Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, jimis98 είπε

εγώ το ρε το ξέρω σαν προσβλητικό

τέλος πάντων σε τι ασκήσεις πρέπει να επικεντρωθώ? 

Όπως καταλαβαίνεις  η Ελληνική γλώσσα και δη η slag κοινώς αργκό η μαλλιαρή  επιδέχεται πολλές ερμηνείες..

Τέλος πάντων στο θέμα μας για την προπόνησή σου.

Θα βοηθούσε να βάλεις μια φωτογραφία  να δούμε την σωματοδομή σου  με έμφαση  το βραχιόνιο σου ,τους δελτοειδείς και το σύμπλεγμα ώμων και πλάτης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 17/7/2018 στις 7:09 ΜΜ, Fotis13 είπε

Εγω παντως προσωρινα για κανα μηνα δλδ την εκοψα την πρωτεινη σε συμπληρωμα  το ειχα κανει και περσι το αντιστοιχο χρονικο διαστημα .

Εγω την κοβω όταν αρχίζουν οι πορδες. 

9 ώρες πριν, TEOKOS είπε

Όπως καταλαβαίνεις  η Ελληνική γλώσσα και δη η slag κοινώς αργκό η μαλλιαρή  επιδέχεται πολλές ερμηνείες..

Τέλος πάντων στο θέμα μας για την προπόνησή σου.

Θα βοηθούσε να βάλεις μια φωτογραφία  να δούμε την σωματοδομή σου  με έμφαση  το βραχιόνιο σου ,τους δελτοειδείς και το σύμπλεγμα ώμων και πλάτης.

με βαζεις σε δυσκολη θεση δεν μου αρεσει να ανεβαζω φωτογραφιες του σωματος μου στο ιντερνετ για ευνοητους λογους

4 λεπτά πριν, palasd είπε

μα δεν χρειάζεται να φαίνονται τα χαρακτηριστικά σου  από τον λαιμό και κάτω

γιατι πρπει να δειτε το σωμα δεν μπορειτε να μου πειτε κανε αυτο και αυτο?

26 λεπτά πριν, jimis98 είπε

γιατι πρπει να δειτε το σωμα δεν μπορειτε να μου πειτε κανε αυτο και αυτο?

κοιτα απο τα λεγομενα σου έχεις τεράστια άγνοια σε πολλά θέματα. θες μασημένη τροφή σε ενα αντικείμενο που δεν υπάρχει σωστο λάθος (με εξαιρεση καποια πράγματα)

Το να σου πούμε κανε το x,y,z είναι ανούσιο. Αλλο workout ακολουθώ εγω που ήμουν 110 κιλά, άλλο ο ψ που ειναι 70 κ θέλει όγκο, αλλο τα παιδιά εδω  που θέλουν να πανε απο 10% λίπος σε 9.9999%.

Στο πα κ στο ξαναλεω ΒΡΕΣ ΣΤΟΧΟ , ΜΑΘΕ την ΑΒ, ΔΟΚΙΜΑΣΕ κ μετα ρωτά εδώ πιο ειδικά θέματα.

Η γυμναστική ειναι trial & error. Επίσης γυμναστική = διατροφή. 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, παπι είπε

Εγω την κοβω όταν αρχίζουν οι πορδες. 

Παλιότερα με κάποιες φτηνοπρωτείνες είχα κι εγώ θέματα αερίων. Με τη συγκεκριμένη της ΟΝ τίποτα. Δεν θέλω να της κάνω διαφήμιση αλλά πραγματικά έχει εξαιρετική γεύση, διαλυτότητα και καθόλου παρενέργειες. Το καλό αξίζει να λέγεται (χώρια που παίρνω 1€ για κάθε κουτί οπότε ορμάτε, να βγάλω τις διακοπές μου 😛 )

Επεξ/σία από yannis27gr
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 ώρα πριν, yannis27gr είπε

Παλιότερα με κάποιες φτηνοπρωτείνες είχα κι εγώ θέματα αερίων. Με τη συγκεκριμένη της ΟΝ τίποτα. Δεν θέλω να της κάνω διαφήμιση αλλά πραγματικά έχει εξαιρετική γεύση, διαλυτότητα και καθόλου παρενέργειες. Το καλό αξίζει να λέγεται (χώρια που παίρνω 1€ για κάθε κουτί οπότε ορμάτε, να βγάλω τις διακοπές μου 😛 )

Οτι δεν εχει παρενεργειες πως το συμπερανες? Ξαναλεω, τα σκευασματα αυτα εχουν υποστεί επεξεργασία, και κανείς δε ξέρει επακριβώς τι συστατικα περιέχουν. Ειδικά δε εφ οσων με το διατροφικό πλάνο που εχετε οι περισσοτεροι μπορειτε να καλυψετε τις αναγκες σας σε πρωτεινη, τα σκευασματα περιττεύουν. 

Επεξ/σία από xgol

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, xgol είπε

Οτι δεν εχει παρενεργειες πως το συμπερανες? Ξαναλεω, τα σκευασματα αυτα εχουν υποστεί επεξεργασία, και κανείς δε ξέρει επακριβώς τι συστατικα περιέχουν. Ειδικά δε εφ οσων με το διατροφικό πλάνο που εχετε οι περισσοτεροι μπορειτε να καλυψετε τις αναγκες σας σε πρωτεινη, τα σκευασματα περιττεύουν. 

To αν περιττεουν η' οχι και τι χρονο εχει ο καθενας ασε το ξερουμε εμεις καλυτερα .

Και τα κοτοπουλο που  καταναλωνουμε δεν ξερουμε τι επακριβως τρωνε για να  μεγαλωσουν  και τι ασθενειες ειχαν η΄τι φαρμακευτικη αγωγη πηραν   η' μηπως τρωτε ολοι βιολογικα ? Οχι το λεω γιατι εδω βλεπω πως πολλοι κυνηγανε το ευρω με το ντουφεκι .

Τα έλευθερας βοσκης επισης δεν ξερουμε  τι σκατα κυριολεκτικα τρωνε στα χωρια απο σκουληκια μεχρι  ποντικια ...

.Που να δεις μερικα  φρουτα τι εχουν  απο τους ψεκασμους  και οι μπανανες για να ειναι διαθεσιμες ολο τον χρονο !

Με λιγα λογια  στην  θεωρια ειμαστε ολοι αυθεντιες στην πραξη χωλαινουμε ...

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 4

1 ώρα πριν, xgol είπε

Φίλε το ίδιο θα έπρεπε να λες και για τις σκόνες γάλακτος για τα μωρά τότε (αν και αυτά μπορεί να έχουν περισσότερη χημεία). Εννοείται υπάρχουν ένα σωρό έλεγχοι και ξέρεις ακριβώς τι περιέχουν οι πρωτείνες. Οι μεγάλες εταιρείες είναι εξαιρετικά προσεκτικές και δεν νοείται για αυτές να τους βγάλουν σκάρτες ή οτι κοροϊδεύουν τον κόσμο, η μπισνα αυτή είναι τεράστια.

Επίσης, για αυτούς που έχουν ανάγκη απο πολύ πρωτείνη, όχι δεν γίνεται να την παίρνουν όλη από στέρεη τροφή κάθε μέρα. Κάποιοι το κάνουν αλλά εγώ προσωπικά δεν μπορώ να "στουμπώνομαι" με τόσο πολύ πρωτείνη από κοτόπουλα και μπριζόλες για να πάρω τα γραμμάρια που χρειάζομαι.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

To αν περιττεουν η' οχι και τι χρονο εχει ο καθενας ασε το ξερουμε εμεις καλυτερα .

Και τα κοτοπουλο που  καταναλωνουμε δεν ξερουμε τι επακριβως τρωνε για να  μεγαλωσουν  και τι ασθενειες ειχαν η΄τι φαρμακευτικη αγωγη πηραν   η' μηπως τρωτε ολοι βιολογικα ? Οχι το λεω γιατι εδω βλεπω πως πολλοι κυνηγανε το ευρω με το ντουφεκι .

Τα έλευθερας βοσκης επισης δεν ξερουμε  τι σκατα κυριολεκτικα τρωνε στα χωρια απο σκουληκια μεχρι  ποντικια ...

.Που να δεις μερικα  φρουτα τι εχουν  απο τους ψεκασμους  και οι μπανανες για να ειναι διαθεσιμες ολο τον χρονο !

Με λιγα λογια  στην  θεωρια ειμαστε ολοι αυθεντιες στην πραξη χωλαινουμε ...

Φυσικά και ο καθενας ξερει καλυτερα για τον εαυτό του, εγω απλως μεταφέρω καποια πραγματα που διδαχτηκα σαν φοιτητής. 

Για τα κοτόπουλα κτλ εχεις δικιο, δυστυχως ο σύγχρονος τροπος ζωης επιτασσει πολλες φορες να μη ξέρουμε τι τρωμε επακριβως, οσο και να πληρώσουμε. Παντα υπαρχει η αμφιβολία. 

Σε καθε περίπτωση, επειδη υπάρχει μια μεγάλη κατηγορία νοσημάτων για τα οποια δε ξέρουμε την παθογενεση τους, τα αυτοανοσα, καλό θα ηταν να μειώσουμε την κατανάλωση επεξεργασμενων τροφιμων, οπως αυτα τα σκευασματα.

Τουλάχιστον έτσι μας διδαξαν σε πανεπιστημιακη κλινική, με ειδικευση στα αυτοανοσα του ηπατος και με διευθυντη, καθηγητη και διευθυντη της ελληνικης ηπατολογικης εταιρίας. 

My 2 cents 

Επεξ/σία από xgol

6 ώρες πριν, bilya είπε

κοιτα απο τα λεγομενα σου έχεις τεράστια άγνοια σε πολλά θέματα. θες μασημένη τροφή σε ενα αντικείμενο που δεν υπάρχει σωστο λάθος (με εξαιρεση καποια πράγματα)

Το να σου πούμε κανε το x,y,z είναι ανούσιο. Αλλο workout ακολουθώ εγω που ήμουν 110 κιλά, άλλο ο ψ που ειναι 70 κ θέλει όγκο, αλλο τα παιδιά εδω  που θέλουν να πανε απο 10% λίπος σε 9.9999%.

Στο πα κ στο ξαναλεω ΒΡΕΣ ΣΤΟΧΟ , ΜΑΘΕ την ΑΒ, ΔΟΚΙΜΑΣΕ κ μετα ρωτά εδώ πιο ειδικά θέματα.

Η γυμναστική ειναι trial & error. Επίσης γυμναστική = διατροφή. 

και τι να κάνω να ακολουθήσω τα τυποποιημένα προγράμματα των γυμναστηριων

ξέρω ότι το λίπος δεν χάνεται μεμονωμένα σε κάποιο σημείο αλλά συνολικά μακάρι όταν θέλουμε να παταμε κάποιο κουμπί και να χάνουμε λίπος από παντού

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, Stamer είπε

Φίλε το ίδιο θα έπρεπε να λες και για τις σκόνες γάλακτος για τα μωρά τότε (αν και αυτά μπορεί να έχουν περισσότερη χημεία). Εννοείται υπάρχουν ένα σωρό έλεγχοι και ξέρεις ακριβώς τι περιέχουν οι πρωτείνες. Οι μεγάλες εταιρείες είναι εξαιρετικά προσεκτικές και δεν νοείται για αυτές να τους βγάλουν σκάρτες ή οτι κοροϊδεύουν τον κόσμο, η μπισνα αυτή είναι τεράστια.

Επίσης, για αυτούς που έχουν ανάγκη απο πολύ πρωτείνη, όχι δεν γίνεται να την παίρνουν όλη από στέρεη τροφή κάθε μέρα. Κάποιοι το κάνουν αλλά εγώ προσωπικά δεν μπορώ να "στουμπώνομαι" με τόσο πολύ πρωτείνη από κοτόπουλα και μπριζόλες για να πάρω τα γραμμάρια που χρειάζομαι.

Νομιζω σε καλυψα στο προηγουμενο μηνυμα. Σαγως και δε κνουν αυτες οι εταιριες κατι σκοπιμα. Αλλα μη ξεχνας πως η επιστημη δεν εχει απαντησεις για ολα. Σε καποια θεματα εχει απλα ενδειξεις, σε καποια αλλα ουτε καν αυτές. 

Υ.Γ. προφανως και το μητρικό γαλα υπερτερει απο οποιαδηποτε σκονη του εμποριου.

Επεξ/σία από xgol

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...