mic2mic Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 11 λεπτά πριν, evabb είπε οκ fair enough, και ποσο πρεπει να σηκωνεται δλδ το δερμα για να ειναι σωστη η μετρηση; Αν πιάσεις "καλά" την πτυχή, δεν χρειάζεται να την τραβήξεις ιδιαίτερα. Περισσότερη σημασία για ομοιομορφία στις μετρήσεις, είναι το δερματοπτυχόμετρο να βρίσκεται περίπου σε απόσταση ενός εκατοστού από το σημείο που έπιασες. Σιγά-σιγά, όταν μετρήσεις μερικές φορές, θα δεις ότι οι μετρήσεις σου θα διαφέρουν ελάχιστα μεταξύ τους.
evabb Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, mic2mic είπε Αν πιάσεις "καλά" την πτυχή, δεν χρειάζεται να την τραβήξεις ιδιαίτερα. Περισσότερη σημασία για ομοιομορφία στις μετρήσεις, είναι το δερματοπτυχόμετρο να βρίσκεται περίπου σε απόσταση ενός εκατοστού από το σημείο που έπιασες. Σιγά-σιγά, όταν μετρήσεις μερικές φορές, θα δεις ότι οι μετρήσεις σου θα διαφέρουν ελάχιστα μεταξύ τους. στα ποδια μου ηταν αρκετα δυσκολο να πιασω καλα. ειναι σαν να γλιστραει το δερμα απο τα χερια μου και πρεπει να βαλω πολυ δυναμη για να πω οτι κραταω κατι
mic2mic Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, evabb είπε στα ποδια μου ηταν αρκετα δυσκολο να πιασω καλα. ειναι σαν να γλιστραει το δερμα απο τα χερια μου και πρεπει να βαλω πολυ δυναμη για να πω οτι κραταω κατι Ναι, αυτό συμβαίνει συχνά στους μηρούς επειδή το δέρμα ίσως είναι πιο παχύ και το λίπος περισσότερο. Μπορεί να χρειαστεί και λίγη δύναμη εκεί. Πάντως φαίνεται ότι το κάνεις σωστά. 1
sndev Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 14 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Nα σου πω την αληθεια νομιζα οτι θα υπαρχει αισθητη αποκλιση αλλα τελικα ισως κατι δειχνει και η ζυγαρια, ισως να μην ειναι εκτος τοπου και χρονου οπως νομιζα αρχικα. Εμενα παντως η xiaomi το πρωι που ανεβηκα μου ειπε οτι ειμαι υπερβαρος με 23% λιπος και οτι το ιδανικο μου βαρος ειναι 10 κιλα κατω απο αυτο που ειμαι τωρα. Δηλαδη ζυγιζω 82 κιλα εγραφε να παω στα 72 ως ιδανικο βαρος. Αυριο αν ερθει η τσιμπιδα θα παιξω και με αυτη😛 Καλα μην ασχολησε με το ιδανικο βάρος που λεει κ μενα λεει οτι πρέπει να με 61 κιλα ιδανικό βάρος αλλα μετα θα χρειάζομαι βαρακια το χειμωνα να μη με παρει ο αέρας επισης αν ημουν 61 κιλα κ 25% λιπος θα έλεγε οτι εχω το τελειο βάρος κ οτι ειμαι υγιέστατος . αυτη η μέτρηση είναι γτπ στη καλύτερη
telis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Επειδή διάβασα για το γάλα και ότι δεν κάνει.....η πρωτεΐνη ορού γάλακτος που την καταναλώνουν σε τόνους όσοι κάνουν γυμναστήριο, από που βγαίνει; 1
Pwpwpw Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, sndev είπε επισης αν ημουν 61 κιλα κ 25% λιπος θα έλεγε οτι εχω το τελειο βάρος κ οτι ειμαι υγιέστατος . αυτη η μέτρηση είναι γτπ στη καλύτερη δν νομιζω ισως σου ελεγε οτι εισαι υπερβαρος εμενα μου λεει υπερβαρο επειδη με βγαζει 23% λιπος και λεει πως πρπει να χασω ενα κιλο λιπους για να ειμαι σε στο ανωτατο φυσιολογικο επιπεδο Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2019 από Pwpwpw 1
JcD Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 33 λεπτά πριν, telis είπε Επειδή διάβασα για το γάλα και ότι δεν κάνει.....η πρωτεΐνη ορού γάλακτος που την καταναλώνουν σε τόνους όσοι κάνουν γυμναστήριο, από που βγαίνει; Υποπροϊόν της κατασκευής του τυριού, σκουπίδια εν ολίγοις, και μας τις πουλάνε τόσο ακριβά! Όπως είπα στην αρχική ανάρτηση, τα γαλακτοκομικά είναι άλλη ιστορία. Επίσης είναι απορίας άξιο το πως κατάφεραν κι έπεισαν τον κόσμο ότι δουλεύει μαγικά!
telis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, JcD είπε Υποπροϊόν της κατασκευής του τυριού, σκουπίδια εν ολίγοις, και μας τις πουλάνε τόσο ακριβά! Όπως είπα στην αρχική ανάρτηση, τα γαλακτοκομικά είναι άλλη ιστορία. Επίσης είναι απορίας άξιο το πως κατάφεραν κι έπεισαν τον κόσμο ότι δουλεύει μαγικά! δηλαδή το γιαούρτι ή το cotagge δεν το προτείνεις;
JcD Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, telis είπε δηλαδή το γιαούρτι ή το cotagge δεν το προτείνεις; Ξανά λέω, τα γαλακτοκομικά είναι άλλη ιστορία, οπότε το προτείνω.
Πανος999 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Τι γνωμη εχετε για το κυκλικο προγραμμα?? Κανει δουλεια η αχρηστο? Πχ 2 ασκησεις απο 3 σετ σε καθε μυικη μαζα..
mic2mic Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, JcD είπε Υποπροϊόν της κατασκευής του τυριού, σκουπίδια εν ολίγοις, και μας τις πουλάνε τόσο ακριβά! Όπως είπα στην αρχική ανάρτηση, τα γαλακτοκομικά είναι άλλη ιστορία. Επίσης είναι απορίας άξιο το πως κατάφεραν κι έπεισαν τον κόσμο ότι δουλεύει μαγικά! Εννοείται ότι καμμία πρωτεΐνη δεν δουλεύει μαγικά. Απλά είναι θέμα ευκολίας και τιμής. Πολλές σκόνες είναι σημαντικά πιο φτηνές ανά γραμμάριο πρωτεΐνης ακόμα και από την πιο φτηνή φυσική πηγή (αυγό ή κοτόπουλο). Επίσης η ευκολία είναι σημαντική αν κάποιος θέλει να παίρνει πχ. 100+ γραμμάρια πρωτεΐνης καθημερινά. Εννοείται ότι είναι σίγουρα προτιμητέο όποιος μπορεί να παίρνει όλη του την πρωτεΐνη από κρέας, ψάρι, αυγό κτλ. 4
Musclemar Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 7 ώρες πριν, telis είπε δηλαδή το γιαούρτι ή το cotagge δεν το προτείνεις; Μια χαρά είναι όλα τα γαλακτοκομικά, αρκεί να μην υπάρχει δυσανεξία στη λακτόζη. Το cottage θέλει λίγη ιδιαίτερη προσοχή διότι τείνει να είναι αρκετά υψηλό σε νάτριο.
Pwpwpw Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 20 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Μολις εκανα παραγγελια για χαβαλε ενα δερματοπτυχομετρο για να παιξω λιγο να περασω την ωρα μου😂 Δν εχω ιδεα πως το χειριζεσαι αυτο το πραγμα, σε πια σημεια μετρας και τι κανεις για να δεις μετα το ποσοστο λιπους😂 Ξερει κανεις πως γινετε και εχει ορεξη να εξηγησει? Ειναι ευκολο καταρχην για καποιον που δεν εχει ιδεα να βγαλει μια αξιοπρεπη μετρηση η τσαμπα το πηρα? Νομιζα οτι θα το ειχα σημερα να "παιξω" λιγακι με την τσιμπηδα αλλα τελικα δν το στειλανε, σημερα θα φυγει μενκουριερ αυριο θα το εχω. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Εσείς πώς τρώτε την μπανάνα σας;Και ποια στιγμή της μέρας;
Fotis13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Εγω αυτη την περιοδο δεν τρωω μπανανα ,μονο ενα πρασινο μηλο το πρωι 9 λεπτά πριν, CallMeRp είπε Εσείς πώς τρώτε την μπανάνα σας;Και ποια στιγμή της μέρας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις