Pwpwpw Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, sndev είπε βγάλε μέσο όρο του 17 και του 23 ! me 6% διαφορά με βαζεις στο τρυπακι να αρχίσω κ γω να αρχισω να τεστατομε με τη λαβιδα τσιμπιδα έμενα η xiaomi me βγαζει 19 % λες να με λιγότερο ? το 17 με το 23 πάντως είναι τεράστια αποκλιση σε ποια φώτο θα κατεταζες τον εαυτό σου ? Σε καμια απο τις 3😂 Αν λαβω υποψιν την περιοχη της κοιλιας σιγουρα πιο κοντα στην τελευταια διοτι με το bodyfat που εχω τωρα κοιλιακος δεν φαινεται ουτε για δειγμα αλλα λογο σωματοτυπου μαζευω υπερμετρα λιπος στην κοιλιακη χωρα, οταν πεφτω περιπου 4 κιλα κατω απ οτι ειμαι τωρα η περιοχη της κοιλιας ειναι μερα με την νυχτα.Σιγουρα εχω αρκετο λιπος πανω μου αυτη την στιγμη τωρα πιο νουμερο ειναι πιο αντιπροσωπευτικο δεν ξερω, μπορει να κανω και γω λαθος την μετρηση με το δερματοπτυχομετρο δεν εχω ξαναπιασει κατι τετοιο ποτε μου. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2019 από Pwpwpw
Fotis13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, yannis27gr είπε Για το φίλο μερικές σελίδες πίσω που έκανε το τσιμεντένιο kettlebell: Υ.Γ. Ελπίζω να έχει χιούμορ Με τρελαινουν αυτες οι κατασκευες !
Dakonblackblade Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Άλλο ένα ποιοτικό βιντεάκι για το Overhead press. Aesthetics όπως πάντα. 4
yannis27gr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Να ξεκαθαρίσουμε λίγο το ζήτημα των ζυγαριών που μετράνε μυική μάζα και ποσοστό λίπους (ανάμεσα σε άλλα). Είναι εξαιρετικά εργαλεία αν χρησιμοποιηθούν με τις σωστές προϋποθέσεις. 1. Η μέτρηση πρέπει να γίνεται πάντα την ίδια ώρα και με τις ίδιες συνθήκες. Πιο βολική ώρα είναι μόλις ξυπνήσουμε, κατούρημα και ζύγισμα φορώντας μόνο εσώρουχο. 2. Παίρνουμε μέτρηση καθημερινά. 3. Γράφουμε τα νούμερα σε ένα εξελακι (υπάρχουν και άλλα apps -μερικές εχουν τα δικά τους- αλλά εγώ είμαι της παλιάς σχολής). 4. Παίρνουμε τους μέσους όρους της εβδομάδας και βλέπουμε διαφορές από βδομάδα σε βδομάδα (όχι από μέρα σε μέρα), κι από μήνα σε μήνα. Αν πχ το λίπος έπεσε 1% τότε πράγματι έχετε πέσει σε λίπος. Αν η μυική μάζα έχει αυξηθεί 1%, τότε έχει αυξηθεί. Αν όχι 1%, κάπου εκεί πάντως. Οι ζυγαριές αυτές δεν είναι ακριβείς (χρειάζονται πανάκριβες συσκευές για να πάρετε ακριβή αποτελέσματα) αλλά είναι αρκετά αξιόπιστες, άρα οι αλλαγές στα νούμερα αντικατοπτρίζουν αλλαγές στο σώμα. Μόνο ελάττωμα, αν πέσετε κάτω από 14% σε λίπος. Δυστυχώς, δεν είναι φτιαγμένες για τόσο φιτ τύπους. Εκεί πάμε σε δερματοπτυχόμετρο και μεζούρα. Παρεπιπτόντως, εγώ χρησιμοποιώ παράλληλα και τις 2 μεθόδους και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Δοκιμάζω μεθόδους γυμναστικής και αναλογίες στα μακροσυστατικά και βλέπω που ανταποκρίνεται καλύτερα το σώμα μου. 3
panostom Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, Fotis13 είπε Με τρελαινουν αυτες οι κατασκευες ! Ειδικα ο διαδρομος! 1
margaritagr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, Dakonblackblade είπε Άλλο ένα ποιοτικό βιντεάκι για το Overhead press. Aesthetics όπως πάντα. Και αισθησιακός και ντουκι ο Ντακον ! Έριξε το φιλί του για τα θηλυκά του φόρουμ και μετά φόρτωσε
Musclemar Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 6 ώρες πριν, yannis27gr είπε Για το φίλο μερικές σελίδες πίσω που έκανε το τσιμεντένιο kettlebell: Υ.Γ. Ελπίζω να έχει χιούμορ Τέλειο βίντεο! Πλάκα θα είχε αν μετά τα βάρη έκανε και κανένα έξαλλο ρόφημα με φρούτα/μέλια του δάσους!! 41 λεπτά πριν, panostom είπε Ειδικα ο διαδρομος! Και επικλινής, όχι αστεία!
JcD Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 7 ώρες πριν, xgol είπε Ο οργανισμος εχει ως εναλλακτικη πηγη ενεργειας τη λιπολυση, σε διαφορες παθολογικες καταστασεις και σε συνθηκες ακραιας νηστειας. Φυσικά με κινδυνο επιπλοκων. Οι εξετασεις αιματος προφανως και δε θα δειχναν κάτι. Δεν είναι πανάκεια. Υπήρχαν κατηγορίες ανθρώπων στο παρελθόν όπου τρέφονταν κατά κύριο λόγο με λίπος? Ποια ήταν η κατάσταση της υγείας τους? Αυτά είναι τα ερωτήματα που πρέπει να μας απασχολήσουν μάλλον.
xgol Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 37 λεπτά πριν, JcD είπε Υπήρχαν κατηγορίες ανθρώπων στο παρελθόν όπου τρέφονταν κατά κύριο λόγο με λίπος? Ποια ήταν η κατάσταση της υγείας τους? Αυτά είναι τα ερωτήματα που πρέπει να μας απασχολήσουν μάλλον. Ναι αυτά, το πως τρεφεται ενας υποπληθυσμος που ζει σε ακραίες κλιματολογικες συνθήκες, οχι το πως λειτουργεί ο ανθρώπινος οργανισμός φυσιολογικά. Λέτε που λετε οτι να ναι μερικοι, το γυρνάτε και στο τσάμικο μετά..
Dakonblackblade Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Στόχους στο γυμναστήριο, στόχους επίδοσης όμως, έχετε? Πχ. οι γυναίκες να κάνετε 5 έλξεις στο μονόζυγο ή για τους άντρες να κάνουν συνεχόμενα 40 push ups?
yannis27gr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, JcD είπε Υπήρχαν κατηγορίες ανθρώπων στο παρελθόν όπου τρέφονταν κατά κύριο λόγο με λίπος? Ποια ήταν η κατάσταση της υγείας τους? Αυτά είναι τα ερωτήματα που πρέπει να μας απασχολήσουν μάλλον. Φυσικά, οι Ινουίτ. Όχι μόνο στο παρελθόν, υπάρχουν ακόμα κάποιοι. Αλλά μιλάμε για ένα λαό που προσαρμόστηκε σε αυτή τη διατροφή και χαίρει άκρας υγείας. Αν πάμε όμως εγώ κι εσύ να ακολουθήσουμε τέτοια διατροφή, είναι μάλλον δεδομένο ότι μακροπρόθεσμα θα έχουμε σοβαρά ζητήματα υγείας.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 11 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε Στόχους στο γυμναστήριο, στόχους επίδοσης όμως, έχετε? Πχ. οι γυναίκες να κάνετε 5 έλξεις στο μονόζυγο ή για τους άντρες να κάνουν συνεχόμενα 40 push ups? Ναι Έβγαζα 80 συνεχόμενες κάμψεις χωρις χρόνο.Τωρα στοχευω να επανέλθω.100 κάμψεις/ημερα για αρχή. Τρέξιμο ήμουν στα 8,10 χλμ.Εκει έχω στόχο.Και ίσως λίγο παραπάνω για να πάρω μέρος σε event
JcD Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 9 ώρες πριν, xgol είπε Όσων αφορά το θέμα υγεία, όπως είπα στην πρώτη μου ανάρτηση δεν γνωρίζω τι αποτελέσματα θα έχει η μακροχρόνια χρήση της, 47 λεπτά πριν, xgol είπε Ναι αυτά, το πως τρεφεται ενας υποπληθυσμος που ζει σε ακραίες κλιματολογικες συνθήκες, οχι το πως λειτουργεί ο ανθρώπινος οργανισμός φυσιολογικά. Λέτε που λετε οτι να ναι μερικοι, το γυρνάτε και στο τσάμικο μετά.. Μια χαρά ξέρουμε τι λέμε, ούτε γυρνάμε τα λεγόμενα μας ούτε από τσαμικα γνωρίζουμε, απορίες έχουμε που μέχρι στιγμής τις λύνουμε με πειραματισμους πάνω μας κι όχι τις εξυπνάδες του καθενός ως συμβουλή. Μέσα σε όλα τα άλλα υποπλυθησμοι που δεν έχουν έρθει σε επαφή με την σύγχρονη δυτική δίαιτα και τους επεξεργασμενους υδατάνθρακες βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από εμας ενίοτε. 29 λεπτά πριν, yannis27gr είπε Φυσικά, οι Ινουίτ. Όχι μόνο στο παρελθόν, υπάρχουν ακόμα κάποιοι. Αλλά μιλάμε για ένα λαό που προσαρμόστηκε σε αυτή τη διατροφή και χαίρει άκρας υγείας. Αν πάμε όμως εγώ κι εσύ να ακολουθήσουμε τέτοια διατροφή, είναι μάλλον δεδομένο ότι μακροπρόθεσμα θα έχουμε σοβαρά ζητήματα υγείας. Μαλλον και δεδομένο δεν πάνε μαζί. Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που που υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη δίαιτα είναι η ιδανική. Εγώ όπως λέω και στην αρχική δεν μπορώ να γνωρίζω διότι δεν το έκανα μακροχρόνια.
Pwpwpw Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Dakonblackblade είπε Στόχους στο γυμναστήριο, στόχους επίδοσης όμως, έχετε? Πχ. οι γυναίκες να κάνετε 5 έλξεις στο μονόζυγο ή για τους άντρες να κάνουν συνεχόμενα 40 push ups? Καλα 40 push ups δεν ειναι κανενας σοβαρος στοχος το πετυχαινεις παρα πολυ γρηγορα ακομη και απο εντελως αρχαριο επιπεδο σε συντομο χρονικο διαστημα αν αρχισεις να τα προπονεις.Δν κανω ποτε στην προπονηση μου Push ups και παρολα αυτα 40 συνεχομενα βγαζω πολυ ευκολα. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2019 από Pwpwpw 1
Dakonblackblade Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε Καλα 40 push ups δεν ειναι κανενας σοβαρος στοχος το πετυχαινεις παρα πολυ γρηγορα ακομη και απο εντελως αρχαριο επιπεδο σε συντομο χρονικο διαστημα αν αρχισεις να τα προπονεις.Δν κανω ποτε στην προπονηση μου Push ups και παρολα αυτα 40 συνεχομενα βγαζω πολυ ευκολα. Παράδειγμα έδωσα. Τι στόχους επίδοσης έχεις στο γυμναστήριο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις