evabb Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, Fotis13 είπε Εγω σαν ανθρωπος τρωω μια φορα την βδομαδα και αυτο μετα τους πρωτους 3 μηνες ,τις υπολοιπες τρωω σαν αστεγος αχχαχα. Κι εγώ το ίδιο, απλά αυτή τη βδομάδα της είπα ότι πάμε για σοβαρή απώλεια λίπους μπας και αρχίσω να βλέπω τους μυς μου. Οπότε για τρεις μέρες μόνο με έβαλε να τρώω πρωινό κανονικά (με βάση την διατροφή μου) και για μεσημέρι και βράδυ κοτόπουλο - σαλάτα χωρίς λάδι. Ούτε φρούτα ούτε δεκατιανο ούτε απογευματινό. Από αύριο ξαναμπαίνουν όλα αυτά στο πρόγραμμα αλλά το μεσημεριανό θα συνεχίσει να είναι σαλάτα πρωτεΐνη (πρέπει να την ρωτήσω για το λάδι). Κάνει πάντως τρομερή δουλειά το κοτόπουλο κι ακόμα είμαι στην αρχή της τρίτης μέρας.
Pwpwpw Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, evabb είπε Κι εγώ το ίδιο, απλά αυτή τη βδομάδα της είπα ότι πάμε για σοβαρή απώλεια λίπους μπας και αρχίσω να βλέπω τους μυς μου. Οπότε για τρεις μέρες μόνο με έβαλε να τρώω πρωινό κανονικά (με βάση την διατροφή μου) και για μεσημέρι και βράδυ κοτόπουλο - σαλάτα χωρίς λάδι. Ούτε φρούτα ούτε δεκατιανο ούτε απογευματινό. Από αύριο ξαναμπαίνουν όλα αυτά στο πρόγραμμα αλλά το μεσημεριανό θα συνεχίσει να είναι σαλάτα πρωτεΐνη (πρέπει να την ρωτήσω για το λάδι). Κάνει πάντως τρομερή δουλειά το κοτόπουλο κι ακόμα είμαι στην αρχή της τρίτης μέρας. Tι εννοεις οτι κανει τρομερη δουλεια το κοτοπουλο? απο περιεργεια το πρωινο τι ειναι και σε τι ποσοτητα? Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2019 από Pwpwpw
evabb Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 7 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Tι εννοεις οτι κανει τρομερη δουλεια το κοτοπουλο? απο περιεργεια το πρωινο τι ειναι και σε τι ποσοτητα? εννοω οτι μεσα σε δυο μερες εχω δει να ξεφουσκωνω πολυ (δεν εχω ζυγιστει). το πρωινο ειναι μια φετα ψωμι ολικης αλεσεως, μια φετα γαλοπουλα και μια φετα τυρι μιλνερ (εγω τρωω la vache qui rit light), μου εχει κι αλλες επιλογες απλα ετυχε να φαω αυτο τωρα. Προφανως αυτα ειναι για μενα που ειμαι 1,64 γυναικα και 62,5 κιλα. Για αντρα οι ποσοτητες ειναι σιγουρα διαφορετικες κυριως στο κοτοπουλο που για μενα ειναι 120γρ πριν το ψησιμο. Μονο για 3 μερες ομως μονο. Σημερα το πρωι εκλεψα γιατι δεν αντεχα και εφαγα ενα brazilian nut (και γαμω το κλεψιμο λεμε). Απο αυριο θα μπορω να τρωω φρουτα και ξηρους καρπους και παξιμαδακια για δεκατιανο και απογευματινο.
Pwpwpw Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, evabb είπε εννοω οτι μεσα σε δυο μερες εχω δει να ξεφουσκωνω πολυ (δεν εχω ζυγιστει). το πρωινο ειναι μια φετα ψωμι ολικης αλεσεως, μια φετα γαλοπουλα και μια φετα τυρι μιλνερ (εγω τρωω la vache qui rit light), μου εχει κι αλλες επιλογες απλα ετυχε να φαω αυτο τωρα. Προφανως αυτα ειναι για μενα που ειμαι 1,64 γυναικα και 62,5 κιλα. Για αντρα οι ποσοτητες ειναι σιγουρα διαφορετικες κυριως στο κοτοπουλο που για μενα ειναι 120γρ πριν το ψησιμο. Μονο για 3 μερες ομως μονο. Σημερα το πρωι εκλεψα γιατι δεν αντεχα και εφαγα ενα brazilian nut (και γαμω το κλεψιμο λεμε). Απο αυριο θα μπορω να τρωω φρουτα και ξηρους καρπους και παξιμαδακια για δεκατιανο και απογευματινο. Αν καταλαβα καλα, τρως μια φετα ολικης με μια φετα γαλοπουλα και μια φετα τυρι χαμηλων λιπαρων και αλλα 2 γευματα που εχουν 120gr κοτοπουλου(ωμη ποσοτητα!) μαζι με σαλατα χωρις λαδι. Δεν ειναι το κοτοπουλο που σε εκανε να ξεφουσκωσεις😋 Αυτη η διατροφη με ενα προχειρο υπολογισμο δεν φτανει ουτε τις 500 θερμιδες απορω πως ζεις ακομα😂 Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2019 από Pwpwpw 3 1
evabb Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε Αν καταλαβα καλα, τρως μια φετα ολικης με μια φετα γαλοπουλα και μια φετα τυρι χαμηλων λιπαρων και αλλα 2 γευματα που εχουν 120gr κοτοπουλου(ωμη ποσοτητα!) μαζι με σαλατα χωρις λαδι. Δεν ειναι το κοτοπουλο που σε εκανε να ξεφουσκωσεις😋 Αυτη η διατροφη με ενα προχειρο υπολογισμο δεν φτανει ουτε τις 500 θερμιδες απορω πως ζεις ακομα😂 Ηρεμισε ειναι πανω απο 500 θερμιδες. Ασε που τρωω μισο κιλο σαλατα στην καθισια μου. Επισης εχω χαμηλο μεταβολισμο. Προφανως ειναι για ελαχιστο χρονικο διαστημα. Δεν ειναι κατι που μπορεις να το κανεις μακροπροθεσμα.
Pwpwpw Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, evabb είπε Ηρεμισε ειναι πανω απο 500 θερμιδες. Ασε που τρωω μισο κιλο σαλατα στην καθισια μου. Επισης εχω χαμηλο μεταβολισμο. Προφανως ειναι για ελαχιστο χρονικο διαστημα. Δεν ειναι κατι που μπορεις να το κανεις μακροπροθεσμα. Χωρις πλακα τωρα πανω απο 500-600 θερμιδες δεν ειναι με τιποτα αυτα που αναφερεις. 100γρ ΨΗΜΜΕΝΟ στηθος κοτοπουλος εχει 165 θερμιδες, εσυ τρως 120 αψητη ποσοτητα, ζητημα να μενει 80γρ κοτοπουλο μετα το ψησιμο. Μια φετα ψωμι ολικης πανω απο 100 θερμιδες δεν εχει. Μια φετα γαλοπουλα δεν εχει τιποτα ουτε 20 θερμιδες. Μια φετα κασερι με χαμηλα λιπαρα πανω απο 30-40 δεν εχει. Οι σαλατες αν ανεφερεσε σε πρασινα λαχανικα τυπου μαρουλι εχουν τοσο λιγες θερμιδες που ειναι σαν να τρως αερα, ενα πολυ μεγαλο μπωλ μαρουλι ας πουμε πανω απο 20-30 θερμιδες δν εχει αν δεν προσθεσεις ελαιολαδο η κατι αλλο μεσα. Με αυτη την διατροφη υποσιτιζεσαι, οσο και χαλια μεταβολισμο να εχεις δεν υπαρχει περιπτωση να πρπει να τρως 500-600 θερμιδες ημηρεσιως -και αν- για να χασεις βαρος, ποσο μαλλον απ την στιγμη που γυμναζεσαι και ολας και δεν καθεσαι ξαπλα στο κρεβατι ολη μερα. Προσωπικα δεν βλεπω το λογο και το οφελος να υποσιτιστει καποιος για 3 μερες ( γιατι αυτο δεν ειναι διαιατα ειναι σχεδον νηστεια) αλλα οκ κατι παραπανω θα ξερει ο διατροφολογος που σου εδωσε αυτη την διατροφη. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2019 από Pwpwpw 1 1
sndev Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) συγνωμη αλλα εχει δικιο ο @Pwpwpw στα νουμερα .. βεβαία η διατροφολογος είναι ειδικός προφανώς θα νε κάτι για να ταρακουνήσει τον οργανισμό για λίγες ήμερες αλλά 600 θερμίδες είναι όντος λίγες.. ειδικά αν πας κ γυμναστήριο.. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2019 από sndev
evabb Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 16 λεπτά πριν, sndev είπε συγνωμη αλλα εχει δικιο ο @Pwpwpw στα νουμερα .. βεβαία η διατροφολογος είναι ειδικός προφανώς θα νε κάτι για να ταρακουνήσει τον οργανισμό για λίγες ήμερες αλλά 600 θερμίδες είναι όντος λίγες.. ειδικά αν πας κ γυμναστήριο.. εστω οτι οντως ειναι λιγες οι θερμιδες. γυμναστηριο παντως μου ειπε με το μαλακο. να μην κανω cardio. μονο χθες πηγα.
Pwpwpw Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, evabb είπε εστω οτι οντως ειναι λιγες οι θερμιδες. γυμναστηριο παντως μου ειπε με το μαλακο. να μην κανω cardio. μονο χθες πηγα. Και γιατι να μην εχεις λιγο παραπανω φαγητο (που σιγουρα παλι σε θερμιδικο ελλειμα θα εισαι) και να κανεις τις προπονησεις σου κανονικα οπως τις εκανες.
evabb Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 τι να σου πω, απο αυριο παντως ετσι θα ειναι. ισως μου το εβαλε για να με φρεναρει γτ ειχα παθει κοκομπλοκο τις τελευταιες μερες.
ioannis82 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα και από μένα,οι διατροφολογοι βγάζουν προγράμματα, σύμφωνα με αυτό που τους ζητάς... Μήπως ζητάτε ακραία πράγματα? Ήμουν επαγγελματίας αθλητής μέχρι πρόσφατα (πλέον προπονητής) και πότε δεν ένοιωσα στέρηση σε φαγητό
GothicCrusader Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, evabb είπε Ηρεμισε ειναι πανω απο 500 θερμιδες. Ασε που τρωω μισο κιλο σαλατα στην καθισια μου. Επισης εχω χαμηλο μεταβολισμο. Προφανως ειναι για ελαχιστο χρονικο διαστημα. Δεν ειναι κατι που μπορεις να το κανεις μακροπροθεσμα. Πάντως το να μην έχεις καθόλου λάδι δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα ό,τι και αν σου πει. Τουλάχιστο στη βιβλιογραφία που έχω δει σε καμία περίπτωση δεν μηδενίζεις το λάδι όταν παίζεις μόνο σαλάτα+πρωτείνη. Χώρια του ότι αν έχεις χαμηλό μεταβολισμό όταν ρίχνεις πολύ χαμηλά τις θερμίδες τον τινάζεις στον αέρα και μετά για να τον επαναφέρεις θα είναι πολύ δύσκολο. Anyway διατροφολόγος είναι, αλλά δεν μετράς καλού κακού πόσες θερμίδες βγαίνουν; Γιατί κάποιοι διατροφολόγοι προτείνουν χαμηλά νούμερα (μιλάω και εκ πείρας) για διάφορους λόγους αλλά μακροπρόθεσμα αυτό είναι κακή στρατηγική. 9 ώρες πριν, Fotis13 είπε Εγω σαν ανθρωπος τρωω μια φορα την βδομαδα και αυτο μετα τους πρωτους 3 μηνες ,τις υπολοιπες τρωω σαν αστεγος αχχαχα. Από περιέργεια, όταν λες: σαν άστεγος, μιλάς για ποσότητα φαγητού ή θερμίδες; Στις πόσες θερμίδες παίζεις;
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δύο κ.σ. ελαιόλαδο την ημέρα , καρύδια/αμύγδαλα που και που μες τη βδομάδα και κάνα φρούτο π.χ.ξινομηλο, ροδάκινο, καρπούζι και γιαουρτακι π.χ. στραγγιστο δεν θα σε εκτροχιάσουν.Ακομα κι αν στοχεύεις σε χαμηλά ποσοστά λίπους ή θες να χάσεις γενικότερα κιλά.Σε μια διατροφή κοιτάς πρώτα να λαμβάνεις τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία και μετά να χάσεις λίπος ,να το πας σε φυσιολογικά επίπεδα.Οι υπερβολές έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα.Π.χ.εχω έναν γνωστό που κάθε πρωί παίρνει πολυβιταμινες ή δεν τρώει ντομάτα επειδή έχει ζάχαρη!!!
Dakonblackblade Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δηλαδή τα 1,5γρ πρωτείνης/κιλό σωματικού βάρους για ασκούμενη γυναίκα , που βρίσκονται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις