόση μυικη μαζα κουβαλάμε κτλ κτλ Πως βρίσκουμε το μαγικό νούμερο μας? Οι επαγγελματίες που καίγονται να μην πηγαίνει ούτε γραμμάριο πρωτεΐνης χαμένο κάνουν το εξής, τρώνε καθημερινά ακριβώς ίδια γραμμάρια πρωτεΐνης και μετράνε συνεχώς με εξετάσεις την ουρία στο αίμα! Όσο οι τιμές είναι φυσιολογικές τόσο φορτώνουν περισσότερο πρωτεΐνη και δωστου ξανα μανά εξετάσεις! Όταν η ουρία είναι αυξημένη τότε σταματάνε να ανεβάζουν και ξέρουν αυτομάτως πόση πρωτεΐνη μπορουν να αφομοιώσουν! Χοντρικά σχεδόν όλοι εσείς εδώ μέσα με 40γρ πρωτεΐνης ανά γεύμα είστε κομπλέ! Φίλε τσιβισι όχι και μπαζοτροφή το γάλα ρε φίλε, όχι και το ίδιο με σοκολάτες, ενω γενικότερα καλα τα γράφεις τα πράγματα, εδώ το έχεσες το θέμα! Και Ω ναι, τι παράξενο, υπάρχουν και άνθρωποι τριγύρω μας που τα φέρνουν πολύ δύσκολα πέρα που δεν έχουν την δυνατότητα για κοτόπουλα κ αυγά όσο φτηνά και να φαίνονται αυτά σε κάποιους άλλους! Κούκλα μου άκου, ριχτο στα ρεβίθια και στα ενταμαμε, τσάκισε τα είναι τα γιαπωνέζικα φασόλια και είναι τίγκα στην πρωτεΐνη, φουλ στις βιταμίνες, με ελάχιστα λιπαρά και έχουν γύρω στα 2,5 ευρώ το κιλό! Από την φώτο που ανέβασες σαν στόχο δεν απέχεις πολύ φτάνει να προπονηθείς και να σφίξεις λιγάκι, Καλή επιτυχία σου εύχομαι. Τζον το έσπασες το εμπάργκο ε ? 😋😊 😛 Τζι σι Ντι λέμε, ιστορικό όνομα, στην μάχη στα Δερβενακια θέρισε ο πρόγονος μου!
jimis98 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 17 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Οταν ας πουμε πας γυμναστηριο και γυμναζεις τους θωρακικους σου οσο προοδευεις προφανως βελτιωνεται και η ικανοτοτητας σου να κανεις push ups και ας μην κανεις ποτε, ως εδω συμφωνουμε. Οταν ομως θες να γινεις οσο δυνατον καλυτερος σε μια συγκεκριμενη κινηση πρπει να προπονεις την συγκεκριμενη κινηση οπως πχ τα push ups που πιασαμε τωρα γιατι το σωμα αποκτα skill στην συγκεκριμενη κινηση. Εστω οτι καποιος προπονει μεσα στηβ εβδομαδα τους θωρακικους του μονο με push ups του και φτανει καποια στιγμη ας πουμε να βγαζει 120 καμψεις χωρις διαλλειμα. Καποιος αλλος προπονει τους θωρακικους του στο γυμναστηριο και καποια στιγμη φτανει να benchαρει 120 κιλα στον ισιο παγκο. Αυτο δεν συνεπαγεται οτι θα μπορει να εκτελεσει 120 καμψεις οπως ο πρωτος, αλλα κσι ο αλλος δεν συναπαγετσι οτι θα μπορει να benchαρει 120 κιλα στον ισιο παγκο που κανει ο δευτερος. αυτα ισχυουν και για τις ελξεις για τι εγω δυσκολευομαι να κανω με τις παλαμες προς τα εξω
evabb Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Καλημερίζω την ομάδα. Πριν κάτι μέρες σας είχα πει ότι έτρωγα για 3 μέρες πάρα πολύ μικρές ποσότητες (πρωινό και 120γρ κοτόπουλο και σαλάτα χωρίς λάδι μεσημέρι, βράδυ) και όλοι αναρωτιοσαστεν τι αποτέλεσμα θα έχει αυτό. Λοιπόν, οι τρεις μέρες πείνας τελείωσαν την Πέμπτη και ζυγιστηκα την Πέμπτη το πρωί πριν αρχίσω πάλι να τρώω την νορμάλ διατροφή μου. Ήμουν 2,1 κιλά κάτω σε σχέση με το προηγούμενο Σάββατο και 1,1% λιγότερο λίπος. Πέμπτη και Παρασκευή έφαγα κανονικά και έκανα και μικρή κλεψιά (πακοτινια). Σίγουρα δεν ήμουν στην καλύτερη δυνατή φόρμα από θέμα ενέργειας και πήγα μόνο για ένα ελαφρύ cardio στο γυμναστήριο. Σήμερα ζυγιστηκα πάλι γιατί ο άντρας μου κρατάει Excel. Έχασα ακόμα 300γρ αλλά τα υπόλοιπα ποσοστά μου δεν έχουν κουνηθεί. Ετοιμάζομαι να πάω γυμναστήριο μιας και νιώθω μια χαρά αυτή τη στιγμή και εφαγα ήδη πρωινό με αρκετό υδατανθρακα και καφέ για να έχω ενέργεια. Θα ενημερώσω για το αν έπεσαν οι επιδόσεις μου (οι οποίες κοντράρουν ολυμπιονικες, not!) 2
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Musclemar είπε Καλησπέρα. Υπάρχουν πολλές οικονομικές τροφές τις οποίες μπορείς να χρησιμοποιήσεις στη διατροφή σου, π.χ. αυγά, μπούτι κοτόπουλο αντί στήθους, κάποιο γιαούρτι σε μεγάλη συσκευασία, και βέβαια whey, η οποία βγαίνει περίπου 25 με 30 λεπτά ανά δόση 20γρ πρωτεϊνης (όπως π.χ. η impact whey). Μπορείς να χρησιμοποιήσεις whey για να συμπληρώνεις τη διατροφή σου τις μέρες που δεν έχεις δυνατότητα να τρως άλλες τροφές, αλλά δε θα σου πρότεινα να βασιστείς στη σκόνη πρωτεϊνης πάρα πολύ, είναι προτιμότερο η διατροφή σου να απαρτίζεται από πιο φυσικές τροφές. 12 ώρες πριν, evabb είπε στα κατεψυγμενα κοιταξες για καμια καλη προσφορα στο κοτοπουλο; Musclemar & evabb, σας απαντώ μαζί. Σίγουρα υπάρχουν οικονομικές συσκευασίες και προσφορές ή προϊόντα φθηνά (κι ας μην είναι τοπ σε ποιότητα) που μπορεί να επιλέξει κανείς και να πάρει για πλάκα την πρωτεϊνη που χρειάζεται (ιδίως όταν μιλάμε για γυναίκες που παίζουν στις δικές μου ανάγκες) αλλά όταν οι 3 απ' τους 4 είναι άνεργοι στο σπίτι κι ο ένας γονιός ήταν από πάντα άφαντος και δεν συμμετέχει ούτε με ένα εικοσάρικο έστω για τα παιδιά του, και συγχρόνως να τρέχουν και θέματα αποπληρωμών, καταλαβαίνετε ότι και τα πιο απλά φαντάζουν δύσκολα. Η δική μου δουλειά ούτε μόνιμη είναι ούτε μένει και κάτι για μένα για να το διαθέσω όπως θέλω. Όταν τρέχουν ανάγκες στο σπίτι, τότε είναι λίγο κάπως να θέλω να γραφτώ γυμναστήριο, να παίρνω τις τροφές που χρειάζομαι κλπ. Τώρα θα μου πείτε, ας μην έθετες και τέτοιους στόχους. Και θα συμφωνήσω. Απλά ξεκίνησα κυρίως για ψυχολογικούς λόγους και, αφού μπαίνω που μπαίνω στον χορό, λέω γιατί να μην βελτιώσω και λίγο την εικόνα μου. Μ' αυτά που έχω, όπως καλύτερα μπορώ και όπου με φτάσουν. Καλοδεχούμενη η όποια βελτίωση. 8 ώρες πριν, OneWaySystem είπε Και Ω ναι, τι παράξενο, υπάρχουν και άνθρωποι τριγύρω μας που τα φέρνουν πολύ δύσκολα πέρα που δεν έχουν την δυνατότητα για κοτόπουλα κ αυγά όσο φτηνά και να φαίνονται αυτά σε κάποιους άλλους! Κούκλα μου άκου, ριχτο στα ρεβίθια και στα ενταμαμε, τσάκισε τα είναι τα γιαπωνέζικα φασόλια και είναι τίγκα στην πρωτεΐνη, φουλ στις βιταμίνες, με ελάχιστα λιπαρά και έχουν γύρω στα 2,5 ευρώ το κιλό! Από την φώτο που ανέβασες σαν στόχο δεν απέχεις πολύ φτάνει να προπονηθείς και να σφίξεις λιγάκι, Καλή επιτυχία σου εύχομαι. Να 'σαι καλά, ρε Μάους. Παίρνω το θάρρος απ' το ότι είμαστε παλιοί γνώριμοι (είχα άλλο account και το έκλεισα πριν ποοολύ καιρό), ε; Ντροπή σας, οι παλιοί, που δεν με θυμάστε. Τα ενταμάμε δεν τα ήξερα. Θα τ' αναζητήσω. Btw, η δική σου γνώμη για την whey σ' αυτό το σημείο, ποια είναι; Λες να έπαιρνα για τις μέρες που είναι λίγο πιο δύσκολα; Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2019 από Mrs. Hyde
evabb Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Mrs. Hyde είπε Musclemar & evabb, σας απαντώ μαζί. Σίγουρα υπάρχουν οικονομικές συσκευασίες και προσφορές ή προϊόντα φθηνά (κι ας μην είναι τοπ σε ποιότητα) που μπορεί να επιλέξει κανείς και να πάρει για πλάκα την πρωτεϊνη που χρειάζεται (ιδίως όταν μιλάμε για γυναίκες που παίζουν στις δικές μου ανάγκες) αλλά όταν οι 3 απ' τους 4 είναι άνεργοι στο σπίτι κι ο ένας γονιός ήταν από πάντα άφαντος και δεν συμμετέχει ούτε με ένα εικοσάρικο έστω για τα παιδιά του, και συγχρόνως να τρέχουν και θέματα αποπληρωμών, καταλαβαίνετε ότι και τα πιο απλά φαντάζουν δύσκολα. Η δική μου δουλειά ούτε μόνιμη είναι ούτε μένει και κάτι για μένα για να το διαθέσω όπως θέλω. Όταν τρέχουν ανάγκες στο σπίτι, τότε είναι λίγο κάπως να θέλω να γραφτώ γυμναστήριο, να παίρνω τις τροφές που χρειάζομαι κλπ. Τώρα θα μου πείτε, ας μην έθετες και τέτοιους στόχους. Και θα συμφωνήσω. Απλά ξεκίνησα κυρίως για ψυχολογικούς λόγους και, αφού μπαίνω που μπαίνω στον χορό, λέω γιατί να μην βελτιώσω και λίγο την εικόνα μου. Μ' αυτά που έχω, όπως καλύτερα μπορώ και όπου με φτάσουν. Καλοδεχούμενη η όποια βελτίωση. Να 'σαι καλά, ρε Μάους. Παίρνω το θάρρος απ' το ότι είμαστε παλιοί γνώριμοι (είχα άλλο account και το έκλεισα πριν ποοολύ καιρό), ε; Ντροπή σας, οι παλιοί, που δεν με θυμάστε. Τα ενταμάμε δεν τα ήξερα. Θα τ' αναζητήσω. Btw, η δική σου γνώμη για την whey σ' αυτό το σημείο, ποια είναι; Λες να έπαιρνα για τις μέρες που είναι λίγο πιο δύσκολα; Σε καταλαβαίνω, έχω περάσει κι εγώ πολύ μεγάλες φτωχιες και δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Από τις φωτογραφίες που έβαλες δεν είσαι καθόλου άσχημα. Τα αυγά πάντως είναι αρκετά φθηνά και έχουν μπόλικη πρωτεΐνη. Σε γενικές γραμμές όσο πιο απλοϊκά τρως τόσο πιο φθηνά θα σου βγαίνει γιατί χρησιμοποιείς λιγότερα υλικά. 2 ώρες πριν, evabb είπε Καλημερίζω την ομάδα. Πριν κάτι μέρες σας είχα πει ότι έτρωγα για 3 μέρες πάρα πολύ μικρές ποσότητες (πρωινό και 120γρ κοτόπουλο και σαλάτα χωρίς λάδι μεσημέρι, βράδυ) και όλοι αναρωτιοσαστεν τι αποτέλεσμα θα έχει αυτό. Λοιπόν, οι τρεις μέρες πείνας τελείωσαν την Πέμπτη και ζυγιστηκα την Πέμπτη το πρωί πριν αρχίσω πάλι να τρώω την νορμάλ διατροφή μου. Ήμουν 2,1 κιλά κάτω σε σχέση με το προηγούμενο Σάββατο και 1,1% λιγότερο λίπος. Πέμπτη και Παρασκευή έφαγα κανονικά και έκανα και μικρή κλεψιά (πακοτινια). Σίγουρα δεν ήμουν στην καλύτερη δυνατή φόρμα από θέμα ενέργειας και πήγα μόνο για ένα ελαφρύ cardio στο γυμναστήριο. Σήμερα ζυγιστηκα πάλι γιατί ο άντρας μου κρατάει Excel. Έχασα ακόμα 300γρ αλλά τα υπόλοιπα ποσοστά μου δεν έχουν κουνηθεί. Ετοιμάζομαι να πάω γυμναστήριο μιας και νιώθω μια χαρά αυτή τη στιγμή και εφαγα ήδη πρωινό με αρκετό υδατανθρακα και καφέ για να έχω ενέργεια. Θα ενημερώσω για το αν έπεσαν οι επιδόσεις μου (οι οποίες κοντράρουν ολυμπιονικες, not!) Update για τις επιδόσεις μου στο γυμναστήριο. Ανέβασα σε σχεδόν όλες τις ασκήσεις κιλά σήμερα. Ήταν λες και πέταγα.
yannis27gr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Mrs Hyde: Έχει αυγά με 0,10 λεπτά έκαστο. 3 αυγά +λίγα μανιταρια κονσέρβα +λίγο καλαμπόκι κονσέρβα, με λιγότερο από 1€ έχεις εξαιρετικό γεύμα με 20γρ πρωτείνης. Κοτόπουλα συχνά βγάζουν προσφορές με κάτω των 2€ το κιλό. Όταν τις βρεις στόκαρε μερικά. 1 κοτόπουλο σε βγάζει 4 γεύματα των 20γρ πρωτείνης. Ρίξε και μερικές πατάτες κι είσαι κομπλέ. Εγώ δεν έχω πια τα ζόρια σου. Είχα μεγαλύτερα όμως κάποτε κι έτσι καταλαβαίνω πώς είναι. Να ξέρεις πώς μπορείς να κάνεις τις κατάλληλες διατροφικές επιλογές ακόμα κι όταν έχεις σφιχτό μπάτζετ για να μείνεις εντός στόχων. Δεν είναι κακή η σκόνη. Απλά πρέπει να είναι μία ακόμα επιλογή, κυρίως για όταν δεν έχεις χρόνο να μαγειρέψεις, κι όχι σταθερή επιλογή. Γυμναστήριο δε χρειάζεσαι. Μπορείς να κάνεις εξαιρετική δουλειά στο σπίτι με το βάρος του σώματος. Ρίξε μια ματιά στην υπογραφή μου αν θες να βρεις πρόγραμμα να ξεκινήσεις κι ό,τι χρειαστείς εδώ είμαστε. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2019 από yannis27gr
poulinos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 33 minutes ago, yannis27gr said: Mrs Hyde: Έχει αυγά με 0,10 λεπτά έκαστο. 3 αυγά +λίγα μανιταρια κονσέρβα +λίγο καλαμπόκι κονσέρβα, με λιγότερο από 1€ έχεις εξαιρετικό γεύμα με 20γρ πρωτείνης. Κοτόπουλα συχνά βγάζουν προσφορές με κάτω των 2€ το κιλό. Όταν τις βρεις στόκαρε μερικά. 1 κοτόπουλο σε βγάζει 4 γεύματα των 20γρ πρωτείνης. Ρίξε και μερικές πατάτες κι είσαι κομπλέ. Εγώ δεν έχω πια τα ζόρια σου. Είχα μεγαλύτερα όμως κάποτε κι έτσι καταλαβαίνω πώς είναι. Να ξέρεις πώς μπορείς να κάνεις τις κατάλληλες διατροφικές επιλογές ακόμα κι όταν έχεις σφιχτό μπάτζετ για να μείνεις εντός στόχων. Δεν είναι κακή η σκόνη. Απλά πρέπει να είναι μία ακόμα επιλογή, κυρίως για όταν δεν έχεις χρόνο να μαγειρέψεις, κι όχι σταθερή επιλογή. Γυμναστήριο δε χρειάζεσαι. Μπορείς να κάνεις εξαιρετική δουλειά στο σπίτι με το βάρος του σώματος. Ρίξε μια ματιά στην υπογραφή μου αν θες να βρεις πρόγραμμα να ξεκινήσεις κι ό,τι χρειαστείς εδώ είμαστε. μια μικρη παρατηρηση στο τελευταιο.για πολλα ατομα (υπαρχει και η εξαιρεση) το γυμναστηριο ειναι ενας τροπος να κανουν γυμναστικη διοτι βγαινεις εξω απο το σπιτι βλεπεις ατομα κοινως αλλαζεις παρασταση.περα οτι εχεις και μεγαλυτερη ποικιλια οργανων.πολλοι ξεκινησαν στο σπιτι και για πολλους λογους τα παρατησαν.τονιζω οτι υπαρχουν και οι εξαιρεσεις. βρισκουν δηλαδη μεγαλυτερο κινητρο να κανουν ωημναστικη στο γυμναστηριο και οχι στο σπιτι.ειναι ακριβως το ιδιο που πολλα ατομα διαβαζουν σε καφετεριες πχ starbucks περα απο την ησυχια που μπορει να εχει 2
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Να 'στε καλά για τις απαντήσεις, παιδιά. Ευχαριστώ πολύ. Αυγουλάκια έχω βρει φρεσκότατα με 0,15 έκαστο. Σούπερ. Θα βάλω στο πρόγραμμα και τις προτάσεις τού Μάους και τις δικές σου, Γιάννη. Μετά φακόρυζο, φαγόπυρο μισό μισό με βρώμη... τέτοια. Θα ψάξω και συνδυασμούς τροφών για καλύτερη πρόσληψη. Μετά και το κοτοπουλάκι, το κρεατάκι, λίγο γιαουρτάκι... Πιστεύω πως κάτι θα καταφέρω. Η σκόνη ποτέ δεν μου ήταν πρώτη επιλογή, κι ούτε θα ήθελα να την εντάξω σαν κάτι απαραίτητο. Μόνο σαν συμπλήρωμα για τις μέρες που δεν μου βγαίνουν οι αριθμοί. Οπότε ίσως να πάρω καμιά συσκευασία και να παίρνω κανένα scoop πού και πού. Με την δική μου συχνότητα, θα μου πάρει καιρό να την τελειώσω. Όσο για τις ασκήσεις στο σπίτι, σ' έχω σαν κίνητρο στο μυαλό μου εδώ και καιρό, να ξέρεις, μιας και σ' έχω παρακολουθήσει απ' το ξεκίνημά σου κι έχω δει πως ο τρόπος σου ταιριάζει με τον δικό μου. Είσαι η απόδειξη πως, όταν θες, μπορείς να έχεις εξαιρετικά αποτελέσματα, και χωρίς να 'ναι το γυμναστήριο η απάντηση. Προς το παρόν, θα συνεχίσω με το προγραμματάκι που έκανα και στη συνέχεια θα δω πώς θα πάει. Ό,τι χρειαστώ, θα σας ξαναχτυπήσω την "πορτούλα". Και πάλι ευχαριστώ! Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2019 από Mrs. Hyde
JcD Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Που τα βρίσκετε τα αυγά με 10 και 15 λεπτά ρε παιδιά? Μπας και μιλάμε για μικρά μεγέθη? Δεν έχω δει ποτέ κάτω από 20 λεπτά!
evabb Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, poulinos είπε μια μικρη παρατηρηση στο τελευταιο.για πολλα ατομα (υπαρχει και η εξαιρεση) το γυμναστηριο ειναι ενας τροπος να κανουν γυμναστικη διοτι βγαινεις εξω απο το σπιτι βλεπεις ατομα κοινως αλλαζεις παρασταση.περα οτι εχεις και μεγαλυτερη ποικιλια οργανων.πολλοι ξεκινησαν στο σπιτι και για πολλους λογους τα παρατησαν.τονιζω οτι υπαρχουν και οι εξαιρεσεις. βρισκουν δηλαδη μεγαλυτερο κινητρο να κανουν ωημναστικη στο γυμναστηριο και οχι στο σπιτι.ειναι ακριβως το ιδιο που πολλα ατομα διαβαζουν σε καφετεριες πχ starbucks περα απο την ησυχια που μπορει να εχει Μεγαλη αληθεια. Εγω αμα δεν πω οτι θα ντυθω και θα παω στο γυμναστηριο για να γυμναστω δεν προκεται να κουνησω τον κωλο μου ποτε. Ετσι και μεινω στο σπιτι θα βλεπω μονο βιντεο στο youtube μεχρι να ερθει η ωρα να παω για υπνο. 2
poulinos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 15 hours ago, evabb said: Μεγαλη αληθεια. Εγω αμα δεν πω οτι θα ντυθω και θα παω στο γυμναστηριο για να γυμναστω δεν προκεται να κουνησω τον κωλο μου ποτε. Ετσι και μεινω στο σπιτι θα βλεπω μονο βιντεο στο youtube μεχρι να ερθει η ωρα να παω για υπνο. για πολλους ισχυει αυτο.οτι στο σπιτι μπορει να εισαι αρκετες ωρες οποτε δεν σε "φτιαχνει" το να κανεις εκει γυμναστικη.και εγω εχω μερικα οργανα κατω στο υπογειο αλλα θα παω μονο οταν δεν μπορω να παω gym επειδη ειναι κλειστο. αν δεν εχει ζεστη μαρεσει το να περπατησω σχεδον 2 km μεχρι το gym να κανω την γυμναστικη και μετα να ξαναγυρισω αλλα 2 km για σπιτι.να ακουσω την μουσικουλα μου στην διαδρομη κτλ.ειναι το ιδιο που πολλοι παιρνουν διαδρομους σπιτι και τετοια και μετα απο λιγο καιρο γινονται κρεμαστρες.βεβαια πολλες φορες τα ιδια ατομα ειναι και αυτα που και gym να πανε θα σταματησουν.απλα το να βγεις εξω ανεβαζει λιγο την ψυχολογια τουλαχιστον σε μενα. 4
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Εγώ μάλλον ανήκω στη μειονότητα που εγκαταλείπει κάθε όρεξη, όταν πρόκειται για γυμναστήριο. Ώχου, πού να βγαίνω τώρα, θα έλεγα. Για μένα, είναι ό,τι καλύτερο στο σπίτι, που δεν μ' απασχολεί καν το ντύσιμο (κάνεις και με το βρακί που λέει ο λόγος) ή/και η συνεννόηση για τα όργανα που θες. Κάνεις ωραιότατα τις ασκήσεις σου, μετά κατευθείαν μπανάκι και ξεκούραση. Αντίθετα, το έξω μού αρέσει ως τρέξιμο/περπάτημα. -Ωραίο το γυμναστήριο για όσους το έχουν σαν κινητήρια αφορμή και για όσους δεν μπορούν να κάνουν τη γυμναστική που θέλουν στο σπίτι για τον ΧΥΖ λόγο.
ElectricWheel Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Μετά από πόσο καιρό βλέπουμε αποτελέσματα από το γυμναστήριο; Ξεκίνησα κάτι σαν crossfit (κανονικό crossfit είναι, εμένα με έχουν σε καραντίνα επειδή είμαι καινούριος και κάνω πιο ήπιες ασκήσεις και στην τελευταία φορά με βάλαν στο crossfit και πάλι πιο ήπια από τους άλλους). Έχω κάνει 5 προπονήσεις όμως βλέπω/νιώθω διαφορά. Τις ασκήσεις τις έβγαζα σταδιακά πιο εύκολα, έχω μάθει να τις κάνω πιο σωστά (να μη μου λέει συνέχεια ίσιωσε πλάτη, βγάλε ώμους κτλ). Μπορώ να πω ότι λίγο στους ώμους εκεί γύρω αν το πιάσω νιώθω λίγο πιο "φουσκωμένο" το μυ.. όχι ότι φαίνεται κάτι. Και αν τρέξω νιώθω τους κοιλιακούς κάπως τσιτωμένους να το πω (που και πάλι δε φαίνεται, στην αίσθηση αναφέρομαι). Αλλά γενικά κάποια αποτελέσματα πιο απτά πότε είναι αναμενόμενα; σε 3 μηνές σε 6 σε ένα χρόνο; Πάω 4 φορές την εβδομάδα μέχρι στιγμής εκεί σκοπεύω να το κρατήσω πρώτα ο Θεός. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις