evabb Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 10 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Εγω αυτη την περιοδο δεν τρωω μπανανα ,μονο ενα πρασινο μηλο το πρωι κι εσυ στα ξερα κοτοπουλα και μειωμενο υδατανθρακα;
Fotis13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, evabb είπε κι εσυ στα ξερα κοτοπουλα και μειωμενο υδατανθρακα; E οπως καθε χρονο τετοια εποχη παιζει ταλαιπωρια ...
evabb Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, Fotis13 είπε E οπως καθε χρονο τετοια εποχη παιζει ταλαιπωρια ... εμενα παιζει ολο τον χρονο. μπρος στα καλη τι ειναι ο πονος λενε ομως. 1
Dakonblackblade Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 5x170 κάθισμα σήμερα. Μετά τη μπανάνα, σημασία έχει και πώς πίνουμε το νερό μας. Πάντα κρύο για να καίμε θερμίδες. Έχουν σημασία αυτά 2
unforgiven Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Dakonblackblade είπε Πάντα κρύο για να καίμε θερμίδες. Γιατί;
Musclemar Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 9 ώρες πριν, CallMeRp είπε Εσείς πώς τρώτε την μπανάνα σας;Και ποια στιγμή της μέρας; Να'σαι καλά μου θύμισες οτι πρέπει να πάρω μπανάνες! 😄
greekbusters Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Να ρωτήσω το εξής; κάπου πιο πίσω είχα διαβάσει πως ο τόνος δεν κάνει για συχνή κατανάλωση; Γιατί;
JcD Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 5 ώρες πριν, Dakonblackblade είπε 5x170 κάθισμα σήμερα. Μετά τη μπανάνα, σημασία έχει και πώς πίνουμε το νερό μας. Πάντα κρύο για να καίμε θερμίδες. Έχουν σημασία αυτά Ωραίος! Εγώ είχα ξεκάρφωτα 140*1 πάγκο σήμερα, μετά από μήνες 80*12, περίεργο αλλά φαίνεται ότι η αργή επαναφορά ακόμα και με ελαφριά κιλά δουλεύει την δύναμη. 1 λεπτό πριν, greekbusters είπε Να ρωτήσω το εξής; κάπου πιο πίσω είχα διαβάσει πως ο τόνος δεν κάνει για συχνή κατανάλωση; Γιατί; Υδράργυρος και βαριά μέταλλα. Παρόλα αυτά εγώ πρέπει να είμαι θερμόμετρο με τόσο τόνο που εχω φάει 😂 1 1
evabb Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 σημερα εσπασα το κοντερι των χιπστεροτρεντουλων σφιχτων. Εφτιαξα σπιτικη λεμοναδα με στεβια σε τρεντικο ποτηρι και την ιπια με μεταλλικο καλαμακι γιατ χιπστερ και μη οικολογος δεν γινεται.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, greekbusters είπε Να ρωτήσω το εξής; κάπου πιο πίσω είχα διαβάσει πως ο τόνος δεν κάνει για συχνή κατανάλωση; Γιατί; Oχι μόνο ο τόνος.Αλλα και ο σολωμός,το σκουμπρί κ.α.Εκτος αν αγοράσεις τόνο Αλοννήσου. Κάνε μια αναζήτηση και θα εκπλαγεις.Ειδικα ο Σολωμός είναι άστα να πάνε.Και είναι νόστιμος ο ατιμος.
TriLoBiTe Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, CallMeRp είπε Εσείς πώς τρώτε την μπανάνα σας;Και ποια στιγμή της μέρας; Φυσικά την αριστερή.. (και πιο πράσινη ακόμα καλύτερα😋) Η δεξιά είναι τόσο λιγωτική που είναι για τη χωματερή!😋 Με το γαλακτομπούρεκο λιγότερο θα λιγωθώ... (και περισσότερο θα το φχαριστηθώ😜) Πιο πολύ τις προτιμώ για πρωινό Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2019 από TriLoBiTe
Fotis13 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Mε παρασυρατε αλητες και εφαγα και εγω 2 μπανανες πριν απο λιγο γιατι ως γνωστον ενα ισον κανενα .
evabb Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 45 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Mε παρασυρατε αλητες και εφαγα και εγω 2 μπανανες πριν απο λιγο γιατι ως γνωστον ενα ισον κανενα . Έχω να φάω φρούτο τρεις μέρες τώρα. Με ξετιναξε η άτιμη η διατροφολόγος δύο μέρες τώρα. Αλλά είναι τελευταία μέρα σήμερα ευτυχώς.
Fotis13 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, evabb είπε Έχω να φάω φρούτο τρεις μέρες τώρα. Με ξετιναξε η άτιμη η διατροφολόγος δύο μέρες τώρα. Αλλά είναι τελευταία μέρα σήμερα ευτυχώς. Εγω σαν ανθρωπος τρωω μια φορα την βδομαδα και αυτο μετα τους πρωτους 3 μηνες ,τις υπολοιπες τρωω σαν αστεγος αχχαχα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις