Pwpwpw Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, CallMeRp είπε Καλημέρα έχετε να προτείνετε ζυγαριά με λιπομετρητη που να κάνει δουλειά; Αυτές τις xiaomi λένε τίποτα; Εχω μια της χιαομι για ζυγιση ειναι αψογη. Στο κομματι της λιπομετρησης εχω την αισθηση οτι ειναι οτι να ναι, γενικως νομιζω οτι σε οππιαδηποτε ζυγαρια και να παρεις το κομματι της λιπομετρησης δν υπαρχει περιπτωση να εχει ακριβεια. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2019 από Pwpwpw 2
sndev Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 47 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Εχω μια της χιαομι για ζυγιση ειναι αψογη. Στο κομματι της λιπομετρησης εχω την αισθηση οτι ειναι οτι να ναι, γενικως νομιζω οτι σε οππιαδηποτε ζυγαρια και να παρεις το κομματι της λιπομετρησης δν υπαρχει περιπτωση να εχει ακριβεια. αυτο ακριβώς καμία δενε χει ακρίβεια αλλα ολες είναι καλός μπουσουλας να βλέπεις τις αλλαγές στο σώμα σου σε μεγαλύτερα διαστήματα κ γω της xiaomi εχω.
arxontas2323 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 23 ώρες πριν, Nighthunter είπε Έχει κάποιος εμπειρία με χειρουργείο βουβωνοκήλης; Επανέρχεσαι κανονικά στα βάρη; Θα σου πω εγω που εχω κανει 2 φορες στο ίδιο σημείο...την πρώτη φορα για κανα χρονο ημουν οκ μεχρι που εγινε κατι και ξανα βγήκε...υστερα απο ενα συμβαν που ειχε βγει και δεν έμπαινε μεσα επρεπε να την ξανα κάνω..την εκανα 2η φορα το 2016 με λαπαροσκοπική χειρουργική ενω την πρωτη φορα με την παλια μεθοδο που ηταν πλεγμα και φυσικα δεν κράτησε (παιζει ρολο οτι εχασα και 26 κιλα)...απο τν Οκτώβριο του 2016 που την εκανα επανήλθα σιγα σιγα και αρχες Δεκεμβρίου ξεκίνησα πάλι κολύμπι (αυτο ηταν το άθλημα μου) μεχρι που στα μεσα Φλεβάρη μπηκα κανονικά στο πρόγραμμα μου και στους χρόνους μου κ αυτή η καθυστέρηση οφείλεται στο οτι εγώ φοβόμουν...πλεον κάνω τρίαθλο και αρκετά βάρη...εχω σηκωσει μεχρι και 80 κιλα στηθος παγκος και δεν εχω καμια ενόχληση ευτυχώς...ο γιατρός μου λεει οτι δν υπάρχει περίπτωση να ξανα βγει μετα απο το 2ο χειρουργείο... ελπίζω να βοήθησα οσο μπορούσα..θελει καλο γιατρό και γενικό χειρούργο... 1
Pwpwpw Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 33 λεπτά πριν, sndev είπε αυτο ακριβώς καμία δενε χει ακρίβεια αλλα ολες είναι καλός μπουσουλας να βλέπεις τις αλλαγές στο σώμα σου σε μεγαλύτερα διαστήματα κ γω της xiaomi εχω. Βασικα εγω μονο για ζυγισεις την χρησιμοποιω καθαρα. Σαν μπουσαλα αν εννοεις την σωματικη συσταση ουτε που την κοιταω. 1
Musclemar Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 40 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Βασικα εγω μονο για ζυγισεις την χρησιμοποιω καθαρα. Σαν μπουσαλα αν εννοεις την σωματικη συσταση ουτε που την κοιταω. Για λιπομέτρηση οι αποκλίσεις των ζυγαριών είναι πολύ μεγάλες, εγώ δεν τις προτείνω. Αν θες να μετράς το λίπος σου με μεγαλύτερη ακρίβεια πας και κάνεις μια dexa ή αγοράζεις λαβίδα για μεγαλύτερη ευκολία.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 8 λεπτά πριν, Musclemar είπε Για λιπομέτρηση οι αποκλίσεις των ζυγαριών είναι πολύ μεγάλες, εγώ δεν τις προτείνω. Αν θες να μετράς το λίπος σου με μεγαλύτερη ακρίβεια πας και κάνεις μια dexa ή αγοράζεις λαβίδα για μεγαλύτερη ευκολία. Δερματοπτυχομετρο!Μόλις βρέθηκε.Thank you
Pwpwpw Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Musclemar είπε Για λιπομέτρηση οι αποκλίσεις των ζυγαριών είναι πολύ μεγάλες, εγώ δεν τις προτείνω. Αν θες να μετράς το λίπος σου με μεγαλύτερη ακρίβεια πας και κάνεις μια dexa ή αγοράζεις λαβίδα για μεγαλύτερη ευκολία. Μα ακριβως αυτο λεω και γω ρε συ! Αυτο λεω οτι εγω προσωπικα μονο για ζυγισεις την χρησιμοποιω τιποτε αλλο , ειναι αστειο να περιμενουμε απο μια ζυγαρια να εχει εστω και στοιχειωδη ακριβεια σε μετρησεις σωματικης συστασης, απλα δν γινετε. Μια φορα χρησιμοποιησα την μετρηση λιπους που εχει καθαρα απο περιεργεια απο τοτε μονο για ζυγισεις την εχψ χρησιμοποιησει. Βασικα αποψη μου, το να κανεις καποιος λιπομετρηση προσωπικα δν βλεπω το νοημα, το θεμα ειναι αν σου αρεσει αυτο που βλεπεις στον καθρεφτη, αν δν σου αρεσει απλα συνεχιζεις με επιπλεον απωλεια λιπους. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2019 από Pwpwpw 3
Musclemar Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Βασικα αποψη μου, το να κανεις καποιος λιπομετρηση προσωπικα δν βλεπω το νοημα, το θεμα ειναι αν σου αρεσει αυτο που βλεπεις στον καθρεφτη, αν δν σου αρεσει απλα συνεχιζεις με επιπλεον απωλεια λιπους. Ο καθρέφτης είναι μια "μέτρηση" μόνο - εννοείται πολύ σημαντική. Αν θέλουμε όμως να είμαστε ακριβείς, να γνωρίζουμε δηλαδή αν χάνουμε λίπος ή/και μυικό ιστό, και από ποιό μέρος του σώματος περισσότερο/λίγότερο, τότε πάμε σε πιο εξειδικευμένη λιπομέτρηση. Δεν είναι απαραίτητη για όλους, αλλά αν ο στόχος μας είναι μέγιστη αύξηση μυικού ιστού και μείωση λίπους, τότε είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για να δούμε αν αυτό που κάνουμε στη διατροφή/προπόνηση έχει σωστό αποτέλεσμα.
Pwpwpw Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Musclemar είπε Ο καθρέφτης είναι μια "μέτρηση" μόνο - εννοείται πολύ σημαντική. Αν θέλουμε όμως να είμαστε ακριβείς, να γνωρίζουμε δηλαδή αν χάνουμε λίπος ή/και μυικό ιστό, και από ποιό μέρος του σώματος περισσότερο/λίγότερο, τότε πάμε σε πιο εξειδικευμένη λιπομέτρηση. Δεν είναι απαραίτητη για όλους, αλλά αν ο στόχος μας είναι μέγιστη αύξηση μυικού ιστού και μείωση λίπους, τότε είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για να δούμε αν αυτό που κάνουμε στη διατροφή/προπόνηση έχει σωστό αποτέλεσμα. Ναι ρε παιδι μου θελω να πω οτι αν αυτο που βλεπεις στον καθρεφτη σε καλυπτει οκ, αν οχι τοτε συνεχιζεις στο στοχο σου ειτε αυτος εινα απωλεια λιπος ειτε ειναι μυικη αναπτυξη. Δηλαδη καποιος παραδειγμα βλεπει τον εαυτο του στο καθεφτη αποφσσιζει οτι θελει να χασει επιπλεον λιπος δεν του αρεσει η εικονα του, απλα θα συνεχιζει υποθερμιδικα, που θα ωφεληθει μαθαινωντας το ποσοστου λιπους του? Δηλαδη κοιτωντας καθρεφτη δεν του αρεσει η εκονα του, κανωντας λιπομετρηση αν του βγαλουν 12% bodyfat ας πουμε τι θα πει " α τελικα μου αρεσω lean ειμαι". Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2019 από Pwpwpw
sndev Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Ναι αλλά αν χάνεις μυϊκό περισσότερο αντί λίπος καλό δε θα τανε κάπως να το βλέπεις ; Η το ανάποδο αν βλέπεις ότι ανεβαίνεις σε νούμερα αλλά το λίπος μένει ίδιο πάνω κάτω δε βγάζεις ένα συμπέρασμα καλύτερο για τη διατροφή κ τη γυμναστική σού ως προς το σώμα σου;
OneWaySystem Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Φαίνονται κ στον καθρέφτη αυτά! Αυτό λεει το παλικάρι , οτι στο περίπου μπορεις να βρίσκεσαι κοντα στα ποσοστά που θέλεις με βαση αυτο που βλέπεις στον καθρέφτη ! σου αρέσει δλδ αυτο που βλεπεις? μένεις εκει κ χέστηκες αν εισαι 10 η 12 \ 100! Τώρα βέβαια εξυπακούεται πως αν για τους δικούς του λογούς κάποιος ψάχνεται για την λεπτομέρεια τότε είναι υποχρεωτικοί άλλοι μέθοδοι μέτρησης και όχι μάτι, ζυγαριές και αηδίες..
Dakonblackblade Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Το μάτι από έμπειρο, δίνει άμεσα και πολύ κοντά στην πραγματικότητα αποτελέσματα.
Pwpwpw Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, sndev είπε Ναι αλλά αν χάνεις μυϊκό περισσότερο αντί λίπος καλό δε θα τανε κάπως να το βλέπεις ; Η το ανάποδο αν βλέπεις ότι ανεβαίνεις σε νούμερα αλλά το λίπος μένει ίδιο πάνω κάτω δε βγάζεις ένα συμπέρασμα καλύτερο για τη διατροφή κ τη γυμναστική σού ως προς το σώμα σου; Koιταξε το να χασεις λιπος δεν ειναι ουτε δυσκολο ουτε πυρηνικη φυσικη οπως νομιζουν πολλοι. Φτιαχνεις ενα διατροφικο πλανο με το οποιο βρισκεσα σε μικρο θερμιδικο ελλειμα, κρατας την προσληψη πρωτεινης υψηλη σιγουρα 2χ το βαρος σου και συμπληρωνεις τις υπολοιπες θερμιδες σου με υδατανθρακες/λιπαρα και ταυτοχρονα συνεχιζεις τις δυνατες προπονησεις με αντιστασεις στο γυμναστηριο ωστε να εχει λογο το σωμα σου να διατηρησει πανω του την μυικη μαζα.Τοσο απλο. Αν το κανεις σωστα δεν υπαρχει περιπτωση να χανεις περισσοτερο μυικο ιστο αντι για λιπος, αν για καποιο λογο ενω τα κανεις ολα σωστα διατροφικα και προπονησε στο γυμναστηριο και παρολα αυτα κανεις λιπομετρηση και σου δειχνει οτι χανεις μυικο ιστο αντι λιπος οκ τι μπορεις να κανεις πως θα σε βοηθησει παλι η λιπομετρηση? Καλα στην περιπτωση που τα κανεις ολα μανταρα και απλα υποσιτιζεσαι για να "αδυνατισεις" τρωγωντας οσο να ναι και οτι ναι λογικο ειναι το αποτελεσμα να ειναι αχταρμας, οσες λιπομετρησεις και να κανεις, οτι και να σου δειξουν αυτες, αν δεν στρωσεις κωλο κατω να στησεις ενα σωστο διατροφικο πλανο αποτελεσμα δεν θα δεις, Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2019 από Pwpwpw 1
JcD Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Ε καλά άμα κάνει κανα διακοσαρι το πτυχομετρο δεν αξίζει αλλά αν μιλάμε για κάτι φθηνό γιατί να μην το πάρει να κάνει τη δουλειά του ποιο εύκολα? Είναι πολύ εύκολο να χαθεί μυϊκή μάζα την περίοδο της γράμμωσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις